icon

Máme radšej kúpiť kočík Jane Slalom Reverse 2010?

weirdo
27. jan 2010

Ahojte,

tak uz pomaly bude v predaji nova kolekcia 2010, ktora ma mat niekolko zmien, hlavnou je to, ze sportova cast ma byt otocitelna a teda dieta pozera von alebo na vas ... Potom nejake dizajnove veci ako ine kolesa, vanicka atd.
Udajne vsak ma byt aj sportova cast "uzsia" ... a cena o 10-15% vyssia.
Viete nejake info? Ci su rozmery kocika ine? Ci sa oplati nan pockat?
Co teda nan hovorite?

Dakujem za rady, nakolko tento kociar je vo vybere a otazka je, ci sa mam nahanat za 2009 alebo je 2010 celkom rozumnou investiciou?

PS: Su to spanieli, a preto ich slubovany termin marec neviem neviem 😅

shine82
28. jan 2010

Chtěla jsem jen trochu odlehčit bojovou atmosféru, nic proti nikomu😉

vorllinka
28. jan 2010

shine a jaká se ti líbí barva? 😉

shine82
28. jan 2010

Přála bych si holčičku, takže ta tmavě červená, no a když to bude kluk tak ten zelenej🙂

shine82
28. jan 2010

Když tak koukám na tvé fotky vorlli, tak máme hodně podobnej vkus, Bebe confort High trek, quinny speedy, Jané slalom reverse🙂

vorllinka
28. jan 2010

shnine mně se moc líbí i buzz ale potřebujeme kočárek do terénu, takže to jedině že by mi ho někdo koupil jako druhý kočárek 🙂 A to nehrozí 😅

shine82
28. jan 2010

Tak kdyby ti ho chtěl někdo koupit, tak ti ten svůj sporták klidně nechám,za 5000,-, je do února 2011 v zaruce🙂 😉

katy1979
28. jan 2010

ahojte tak sa hlasim do skupiny vahajucich a cakajucich. kým nazivo neuvidim tak nebudem kritizovat. ked sa mi nebude pacit tak pojdeme do 2009 ale korbu z novej kolekcie. mne sa paci.
na novom sa mi paci riesenie brzdy, otocna sedacka aspon nam pri prvom nechybala. ale zasa polohovanie paskem sa mi paci viac ako klikat tri polohy. no pockame do marca a uvidime.

vorllinka predajcovia nie su zrovna z guinny spiiedy nadseny kazdy sa mraci ze radsej vybrat nieco ine. High trek kym som ho videla na obrazku v pohode ked nazivo tak chvalabohu ze sme ho nekupili. stokrat radsej slalom ako high trek.

llllucka
28. jan 2010

Taky si nemyslím,že by se tu strhávala bitka.Mám jané 2008 (pro vorlinku🙂) a sama jsem přečetla hodně diskusí než jsem si ho koupila.Byla jsem ráda,že můžu slyšet názor někoho,kdo to už má a proto jsem třeba počítala s nějakýma mouchama už dopředu.Jestli jste si všimli,tak nepíšu o jeho vizuální stránce,na živo jsem ho neviděla,a i tak stejně až sama uživatelka pozná,jak moc jí nevyhovuje nebo vyhovuje.Hlavně jsem každá jiná a hlavně je každé dítě jiné.Moje kamarádka má přehazovací rukojeť a nikdy ji nepoužila,protože její dítě se chtělo koukat ven.Já bych jí užila,ale hlavně potřebuju,abych mohla měnit směr jízdy během pobytu venku.Proto jsem napjatě očekávala nové Jané,protože plánuju další dítě.Ale za těchto podmínek si nejspíš nechám svůj starý (i když já nejspíš budu moci čekat,co přinese kolekce 2011).

