Máme radšej kúpiť kočík Jane Slalom Reverse 2010?
Ahojte,
tak uz pomaly bude v predaji nova kolekcia 2010, ktora ma mat niekolko zmien, hlavnou je to, ze sportova cast ma byt otocitelna a teda dieta pozera von alebo na vas ... Potom nejake dizajnove veci ako ine kolesa, vanicka atd.
Udajne vsak ma byt aj sportova cast "uzsia" ... a cena o 10-15% vyssia.
Viete nejake info? Ci su rozmery kocika ine? Ci sa oplati nan pockat?
Co teda nan hovorite?
Dakujem za rady, nakolko tento kociar je vo vybere a otazka je, ci sa mam nahanat za 2009 alebo je 2010 celkom rozumnou investiciou?
PS: Su to spanieli, a preto ich slubovany termin marec neviem neviem 😅
Tato barva je prý nejvíce žádaná po ní je hned zelená a na třetím je hnědooranžová.
print, paráda! Tak to je mercedes medzi kočiarikmi. 🙂 🙂 🙂
A tá farba, no nádhera, keby čakám dievčatko, tak neváham s tou farbou. A keby chlapčeka, tak buď Stylon Azul aleo Calm Blue.
Print prosím ťa, na tých fotkách je tvoje dieťatko? Ako je staré? Ďakujem
To je moje holčička Nikolka 4měsíce. Čekala jsem na tu potvůrku 5let.
ten kocik je bomba kocky !Fuuuha dufam ze nezacnem banovat ze som kupila starsi model 😅
AJ dievcatko na foto krasne 😉
mala modelka...
perfektny kociar...tak som rada ze som ho objednala i ked boli zle ohlasy...a ked sa mi nepodari naskladat farebne ako mam v albume tak urcite ten co mas ty beriem...uvidim co mi napisu z Handy....v katalogu navyzera ta farba az tak super ale na fotkach od teba alebo celestyny je super taka vinova....
inas ta strieska na metrix sa asi lahko tam montuje a odmotuje ,vsak?
andzi ani mne sa nepaci vanicka 2009 ale je to riesenie ked ju bude treba ..uvidime...
print ale myslim ze stalo za to cakat 5 rokov na taku malu princeznicku...krasny smejko..
Stříška má na madle pojistku, stačí zmáčknout a polohovat.Na madle je přichycena 2ma zipy.A v zadní části je zachycena za auto pojistku a 2ma cvoky.
normalne sa mi zlepsila nalada po tych fotkach... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Čekání na naši cácorku určitě stálo za to. Po nepodařených 4řech pokusech o úmělé oplodnění a pak ještě rozsáhlé vnitřní krvácení (skoro 2litry krve v oblasti vaječníku , jater...prostě všude.Po domluvě s lékaři jsme snažení museli ukončit. Nakonec se to po roce podařilo přirozeně(sice jsem celé těhotenství proležela, ale stálo to za to.
print, gratulujem, Nikolka je veľmi krásne dieťatko.
Baby, tie ktoré máte Capazo pro, hlbokú vaničku z roku 2009, aké sú jej vnútorné rozmery?
baby prosim vas dnes som naklikla prvy krat vanicku na konstrukciu uz si pomalicky chystam ,no zda sa mi ze sa to moc kyve ked to tam nacvaknem to tak ma byt? 😕 mam to nacvaknute dobre ,ale muz mi hovori, ze je to asi len kusok vola ja neviem teda 😕
vladka to je normální. A ty máš 2009? tam můžeš zvednout tu opěrku na nožky a podepřít to, už se to tu psalo mockrát. No a u 2010 nevím, tam se vlastně dává celý sporťák pryč, tak to nepůjde podepřít. Tak třeba vychytali konečně i to kývání korbičky 😉
print tak to jsou super fotky 😉
To bych vůbec neřekla, že ta korbička je takhle prostorná!!!!!!
A K Nikolce gratuluji. Též se po různých peripetiích a 5ti letech už určitě dočkáme 😵
Holky, tak som volala so Alladina a už majú na predajni vystavenú Slalom reverse 2010, ale vraj na Slovensko prišli len 2 farby, ale určite nie tá, ktorú chcem ja - Green Valley. Ja dúfam, že do leta sa situácia upokojí a že bude na trhu aj táto farba. Čo myslíte?
