Máme radšej kúpiť kočík Jane Slalom Reverse 2010?
Ahojte,
tak uz pomaly bude v predaji nova kolekcia 2010, ktora ma mat niekolko zmien, hlavnou je to, ze sportova cast ma byt otocitelna a teda dieta pozera von alebo na vas ... Potom nejake dizajnove veci ako ine kolesa, vanicka atd.
Udajne vsak ma byt aj sportova cast "uzsia" ... a cena o 10-15% vyssia.
Viete nejake info? Ci su rozmery kocika ine? Ci sa oplati nan pockat?
Co teda nan hovorite?
Dakujem za rady, nakolko tento kociar je vo vybere a otazka je, ci sa mam nahanat za 2009 alebo je 2010 celkom rozumnou investiciou?
PS: Su to spanieli, a preto ich slubovany termin marec neviem neviem 😅
Ahoj holky,tak já jsem měla jane slalom kolekci 2008 a nikdy mi malej nesjížděl ani neklátil,jak tady píšete.Ve dvou letech jsme jezdily ve fusaku úplně v pohodě,takže si myslím,že šířka je dost důležitá a v pohodě mi tam i spával.Když měl 2,5 tak jsme byly v létě na dovolená a po obědě mi tam ještě taky spal a na délku mu ani netrčely nožky ven a na šířku se mohl rozvalit.Takže já osobně,kdybych měla mít další mimčo,tak bych šla do starší kolekce 🙂 a ne do 2010.
Koči, právě, že mně se taky líbil, já vybírala pocitově a instinktivně a proto mi říká "pane". Já nebruslím, tak nemám vyzkoušené, ale dvě známé, co jezdí, tak si to chválí. Trojkolky už logicky nejsou tak stabilní, jako čtyřkolky, ale právě Jané co se týká stability je špička. Jezdím s ním přes výmoly a s kočárkem to ani nehne. Má ruční brzdu na přední kolo a jde samozřejmě zaaretovat. Můj první synek už ve 2 letech dávno nechtěl jezdit v kočárku, takže já si pak na dovču, až budeme mít ty 2 roky pořídím nějaký lehký, skladný, levný golfky.
a je nejaký rozdiel v sedení medzi 2008 a 2009? zmenili tam niečo?
Koči, ještě - na délku je dlouhý má 94 cm, ale já bych to neřešila. Nech si Icoo, leda bys viděla Reverse naživo a byla z toho láska na první pohled. To je dilema : o 4 cm širší sedačka nebo otočná sedačka? 😀
Tak já jsem naměřila u 2008 šířku sedáku 38cm a šířku opěrky zad 35cm.A 2010 má uvedenou šířku 31cm. 😢
http://www.detskyraj.cz/zbozi/index.php
No, kdo chce psa bít...
ajda, 2008 je fakt o hodne priestrannejší ako nová verzia 😖
Každý má svoj vkus, svoje priority a svoje finančné možnosti pri výbere detského kočiarika a to je dobré, lebo inak by nebolo na trhu toľko značiek a toľko druhov. Ja som sa do Jané slalom 2010 zamilovala na prvý pohľad a nemôžem mu proste odolať. Je to skutočne vynikajúci kočiar a ja sa vôbec tej malej šírky nebojím. Keď ho porovnám napr. so Stokke Xplory, tak je prinajmenšom tak široký alebo aj širší. Nepopieram, že staršie kolekcie Jané sú širšie, ale zase väčšina značkových kočíkov sú tak široké ako Jané 2010, čiže to, že Jané vyrobil pre rok 2010 užší šporťák nie je vôbec katastrofa. Ja sa teším hlavne otočnej sedačke. Mne sa naopak kolekcia 2009 nepáči vôbec, to by som si radšej kúpila Concord keď už nie Jané 2010. Ale to je zase len môj názor.
andzi moje slova.... a mrzi ma ze sa tu na ten kociarik tak nadava .....
