Máme radšej kúpiť kočík Jane Slalom Reverse 2010?
Ahojte,
tak uz pomaly bude v predaji nova kolekcia 2010, ktora ma mat niekolko zmien, hlavnou je to, ze sportova cast ma byt otocitelna a teda dieta pozera von alebo na vas ... Potom nejake dizajnove veci ako ine kolesa, vanicka atd.
Udajne vsak ma byt aj sportova cast "uzsia" ... a cena o 10-15% vyssia.
Viete nejake info? Ci su rozmery kocika ine? Ci sa oplati nan pockat?
Co teda nan hovorite?
Dakujem za rady, nakolko tento kociar je vo vybere a otazka je, ci sa mam nahanat za 2009 alebo je 2010 celkom rozumnou investiciou?
PS: Su to spanieli, a preto ich slubovany termin marec neviem neviem 😅
Michaelko, byla jsem zvědavá, na tvé první dojmy, až kočárek uvidíš! Tak jsi doma na propustku? A bříško pořád tvrdne? To je perfektní, že se ti kočárek líbí. Já jsem do něj taky posadila svého staršího 10letého syna a vešel se. Nesměl teda dosednout, měla jsem strach, aby nějak nezkřížil konstrukci, ale podvozek je tak betelný, že by s těmi 30 kg snad ani nic neudělal. Sedák je na sezení v pohodě, ta opěrka je trošku užší a větší dítko, pokud bude mít hodně huňatou bundu, tak bude jak sardinka. Ale uvidíme. My jsme moc spokojení, Adámkovi je v něm pohodlně, nikam se neklátí, nerejdí sebou, to madlo je přesně před ručičkama, takže nemusí mít ručky až před očima, jak mají některé kočárky, že děti pak nevidí před sebe. Tak přeji, ať mimi vpořádku vydrží v bříšku co nejdéle a ať se mu potom v kočárku spokojení hajá a tobě příjemné poježdění. Budeš spokojená. 😉
michaela, no to je super! A čo hovoríš na Transporter? Skúšala si tam dať cca 6-7 mes. dieťa aj s fusakom?
skusat neskusala lebo ziadne nemam po ruke 😀 😀 😀 ale zda sa mi uplne pohode.... a vyzera uzasne...
michaela, a ešte si nedala fotky do albumu?
Taky se přimlouvám za fotky... 😵
zajtra dam ale sportak som nepofotila....nestihla som...mozem matrix a transporter foto dat ...
transporter som namerala 72 cm...
Krásná barevná kombinace. Já chci holčičkůůůů! Budeš spokojená, uvidíš. 🙂
uz som a maximalne...tak sa s nim fajne jazdi po byte...aj malemu sa strasne paci..ze u chce kocikovat...
Vidíš a všichni tady tvrdí, jak je transporter malý, a přitom 72cm,je klasika u korbičky, jsou i menší. Třeba navetta od PP má taky 72,stará i nová. 🙂
michaela, ďakujeme za fotky, tá ružová je perfektná! A Transporter si myslím, že tiež. Nie je dôvod sa obávať dlžky, skôr šírky, my sme Transporter merali v obchode a mal dolu 27cm. Ale ked sme to porovnávali s inými kočíkmi, tak aj iné boli tak úzke. My si objednáme asi farbu stylon.
andzi ja mam sportak vo farbe stylon...perfektny material....len ja som chcela mat aspon vanicku a sedacku taku dievcenskejsiu.....transporter sa mi nezda maly...ked sme si tak uvedomili tak pri malom sme mali tu tasku ako vanicku a nebola o nic vacsia vpodstate...ja som spokojna...
michaela, tak to je super, že si spokojná! Dúfam, že aj ja budem. Už riešime s mužom len jedinú dilemu, či Stylon (chcem ja) alebo Greeny Valley (chce mm). To je problém, že? 😀
Budeme mať dievčatko, ale chceme kočík v uni farbe.
ja by som radsej stylon...perfektny material je to...a tych zelenych kociarov uz je strasne vela...my uz tretie nebudeme mat , lebo doki to uz neodporuca takze som to riesila iba pre tuto nasu princeznu....
michaela, aj ja som za stylon, včera sme sa boli prejsť s manželom po meste a stretli sme asi 10 mamičiek so všetkými možnými odtieňnmi zelenej farby kočiarov všetkých možných značiek aj neznačiek, takže máš pravdu že tých zelených je už veľa.
