icon

Máme radšej kúpiť kočík Jane Slalom Reverse 2010?

weirdo
27. jan 2010

Ahojte,

tak uz pomaly bude v predaji nova kolekcia 2010, ktora ma mat niekolko zmien, hlavnou je to, ze sportova cast ma byt otocitelna a teda dieta pozera von alebo na vas ... Potom nejake dizajnove veci ako ine kolesa, vanicka atd.
Udajne vsak ma byt aj sportova cast "uzsia" ... a cena o 10-15% vyssia.
Viete nejake info? Ci su rozmery kocika ine? Ci sa oplati nan pockat?
Co teda nan hovorite?

Dakujem za rady, nakolko tento kociar je vo vybere a otazka je, ci sa mam nahanat za 2009 alebo je 2010 celkom rozumnou investiciou?

PS: Su to spanieli, a preto ich slubovany termin marec neviem neviem 😅

celestyna
4. apr 2010

Ahojky 🙂
michaelo80 v pohodě 😉
Koukám že zde panují docela obavy.No já mám sporťák a jsem maximálně spokojená 😵
Pokud bych kupovala celý komplet,tak bych koupila sporťák a autosedačku na 100% z kolekce 2010 a hlubokou korbu 2009.Do té bych nešla,je opravdu hodně malá.Ale sporťák je fakt dokonalý,ano je užší než starší kolekce,ale zase tak vymakaný..klobouk dolů.
Malému se v něm perfektně sedí i leží.Místa má zatím dost a po oddělání vložky tam bude ještě více místa.Zatím jezdíme s ní,protože je úžasně měkoučká a z perfekt materiálu.Boudička je přidělaná ne na konstrukci,ale k opěrce...je perfektně polohovatelná.Nejvíc zatím oceňuji právě možnost otočného sezení,je to bomba!!jednou rukou,během vteřiny a prcek je fakt spokojený že vidí na maminku.Taška ke kočárku taktéž super,velmi prostorná a super materiál.
Barvu máme molten red,je nádherná.Viděla jsem na reálných fotkách i modrou a je také překrásná.
Za mě určitě ano 😉

vorllinka
4. apr 2010

celestyn - sporťák je opravdu krásný, fakt úžasný a jak říkáš ty i promakaný, ale ta velikost no ☹ Hlavně ať se vám s ním príma jezdí 😉

celestyna
4. apr 2010

vorlinko je určitě užší to beze sporu.Jak sedák tak opěrná část,ale řekla bych že je pořád ještě větší něž nějaké jiné sporťáky na trhu.Prostě to dělá to otočné sezení a upřímě jsem za to moc ráda.Prcek se do kočárku určitě minimálně do 2 let vejde a pro mě je možnost otočného sezení neocenitelná 😵
Předtím mi ve sporťáku vůbec nechtěl sedět,plakal a kroutil se.Od té doby co máme nový a kouká na mě tak v něm vydrží sedět i 2 hodiny.Spokojeně sedí a kouká 😵 😵
Zatím spokojenost a další ukáže čas 😉

michaela80
4. apr 2010

ja som sa rozhodla ze nechavam celu zostavu objednanu ako je aj s vanickou a len dokupim este vanicku z 2009 od ruky...
takze kociarik vyrieseny...este ma caka monitor dychu vybrat..... 😀 😀 😀 😀

print
5. apr 2010

Já mám také Jané reverse 2010, jsem s ním maximálně spokojená.Matrix je prostorný.Nikolce jsou 4měsíce a má tam ještě 15cm místa.Vešla se tam i kamarádky holčička a té je skoro 7měsíců. Co se týče sporťáku, je pravda že je užší, ale je pouze o 1cm užší než teutonia(ten má kamarádka) takže je srovnatelný se standartem.

