Máme radšej kúpiť kočík Jane Slalom Reverse 2010?
Ahojte,
tak uz pomaly bude v predaji nova kolekcia 2010, ktora ma mat niekolko zmien, hlavnou je to, ze sportova cast ma byt otocitelna a teda dieta pozera von alebo na vas ... Potom nejake dizajnove veci ako ine kolesa, vanicka atd.
Udajne vsak ma byt aj sportova cast "uzsia" ... a cena o 10-15% vyssia.
Viete nejake info? Ci su rozmery kocika ine? Ci sa oplati nan pockat?
Co teda nan hovorite?
Dakujem za rady, nakolko tento kociar je vo vybere a otazka je, ci sa mam nahanat za 2009 alebo je 2010 celkom rozumnou investiciou?
PS: Su to spanieli, a preto ich slubovany termin marec neviem neviem 😅
@katarina.banska nanoznik nie je..a ja som velmi spokojna..nemenila by som..
@michaela80 mas sportovy kocik 2010 slalom? vies mi poslat link ktory? a nevies kde by som zohnala nanoznik a kolko by stal? dakujem 🙂
@katarina.banska nanoznik zhanam aj ja..my este sportak nevyuzivame ..zatial sme v matrixe a par krat sme mali transporter ..a sportak mam reverse 2010 stylon
@bianca123
Ahoj, můžeš mi prosím poradit, kde jsi ho sehnala? Respektive kde se dá sehnat nejlevněji. Chci jen sporťák, malé už je 11 měsíců. Jakou máš barvu? Jak vypadají ostatní barvy naživo? A může prcek pohodlně spinkat i ve sporťáku? Holky řešily nějaké zvednuté nožičky... Jde to do úplného lehu? Nestačí na zimu jen nánožník (je zateplený?) s dekou, nebo musím dávat i fusak? Díky za info. Martina
@mmv Sice byl dotaz směřovaný na biancu, ale jestli můžu i já... Takže mám molten reda a pořizovala jsem nánožník v černé barvě,i když dělají i vínový, ale vzhledem k tomu, že mám chlapečka, tak jsem si říkala, že by té vínové bylo moc. Kupovala jsem ve Špuntíkovi, stejně jako kočár. Spí se mu v něm dobře, jde do lehu více než 2009. T9m teda nechci říct, že ve 2009 by se mu spalo hůř, jemu je to nějak jedno, v kočáru usíná téměř okamžitě 😉 Nožičky nahoru nemá, jsou polohovatelný 😉 Nánožník je sice zateplený, ale já bych dávala v mrazech i fusak 😉 Čímž se dostávám k tomu, že náš potomek se v přibývání opravdu nezarazil a v zimě se do 2010 s fusakem nevleze, bude mu rok a teď v 10 měsících měl 11 kilo a 83 cm, já měla v posledních chladných dnech celkem problém mu pod nánožník nacpat deku 😅 Sice se vešla, ale v zimě se fakt nevleze, takže poputuje do Amazona(tam se vleze v pohodě s fusakem, dekou i nánožníkem) a Molten Reda holt necháme někdy pro sourozence, třeba bude standartní miminko 😀 Ještě dodám, že fusak mám tento:http://www.malvik.cz/Kocarek-doplnky/fusaky-a-perinky/... třeba jsou některé skladnější 😅
@spaagetka
z tvojho prispevku teda usudzujem, ze jane sportak 2010 nie je velmi priestranny?
ja som kupila fusak kaiser, zda sa mi dost velky a kde vravis, ze ak tam este mam dat nanoznik, tak to jej asi bude maly.
no neviem, ja som tak trochu na jane zatazena, len ma mrzi, ze tie kociky nerobia velmi velke. aj vanicka je oproti inym kocikom dost mala... ☹
vedela by si poradit kvalitne rovnaky, ale iny kocik priestrannejsi? dakujem
@katarina.banska Já mám korbu z roku 2008 a ta rozhodně není malá, řekla bych, že jedna z největších, takže jestli ti nevadí kombinovat různý verze, tak kombinuj 😉 Sporťáky mám dva rok 2009(Amazon) a rok 2010(Molten Red). Obojí srovnávám na str.24 😉 Verzi 2010 jsem kupovala kvůli designu otočnému sedu. Golfky budu taky nejspíš pořizovat Jané, takže já asi nejsem ta správná osoba, na razení ohledně jiných značek 😅 Pokud ti jde taky o otočný sed, což jsem teď za větrného počasí hodně ocenila, protože když byl po směru a foukalo proti, byl celej uslzenej 😔 Kamarádka je spokojená s Cortinou, mně se s ní jede dobře, ale designově mi to nic neříká 😅 Sestřenka nedá dopustit na GT3, já bych řekla, že v terénu jede skoro stejně jako kol. 2009, ale taky není přehazovací sed. Tady u nás je to samej Gesslein, popravdě, teď od chlapa stále slyším, že jsme ho měli koupit, že je dost velikej a přehazovací, ale já ho nechtěla právě proto, že bydlíme u hranic se SRN a má ho tu každá 2.mamina 😀 Ovšem kvalitní kočárek to je, o tom není diskuze 😉
Tím jsem ale nechtěla říct, že bych kupovala jinak 😅 U mě stále vede Jané, jen by měli z verze 2009 a 2010 vyprodukovat nějakej hybrid 😀
@katarina.banska
Podívej se i na Teutonii 2010 - šířka 35cm. Mému prckovi je skoro 10měsíců a vozím ho ještě v tašce (s odepnutým čelem.Slouží něco jako větší fusak. Já měla také reverse 2010, ale tím že na severu je dost zima tak se mě do něj s fusakem nevešel. V teutonce má i s tou taškou, zimní bundou a fusakem ještě dost místa.