Super dakujem ano ,to sme podopreli tu vec na nozky to nas napadlo ,ja mam vanicku ten starsi vacsi model .... s tou sietkou ,mne sa nepacila ta nova vanicka ☹ pride mi malinka ,09 ....
Inak sortak novy je fakt fasa ,u nas v TT je uz vystaveny kamoska bola omrknut a nakoniec sa rozhodla pre maxi cosi mura .. no uvidim ako ja ,mozno raz vymenim jane moje ked maly odrastie akurat do sportaku len za sportak . 🙂
Ja som hrozne na tie zelene farby 🙂 zlte ..
green valley bude asi az za mesiac. aspon co som vycitala na emimino.cz
nazivo som zatial videla cervenu a oranzovo hnedu.
v BA ich zatial maju v babylande, ak nevypredali tak aj v babymarkete a maju aj v eurovei v alltoys a este v jednom detskom obchode ale nazov vam nepoviem. ale vsimnut si ho vsimnete maju ich rovno pri vchode do predajne.
ale informacie si prineste vlastne lebo v euroveii o tých kocikoch netusia vobec nic. ked mi predavacka v alltoys nadsena rozpravala ze to ma rucnu brzdu a je to vhodne na korcule skoro som ju zabila. netusia co s cím sa kombinuje. a v tom druhom detskom mali vystavenu 2008 rocnik a ona mi vehementne hovorila ze to je 2009 ale nechala som ju v tom 😅
autosedacku urcite 2010 a rozmyslam ci zobrat matrix 2010 a popripade dokupit uz iba vanicku 2009 a stale neviem ktorý sportak ci 2009 ci 2010. to bude najvacsia dilema
Mamicky, neviete nahodou ci budu vanicky a autosedacky jane a concord kol.2009 pasovat na tieto nove modely jane 2010?
marion ano pasuju je to vsetko system pro.
Michaela80, prosím ťa a kde v Liptovskom Mikuláši by mali mať jané 2010?
Ja mám concord fusion 2009 a maximálna nespokojnosť, tak teraz hľadám niečo, ale už ma tri dni z toho bolí hlava.
Viem, že ideálny kočík neexistuje, ale ..... Je to otras.
Mne treba už len šporťák a fakt sa neviem rozhodnúť.
nasla som to na mimibazar....skus si tam vyhladat jane novu kolekciu ...
andzi
Zlá informácia, prišli štyri farby CALM BLUE, MOLTEN RED, LAND ART a tmavomodrý STYLON...
Ďakujem, asi ich ani nebudú mať všetky farby, mne sa najviac páči Molten red, ale chlapčeka by som v nej nevozila, hoci je veľa mamičiek, čo by povedali opak. Ak to bude chlapček, tak chcem Green valley.
tono_babymarket: prosím ťa nevieš, či dorazí aj Green Valley a kedy asi a koľko bude asi čakacia lehota od objednania? ďakujem
Koky,chcem sa spýtať,či máte niektorá vanočku matrix a aké máte skúsenosti. Díky.
asihej na predoslej stranke mas fotky metrixu a malej modelky ...
No baby ked pozeram rozmer vanicky a matrixu, tak sa nejako vyrobcovia sekli. Ved je to minimalny rozdiel. Ved sa vobec neoplati kupovat vanicku. Nam sa ale ma narodit zaciatko oktobra a ako tak ratam, tak sa tam s fusakom velmi dlho nezmesti tak vobec neviem.... 🙂
Jéééj,díky, veľmi si mi pomohla vo výbere,zamilovala som sa do kočíka Jane rider,a asi trocha ušetrím,keď kúpim matrix, zajtra ho idem kuknúť naživo. tak si hútam,že od júla do novembra hádam mimi vydrží v matrixe a potom šup do šporťáku. Dík ešte raz 😀

print, ďakujem
michalag, aj ja strašne chcem Transporter, hlboká vanička Capazo Pro z roku 2009 sa mi vôbec ale vôbec nepáči, aj keď je väčšia.