To je poslední věc,co jsem zde napsala,protože nemám pocit,že by tu někdo o nějakou dobře míněnou radu stál.Ale beru to,jste těhulky,tak máte práh vnímavosti trochu jinde 😉

katy1979
28. jan 2010

ja neviem ja si neviem predstavit tocit sedacku vonku aj s dietatom, ale asi sa to da. ale ja patrim k tým co tuto funkciu nepozaduju.

lllucka a preco si radsej nechas starý? kvoli sírke?

katy1979
28. jan 2010

ja stojim o nazor ostatným. neviem ako ine baby. my mame casual S4 a chceli sme zmenu pre druhe mimco a slalom sa mi pacil vzdy. len dufam ze vyriesili tu padajucu brdzu. inac je podla mna super.

mmmk
28. jan 2010

Patrim taky k fandum kolekce 2009. Dnes jsem ho objednala. Ta funkce reverse je sice u Slalomu "prevratna," ovsem je to jen takove to "vlk se nazral a koza zustala cela." Proste aby jim ve srovnavackach pribylo dalsi yes do chlivecku Otaceni kocarku po a proti smeru jizdy.
S kolekci 2006 a 2008 jezdi dve moje kamaradky a ja si ty kocarky uz vickrat vyzkousela a obe mi svorne tvrdi, ze by asi tu funkci otaceni nevyuzily. Kdyz fouka, pripnou nanoznik nebo daji slidu, coz je snadnejsi nez vylozit dite na chodnik/lavicku a prekopat cely kocar. Jedna ta kamoska v tom kocarku aktualne vozi sedmimesicni dite ve fusaku a mista tam ma akorat. Byt ten kocar fakt o kousek mensi, asi by tam bylo docela nacpane 😉
A co se vzhledu tyce, kazdy mame jiny vkus, novou kolekci jsem videla uz pred par mesici na zivo na veletrhu a skutecne se mi nelibi 😅 Korba je uplne silena, kocarek mi prijde osklivy a kombinace barev nic moc 🤐 Kdybych chtela nejaky joo futuristicky ulet, koupim si asi takovy to od Stokke 😀

sennorita
29. jan 2010

Ahojte holky,
tak včera jsem se rozhodla pro koupi kočárku Jane slalom pro. V obchodě jsme okoukli model z r.2009 a byli jsme z něj nadšení, jak je prostorný, lehký, designově vybavený, no krása...
Prodavačka mě jen letmo upozornila ať se na netu podívám na novou kolekci, jestli se mi nebude zdát lepší.
Téda mám dilema, jak většina z Vás. Sice ještě nejsem na stoprocent rozhodlá, ale vidím to asi takhle:
Podvozek se sportovní verzi vezmu z r.2009 + autosedačku z r.2010 (je lehčí a cenově myslím stejná, a ta nová fialová je kouzelná) + korbičku určitě z roku 2009...
Mě se ten nový podvozek taky nezdá, vzala bych ho jen z toho důvodu, že se dá otočit proti směru jízdy.
Každopádně ještě musím popřemýšlet, asi si počkám, až bude někde v obchodě a půjdu ho omrknout... 🙂
Takhle vidět to na obrázcích na netu a naživo je fakt rozdíl.

shine82
29. jan 2010

Myslím že s tou sportovní sedačkou je to tak, že pokud někdo tu otočnou nemá, tak mu moc nechybí, já ji u staršího dítka mám a nemůžu si to vynachválit. Mám quinny buzz (starší typ) a otáčím to v pohodě venku i s malým, vubec ho nemusím vyndavat, jde jen o cvik😉
Takže když byl ještě malinký(7-10 měsíců), měla jsem ho otočený pořád na mě, zhruba od roka kouká při procházkování dopředu, když jedem busem, nebo jsme na bruslích, tak si ho otočím proti sobě, povídáme si a tak...
Ale chápu že pokud je někdo zvyklý na jednosměrný sporták, tak mu to vlastně ani nepřijde🙂

