icon

Máme radšej kúpiť kočík Jane Slalom Reverse 2010?

weirdo
27. jan 2010

Ahojte,

tak uz pomaly bude v predaji nova kolekcia 2010, ktora ma mat niekolko zmien, hlavnou je to, ze sportova cast ma byt otocitelna a teda dieta pozera von alebo na vas ... Potom nejake dizajnove veci ako ine kolesa, vanicka atd.
Udajne vsak ma byt aj sportova cast "uzsia" ... a cena o 10-15% vyssia.
Viete nejake info? Ci su rozmery kocika ine? Ci sa oplati nan pockat?
Co teda nan hovorite?

Dakujem za rady, nakolko tento kociar je vo vybere a otazka je, ci sa mam nahanat za 2009 alebo je 2010 celkom rozumnou investiciou?

PS: Su to spanieli, a preto ich slubovany termin marec neviem neviem 😅

dara29
29. mar 2010

Presne tak 2010 aj športák je tak úzky ako je tá biela podložka čo katy dala video aj ked nie je niekde vidieť. Pre mňa teda velmi úzka a myslela som, že aspoň do januára a keby sa dalo aj do februára budem mimčo voziť v hlbokej vaničke. Myslím že takému malúšatku je tam lepšie a pohodlnejšie ako sa krkvať v športovej časti ked tak dobre chumelí. To je môj názor ale asi mi to pri výrobe takýchto kočíkov nevýjde. Teutonky sú vymakané čo sa týka aj lahu aj sedu, ale mne sa tiež nepáčia a myslím, že by vyšli aspoň pre mňa už dosť draho. Takže stále som v rozpakoch čo kúpiť. Inak v tom slávnom sklade babyland BA, čo som si povedala, že tam už nevkročím povedali, že 2009 a 2010 sa nedá kombinovať. Tak neviem ako bola s info. Španieli nemajú takú zimu tak môžu mať také kočíky ale tod môj názor asi to riadne sprznili. Ahojte všetky.

oacka
29. mar 2010

tono, ja to nechápem... na internete potom kklamú? prečo píšu,že PP GT 3 váži 13 kg?musím ho niekde poriadne vyskúšať a porovnať váhovo a pocitovo s inými kočíkmi.

kacka.l
29. mar 2010

Oacko, on jen tak působí, zkus ho nechat manžela zvednout. Ono i avizované nejlehčí golfky jané energy , byly o půl kila těžší než pliko lite. Měla jsem je oboje a vážila.

sisa32
29. mar 2010

Ahoj holky, vy máte ty nový Janéčka určitě naštudovaný, tak jdu pro radu. Někde jsem četla, že slalom s otočnou sedačkou jí má menší, než ten normální. mě se hodně líbí Solo, ale nevím, jestli vzít revers, nebo ne. Neviděly jste je některá naživo vedle sebe , Jak je to s tou velikostí sedátka ?

eatygrenee
30. mar 2010

Ahoj holky,

máte určitě kočárky jané dobře zmáknuté. Mám objednaného nomada z roku 08 a zarazilo mě, že při sezení nejde dát děco do uplného sedu pod uhlem 90 stupnu. nevím zda to je umysl nebo nedokonalost kočárku. jak je to u nových modelů? víte někdo? a vadolo to případně některé z vás nebo prckovi?děkuji za radu 🙂

petule12
30. mar 2010

Ahoj holky, tak po dlouhém váhání. Málem jsem si koupila GT3 (je úžasná, vymakaná, ale až moc robustní) jsem si objednala Jane Slalom 2009. Přes 2010 fakt vlak nejede, ta malá korbička je prostě nesmysl, sice chápu, že bude super bezpečná do auta, což je důležité, ale když se mi tam mimčo vejde 3 měsíce, tak je mi to stejně k ničemu. To samé zmenšený sporťák. Strašně mě lákala ta otočná verze, ale dám nakonec přednost tomu aby měl mimís pohodlí 🙂
Teď jen doufám, že mi dorazí a nenapíšou, že už není......nemám sílu vybírat další kočár 🙂

tono_babymarket
31. mar 2010

...Jane Slalom Reverse 2010 je od dnešného dňa dostupný v predajniach v SR....

michaela80
31. mar 2010

tono a ta vanicka ma fakt len tych 66 cm? je mozne na reverse 2010 nakliknut vanicku z kolekcie 2009?

petule12
31. mar 2010

michaela - jelikož jsme se o 2010 zajímala, tak vaníčka má na délku opravdu 66 cm a 27 na šířku. Měřeno dole u matrace. Směrem nahoru se prý lehce rozšiřuje, ale o moc to asi nebude. Je prý nějak zesílená, aby byla bezpečná do auta.
Na podvozek 2010 by měli jít nacvaknout korbičky z předchozích bezadaptérových kolekcí.
Pozor - sporťák je prý taky o 7 cm užší (31 cm) než byl původní. Ale to jsem neviděla naživo. Je to dle údajů z webu.

michaela80
31. mar 2010

no prave preto ze sportak je zuzeny naviem ci tam bude vanicka z 2009 sediet...uz nerusim objednavku, lebo este aj casualplay S4 dodrbali v novej koelkcii...vyriesila by som to tou vanickou z 2009 ....

petule12
31. mar 2010

michaela - všude píšou, že je komktibilní se všemi předchozím bezadeptérovanými vaničkami.
Podvozek je podle mě stejný, zúžené je to podle mě proto, že tam asi je nějaký mechanismus aby se to vešlo tak i tak.

