Máme radšej kúpiť kočík Jane Slalom Reverse 2010?
Ahojte,
tak uz pomaly bude v predaji nova kolekcia 2010, ktora ma mat niekolko zmien, hlavnou je to, ze sportova cast ma byt otocitelna a teda dieta pozera von alebo na vas ... Potom nejake dizajnove veci ako ine kolesa, vanicka atd.
Udajne vsak ma byt aj sportova cast "uzsia" ... a cena o 10-15% vyssia.
Viete nejake info? Ci su rozmery kocika ine? Ci sa oplati nan pockat?
Co teda nan hovorite?
Dakujem za rady, nakolko tento kociar je vo vybere a otazka je, ci sa mam nahanat za 2009 alebo je 2010 celkom rozumnou investiciou?
PS: Su to spanieli, a preto ich slubovany termin marec neviem neviem 😅
@andzi, mne sa paci aj 2009 aj 2010. ta otocna sedacka nie je zla, ale co viem zo skusenosti, ked som ja dala mojho 6 mesacneho do sportaku, tak bol velmi zvedavy a cumakoval, a keby som ho dala do protismeru, neviem ci by bol spokojny. tak neviem ci je to take super pre mamicky mozno hej, ale deticky sa budu vykrucat a otacat aby nieco videli. Ale je to na tebe. Mna napr. ta otocna sedacka nepresvecila a chcem 2009, aj ked farby 2010 su velmi pekne. Tak vela stastia a daj vediet ci si objednala 🙂 🙂
@katy1979 a nevies este maju aj tu farbu bohemian? Nakolko ja som volala do viacerych predajni a modely 2009 uz skoro nikde nemaju a tu bohemian farbu vobec. Viem ze v Babymarkete je 2komb. za dobru cenu, ale este + pouzivane vajicko min. 120eur + nanoznik 40-50 eur. A to uz je vyse 700eur. 🙂 A z toho nemecka myslis aku stranku, pretoze na o-baby.de maju uz len zvysky 3koliek a ja chcem nomad 🙂 🙂 dakujem
nomad vo farbe bohemian som videla v alltays ale cenu ti veru nepoviem. ja som myslela ze chces slalom. v babymarkete mali nejake tri farby zo slaloma.
Ved to, ze pred mesiacom som bola v BA a videla som tam nomad, ale ja planujem kocik kupovat v juli, to budem uz v 7 mesiaci, a vtedy ho uz asi nebudu mat. Ale dakujem ti. 🙂 🙂
marion ja som ho tam videla minuly tyzden. skus sa obratit priamo na babyland su dovozcovia a maju akcie na 2009 a 2008
@katy1979 prave som pozerala na babyland a maju ho tam, vraj je aj na predaj ale cena je 772,9eur + este nanoznik cca 40eur...a to uz je vela, moje max. bolo do 500eur za pouzivany, ale ta pani predava 5 mesiacov pouz. za 640eur co je teda ok lebo je skoro novy. Keby ho este mali na o-baby.de tak nevaham... 🙂 ale t6am je vypredany 😒
Jaj tak to je vela.
Ahojte
Tak jdu s dalsimi poznatkami
U jane 2010 jsou rozdily v materialech.
V patek jsme byli v Bratislave v Eurovea a tam byl vystaveny Slalom R v barve molten red
Tenhle potah je jiny- proste ma ho vetsina i jinych kocarku, jen vlozka v kocarku je semisova.
Ja mam green valey a je cely semisovy, taska a nanoznik jsou v materialu jako molten red.
Prijde mi ten semis uzasny na leto- jemny, fite jen v bodycku nic neskrabe, prijemny na dotek a super se udrzuje- jen voda a hadrik.
Kdyz mi nekdo poradi, jak sem soupnu fotky, tak mam dnes nafocene moje holcicky
mladsi 11 mesicu a pres 10 kilo
a starsi 2r a 7 mesicu a temer 14 kilo
Jinak mne v te eurovei zastavila pani, co Janecka prodava, a rikala, ze maminky jsou zklamany, ze pry je kocar uzky a vachrlaty.
Ani jedno neni pravda. Kocarek je o hodne tuzsi, nez starsi kolekce, o nestabilite nemuze byt ani rec.
Sedacka uzka taky neni, moje starsi dcera ma mista dost. Skoda ze zatim nemam fusak, bych ho vyfotila s ditetem.
No a korbicky transporter jsou nadherne. Videla jsem tu fialovu, nevim presny nazev barvy. a cekat jeste nekdy dite ( u nas uz by bylo ctvrte a to fakt nehrozi 😀). tak do ni jdu.
Korbicka je idealni pro miminka na zimu, tak od listopadu urcite a i jarni deti.
