icon

Máme radšej kúpiť kočík Jane Slalom Reverse 2010?

weirdo
27. jan 2010

Ahojte,

tak uz pomaly bude v predaji nova kolekcia 2010, ktora ma mat niekolko zmien, hlavnou je to, ze sportova cast ma byt otocitelna a teda dieta pozera von alebo na vas ... Potom nejake dizajnove veci ako ine kolesa, vanicka atd.
Udajne vsak ma byt aj sportova cast "uzsia" ... a cena o 10-15% vyssia.
Viete nejake info? Ci su rozmery kocika ine? Ci sa oplati nan pockat?
Co teda nan hovorite?

Dakujem za rady, nakolko tento kociar je vo vybere a otazka je, ci sa mam nahanat za 2009 alebo je 2010 celkom rozumnou investiciou?

PS: Su to spanieli, a preto ich slubovany termin marec neviem neviem 😅

marion
5. jún 2010

@andzi, viem ze novy stoji minimalne 800eur a mam istotu ze je odskusany a ok.

Trochu by som sa bala objednat kocik z dialky, a bol by s nim nejaky problem a potom to riesit. Ale zase ta cena za kt. ho mozes mat je super, tak sa oplati risknut.

Ja to uz necham tak, som spokojna a pockam do jula. 🙂 Ta pani mi vravela ze bol 5 mesiacov pouzivany aj to len vanicka a vajicko obcas. Ze uz maju iny, takze sportak je nepouzity. 🙂

andzi
5. jún 2010

@marion tak potom je to fajn. My sme uvažovali nad modelom 2009, ale 2010 sa mi páči viac aj dizajnovo aj kvôli tomu, že je športová časť otočiteľná v oboch smeroch.

marion
5. jún 2010

@andzi, mne sa paci aj 2009 aj 2010. ta otocna sedacka nie je zla, ale co viem zo skusenosti, ked som ja dala mojho 6 mesacneho do sportaku, tak bol velmi zvedavy a cumakoval, a keby som ho dala do protismeru, neviem ci by bol spokojny. tak neviem ci je to take super pre mamicky mozno hej, ale deticky sa budu vykrucat a otacat aby nieco videli. Ale je to na tebe. Mna napr. ta otocna sedacka nepresvecila a chcem 2009, aj ked farby 2010 su velmi pekne. Tak vela stastia a daj vediet ci si objednala 🙂 🙂

katy1979
7. jún 2010

@marion trocha vela ya tu cenu mas novy. aj na slovensku sa da kupit nova dvojkombinacia za 560 eur. napr. v babymarkete ked som sa pytala na cenu. z nemecka mas trojkombinaciu za 599 eur. aj kebyze ho posielas spat na reklamaciu sa ti to stale oplati ako pouzivany za taku cenu.

marion
7. jún 2010

@katy1979 a nevies este maju aj tu farbu bohemian? Nakolko ja som volala do viacerych predajni a modely 2009 uz skoro nikde nemaju a tu bohemian farbu vobec. Viem ze v Babymarkete je 2komb. za dobru cenu, ale este + pouzivane vajicko min. 120eur + nanoznik 40-50 eur. A to uz je vyse 700eur. 🙂 A z toho nemecka myslis aku stranku, pretoze na o-baby.de maju uz len zvysky 3koliek a ja chcem nomad 🙂 🙂 dakujem

katy1979
7. jún 2010

nomad vo farbe bohemian som videla v alltays ale cenu ti veru nepoviem. ja som myslela ze chces slalom. v babymarkete mali nejake tri farby zo slaloma.

