Máme radšej kúpiť kočík Jane Slalom Reverse 2010?
Ahojte,
tak uz pomaly bude v predaji nova kolekcia 2010, ktora ma mat niekolko zmien, hlavnou je to, ze sportova cast ma byt otocitelna a teda dieta pozera von alebo na vas ... Potom nejake dizajnove veci ako ine kolesa, vanicka atd.
Udajne vsak ma byt aj sportova cast "uzsia" ... a cena o 10-15% vyssia.
Viete nejake info? Ci su rozmery kocika ine? Ci sa oplati nan pockat?
Co teda nan hovorite?
Dakujem za rady, nakolko tento kociar je vo vybere a otazka je, ci sa mam nahanat za 2009 alebo je 2010 celkom rozumnou investiciou?
PS: Su to spanieli, a preto ich slubovany termin marec neviem neviem 😅
bianca krásný kočárek. Design fakt super, i v obchodě se mi moc líbil. Ale musím říct, že tvé fotky mě utvrzují v tom, že je ten kočík strašně uzoučký ☹ Tak hlavně ať se vám parádně jezdí 😵
http://www.o-baby.de/katalog/jane/jane-slalom-p...
keby nahodou niekto chcel maju ho na sklade teda zatial
ja som dnes videla naživo slalom vo farbe stylon a veľmi sa mi páčil, ten materiál je suprový, mali aj molten red, farba sa mi veľmi páči, ale ten materiál z ktorého je vyrobený veľmi nie. Videli ste niekto aj iné farby? Mne sa páči ten materiál z ktorého je stylon.
andzi stylon material je rovnaky aj na 2010? vsak prave material mi velmi nevonia pri tých nových a ostatných. hlavne ta strieska
ahojte baby.
a nechystate sa do Inchceby na EXPO Dieta a Rodina? Aj tam maju vraj vystavovat nejake kociky. My sa chystame a dufam ze tam najdem aj kociky Jane. A urcite si vezmem aj krajcirsky meter so sebou 😀 😀 😀
Ja sa tam chystam aj preto lebo na takychto vystavach vzdy nakupime so super zlavami. Dufam ze od tial budeme odchadzat s kocikom. 😝
kuriatko, a kedy bude ta vystava a kde? dakujem...
marion - tu mas info o vystave 😉
http://www.dietaarodina.sk/
katy, farba stylon je presne tá istá ako 2009, aj materiál aj farba, mne sa veľmi páčil celý komplet slalom reverse 2010, je úžasný. Skúšali sme nakliknúť na podvozok aj hlbokú vaničku 2009, farba je presne tá istá, no ale nepáčilo sa mi to. Korbička sa kývala, čiže nakliknúť ide, ale nie je to ono, ako keď sme tam naklikli Transporter 2010. Navyše Transporter 2010 je úžasný imidžový, krásne vypracovaný aj zvnútra, kdežto vanička 2009 je taká divná, hlavne strieška je čapatá a nepáči sa mi. Je pravda, že je Transporter užší, ale len o 3cm, mali sme so sebou aj krajčírsky meter. Takže my sme sa rozhodli už napevno, berieme Slalom reverse 2010 celý komplet aj s Transporterom. No a čo sa týka farby uvažujeme nad farbou Stylon, ale ešte sme nezavrhli ani Molten Red a Green Valley. 🙂
andzi a nebojis sa ze tam v zime nenapchas dieta aj s fusakom? my mame rovnaky termin porodu, ale ja sa bojim ze ho tam v januari uz nenapcham naobliekane a vo fusaku 😖 ja som uz z toho nestastna ☹ neviem co urobit. preto sa chcem ist pozriet na tu vystavu a dobre si ho tam obhliadnut a premerat, asi tam skusim pristavit nejaku mamicku so 4 mesacnym babom a skusime ho tam napasovat 😝 bo mne sa nepaci keby malo byt take male babo v zime uz v sportaku.
andzi - ty 3 cm se mi nezdají - 2009 je široká 36cm a 2010 udávají 27 (tento rozemer potvrdil i dovozce)
kuriatko84
....ak sa ti bábätko nezmestí do vaničky, dáš si šporťáčik s fusačikom, otočíš smerom k sebe, opierku dáš úplne do ľahu a budete fungovať ďalej 😉 ....myslím, že výrobca preto nekládol dôraz na väčšiu vaničku....
tak tohle mi říkají v každém obchodě, že se dá mimčo do sporťáku
já nevím, stejně mi přijde, že na zimu je mimísovi lépe v hluboké korbičce 🙂
petule, my sme merali obidve korbičky v obchode a nie je to rozdiel 3cm, keby si veľmi chcela, tak polystyrén, ktorým je vystužený Transporter sa dá vybrať a máš na oboch stranách + 2cm. My určite berieme Transporter, tá vanička 2009 sa mi nepáči.
kuriatko no ak na tej vystave nieco najdes tak si dobra. boli sme tam minuly rok a aj predminuly rok a bola to hotova katastrofa. kociky??? ha jediny kto tam bol bolo for baby s kocikmi aj to mozno s dvomi kusmi. v brne jane bohuzial nebolo ale ked to porovnavam tak sto krat lepsie brno ako incheba.