V Lete bych asi sla do starsi korbicky- aby miminko zimu stravilo krasne v teple- zadne foukani
Katka
PS: jsem rada, ze uz tady neni tolik negaci, jako ze zacatku, kocar je fakt uzasny
katka ked pridavas odpoved tak dole mas ...pridaj fotky k prispevku....staci naa to kliknut...
Michaelo, jo uz jsem na to prisla. Holt pro oci nevidim 😉 Dekuji
@ponette Tak teraz si presne trafila klinec po hlavičke! Aj podľa môjho názoru je Jané slalom reverse úžasný kočík a my ideme do toho. Závistlivé alebo inak motivované rečí iných mamičiek, že je úzky a pod ma nezaujímajú, videla som ho naživo vo všetkých farbách okrem green valley a tej krikľavo žltej a už sme sa rozhodli. My chceme farbu Stylon, na tej sa mi veľmi páči materiál, je taký nadčasový a aj farba je univerzálna aj pre dievčatko aj chlapčeka. Takže ďakujem za názor aj za fotky. Takýchto príspevkov by mohlo byť viac - konkrétne rady, konkrétne skúsenosti s jeho užívaním a nie rady typu "jedna babka povedala".
andzi presne...najradsej mam prispevky mamin ktore kociar ani nevideli len poculi ze vraj rocne dieta tam vraj sa nevprace a hold...2,5 rocna slecna sa tam zmesti.......kociarik je uplne uzasny ...lutovat nebudes...a stylon je perfektny.....sak ho mam doma... 😀 😀 😀
@michaela80 tiež si to myslím, že keď niekto na taký kočík nemá alebo nechce si ho z rôznych dôvodov kúpiť, tak nemusí kritizovať a zhnusovať ho maminám, ktoré ho chcú.
baby ja som si vybrala jane slalom pro 2009 a bola som s nim max spokojna,ide lahucko,je velky priestranny zmesti sa tam aj 3roc dietatko,zatepleny,proste max spokojnost,ale moja mala uz v kociariku nechce sediet,tak mame len na obcasne cestovanie golfky
prave ho predavam,ale bude mi za nim smutno,je to ozaj perfektny kociar a doporujem kazdemu
kociarik mame uzasny....zatial som na nom nenaska chybu... uvidis andzi ako sa nam bude fajne kocikovat....a kaslat na take prispevky ktore hovoria aky je uzky maly a neviem este aky...ked ho nechcu tak nech ho nekupuju a nekazia radost nam pre ktore je to laska na prvy pohlad... 😀 😀 😀 😀 😀 😀
teraz som bola zase na vikend na priepustke tak som sa z neho zase vytesovala....a zistila som ze suseda ma ten klasicky polsky s len tou taskou.....ako hlboky a ta v ziadnom pripade nie je vacsia ako transporter....
holky nehádejte se, někomu se líbí 2009 a někomu 2010 o tom snad tahle diskuze je ne? Kdo chce širší vezme si 09 kdo chce otočný tak 10. Tahle diskuze je snad o názorech, které tady všechny hledáme.........takže si z toho každá vezmeme co je pro nás důležité...a koupíme ten svůj nej kočárek....
kto sa tu hada 😀 😀 😀 😀
dievcata, prosim o odpoved na moju otazku, ci sa da na podvozok 2010 dat vanicka 2009. chcem to takto skombinovat, lebo budem mat oktobrove babo a rada by som, aby malo viac priestoru. niektora predavacka mi povie, ze sa to da, ina ze nie, oficialny dovozca mi na moju otazku neodpoveda... preto ak niektora z vas taku kombinaciu vyuzila, bola by som rada, keby ste mi napisali, ze je to mozne a ze to vyzera dobre 🙂 dakujem!
@fiorea mne napisali z jedneho eshopu ze sa to da kombinovat v pohode mozno od verzii 2006 ci 2007 ....
skus napisat do babylandu....
@michaela80 dakujem ti za odpoved. z babylandu mi neodpisuju 😒 hadam sa ozve este niekto, kto to uz doma ma... inak ti bezni predajcovia su hrozne neinformovani 😠
sedí naň aj vanička z concord fusion 😉
dakujem vam 🙂 ja som si to myslela, ale uz dve predavacky v specializovanych predajniach na kociky mi povedali, ze to nejde! vravim, velke odbornicky 😒
fiorea sedí to... mám doma vajíčko 2007, vaničku 2008 a šporťák 2010 a dá sa to pekne bez problémov nakliknúť... 😉

@andzi, viem ze novy stoji minimalne 800eur a mam istotu ze je odskusany a ok.
Trochu by som sa bala objednat kocik z dialky, a bol by s nim nejaky problem a potom to riesit. Ale zase ta cena za kt. ho mozes mat je super, tak sa oplati risknut.
Ja to uz necham tak, som spokojna a pockam do jula. 🙂 Ta pani mi vravela ze bol 5 mesiacov pouzivany aj to len vanicka a vajicko obcas. Ze uz maju iny, takze sportak je nepouzity. 🙂