Máme radšej kúpiť kočík Jane Slalom Reverse 2010?
Ahojte,
tak uz pomaly bude v predaji nova kolekcia 2010, ktora ma mat niekolko zmien, hlavnou je to, ze sportova cast ma byt otocitelna a teda dieta pozera von alebo na vas ... Potom nejake dizajnove veci ako ine kolesa, vanicka atd.
Udajne vsak ma byt aj sportova cast "uzsia" ... a cena o 10-15% vyssia.
Viete nejake info? Ci su rozmery kocika ine? Ci sa oplati nan pockat?
Co teda nan hovorite?
Dakujem za rady, nakolko tento kociar je vo vybere a otazka je, ci sa mam nahanat za 2009 alebo je 2010 celkom rozumnou investiciou?
PS: Su to spanieli, a preto ich slubovany termin marec neviem neviem 😅
no to ozaj, nieco tyrkysove si nenasla? tie fusaky co som ja nasla, tak si vies skombinovat sama farbu
elvera - ja mam ku quinny fusak black and white, ten je krasny. Aj ma stal 59 libier...staci.. Tu v UK ani zima moc neni. Ja dufam, ze my to zvladneme vo vanicke a deka cez to...ja asi kupim jane fusak az ked bude fakt treba. mozno uz aj budu zlavy hihi
@elvera - prave tyrkysovy nie, pigment tam mali aukciu, to si mozno omrknem 😎
Mne sa pacia odenwälder fusaky, ony su uzasne, po vsetkych strankach. Ten by sa dal zapnut aj do jane, ten velky od nich
no pockaj, to si musim dat do vyhladavaca
po com idu u vas tieto fusaky?
http://www.klokanice.cz/index.php?c=fusaky
no a z tychto ktori???
@elvera - mucki je stredny a billy je fakt ten velky (asi najlepsi na obe sezony s jane)
@elvera - su drahsie, ale mas ho zasa na dve sezony. Uzasna kvalita, termoregulacia, odopinanie na nozky, ak dieta uz chodi, uzasny material...
@elvera - ja som realne uvazovala nad tymto, stredna velkost, cierny..pojde ku vsetkemu.
tak nevyzera zle, ale nezda sa ti, ze dole je nejaky uzky, lebo mne ano
@elvera - no preco by mal byt dole siroky? Ved su tam len nozicky... je tak akurat... my sme billy fusak mali pri Saske. Aj -15 stupnov mohlo byt vonku a ona bola v teplucku 😵
Ony tie fusaky nemusia byt dole siroke...skor tie nanozniky... lebo tam pod to este casto pchas deku
no neviem, povenujem sa tomu uz len rano, vsak za chvilocku mi maly vstava, ja som este nebuvala ,tak dobru nocku ti prajem a dakujem 🙂
@elvera - jej no u nas je o hodinku menej. Ale fakt by som tiez mala ist spat, my papame uz o dve hodky 😅
tak som videla opat nazivo vsetky typy JANE 2010 a musim povedat, ze asi donho pojdeme, okukavali sme ich asi hodinku a pol v predajni a myslim ze su super vsetky, hoci na nase snehove pomery na vychode pripada do uvahy iba SLALOM alebo UNLIMIT 😀 . teda ak by bol SLALOM vo fialovej farbe tak ho beriem hned ale nie je ☹ vanicka je sice mensia ale skusali sme do nej dat aj fusak a kludne sa tam babo vojde (ked som videla ake drobunke je babo ked ma mesiac, tak podla mna uplne v pohode tam vojde a este tam bude aj stratene). Vanicka je robena ako autosedacka takze musi byt uzsia a hlavne nebude zaberat vela miesta v aute (co je pre nas tiez dolezite). Planujeme aj dlhsie cesty a vo vajicku moze byt babatko tak maximalne dve hodinky, takze je to velke plus pre nas. Sportiak vyzera uzsi ako ine kociariky ale to len opticky, lebo sme to merali a rozmer je ten isty ako u vsetkych kociarov (s vynimkou niektorych typov, ktore su podla mna az prilis siroke, hlavne pre mensie deticky). neviem co este dodat, snad len tolko ze po precitani tejto diskusie sme ho skoro zavrhli ale po vzhliadnuti nazivo sme rozhodnuty pre nho na 99 %. to 1 % su len financie 🙂
a este posielam link na jedno polske forum, je tam odfotene 3 - rocne dievcatko v slalome http://forum.gazeta.pl/forum/w,22462,113694418,...
hned v uvode je odkaz na tie fotky
@lotos aj podla mna je super..mam iba sportak takyto ale som velmi spokojna...