ale mozno tento rok do bude ok. aj ked silno pochybujem
katy1979 ani mi nehovor 😖
tono ty si z babymarketu? ja som vam pisala a nikto mi od vas neodpisal ☹ a vobec sa mi nepaci mat 3 mesacne babo v zime v sportaku ja som za hlboku vanicku!
dakujem za www stranku...
kuriatko hovorim, lebo baby su tu natesene na tu vystavu, ale iba tie ktore tam neboli. ja nadavam cely rok na nu. za take vstupne totalne ale totalne nic.
ano tono je z babymarketu. ak si pisala do IP tak to sa aj mne stalo ze neodpisal asi nestiha alebo sa mu na take veci nechce odpovedat. ale osobne v predajni v pohode poradi.
mne sa ten transporter zda byt uzky, krasny je to ano. ale ani len novorodenca s rukami pri hlavicke si tam neviem predstavit. takze design super aj sportak teda az na mojich par vyhrad ale ideme do 2009. priestranny odskusany ci vanicky ci sportak. brzda snad vydrzi
my sme inac isli do sporatku v piatich mesiacoch a fakt to nebol problem. tiez som sa bala a zbytocne. len ked moze ist v 3 do sportaku tak potom ani vanicky nekupujme vsak tam moze ist od narodenia. len sportak asi nikdy nebude totalne rovny ako vanicka.
andzi - tak to jsem netušila, že jde polystyrén eventuelně vyndat - je fakt, že ta hluboká 2009 je asi nejméně povedená to už se mi líbila více korbička 2008. No ale už máme dvojkombinaci 2009. 🙂
o tom polystyrene som to nevedela ani ja. ale stale neviem prist na chut tej streche na sportaku 😅 mne snad na kazdom kociku nieco vadi. ja neviem v com to dieta budem vozit
Babenky, ja som rozhodnuta bud kolekcia 2009 komplet, ale ta vanicka ma taku makku strechu, ze ked fuka meni tvar. Tak vaham. Alebo este ma napadlo, ze kupim sportak 2009 a vanicku a vajko 2009 concord. Tak je na vanicke pekna strieska. 🙂 🙂 Ja som zatial takto rozhodnuta. Ale este uvidim. Ta kolekcia 2010 sportak je super, ale my sa mame narodit v oktobri a fakt ten fusak budeme dlho potrebovat. Alebo ak budeme chodit malo von, tak mi staci ten matrix ako vajko a vanicka v 1. 😉
baby aj ja hovorim nase jesenne babatka budu potrebovat aj v 4 mesiacoch fusak a nechcem ho tak skoro vozit v sportaku. To by som si potom nemusela hlboku vanicku vobec kupovat no nie? My sme zatial rozhodnuti pre sportak 2010 a hlboku vanicku 2009 prip. 2008.
kuriatko, mne sa tiez sportak 2010 paci viac, ale vcera som pozerala na yuotube video na unlimit (nomad) a ta sedacia cast sa mi zda dost uzka...sedi tam dietatko vo vetrovke. Ja som pri prvom mala trojkolku chicco s3 a tam bola sportova cast siroka co som bola spokojna. A teraz ked vidim ako tam ta mala sedi stiesnene tak neviem. 🙂 Ale modely 2009 maju sirsie sedenie, ci sa mylim?
marion a mozes mi prosim ta poslat do IP link na to video?
ja chcem sportak 2010 hlavne kvoli tej otocnej sedacke lebo 2009 to nemaju a skusenejsie sesternice mi radia ze mam zobrat radsej ten revers lebo je to vraj obrovska vyhoda mat otocnu sedacku.
uz som ti to napisala...ale reverse je trojkolka? 🙂
kocky este ma zaujima jedna vec, ci sa sportak sklada aj so sedacou castou spolu...nakolko je sedacka otocna, tak ci sa da cely zlozit, alebo sa musi dat sportova cast prec a zlozi sa konstrukcia, lebo toto by mi nevyhovovalo, kvoli miestu v aute... 🙂 dakujem
Dievčatá, tak ja som si bola dnes vyskúšať šporťák jané a teda musím povedať, že zlatý concord, čo sa teda veľkosti týka.
Môj malý má 7,5 mesiaca, nie je žiadny bucko, ale je dosť dlhý a je mu na šírku tak nateraz. Tých 31 cm má šírka sedačky, ale opierka je ešte užšia, tam to môže byť tých 27 cm.
Takže pre mňa je to neprijateľné, nakoľko ja chcem v šporťáku prežiť aj ďalšiu zimu. Inak je veľmi pekný aj to polohovanie sa mi pozdáva, je také klasické ako niekedy.
A skúšali sme naň nakliknúť korbičku z concordu a pasovala tam.
Inak ak by mal niekto záujem, tak predávam čisto novú proton vo farbe chilli.
jajula dakujem za tuto spravu, tak teda 2010 u mna uz nepripada do uvahy a vyhral model 2009. Mne sa ta sirka tiez zda malo, nakolko dieta je v zime viac oblecene a este aj fusak...tak mu vobec nebude pohodlne a bude tam natlacene a zbytocne nervozne.... ☹ Boze oni vzdy nieco urobia super a krajsie a nieco dokazia.. ☹
no co aspon usetrime ked kupime 2009
marion reverze znamena ze sa da otocit.

Délku sedáku myslím i s opěrkou na nožičky - 46 cm. 😉