marion
7. jún 2010

Ved to, ze pred mesiacom som bola v BA a videla som tam nomad, ale ja planujem kocik kupovat v juli, to budem uz v 7 mesiaci, a vtedy ho uz asi nebudu mat. Ale dakujem ti. 🙂 🙂

katy1979
7. jún 2010

marion ja som ho tam videla minuly tyzden. skus sa obratit priamo na babyland su dovozcovia a maju akcie na 2009 a 2008

marion
7. jún 2010

@katy1979 prave som pozerala na babyland a maju ho tam, vraj je aj na predaj ale cena je 772,9eur + este nanoznik cca 40eur...a to uz je vela, moje max. bolo do 500eur za pouzivany, ale ta pani predava 5 mesiacov pouz. za 640eur co je teda ok lebo je skoro novy. Keby ho este mali na o-baby.de tak nevaham... 🙂 ale t6am je vypredany 😒

katy1979
7. jún 2010

@marion a to je akciova cena alebo plna lebo na predajni maju vypisanu akciu.

marion
7. jún 2010

@katy1979 to je uz akciova cena... 🙂 ☹ a to je vela ☹

katy1979
7. jún 2010

Jaj tak to je vela.

ponette
9. jún 2010

Ahojte

Tak jdu s dalsimi poznatkami

U jane 2010 jsou rozdily v materialech.
V patek jsme byli v Bratislave v Eurovea a tam byl vystaveny Slalom R v barve molten red
Tenhle potah je jiny- proste ma ho vetsina i jinych kocarku, jen vlozka v kocarku je semisova.

Ja mam green valey a je cely semisovy, taska a nanoznik jsou v materialu jako molten red.

Prijde mi ten semis uzasny na leto- jemny, fite jen v bodycku nic neskrabe, prijemny na dotek a super se udrzuje- jen voda a hadrik.

Kdyz mi nekdo poradi, jak sem soupnu fotky, tak mam dnes nafocene moje holcicky
mladsi 11 mesicu a pres 10 kilo
a starsi 2r a 7 mesicu a temer 14 kilo

Jinak mne v te eurovei zastavila pani, co Janecka prodava, a rikala, ze maminky jsou zklamany, ze pry je kocar uzky a vachrlaty.
Ani jedno neni pravda. Kocarek je o hodne tuzsi, nez starsi kolekce, o nestabilite nemuze byt ani rec.
Sedacka uzka taky neni, moje starsi dcera ma mista dost. Skoda ze zatim nemam fusak, bych ho vyfotila s ditetem.

No a korbicky transporter jsou nadherne. Videla jsem tu fialovu, nevim presny nazev barvy. a cekat jeste nekdy dite ( u nas uz by bylo ctvrte a to fakt nehrozi 😀). tak do ni jdu.
Korbicka je idealni pro miminka na zimu, tak od listopadu urcite a i jarni deti.
V Lete bych asi sla do starsi korbicky- aby miminko zimu stravilo krasne v teple- zadne foukani

Katka

PS: jsem rada, ze uz tady neni tolik negaci, jako ze zacatku, kocar je fakt uzasny

michaela80
9. jún 2010

katka ked pridavas odpoved tak dole mas ...pridaj fotky k prispevku....staci naa to kliknut...

ponette
9. jún 2010

TAk jeste k madlu.

MAdlo se krasne oddelava a hlavne ma otocny kloub, takze staci jedna strana a madlo otocis, dite posadis a zacvaknes.
I starsi holcicka je v pohode

ponette
9. jún 2010

Michaelo, jo uz jsem na to prisla. Holt pro oci nevidim 😉 Dekuji

andzi
9. jún 2010

@ponette Tak teraz si presne trafila klinec po hlavičke! Aj podľa môjho názoru je Jané slalom reverse úžasný kočík a my ideme do toho. Závistlivé alebo inak motivované rečí iných mamičiek, že je úzky a pod ma nezaujímajú, videla som ho naživo vo všetkých farbách okrem green valley a tej krikľavo žltej a už sme sa rozhodli. My chceme farbu Stylon, na tej sa mi veľmi páči materiál, je taký nadčasový a aj farba je univerzálna aj pre dievčatko aj chlapčeka. Takže ďakujem za názor aj za fotky. Takýchto príspevkov by mohlo byť viac - konkrétne rady, konkrétne skúsenosti s jeho užívaním a nie rady typu "jedna babka povedala".