Andzi, zadání je jasné - Slalom 2010 versus 2009, takže jsme tu správně, i když je tu 17 stránek pořád dokola o tom, že Slalom 2010 je užší než starší modely a já bych ráda slyšela názor někoho, kdo má Reverse doma a jezdí s ním. Jasně, že každá jsme si kočárek vybrala podle svých priorit. Už si tu sice se svými minoritními názory připadám trochu trapně a proto se stahuju. Jak píšeš, buď se zamiluješ nebo ne. 😉 Ty na kočárek teprve čekáš, že? Přeji, ať si moc spokojená, užíváš si příjemné poježděníčko a kdyby ti z nějakého důvodu (třeba sedačky pro panenky 😠 ) nevyhovoval, tak svět se nezboří a vždy ho můžeš vyměnit. 🙂
michaela, vieš, tie dôvody môžu byť rôzne, prečo sa tu naň nadáva, ale nebudem ich tu prezentovať. Názor na Jané slalom 2010 nikomu neberiem. Ty máš tiež tento kočík?
bianca, jasné, moje slová....čakám na 3D sono, kedy sa dozviem pohlavie bábätka hneď nato objednávam. Určite verziu 2010! Už len farbu vybrať a to je dilema. Budem kupovať z o-bay.de, pretože nižšiu cenu som v slovenských ani českých obchodoch nenašla.
andzi mam ho objednany s plnou vybavou co som do neho nasla... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ako spomina sa tu kopu inych kociarov ktore su vraj lepsie ako jane 2010 a ja som na kazom nasla min tri veci ze pre ktore by som nebrala...ale nebudem to tu kydat ked niekomu sa prave ten moze velmi pacit ......niekedy to tu nemam ani chut citat...rafssej idem pocitat na emimino.cz kde tie baby aj maju realne ten kociarik a su nadsene....
michaela80, jééééj, moja krvná skupina! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Aj ja chodím na emimino.cz, aj som tam registrovaná a je tam rozumnejšia diskusia ako tu, pretože tam píšu mamičky, ktoré ten kočík majjú už doma a vymieňajú si skúsenosti, nie ako tu, píšu baby, ktoré ten kočík ani reálne nevideli alebo videli 10 minút v obchode a hneď sa nakazia "kvapkami", že je úzky.
A odkiaľ ideš objednávať? Čo všetko? ja beriem celú sadu - športový, vanička a Transporter. Plus navyše chcem objednať nánožník. V akej farbe ho ideš objednať?
Míšo, taky mě mrzí, že se tu pochválím se svým kočárkem a pěju chválu do nebes a někdo ti ho zhaní až pod zem. Jasně když je Slalom tak hodně zinovovaný, tak se nedá po měsíci ježdění říct, že je dokonalý, ukáže čas. Já šla po značce, po otočném sezení a podle citu. takže snad budu spokojená a nezklamu se.
mam ho v albume...objednava mi ho mamina kamoska na svoj obchodik, cize troska lepsia cena bude...ale neviem kde ho objednava...berem sportak stylon a matrix a transporter s fusakmi do sportaka aj do matrixu vo farbe rose, slnecnik,nanoznik,plastenky na sportak,matrix a transporter...tasku ku farbe rose...matrac do matrixu a rozmyslame ze vezmeme este aj asi stratu ...len pre istotu .... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
bianca tiez ma to mrzi...ale co uz....ja som vyberala kociar skoro tri mesiace....jednoznacne trojkolka, otocne sedenie, vanicka do auta a polohovatelne vanicka.....a toto ma iba Jane a Casualplay novy reverse tiez....cize u mna jednoznacne vyhrava Jane...
myslela som polohovatelna autosedacka...
ahojte 🙂 já můžu přispět se svojí troškou do mlýna ohledně zkušeností s 2009 a maximální spokojenost 🙂 , na starší dcerku jsme měli 2007 a taky fajn, 2010 jsem jen zahlédla v obchodě, byl tedy užší jak to tu padlo 😉 , ale určitě se na něm najde spostu dalších nových vychytávek 😉
jen jsem teda chtěla napsat - k tomu sedu, nevím jak je to teda u 2010 ale 2009 to má vlastně skoro do sedu a skoro do lehu jako předchozí kolekce, ale tím, že je tam ještě takový vypolstrovaná vložka, tak je tam mimčo dobře usazené, ale stejně pokud samo nesedí, nemělo by se posazovat ani v kočárku, myslím, že se kroutí a sesouvají (jak to tu někdo napsal) právě děti, které ještě nesedí samy, jak bude dítko pevnější tak to bude v pohodě i ve starším janéčku 😉
a bruslení mám taky vyzkoušené, stabilita je super, přední kolečko se zaaretuje a můžete vyrazit, jen když jsem se víc jakoby opřela o kočárek, tak malinko začalo vybrovat přední kolečko, ale už jsem si na to potom dávala pozor a bez problémů, ale mně osobně se bez kočárku bruslí líp 😉
michaela teda vy jste to vzali pečlivě s tou výbavou kočárku, já za sebe bych teda do auta jedině se stratou, matrix mi přijde tak trošku zbytečný 😒
😀 😀 😀 jita..lenze mimco do 4 mes. by nemalo dlho spinkat v takej polohe ako su klasicke vajicka...tak preto matrix...
