icon

Máme radšej kúpiť kočík Jane Slalom Reverse 2010?

weirdo
27. jan 2010

Ahojte,

tak uz pomaly bude v predaji nova kolekcia 2010, ktora ma mat niekolko zmien, hlavnou je to, ze sportova cast ma byt otocitelna a teda dieta pozera von alebo na vas ... Potom nejake dizajnove veci ako ine kolesa, vanicka atd.
Udajne vsak ma byt aj sportova cast "uzsia" ... a cena o 10-15% vyssia.
Viete nejake info? Ci su rozmery kocika ine? Ci sa oplati nan pockat?
Co teda nan hovorite?

Dakujem za rady, nakolko tento kociar je vo vybere a otazka je, ci sa mam nahanat za 2009 alebo je 2010 celkom rozumnou investiciou?

PS: Su to spanieli, a preto ich slubovany termin marec neviem neviem 😅

michaela80
18. máj 2010

andzi kociarik mam doma a je vraj uzasny....dufam ze ma pustia na vikend na priepustku ze si poobzeram....

andzi
18. máj 2010

michaela, držím palce a prajem skoré uzdravenie. Už sa teším na fotky nového Janéčka!

michaela80
18. máj 2010

a hned tam supnem kamoskineho brata s fusakom ktory mal v oktobri rok......lebo uz nemozem citat niektore prispevky...

katy1979
18. máj 2010

rocne dieta sa tam v pohode zmesti aj s fusakom.
niekto bude spokojny niekto nie a o tom su kociky ja som este uzasny a bez chyby nikde nenasla. taký este nevyrobili

andzi
18. máj 2010

Tak to by bolo super. Michaela, a napíš aj koľko má malý kg, nech si to vie každý predstaviť! Lebo ja mám pocit že mnohé nové Jané nikdy nevideli a len kritizujú.

katy1979
18. máj 2010

dieta do roka a pol sa tam urcite odvezie a vyuzije ho. v dvoch by uz mohol byt problem sirka ale ani nie tak sirka kocika ako to znizujuce sa madlo. my sme tam synatora ledva narvali. keby ho dali vyssie lepsie by urobili.

michaela80
18. máj 2010

andzi zistim kolko ma kil ked ho vyskusame,ale to sa musim najskor z tej prekliatej nemocnice dostat.....

jeanice
18. máj 2010

Jééé. Michaelko, no to bys mi udělala moc velkou radost, kdybys to ozkoušela 🙂
Jinak jedna maminka kočárek poměřila a napsala, že má šířku 31 cm. Dívala jsem se ještě na Mutsy a ten má šířku sedačky 30 cm a nikde ho nikdo (aspoň jsem to nenašla) nehaní a každý to bere uplně normálně, že to tak je.
Jinak než ho koupím, tak ho chci vidět naživo. Jenže jsem zjistila, že to není tak jednduchý. Byla jsem tady u nás v Brně ve dvou obchodech a nic. Tak uvidíme. Určitě si ho chci vyzkoušet a dát tam malýho.

michaela80
18. máj 2010

jeanice...ja som ho na zivo nevidela ale bola to laska na prvy pohlad...predtym som chcela casualplay a ten je mensi.....ja sa uz neviem dockat kedy ho budem moct si obzriet poskusat.....ach jaj....dufam ze ma na vikend pustia....

bianca123
18. máj 2010

Michaelko, já jsem taky v těhotenství ležela s tvrdnutím břicha 6 týdnů v nemocnici. Na víkend mě občas pustili domů a v 37 týdnu mě už propustili, ať si prý už porodím, kdy chci a Adámek se narodil ve 39. týdnu. Zpětně si říkám, jak mi tam bylo dobře. Přečetla jsem tolik knížek, co snad už nikdy nepřečtu, leda v důchodě, nemusela jsem nic dělat, jídlo do postele, jen mě mrzelo, že nemůžu být se starším synkem, dělala jsem si starosti, co ve škole, ale s babičkou to zvládali. Za to teď už se nezastavím. Tak si to užívej, dokud máš klídek. Úplně tě chápu, jak moc se těšíš, až uvidíš nový kočárek. Taky jsem vyhlížela poštovní auto z okna. Jakou máš barvičku? Budu zvědavá, až ho prohlídneš a pozkoušíš a napíšeš svoje dojmy. Tak se drž.

michaela80
19. máj 2010

bianca farébnu kombinaciu mam v albume....trosku sme ten kociarik pokombinovali lebo tei farby sa mi velmi nepacili co ponukali v sete...
mne uz aj brusko prestalo tvrdnut, v podstate krcok tiez drzi pekne ale prvy som mala predcasny porod v 31 tt tak sa boja....ja dufam ze ma aspon teraz na vind pustia na priepustku ,lebo uz mam ponorkovu chorobu z tej nemocnice...