michaela80
9. jún 2010

andzi presne...najradsej mam prispevky mamin ktore kociar ani nevideli len poculi ze vraj rocne dieta tam vraj sa nevprace a hold...2,5 rocna slecna sa tam zmesti.......kociarik je uplne uzasny ...lutovat nebudes...a stylon je perfektny.....sak ho mam doma... 😀 😀 😀

andzi
9. jún 2010

@michaela80 tiež si to myslím, že keď niekto na taký kočík nemá alebo nechce si ho z rôznych dôvodov kúpiť, tak nemusí kritizovať a zhnusovať ho maminám, ktoré ho chcú.

petruci6
9. jún 2010

baby ja som si vybrala jane slalom pro 2009 a bola som s nim max spokojna,ide lahucko,je velky priestranny zmesti sa tam aj 3roc dietatko,zatepleny,proste max spokojnost,ale moja mala uz v kociariku nechce sediet,tak mame len na obcasne cestovanie golfky
prave ho predavam,ale bude mi za nim smutno,je to ozaj perfektny kociar a doporujem kazdemu

michaela80
9. jún 2010

kociarik mame uzasny....zatial som na nom nenaska chybu... uvidis andzi ako sa nam bude fajne kocikovat....a kaslat na take prispevky ktore hovoria aky je uzky maly a neviem este aky...ked ho nechcu tak nech ho nekupuju a nekazia radost nam pre ktore je to laska na prvy pohlad... 😀 😀 😀 😀 😀 😀
teraz som bola zase na vikend na priepustke tak som sa z neho zase vytesovala....a zistila som ze suseda ma ten klasicky polsky s len tou taskou.....ako hlboky a ta v ziadnom pripade nie je vacsia ako transporter....

petule12
10. jún 2010

holky nehádejte se, někomu se líbí 2009 a někomu 2010 o tom snad tahle diskuze je ne? Kdo chce širší vezme si 09 kdo chce otočný tak 10. Tahle diskuze je snad o názorech, které tady všechny hledáme.........takže si z toho každá vezmeme co je pro nás důležité...a koupíme ten svůj nej kočárek....

michaela80
15. jún 2010

kto sa tu hada 😀 😀 😀 😀

fiorea
15. jún 2010

dievcata, prosim o odpoved na moju otazku, ci sa da na podvozok 2010 dat vanicka 2009. chcem to takto skombinovat, lebo budem mat oktobrove babo a rada by som, aby malo viac priestoru. niektora predavacka mi povie, ze sa to da, ina ze nie, oficialny dovozca mi na moju otazku neodpoveda... preto ak niektora z vas taku kombinaciu vyuzila, bola by som rada, keby ste mi napisali, ze je to mozne a ze to vyzera dobre 🙂 dakujem!

michaela80
15. jún 2010

@fiorea mne napisali z jedneho eshopu ze sa to da kombinovat v pohode mozno od verzii 2006 ci 2007 ....
skus napisat do babylandu....

fiorea
15. jún 2010

@michaela80 dakujem ti za odpoved. z babylandu mi neodpisuju 😒 hadam sa ozve este niekto, kto to uz doma ma... inak ti bezni predajcovia su hrozne neinformovani 😠

katy1979
15. jún 2010

@fiorea baby to maju pokombinovane takze kludne michaele ver. naozaj to sedi. na emiminu maju baby aj fotky.
v klasických detských predajniach predavaci vedia. v takých kde maju kadeco uz velmi nie.

veqa
15. jún 2010

sedí naň aj vanička z concord fusion 😉

fiorea
15. jún 2010

dakujem vam 🙂 ja som si to myslela, ale uz dve predavacky v specializovanych predajniach na kociky mi povedali, ze to nejde! vravim, velke odbornicky 😒

lucinka
15. jún 2010

fiorea sedí to... mám doma vajíčko 2007, vaničku 2008 a šporťák 2010 a dá sa to pekne bez problémov nakliknúť... 😉