čaute baby, neberte to tak,že tu niekto na kočík nadáva.... len hovoríme svoje názory. mne sa napr. dizajnovo veľmi páči 2010,ale keď som ju konečne videla v obchode vedľa 2009, tak to bolo pre mňa proste sklamanie... mňa tá úzka vanička odradila,neviem,možno to nie je až také podstatné pri kočíku,zistím,keď budem kočíkovať. a ak máte nejaké výhrady k iným kočíkom,ja si ich napr. rada vypočujem,lebo som za každý názor vďačná. ani tá 2009 nie je bez chýb,ako som sa dočítala, takže prosím,neberte tieto názory v zlom, na to nie je dôvod. 😉
my cestujeme s mimčem jen kratší vzdálenosti, max 100 k mamce a to to v autosedačce vydrží, jinak se jí tam teda moc nelíbí, takže jsme ani moc neužili to, že se dá nacvaknout na konstrukci ☹
oacka však od toho je to diskuse, aby každý řekl vůj názor 😉 a já viděla v obchodě 2009 a 2010 taky vedle sebe a taky jsem byla nemile překvapená, navíc ta 2010 už nevypadá na první pohled jako jané ☹
ziadny kociarik nie je bez chyby, je to o kompromisoch a tak to treba brat...ale pokial ja s tym kociarom nejazdim tak ho nekomentujem.... 😀 😀 😀 😀 kazdej vyhovuje nieco uplne ine...ja napr neviem pochopit maminy ktore kupuju kociare..nebudem menovat znacky..ktore maju sportak take ako korytko....cize v podstate tam babo stale sedi....
my zase dost cestujeme, takze preto chcem matrix..a aj sa mi velmi paci...
jita len su tu nazory mamiciek ktore ani nevideli kociarik a uz ho neguje.... ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
michaela, takže ty ideš kupovať aj matrix aj transporter? Veď Matrix plní aj funkciu hlbokého kočíka, nie?
ano ale mne sa paci aj aj a este mozno poriesim vanicku 2009 ked sa nevojdeme do transporteru do marca... 😀 😀 😀 😀 😀
andzi matrix právě plní funkci obojího a řejla bych, že ani v jednom případě ne pořádně 😒 jako autosedačka není tak bezpečný a jako korba není tak prostorný, taky se mi jednu dobu líbil a dost jsem o tom přečetla a teď už bych do něho nešla
michaela já mám dcerku na konci srpna a v korbě byla do března, bez fusaku by se tam vlezla ještě dýl, chtěla jsem si hluboký kočár užít naposledy co nejdýl, ale máme doma dlouhánku a zima byla taky dlouhá, tak jsme přesedlali v 6,5 měsících

Bianca, když mě se tak hrozně líbí, tak proto 😀
Bohužel jsem sáhla po tom našem ještě v době, kdy jsem o Reverse nevěděla.... 😠
A taky kvůli délce, pohodlnější zádové opěrce( ta naše je taková pryčna, něco jak multiway), kolečkám do terénu...
Ale asi do něj nepůjdem, no....
Chipolino je prý taky hrkačka, quiny speedy nenabízí možnost na dítě vidět....
Ještě dotaz, často jezdím s kočárkem na in- line bruslích, šlo by to i s Jane? Když je to 3- kolka, asi nebude tak stabilní a jde to přední kolečko zaaretovat?
Náš klučina má v 10 měs 9,500 kg, ale je dlouhatááánskej