@mmv Těžko říct, já taky budu jezdit se sporťákem první rok, ale jestli bude letošní zima jako ta loňská, tak jen fusak nestačí 😅 U nás pořád chumelilo, pak dost mrzlo. Otázkou je, jak je fusak skutečně teplý a dá-li se třeba nějak připnout ke korbě, aby na prcka nechumelilo a nesněžilo. Což třeba tan Emitex jde, ale netroufám si říct do mínus kolika stupňů bych si s ním vyjela jen tak "naostro" 😀 Ale zase když hodně mrzne, tak většinou nesněží, takže by se to dalo řešit třeba dekou přes něj, jestli by se teda ještě do kočáru vlezla 😅 Na živo jsem viděla barvu Anis - je krááásná, ale já se bála, aby na to nelezla v létě havěť 😔 No a potom Stylon - ten je za poslední roky pořád stejnej 😉
Ja som videla ten zelený, molten red a aj ten oranžovo-hnedý naživo, podľa mňa sú také ako na fotkách ale prekvapil ma ten oranžovo-hnedý, bol super aj keď mne sa páči najviac fialový, ale ten vo verzii slalom nie je 🙂
díky za zprávu, tak tedy nevím, s tím výběrem barev. Chtěla bych objednat kočárek z Německa (ze Španělska vyjde dost draze doprava), ale nějak jim už zmizel ze stránek, měli ho docela levný. NEVÍTE NĚKDO JEŠTĚ O JINÉM NĚMECKÉM INTERNETOVÉM OBCHODU, KDE MAJÍ LEVNĚ JANE NEŽ JEN O-BABY?
Ahojky,
@mmv odkud jsi? že se Ti nepoštěstí je vidět? pokud by jsi se dostala do Pryhy do Handy, uviodíš všechny, molten red, stylon , Anis, Moolight, ten fialovo šedej, a takovej ten modrej uvnitř puntíky vypadá stejně jako na obrázku, Green valley bych řekla že má tu zelenou jasnější než na obrázku a ten oranžovo hnědej mi nafocenej na netu přišel víc do červena, ale ve skutečnosti je to fakt oranžová
jinak co se týká fusaku a nánožníku....já loni ( a to že byla poměrně tuhá zima) jezdila s prvním kočárkem jen s fusakem (jelikož nánožník se přes fusak když malej seděl jaksi nevešel), a a když se narodila malá tak v sourozeneckým Jané zase malej jezdil jen s Jané nánožníkem a v pohodě, je fakt že i chvílema chodil, takže býval oblečen tak aby i to zvládnul.
@mmv kociariky Jane vychadzaju lacnejsie aj v polskych e-shopoch...skusim najs link ked som hladala este ja tan svoj...
@mmv
napr..tu mas fialovy slalom...
http://sklep-jane.pl/slalom-reverse-formula-str...
a vyjde 787 eur
a klasika farba
http://sklep-jane.pl/slalom-reverse-formula-str... za 727 eur...
tak ten fialovy som nemala vydiet... ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
pri objednavani cez polsky e-shop treba dat pozor aj na postovne, aj ked je moznost zaslania na Slovensko, postovne sa riesi individualne, niekde to vychadza aj na 150 eur, ale dobre ceny su na http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?pr... postovne vychadza na 50 eur a kociarik jane slalom vychadza na cca 680 eur 🙂
@tina129 ja obchodujem s Polskom a doprava ma najlepsie vychadza tak ze si to dam poslat do najblizsiej DHL v Polsku a idem si preto..Podla mna by to tak fungovalo aj s kociarom...
Holky, chtěla bych se zeptat, jestli některá z vás nemáte jané slaloma nebo nomad, já mám slalom pro komplet 2008 urban a nejvíc co mě teda na tom sporťáku štve, je to, že se nedá dát do úplněho sedu, to teda nevychytali, malý se pořád natahuje na to madlo, ale ještě nemá sílu se dlouho držet a je z toho pěkně nevrlý, pořád spekuluju, jak bych to usělala, aby mohl sedět rovně, jsem na ten kočár pěkně naštvaná a nebýt manžela, už bych ho prodala:(
holky, hrozně moc vám děkuji, jdu na to mrknout +dík i za radu ohledně fusaku
a jsem z Turnova, tak pokud jste někdo poblíž a máte nové Janečko, tak bych se ráda jukla na kočárek, kdyby se našla hodná dušička, která by mi ho ukázala... :o))
baby mozno ste to niekde preberali, ale som to nenasla, neviete ci pasuje nanoznik Jane Slalom 2010 na Jane Slalom 2009? Dik za odpoved!
baby do kolkeho mesiace ste pouzivali matrix? my mame totiz len vanicku a vozit v aute komplet kocik plus autosedacku je dost ostara. len ze ci sa mi oplati este kupit alebo to uz jednoducho musim vydrzat.
smolka jedine ak uvolnis boky na 2009. lebo 2009 sa zapina zvonka a 2010 zvnutra. tiez nahanam nanoznik
@katy1979 na zaciatku tej diskusie niekto pisal ze ma 4 mesacne babo v matrixe a este tam ma 12 cm priestor za hlavickou...alebo tak nejak to tam bolo....nasa sa stale este v matrixe straca..ale my sme velmi malinky 3,8 kg ,56 cm a 11 tyzdnov , preto transporter este ani nepouzivam...

prosim vas uvazujem kupit sportovy kocik jane 2010 slalom. no chcem sa opytat ci je k nemu aj nanoznik alebo si ho treba dokupit.
a prosim vas ako ste s nim spokojní tie co ho mate? dakujeme