icon

Máme radšej kúpiť kočík Jane Slalom Reverse 2010?

weirdo
27. jan 2010

Ahojte,

tak uz pomaly bude v predaji nova kolekcia 2010, ktora ma mat niekolko zmien, hlavnou je to, ze sportova cast ma byt otocitelna a teda dieta pozera von alebo na vas ... Potom nejake dizajnove veci ako ine kolesa, vanicka atd.
Udajne vsak ma byt aj sportova cast "uzsia" ... a cena o 10-15% vyssia.
Viete nejake info? Ci su rozmery kocika ine? Ci sa oplati nan pockat?
Co teda nan hovorite?

Dakujem za rady, nakolko tento kociar je vo vybere a otazka je, ci sa mam nahanat za 2009 alebo je 2010 celkom rozumnou investiciou?

PS: Su to spanieli, a preto ich slubovany termin marec neviem neviem 😅

andzi
27. apr 2010

áno, aj ja keď som ho videla naživo, myslím matrix, tak ma nezaujal, je plytší a nie tak bezpečný ako Transporter, o dizajne ani nehovorím. Preto my chceme radšej Transporter a Stratu.

Jita, takže tvoje dieťa vydržalo v hlbokom kočiariku do 6,5 mesiaca? To si mala Jané model 2009, či?

jita18
27. apr 2010

andzi ano máme 2009 a malá měla v půl roce 71,5 cm

andzi
27. apr 2010

jita, a videla si aj Transporter? myslíš, že by sa tam zmestilo pol ročné dieťa?

jita18
27. apr 2010

andzi bohužel viděla jen zvenku, takže neporadím 😒 jaké uvádí rozměry?

jita18
27. apr 2010

tak jsem našla že má jen 64x27 😲 u 2009 se uvádí 78x36, tak pokud to sedí, je nová kolekce tak max pro 4 měsíční dítě a to mělo janéčko jednu z nejprostornějších korbiček ☹

andzi
27. apr 2010

jita, áno má rozmery 64x27, ale 4 mesiace je málo, nám sa dieťa narodí v septembri a potrebujem tam dať aspoň 5-6 mesačné dieťa

jita18
27. apr 2010

andzi chápu, asi bych pořídila starší kolekci, moje holky by se tam nevešly už ve 3 měsících 😲 a navíc musíš ještě pošítat s fusakem, teda nechápu, proč dělají tak mrňavé korbičky 😠

michaela80
28. apr 2010

jita nas maly ked sa narodil tak mal 42 cm a 1,75 a vyzera ze aj toto pojde skor....cize myslim ze v korbe pobudneme dlhsie...a je mozne ze aste fakt doobjednam aj stratu k matrixu a transporteru...

jita18
28. apr 2010

michaela tak to byl malej drobeček, přeju vám, aby miminko v bříšku vydrželo u tebe co nejdýl, já rodila obě na vyvolání po termínu, ale prostě při průměrné velikosti miminka udělali teď tu korbu strašně malinkou 😒 jsem docela ráda, že už kočárek vybírat nemusím 🙂

michaela80
28. apr 2010

diky...uvidime ako dlho vydrzime lebo kazdy tyzden v poradni pocuvam ze uz to nevyzera velmi dobre a stale cakam ze si ma tam uz aj nechaju... 😝 😝 😝 😝

andzi
28. apr 2010

jita, je to veľmi rozumné riešenie, pravdu povediac, už dlho nad ním uvažujem, že kúpime športový a Stratu 2010 a hlbokú korbičku 2009, ale ked mne sa korbička 2009 nepáči a Transporter veľmi. No a obe nechcem kupovať, lebo toľko peňazí na kočík nemáme vyčlenených.

michaela80
28. apr 2010

andzi ja som uvazovala ze vanicku 2009 by som kupila od ruky ak by som zistila ze je potrebna..

michaela80
28. apr 2010

akurat mam info ze asi buduci tyzden by mi mohli doviest kociarik...jeeej tesim sa...

ajda74
28. apr 2010

Tak jak to tady čtu,tak asi my co máme starší kolekce,tak nemůžeme napsat svůj názor,aby se to někoho nedotklo.Já jsem jen napsala rozměry staršího jané,aby ostatní maminky,co se rozhodují mezi starší a novou kolekcí věděly,že rozdíl v šířce nejsou jen 4cm.Každý máme jiné požadavky na kočárek,já jsem chtěla,aby dítě mělo v zimě v kočárku pohodlí i ve fusaku,protože malej je narozen v únoru a 2 zimy jsme vydrželi v pohodě v kočáru i s fusakem.A nikomu 2010 nehaním.

luckyhoney
28. apr 2010

Pokud by jste někdo měl zájem, prodám korbičku Jané 2009, barva červená, používanou 4,5 měsíce v perfektní stavu 😉 jako nová. Malá by se tam ještě v pohodě vešla, ale je strašně zvědavá tak už asi půjdeme do sporťáku.
Jinak já mám jané slalom pro 2009 a naprostá spokojenost, ale ta nová kolekce vypadá móóc dobře.