Ahoj, vybrali byste si 2009 nebo radsi 2010 ? ma 2010 nejake vady? slysela jsem, ze 2009 je lepsi.
Ahojky holky, co sháníte nebo uvžujete o koupi kočárku Jané, tak já prodávám Jané slalom pro komplet 2008 barva H62, používaný cca 7 měsíců, s korbičkou, sporťákem, autosedačkou, nánožníkem, pláštěnkou, vše za 14500, kdyby měl někdo z vás zájem, písnite na mail dasticek@seznam.cz. Díky
Ahojte ..kto mi poradi kde objednat este nanoznik na sportak 2010 vo farbe Stylon?
Ahoj, měla jsem doma reverse a na zimu je dost nepraktickej, jak jsem mluvila s výrobcem outodour materiálů.Material není moc dobrá volba. PROFOUKNE!!! Kolekce 2009 byla 100%lepší. KONZULTOVALA JSEM SE S JINÝM VÝROBCEM, a ten mě řekl že material je vhodný do teplejších zemí a né do česka kde je zima poměrně studená.Dost kroutil hlavou, že toto nemůže mimčo ochránit od chladu.A popravdě měl pravdu.Podvozek je super , ale sportovní část se jim nepovedla.Malej má 9měsícu a s fusakem tam je jak sardinka a nic víc se tam už nevejde(larissa). Dost jsem byla zklamaná a tak si koupila TEUTONII a popravdě je to jiné kafe, s vložnou taškou odjezdím v klidu celou zimu,takže bude v teploučku. V teutonce mám vložnou tašku s fusakem a ještě tam má hafo místa.Manžel je konečně spokojenej a pořád do mě rejpe kdo měl pravdu.Samozřejmě že on, já popravdě koukala na design, ten mají nádherný a né na to jak to pro mimčo bude pohodlné. Teutonka má šířku 35 a opěrátko 34. Celej komplet na e-bay nás vyšel na 13,500 - novej s ruční brzdou, vložnou taškou, péřový fusak a nánožník. Janéčko na 19.000.- s matrixem. Prodala ho komplet za 11t. Ale každý má něco, co 😒
Nánožník jsem koupila v handypraha, je to dovozce
Též se přikláním k předešlé kolekci , byla pro mimčo pohodlnější.
A BARVY? co treba utopie nebo metorite (cerna s sedym, nebo s tyrkysovym), nebo radsi ten stylon (tm.modra)
haruka tu tyrkysovou má kamarádka, je moc hezká.Hezčí než jak je nafocená na webu.Vozí v ní Nikolku a malá je v něm spokojená. Ta šedá také není špatná,ale ta modrá je taková čučavější. Ta modrá je taková okoukaná.Určitě se běž na ty barvičky kouknout než objednáš,hlavně aby se zamlouval tobě.
majitelky slaloma 2010 ako ste s nim spokojne??? napriek niektorym negativnym reakciam som stale na 99 % presvedcena, ze kupime slalom 2010, a to celu trojkombinaciu. zatial som nasla tieto vyhody oproti 2009: sportak ide do uplneho lahu a uplneho sedu, ma otocnu sedacku, kedze je sedacka uzsia mensie dietatko sa nesmyka ale sedi pekne rovno a este, ze autosedacka strata je sirsia. nevyhody: mensia vanicka a uzsia sedacka na sportaku (co je pre niekoho vyhoda a pre niekoho nevyhoda). 🙂 Piste baby co ho mate doma, co ste este postrehli.
material je podla katalogu vodeodolny a vetruodolny, tak teraz neviem kde nastala chyba 😒

tak nasla som jednu diskusiu ohladom jane fusakov, takze vyzeraju velke, vyuzijes ich prvu zimu, ale druhu uz velmi tazko 🙂 takze odporucaju radsej fusak znacky aesthetic, to je fusak 3v1