Ktorý športový kočík je otočený smerom k matke?
Ahojte maminy aké sú značky športových kočíkov kde je dieťa otočené smerom k matke? 🙂 ďakujem
Camarello Q12 je aj aj - podla toho ako chces. Vsetky casti, vratane sportovej 😉
bugaboo cameleon, Stokke Xplory a teraz bude koncom mesiaca peg perego book ( bez otocnej sedacky uz na trhu je a s otocnou pride koncom mesiaca), ale v rakusku v baby one je uz v predaji aj ten novy model
ak máte záujem iba o samotný športový , skúste si pozrieť od značky Quatro, typ Monza je to samotný športový s možnosťou preklapania rukoväte, ak máte záujem o 2-kombináciu tak skoro každý
Ja mam Gesslein, da sa naklikavat v ktoromkolvek smere, je super. My mame trojkolku aj s vnutornou fusakovanickou, ktora je priestranna a super a sportiak je mega velky🙂 nieco ako peg perego GT3, ale ten sa neda otocit smerom k mamine.
Ja mam Silver Cross Linear Freeway a ten sa tiez da dat na obe strany. Som velmi spokojna. 😉
my sme mali aj Cobru od ABC Design a teraz máme od toho istého výrobcu Viper 3S, ktorého športová časť sa dá otočiť do obidvoch strán a sme s ním veeeeeeeľmi spokojný, pretože je vhodný na všetky terény
Hartan Topline S ( a pravdepodobne aj ine hartany) sa da nakliknut do obidvoch smerov a tiez sa da prehodit aj rucka 😉
Značka Adbor má preklápaciu rúčku, ale veľa ich kočíkov bolo zaradených medzi nebezpečné výrobky kvôli zloženiu niektorých častí (obsahovali nejaké jedovaté zakázané látky). Neviem, či už zmenili výrobu...

ahoj, ja mam taky graco symbio 🙂