michaela80
28. apr 2010

ajda74...kazda moze napisat nazor...lenze su tu baby ktore ho ani nevideli a ani nemaju starsiu kolekciu a nadavaju ...kazdy kociarik ma svoje pre a proti a kazda z nas vyzaduje od kociarika to svoje....napr. rozmyslala som o casualplay 2010 reverse no potom ako som ho nastudovala i ked priznam som ho na zivo nevidela tak som ho zamietla ale nepojdem tam do diskusie ho stiahnut pod ciernu zem, lebo pre niekoho je prave ten kociarik vysneny...
je pravda ze podla popisu niektore veci pokazili na 2010 oproti 2009 ale zase v urcitych veciach moze mat zase vyhody oproti 2009 .... a co sa tyka malej sedacky tak mne staci ked prezijeme v sportaku buducu zimu...moj maly ked mal 2 roky a 2 mesiace sme kociar predavali , lebo v nom uz vobec nechcel sediet len behat.... a to je narodeny vo februari...toto bude letne cize urcite uz nebudem ju vozit ako 2,5 rocnu v kociari..

marion
28. apr 2010

michaela, a nevies nahodou to vnutro co je makke po bokoch ako polstrovanie da sa to v tom 2010 modele vybrat? Lebo ak sa to da vybra tak je to super. Pre mensie dieta je to vyhoda, ze to robi oporu pri sedeni , ze nepada nabok, a neskor ak by sa to dalo vybrat, tak dieta ma viac miesta. 🙂

jita18
28. apr 2010

to naše první byla peciválka 🙂 vozila se v janéčku ještě když měla 2 roky a 8 měsíců 😀 a Barunka zatím vypadá, že se taky nikam moc nežene, takže já zase preferuju pohodlný kočár - prostě to máme každá jinak a je dobře, že si někde můžeme svoje zkušenosti vyměnit 😉 a propo mně se taky nejdřív korbička 2009 nelíbila, ale pak jsem byla nadšená a teď jsem skoro obrečela, že už na něj máme kupce, ono je taky jedna věc kočárek prozkoumat v obchodě, ale druhá věc je ho pak používat 😉

jajulaa
28. apr 2010

Dievčatá, na jané 2010 pasuje aj korbička concord proton, skúšali sme to na predajni a vyzeralo to super.
A tiež je dosť veľká, ja som tam malého vyvozila do 7 mesiaca aj s fusakom 🙂 .

michaela80
28. apr 2010

jajulaa dobre vediet...marion ked pride , popozeram ako to je a dam vediet...

marion
28. apr 2010

michaela dakujem... 🙂

bianca123
28. apr 2010

Marion, jestli myslíš tu sametovou zmenšovací vložku ve sporťáku, ta jde sundat. Opěrku to rozšíří jen v oblasti hlavičky a ramínek. Mrkni na fotky tu v bazaru, prodávající "lukasa" to má pěkně nafocené. 😵

andzi
28. apr 2010

marion, my sme to skúšali vybrať v obchode a pekne to išlo vybrať, nie je problém.

marion
28. apr 2010

dakujem... 🙂

petule12
28. apr 2010

ahoj holky, tady se nějak diskuze začíná přiosřovat 🙂

jen k matrixu - manžel včera pročítal testy bezpečnosti na autosedačky a matrix z toho vyšel špatně (nebyl tam teda hodnocený matrix 2010). Taky jsem po něm koukala a manžel po této informaci zavrhl 🙂

oacka
29. apr 2010

Kočky a ste si isté,že vanička 2009 sa dá dať na šporťák 2010????? to by bolo celkom fajn... ale neviem,či mi niekkto nehovoril,že to nejde...

andzi
29. apr 2010

oacka, ide to, my sme to skúšali v obchode, ale pravdupovediac sa mi to vôbec nepáčilo. Ako predavačka nasadila vaničku 2009 na kočík, tak sa tak divne húpal, čiže nakliknúť ide, ale nie je to ideálne.

bianca123
30. apr 2010

Všechny bezadaptérové modely se systémem profix tuším od r. 2005 se dají kombinovat. Ano, vanička i autosedajda na podvozku trochu houpe. Nevím to z vlastní zkušennosti, ale podle jiných uživatelek. Je to prý úmyslně proto, že kočárek není moc odpružený a ta vůle korbičky v uchycení vyrovnává drncání v nerovném terénu. Takže strategie fy Jané. 😀

andzi
30. apr 2010

Baby, čisto teoreticky sa opýtam na váš názor, myslíte si, že internetový obchod o-baby.de ešte zníži cenu kolekcie Jané slalom reverse 2010? Kočiarik potrebujem objednať najneskôr v auguste.

bianca123
30. apr 2010

No jestli máš čas do augusta, tak vyčkávej, třeba se ještě stihneš zamilovat do nějakého jiného kočárku 😅 S tou cenou, nevím, proč by měl snižovat cenu? Snad až vyjde další kolekce, řekla bych.