icon

Máme radšej kúpiť kočík Jane Slalom Reverse 2010?

weirdo
27. jan 2010

Ahojte,

tak uz pomaly bude v predaji nova kolekcia 2010, ktora ma mat niekolko zmien, hlavnou je to, ze sportova cast ma byt otocitelna a teda dieta pozera von alebo na vas ... Potom nejake dizajnove veci ako ine kolesa, vanicka atd.
Udajne vsak ma byt aj sportova cast "uzsia" ... a cena o 10-15% vyssia.
Viete nejake info? Ci su rozmery kocika ine? Ci sa oplati nan pockat?
Co teda nan hovorite?

Dakujem za rady, nakolko tento kociar je vo vybere a otazka je, ci sa mam nahanat za 2009 alebo je 2010 celkom rozumnou investiciou?

PS: Su to spanieli, a preto ich slubovany termin marec neviem neviem 😅

michaela80
7. apr 2010

asihej...rider je super, tiez sa mi velmi paci, len mam des z tych malych koleciek vpredu a nase neodhrnute snehove chodniky....ale jew nadherny...taky iny...

asihej
7. apr 2010

Michaela,teraz som kukala na youtube video,a troška ma zarazilo,že športová časť má korýtkové polohovanie ako abc design. Ja asi ideálny kočík nenájdem. Neviem si predstaviť,že polročné dieťa v tom bude spať a bude mať pokrčené nožičky. tak zase neviem. 😠

marion
7. apr 2010

asihej, tak toto ja absolutne neakceptujem, je to velka hlupost takato sedacia cast..nakolko dieta ked spinka ma byt co najrovnejsie, a to to akoze lezanie v sede ma desi... ☹ ved to je zle pre chrbticu, neviem preco neurobia a polohovatelnu opierku chrbta ☹ kamoska ma inu znacku a ked som videla to dieta ako spi a vlastne sedi a chrbtica je pokrcena no bolo mi ho luto ☹

michaela80
7. apr 2010

asihej tak potom ten reverz co mam v albume... tak babo pekne lezi...

petule12
9. apr 2010

ahoj holky, takže u nás definitivně rozhodnuto a slalom 2009 je doma 🙂
tak úspěšné vybírání...

katarinkamt
11. apr 2010

ahojte dievcata, prosim Vas, neviete nahodou, kde sa da zohnat najlacnejsi JANE SLALOM PRO FORMULA STRATA? rozmyslame nad nim, alebo na Casualplay S4, vcera sme ich pozerali v Polskom Bialsko-Biala, ale tam su este drahsie ako u nas, v Martine, dakujem Vam.

carrie84
11. apr 2010

Katarinka - skus o-baby.de - tam su na jane velmi dobre ceny. Ja som objednavala odtial a bez problemov 😉

andzi
11. apr 2010

carrie, za ako dlhú dobu od objednania ti kočík prišiel? My sa chystáme odtiaľ objednávať Jané slalom reverse 2010, ale až niekedy v júni, tak aby som vedela, na aké čakacie lehoty sa mám pripraviť. Ďakujem

carrie84
11. apr 2010

Nam prisiel presne ako mali napisane na stranke - potvrdili nam prijem platby a do 5 prac. dni nam kocik priviezol kurier.

carrie84
11. apr 2010

Teda cca. od poslania penazi cez internetbanking necele 2 tyzdne 😉

andzi
11. apr 2010

carrie, ďakujem, ale to asi len preto, že Jané slalom 2009 majú na sklade, 2010 ešte nemajú na sklade tak neviem ako dlho budem čakať.

carrie84
11. apr 2010

Tak ale do juna daleko 😉 To ho uz budu mat urcite na sklade - teda, ak si to dovtedy este nerozmyslite 😀
Ale staci im napisat mail, reaguju pomerne rychlo - a na moju velku radost aj v anglictine 🙂

denisab32
11. apr 2010

carrie84
....a máš premyslené ako budeš riešiť prípadnú reklamáciu?, na starších modeloch bol problém s brzdou...a pri nových modeloch sa môže tiež vyskytnúť problém, s ktorým si doma neporadíš

carrie84
11. apr 2010

K reklamacii - pocas "instalacie" sa nam podarilo utrhnut jednu krytku z kolieska. Napisala som do o-baby a oni reagovali okamzite - ze ich to mrzi a po kurierovi mi posielaju 2 nahradne na ich naklady. Toto by sa mi na Slovensku urcite nestalo. Samozrejme, ze riziko je tu vzdy - ale skus nieco reklamovat na Slovensku. Ja teda nemam dobre skusenosti. Koniec koncov, zohnat nahradny kocik nie je az taky problem. Ked to pride, tak to budem riesit. Budem ich kontaktovat a uvidim. Problem s brzdou - ktoru myslis? Rucnu? Ak ano, s tym mi urcite budu vediet pomoct v obchode s bicyklami - a predpokladam, ze to nebude vyssia suma ako ta, co som usetrila teraz. Ved aj ked kupis pouzivany kocik, tiez nemas ziadnu zaruku ani servis.