A myslíš, že stylon je v pohode aj pre dievčatko? Je vlastne taký tmavomodrý tak neviem.
😀 😀 😀 😀 andzi v pohode mozes mat stylon pre dievcatko...nejake dievcenske doplnky a bude fajn...a lahsie k nemu skombinujes, ci tasku alebo fusak ci slnecnik......
@michaela80 ja si tiež myslím, videla som ho naživo, aj keď si myslím, že je viac pre chlapčeka, ale môže byť aj pre dievčatko! Dám ružovú deku a ide sa!
tak zase velky vyber farieb v tej novej kolekcii nie je....takze si myslim ze ten stylon je fakt naj variant....este ze sa m i dali skombinovat transporter a metrix z druheho typu kociara....
a nevieš, či ten green valley je taký materiál ako molten red alebo iné tie nové farby? Lebo stylon je iný materiál. Videla som naživo aj ten oranžový a ten sa mi vôbec nepáči, tá oranžová je ako vypratá zošedivená. Výber farieb je slabý, mne sa páčil ešte ten bledo modrý tyrkysový s bodkovanou vložkou, ale to je typický chlapčekovský.
mne ten bodkovany zasa pride skor pre dievcatko ako pre chlapca a myslim ze green valley je rovnaky materiel ako molten red a ostatne
iba stylon je iny material.....preto je v podstate aj trosicku drahsi....
Potvrzuji, že všechny barvy kromě Stylon jsou z jiného materiálu. Mně připadne právě letošní kolekce barevně velmi neutrální. Všechny se barevně hodí pro holčičky a pro kluky. Ten petrolejově modrý je ozdoben světlýma kytičkama, tak mi pásne i na holčičku, ostatní barvy jsou neutrální. V tom Stylonu se musí krásně vyjímat růžovofialkové oblečení. Na holčičku bych ho taky vybrala a nebo Green valley. Já mám chlapečka a mám Molten Red. V tom se zase pěkně vyjímá modré oblečení.
Holky, jsem taky slalomářka, v pátek jsem viděla poprvý kolekci 2010 na živo, né všechno, ale jsem nadšená z těch autosedaček, jsou krásně prostorný, do tý určitě půjdu 😀 😀 😀 barvy se mi taky líbí, korbu koupím ale asi 2009, přijde mi širší, takže, kdyby tu někdo chtěl prodat Stratu do října, tak sem s ní 😉 😵
Ahoj, holky, už jste tam někdo vyzkoušel dát i dítko starší jednoho roku? Myslíte, že by se vešlo i ve fusaku? A co to madlo? Není opravdu moc nízko? Já pořád zvažuju. Náš malej má 4 měsíce a má 64 cm a 7,6kg a už se mi nevejde do matrixu, tak jsme přesedlali na sporťák slalom, ale hrozně mi vadí, že na něj nevidím a to mě štve. Nevím, jestli už spí, jestli mu nespadla čepička do očí, apod. Dnes jsem zase uplně zuřila. I když jsem viděla nový reverse naživo a manžel s ním nesouhlasí, tak já pořád váhám. Tohle mě fakt štve. Chjo. Kdybych věděla, že mu tam bude pohodlno i v zimě...a taky abych pak nevyšilovala, že jsem neměla prodávat ten širší. ☹
jeanice ..ked sme kociarik skladali a sportova cast bola na zemi bez madla tak si tam moj 9 rocny syn sadol...uplne v pohode a to ma 27 kil a meria 137 cm....cize si myslim ze rocne dieta nemude mat problem aj s fusakom....a madlo sa da dat prec...
jeanice - někde dříve v diskuzi to holky probíraly, že tam zkoušely dát své potomky, tak jukni zpátky

andzi kociarik je perfektny...zaparkovany vedla v izbe....vanicka nie je az taka mala ako sa tu pise....matrix je zase perfektne velka autosedacka a sportak je uplne v pohode.....sadol tam aj mo 9 rocny syn bez problemu.... 😀 😀 😀 😀 😀 som z neho nadsena....