Kočík Quinny Zapp Xtra
Pri hladani x-teho kociara, ktory nevyhnutne potrebujem ( 😀 ) som narazila na Novy Zapp Xtra, polohovatelny s otocnou sedackou.
http://www.littleamigos.co.uk/p-3481-quinny-zap...
Ma byt dostupny koncom jula.
baby ja stale zvažujem xtra sedačku - zappa mam staru verziu dokonca prerobenu na polohovanie ale ten sa neda otačať a do lahu tiež nejde - teraz zappa zatial použivam s autosedačkou. myslite že by som ju využila?
@jerryjanka podla mna by si ju neskor vyuzila, ked bude dcerka velka na vajicko ale este mala na klasickeho zappa. v xtra by si ju mohla vozit uz od takeho 4-teho mesiaca...
@jerryjanka určite by si ju využila
@jerryjanka cervena je krasna, mam ju v inzeratoch, mozes kuk real foto... ale predaj som si uz rozmyslela 😉
@dosa tak ta je fakt nadherna
eshop-rychlo.sk/kocikomania/eshop/1-1-Kociky/3-2-Golface/5/32-Quinny-Zapp-Xtra-2011
🙂 tak konečne máme doma nášho golfáča, je krásny, dúfam, že bude aj praktický 😉 Teším sa viac ako moja dcérka 😉
🙂 😉 😒 😀 my sa tiež budeme tešiť s nového golffáča už dnes večer
Myslím že sa nedá dať dole 🙂
@anjelicek26 - urcite sa neda, je prisita o sedadlo, jedine ze by si vyparala a nasila inu...
@dosa - tak to nist moc... tak jedine nasit inu... uz som sa s tou babou zhovarala, poslem jej celu sedanku, mozno nieco vymysli... aby to nemusela parat... nieco cim to prekryje... a potom tu dalsiu odparame... ma byt len na svadbu...
Este taka otazocka... ta strieska ak sa uplne sklopi, je mozne pouzit druhu striesku - zo stareho zappa - ponad tu sklopenu striesku? Ako keby dve striesky a ta jedna z polohovatelnej sedanky zlozena? Dalo by sa to?
Davam si sit na svadbu novy liner a novu striesku a je to len na jednu prilezitost, najradsej by som neparala a nemenila nic, keby sa dali dve striesky dat nad seba, bolo by to super...
@anjelicek26 - zrejme ani toto mozne nebude, pretoze tu striesku z klasickeho zappa nemas kde zastrcit... sedak je osadeny v tych drazkach po boku konstrukcie, kde sa povodne osadzala strieska a na sedakovej konstrukcii nie je nic take, kde by si tu strechu osadila... asi najidealnejsie by bolo, ako so spominala, len tak rucne nasit na striesku nejaky potah a potom ho dat dole...
@anjelicek26 fujha to asi nebude možné, strieška nejde dole, a prečo nezoberieš bee, tam si môžeš ušiť akú chceš striešku
a inak som sa pýtala, že aký fusak do zapp, tak elodie details sedí super
@ellysa - lebo bee mi segra este nedoniesla, ze az na svadbu... tak to mi je prt platne 😠 Ja mam na zappa urban fusak, ten tam tiez super sedi 😎 Aj ked elodie vyzera fajne 😵
Uvidime, co ta babula s tou sedankou vymysli, aj s tou strieskou... ak nevymysli nic, tak mi usije novu striesku a liner a dam to na stareho zappa a tu sedanku co som jej poslala - tu polohovatelnu - mi posle bez zmeny spät...
Chcem si dat na ten hood vysit datum svadby a prstienky, bude to peknunke 🙂
@anjelicek26 a to je naco dobre??? 😉
@zuzikkaa - no na nasu svadbu 🙂 svadobny kocik 🙂
Poradte. Mám concord fusion a myslela som, že som už konečne vybrala druhý kočík bugaboo bee+. Zapáčil sa mi však aj Quinny Zapp Xtra tento:
http://www.babypark.cz/kocarek-quinny-zapp-xtra...
I ked to je novinká, videli ste ho už niekto v skutočnosti alebo ho máte. Ten viac farebnejší je asi skorej pre dievča alebo dali by ste aj ten pre chlapca?
A ešte otázočku medzi Zapp a Zapp Xtra je rozdiel len v skladaní a rozmery a všetko ostatné je rovnaké?
Táto novinka má tie isté kolečká ako Xtra?
Vela otázok viem ale za všetky odpovede velmi dakujem. Ktorý by ste vybrali?
ahojte, mám otázku: používal z vás niekto quinny zapp konštrukciu s Maxi Cosi vajíčkom? Aké máte skúsenosti? Pravdepodobne čakáme druhé bábo a rada by som využila Zapp xtra konštrukciu s vajíčkom 😉
@lara75 - my sme to velmi vyuzivali, Saska ma od parkoviska do skoly len kusok - pesi 5 minut - ale kedze je to pri ceste, treba ju drzat za ruku - teda maly v kocari. Väcsinou mi cestou do skoly takmer vzdy zaspal, tak som len vytiahla zapp podvozok, naklikla ho na adaptory a sli sme tak 🙂 Mali sme na vajicko aj fusak, tak to slo aj v zime 🙂 Asi do 5 mesiacov sme tak chodili, potom uz bol jednoducho s vajickom prilis tazky, aby som ho zdvihala a naklikavala, by mi ruky odisli...
@anjelicek26 Díky, aj my čakáme zimné bábo, takže to budem podobne využívať🙂
ahojte, uz mame xtra, je naozaj super a splnil vsetky moje ocakavania. maly sedi v nom ako kral na trone a aj si v nom pekne pospinkal.
ahojte,kto by mal záujem prdávam dvojmesačnú samostatnú sedačku zapp xtra, čiernu 😀 , bližšie cez IP a tiež červeného zappa, tak isto dojmesačného, poťahy nepoužité
ahojte... chodim tu po nete uz tyzdne a neviem si rady, tak poprosim vas.... hladam kocik a poziadavky su snad neni az take narocne 🙂
podla moznosti len sportak
otocna sedacka, alebo preklapacia rucka,
po otoceni sa lahko ovlada
chcem tak vela???? 😀
vdaka za pripadne odpovede...
@kiya - to je malo kriterii... zapp xtra by ti mozno vyhovoval, ale do akeho ho chces terenu?? Lebo tie male kolecka su fakt do mesta, rychle, kratke presuny medzi autom - obchodom a podobne. Bugaboo bee je tiez otocny, krasne skladny, vydrzi dlho, ale zas male kolecka, a drahy je tiez dost...
Ja som dodnes nepochopila na co je komu otocna sedanka? Ako mali sme to na vsetkych nasich kocikoch - ale vyuzili sme to taaaaak malo, ze tomu hovorim, ze zbytocne 😝 Staci kocik s dobrou clonou a hotovo... dieta si zvykne rychlo.

@brisilda mam ho v albume