katy1979
1. apr 2010

miachela nic nerus. dnes som ho videla nazivo. vanicka je dlha tak isto ako 2009 t.j. 76cm zevraj sa to ma merat nie u matraca ale vyssie. len je uzsia to je pravda. dieta s fusakom si tam veru neviem predstavit ani len ten fusak samotny. uzka je dost. sportak je celkova plocha 93cm a šírka 30cm. to sme mali aj u casualu taku dlzku. strata je v pohode sportak v podstate tiez len ta vanicka. ale ano 2009 je kompatibilna s 2010. celkovy dojem no neviem pre ktore sa rozhodnut. image sa mi paci na 2009. podvozok zasa 2010. a poloha lezmo je ok. vobec nejde dieta dole kopcom. to je ok.

michaela80
1. apr 2010

jeeeej katy lepsiu spravu si mi nemohla napisat..... fajn, lebo uz par noci som nespala kvoli kociaru....a co sa tyka fusakov tak som objednala od Jane aj do autosedacky aj do sportakaa vanicky....tak dufam ze ju tam nasukam aspon do tych 6 mesiacov... 😀 😀 😀 😀 😀

katy1979
1. apr 2010

musim pohladat aku siroku vanicku sme mali na casuali. tato je uzka dost, troska tam metie taka latka co je na boku, lebo pod tým je vzduchova bublina a ked tu latku pricapnes na stenu vanicky tak je sirsia. ale uzucka je to je pravda. netusim co im branilo spravit ju aspon troska sirsiu.

maly_prcek
1. apr 2010

Ahoj, prosím které roky Jane Slaloma jdou nacvaknout na ten nový podvozek? Díky...

kaninka2
1. apr 2010

maly_prcek - no já myslím, že všechny s označením PRO

Jinak se jdu opět přidat do boje s Jané 2010 😅 Chlapská část rodiny je pro nový typ, proto ho tedy ještě nezavrhuji úplně, počkám, až ho budu moc skutečně někde obhlídnout 😎 Je to fakt na palici, takové dilema s kočárkem 😝 Já si ale nemůžu pomoct, ale zdá se mi i ten sporťáček hodně malinký 😒 ...no...nechám se překvapit 😎 Jen doufám, že se v brzké době někde poblíž vyskytne 😕

petule12
1. apr 2010

holky z Prahy - Jane slalom 2010 už mají v Malvíkovi

kapr
2. apr 2010

Petí tak to jsi jednuška 😉
já už mám doma tu 2008, tak už prostě neřeším........ 😵

katy1979
2. apr 2010

ja stale nevieeem ale asi 2009

petule12
2. apr 2010

kapr - já už zaplacený a na cestě 2009
tak už to taky neřeším 🙂
hezky jsme to vyřešili 😎

andzi
3. apr 2010

Kočky zo Slovenska, neviete, či niekde majú už vystavený Jané Slalom Reverse 2010? Strašne by som ho chcela vidieť naživo.

michaela80
3. apr 2010

http://www.bambini.sk/sk/kontakt.aspx
http://shop.aladdin-kociky.sk/index.php?main_pa...
tu ich vraj maju...
a po Velkej noci by mal byt uz aj v Liptovskom Mikulasi...

vorllinka
3. apr 2010

holky tak jsem dneska viděla 2010. Strašně jsem se na něj těšila a zklamání bylo veliké ☹ Je to pidi kočárek, fakt se mi zdá nepraktický. Korbička je tak na tři měsíce a ten sporťák mi vůbec nepřijde dobře řešený, je úzký, takový odkrytý, mělký.. I sama prodavačka řekla, že by si tenhle kočárek nekoupila.

Já osobně budu objednávat 2009. Nemáte některá zkušenosti z objednáním z o-baby.de? Díky 😉

sisa32
3. apr 2010

Vorlinka, já mám kočár z O-baby a super, jen chtěli platbu předem, ale hned jak jim dorazily peníze, tak kočár poslali, trvalo to asi týden. komunikace s nimi taky na 1*. 🙂

andzi
3. apr 2010

michala, dík za tipy, pôjdem ho omrknúť.

vorllinka, fakt je tá vanička Transporter (nie Matrix) taká strašne úzka? Som smutná, lebo strašne som 2010 chcela. ☹ ☹ ☹

vorllinka
4. apr 2010

andzi já ji taky strašně chtěla, musíš to vidět. Já jsem nikomu nevěřila 😀 Transporter je strašně úzká vanička ☹ Budeme mít červencového chlapečka a na zimu už by se tam určitě nevešel 😒

sisa a prosím tě jak jsi jim posílala peníze? Normálně jako když je převádíš na český účet? 😕

sisa32
4. apr 2010

Vorlinka, mě z účtu do zahraničí peníze převádět nejdou, tak je tam za mě poslal švagr, tomu to jde. Posílal je převodem ze svého účtu.

andzi
4. apr 2010

vorllinka, ďakujem. My budeme mať septembrové dieťa a neviem si predstaviť ako by som ho tam vopchala v zime aj s fusakom. Musím ho ísť omrknúť, ale viem, že budem sklamaná. Škoda. Budeš teda objednávať aj ty kolekciu 2009? A ktorú farbu?

michaela80
4. apr 2010

na tejto stranke http://www.emimino.cz/diskuse/jane-2010-33056/s...
ma celestina fotky sportaka a je s nim vraj velmi spokojna...
prihadzujem jednu z jej fotiek, dufam ze nebudem mat z toho problem...

vorllinka
4. apr 2010

andzi jj, objednala jsem 2009 barva Stylon. Ale autosedačku budeme kupovat 2010, protože je prostornější 😉