Michaela - já mám pučený monitor dechu z nemocnice - účtují si 100kč za měsíc.Mám ho na 5měsíců.

michaela80
5. apr 2010

print a mas aj vanicku transporter ci iba metrix?

print
5. apr 2010

Ne vaničku nemám, mám pouze matrixe. V něm bude ještě asi tak 3měsíce a pak jí šoupnu do sporťáku.To už jí bude 7měsíců.
Vaničku jsem nekupovala .Nikolka už je přeci jenom větší a už bych ji neužila, matrix se dá položit do úplného lehu, což je super.Dost jezdíme v autě,takže když ji dám na konstrukci tak jí můžu s klidem položit a nemusím ji přendavat jak z klasické autosedačky. Vaničku bych si koupila jen v tom případě kdybych si byla jistá, že ji budu mít v zimě. V tom případě bych si ji asi koupila, přeci jenom je prostornější než matrix a můžeš tam miminko víc zachumlat.

print
5. apr 2010

Koukám že Simonku budeš mít v srpnu, to asi bude lepší dokoupit hl.korbičku.Přeci jenom zima byla tentokrát dost dlouhá a příště to nebude o moc lepší. Ale s klidem bych volila korbičku z předešlé kolekce.

michaela80
5. apr 2010

tak transportera uz mam objednaneho ale este asi dokupim jednu z minulaj kolekcie aby sme v zime este boli vo vanicke....lebo si myslim ze transporter nam uz v januari bude maly...

print
5. apr 2010

Transporter není malý. S klidem ho užiješ 7 měsíců. Určitě bych další vaničku neřešila.

michaela80
5. apr 2010

ked vsade pisu ze je to iba 66 cm...

michaela80
5. apr 2010

uvidime...druhu vanicku budem riesit az ked tak v zime , podla toho ako sa zmestime do transporteru...

tital
5. apr 2010

Hoj, prosim - chapu to spravne, ze kdyz ma verze 2010 prehazovaci rukojet - jede pak kocarek "pozadu" - znamena to tedy, ze dve kolecka jsou upredu a jedno vzadu ? Neni to neprakticke - vzdyt to jedno kolecko musi pri chuzi prekazet ...

michaela80
5. apr 2010

jedno koleso je vzdy vpredu..

michaela80
5. apr 2010

otaca sa iba sportova cast....

print
5. apr 2010

Tak to bych raději koupila matrixe ten má 65x29 a korbičku z předešlé kolekce. pokud je teda větší než transporter

tital
5. apr 2010

musim tedy vyndat a znovu do protismeru nasadit sedacku ?

michaela80
5. apr 2010

no len ja uz mam objednany aj metrix aj transporter.... sak vanicka 2009 sa da kupit aj od ruky potom...
tital podla mna ano...strasne malo kociarov ma teraz prehadzovatelnu rucku...

andzi
5. apr 2010

print, matrix je väčší než Transporter? Mne sa strašne páči nová kolekcia 2010, vrátane Transporter-a, ale obávam sa tej veľkosti. Ale ak by bol Matrix väčší, brala by som radšej ten.

print
5. apr 2010

Tital - ano, sedák se musí sundat, ale jde to krásně sundat a nacvaknout po i proti směru.Naprosto bez problému.

print
5. apr 2010

transporter Hmotnost: 5,84 kg
Rozměry vnitřní (d x š): 66x27cm

matrix - vnitřní rozměry 65x29cm

michaela80
5. apr 2010

ako na metrix sa tesim...lebo tiez vela behame autom hore dole a pri prvom to bol zabijak stale ho prekladat zo sedacky do vanicky...a ten transporter sa mi paci...zase to nie je taka polozka , takze chcem celu zostavu + fusaky k tomu ...https://www.modrykonik.sk/fotoblog/michaela80/a...

print
5. apr 2010

Transporter je krásnej a s klidem ho užiješ celou zimu. Jak už jsem psala, vešla se tam i 7-mi měsíční holčička i i fusakem.

michaela80
5. apr 2010

dufam ze nam posluzi celu zimu... 😀 😀 😀 😀 😀 cas nam to ukaze... nehodis foto ako to vyzera- babo v metrixe?

print
5. apr 2010

Dodím foto

michaela80
5. apr 2010

oki som zvedava...

michaela80
5. apr 2010

aku farbu mas?

print
5. apr 2010

Posílám foto reverse 2010 - matrix - molten red - Nikolka 4měsíce a má za hlavičkou 13cm misto

print
5. apr 2010

Na kolech mám rukávy , zapoměla jsem je sundat.

michaela80
5. apr 2010

ze waw....super to vyzera.....tomu sa hovori kociar... a aj ta farba vyzera inac ako v katalogoch...