carrie84
11. apr 2010

Okrem toho, myslim, ze v BA robia servis v Babylande na Jane - aj ked ho nekupis od nich. Ale to si nie som na 100% ista 😉

denisab32
11. apr 2010

...nuž keď myslíš, poznám aj takých, ktorým sa kočík práve servisovaním predražil....Babyland servisuje len kočíky zakúpené cez nich alebo cez ich predajcov...

carrie84
11. apr 2010

Ja poznam vela takych, ktorym sa to oplatilo. Niekto dava prednost kamennym obchodom, niekto nakupuje cez net. Holt, zivot vie byt aj farebny ....

denisab32
11. apr 2010

...nuž to je skôr o odvahe, tak držím palčeky, aby si patrila k tým, ktorým sa to oplatilo 😉

jajulaa
11. apr 2010

Carrie, prosím ťa a koľko stojí poštovné na SK?
Tiež rozmýšľam, žeby som si odtiaľ objednala jane, síce ma odrádza tiež tá diaľka, ale uvidím ešte.
Ja som teraz reklamovala concord fusion aj vaničku aj šporťák ☹ ☹ , tak preto toľko premýšľam.

carrie84
12. apr 2010

Jajula - http://www.o-baby.de/index.asp?pid=shop|faqversand - cize 9,50 Euro za kuriera

jajulaa
12. apr 2010

Carrie, ďakujem 😉 .

katy1979
12. apr 2010

my sme reklamovali do o-baby. platili sme postovne smerom tam, smerom spat to hradili oni. no postovne smerom tam je drahe to je pravda. ale obcas je risk aj zisk.

jajulaa
12. apr 2010

Baby a neviete na o-baby tú novú kolekciu jané ešte nemajú, ja by som chcela unlimit a tam píšu, že dodacia lehota 3-8 dní, tak neviem. On tam ani tak moc lacnejšie nevyjde, skôr mi išlo o to, že ho budem mať skôr, lebo na SK ešte nie je a keď bude, tak sa najskôr budú predávať celé sety. Ja chcem len šporťák.

katy1979
12. apr 2010

jajulaa zavisi ako ti to hori. ak cenovo vyjde rovnako na slovensku a mas cas tak pockaj.

jajulaa
12. apr 2010

No som tam písala, tak zatiaľ ich nemajú na sklade, tak uvidíme.
No kočík mám teraz požičaný, lebo concord je na reklamácii, uvidím ako pochodíme, ale najradšej by som bola keby mi vrátili prachy a ja by som si kúpila jané 😀 😀 .

andzi
12. apr 2010

Tak my sme dnes s mužom videli naživo Jané slalom 2010 reverse a sme z neho nadšení. Je to nádherný parádny kočík. A transporter vôbec nie je až tak strašne úzka vanička, na niektorých miestach má až 30cm, niekde 27cm. My ideme do toho a vôbec sa nebojím, že sa mi dieťa do Transportera nezmestí.

bianca123
13. apr 2010

Ahojte, já se přidávám ke spokojeným uživatelkám nového Slalomu Reverse. Design mě zaujal už na fotkách ještě v době, kdy byly kočárky někde ve výrobě ve Španělsku. Nalákal mě především na otočnou sedačku. Starší modely měly sedačku jednu z nejširších na trhu. Nový Slalom má sedačku užší, ale pořád splňuje nějaké standarty, aby se tam děti vešli. Synek má 9 měsíců, zkoušela jsem ho tam posadit i ve fusaku a vlézá se v pohodě, tak snad v něm odjezdíme i příští zimu. Kočárek má skvělé jízdní vlastnosti, je z velmi příjemného materiálu, sedačka je hodně vypolstrovaná, tak vypadá i opticky užší, ta zmenšovací podložka nemá chybu. Adámkovi je v něm moc příjemně, nikam se nestáčí a nesjíždí, ta vložka ho pěkně podrží. A je tak měkoučká! Nákupní taška pod kočárkem je hodně malá, byla jsem z Roanu Marita zvyklá na koš, kde se mi vlezly i 3 plné igelitky, ale za to teď mohu řídit jednou rukou a v druhé nést tašku. 😀 Kabela na kočárku je velká, prostorná s přihrádkama, dávám si do ní i svetr. Celkově jsem z kočárku nadšená, vzhledově je dost netypický, spousta maminek se po nás otáčí, kdo má ale velké dítě a potřebuje mít široký sedák, doporučuji podívat se na vlastní oči, i když je sedák hodně vypolstrovaný, já jsem naměřila šířku 30-31 cm. Pokud by vás ohledně kočárku něco zajímalo, ráda odpovím. 😉 (Podotýkám, že mám jen sporťák, hluboké korbičky z těchto sportovních kočárků mi nevyhovují, měla jsem Roana Maritu)

bianca123
13. apr 2010

Ještě dodávám, že mám ve fotoalbu nějaké fotky kočárku i s figurantem.

orovka
13. apr 2010

bianca, mohla by si prosím ťa odmerať aj dĺžku sedačky aj s opierkou na nožičky? Ďakujem

bianca123
13. apr 2010

Délka sedáku 46 cm a délka opěrky 47 cm, právě jsem to byla změřit, protože tyto míry uvádí i prodejci a odpovídá přesně.