bianca123
19. máj 2010

Takže holčičku budeš mít. Áách...! Ta růžovošedá korbička je krásná a sporťák Stylon. Ten je z jiného materiálu, než mám já Molten Red, tak pak napiš, jak se ti líbí.

michaela80
19. máj 2010

cez vikend ho uvidim, lebo mi schvalili priepustku.....uz sa tesim....

marion
19. máj 2010

michaela tesim sa s tebou, ze ta pusia na vikend...tak si davaj pozor a tesim sa na prve foto vasho noveho fara.... 🙂 ale hlavne vela oddychuj 🙂

jeanice
19. máj 2010

Tak jsme dnes byli v obchodě se na kočárek mrknout. Ta šířka mi nepřijde tak tragická, manželovi ano. Ale co mě teda odradilo, tak to bylo to madlo. Mám pocit, že je fakt hodně nízko.
Michaelko, moc gratuluji, že tě pustí domů. Já ležela v prvním těhu s dvojčaty 2 měsíce a bylo to uplně hrozný. Prosím podívej se i na to madlo. Já se bojím, že je to opravdu hodně nízko a mimčo tam bude hodně stísněné. Ale nevím. Třeba se mýlím.
Nejlepší by bylo, kdyby se ti to podařilo nafotit 🙂

michaela80
19. máj 2010

skusim to pofotit a vsetko vyskusat.... 😀

lucinka
20. máj 2010

no tak idem pridať aj svoj názor... máme doma jane slalom pro 2007 - úplná paráda... a dnes som bola konečne pre jane slalom reverse 2010 a som úplne nadšená... 😵 je síce o cca 5cm užší, ale podľa mňa je stále dostatočne široký aj na dieťa s fusakom... je kopec šporťákov čo sú užšie... a aj to prehodenie sedačky je za 5sekúnd... pre mňa je Jane jednotka medzi kočíkmi... 😵 😵

michaela80
20. máj 2010

lucinka 😀 😀 😀 😀

lucinka
20. máj 2010

áno michaela? 😕

marion
21. máj 2010

mamimy prosim kt. mate doma kolekciu 2009 utopia, alebo active, alebo ten sedy vsetky tieto farby maju prijemny material, ako je to farebne co sa tyka kvality. Nevybledol Vam? Pisu ze kvalitny material, ale ked som videla v obchode ten do oranzova Bohemian, tak to je uplne iny material taky hruby sustiak... 🙂 co sa mi zda lepsia kvalita, ale 🙂 farebne sa mi velmi nepaci. Dakujem za radu... 🙂 🙂

sarulka
21. máj 2010

chtěla bych jen podotknout,že všechny mé kamarádky používali sporták tak do 2 let dětí a pak přešli na golfky - tím pádem si říkám,jestli nejsou obavy s velikostí sportáku zbytečné.my čekáme prcka v polovině listopadu,takže počítám s tím POČÍTÁM SPRÁVNĚ?,že bych s velikostí hlubokého kočárku taky nemusela mít problém - na jaře automaticky přejdu na sporťák?Jestli je můj "propočet" špatný,tak mě opravte - jsem nezkušená těhule 🙂

andzi
21. máj 2010

sarulka, a chystáš sa kupovať Jané slalom reverse 2010?

sarulka
21. máj 2010

vážně o tom uvažuji 🙂

petulka_1
21. máj 2010

Ahoj. Som tu nova a neviem ci je to k tejto teme, ale chcela by som sa spytat na kocik V4 chameleon ci ho niektora mate a ako ste s nim spokojne? Dakujem za odpoved.

andzi
21. máj 2010

petulka, ale toto je téma, kde porovnávame Jané slalom 2009 a 2010!

sarsulka, my sme už na 99% rozhodnutí pre model 2010, ja sa tej šírky nebojím.

sarulka
21. máj 2010

šířky sportáku se taky tolik nebojím,větší strach mám z velikosti korbičky - jestli se tam prcek vejde i s fusakem

andzi
21. máj 2010

myslíš Transporter?

sarulka
21. máj 2010

přesně tak - jestli mi mimčo z něj do jara nevyroste

andzi
21. máj 2010

a videla si ho naživo? Podľa mňa nie, do 5-6 mes. tam v pohode vojde aj s fusakom.

jita18
21. máj 2010

marion my když jsme vloni kupovali janéčko 2009, tak nám bylo řečeno, že barva bohemian (tu máme a jsme moc spokojení) a stylon mají kvalitnější látky, co se používají např. i u bund, to jen můj postřeh, jinak s barvami utopia a active neporadím, jen u dřívějších kolekcí třeba červená dost bledla