kaninka2
19. feb 2010

Ahoj všem,
tak se přidávám k fanynkám Jané Slalom 2010 😎 Sporťák se mi líbí moc, jen ho musím vidět na živo a pořádně prozkoumat v poloze na spinkání, vyzkoušet skládání atd. Zatím jsem na něm nenašla chybičku. Korbička se mi nelíbí vůbec, objednala jsem starší z kolekce 2008. Miminko čekáme až v červenci, tak že času dost. Pořád si ale nechávám v záloze slalom 2008 😉 Zkušenosti mám s Jané Nomad 2007 a byla jsem spokojená. Jen mi vadilo, že na malou nevidím a nemůžem spolu komunikovat. Když byla větší, využila šířky kočárku a seděla otočená na šířku a viděla tak na mě i do předu 😀 Kočárek jsme ale odrovnali v terénu, do kterého vhodný nebyl. Já jsem sice žádné potíže nezaznamenala, ale později jsem objevila prasklé krytky mezi dvojitými kolečky 😖 Proto pro druhé volím Slalom, i když ve mě trojkolky moc důvěry nevyvolaly. Dávám na rady zkušených maminek 😉

cazadora
19. feb 2010

Holky jen chci říct že sem vybírat kočár s kamarádkou a byli jsme upozorněny že kolekce 2009 se prodává už jen komplet sporťák korba autosedačka(měli by to tak mít všichni prodejci, je otázka jestli to tak je) ale případně se poptejte kdo by chtěl každej kousek jinej 😉

já mám sporťák 2009 a naprostá spokojenost 😉

marcelkatt
21. feb 2010

Baby mne sa veľmi páči ten nový model Jané Slalom Reverse 2010 s otočnou sedačkou. Aj 2009 je pekný veľmi, no mne ide o tú otočnú sedačku. Len teraz ste ma trochu zmiatli, že má byť užší? Mhm... Tehotná nie som ešte, ak bude dostupný na predajniach, tak omrknem naživo.

lodgermaniacka
22. feb 2010

mne sa naopak velmi páči nova 2010 hlboka vanička, jedine čo sa mi na športovom nepáči je na streche ta akoby clona, ale keby som si mala vybrať, radšej kupim 2010 ako 2009, každej kamoške ktora ma 2009 vrzga 😒 a z novych farieb je naj zelena, žlta, aj červena..našťastie už mam dva, tak to nemusím riešiť 😀 😀 😀

lodgermaniacka
22. feb 2010

aj fialovaaaa, som blazon, ale aj chalanovi by som ju kupila 😀 😀 😀 😀

katy1979
22. feb 2010

ja neviem ktoru farbu cumim stale na to ako tela a netusim. hlboka sa mi paci zlta ale sportak netusim ako v tej zltej vyzera.

nechystate sa niekto na vystavu do brna? ze ci tam ma vyznam vobec ist?

lodgermaniacka
22. feb 2010

ved satčí isť pozrieť farby do babylandu, ktovie, či ich tam už nemaju, lebo v TT v bambini už píšu na nete že su na predajni 😉 tak si najlepšie vyberieš ked ich uvidíš "naživo"

katy1979
22. feb 2010

lodger babyland pisal ze ich budu mat az v polovicke marca. este ani v malviku nemaju. ze pridu az prvy marcovy tyzden. ked ja to uz chcem vidiet.
inac mam dilemu aj ohladne lodger fusaku 😀 rozmyslam presne nad tými dvomi co mas ty a este aj nad tým zeleným.

lodgermaniacka
22. feb 2010

ale ved do tvojho pôrordu stihaju 😀 😀
no o mojich fusakoch ani nehovor, už mam vyčitky že som toho tolko pokupila, len modry mam do nea a sivy do teutonky 😀 modry je krajší ale sivy sa mi hodí do oboch, možno ho ešte predam, kým ma visačky...uvidim, neviem sa ho vzdať, ešte aj čierny hruby Kaiser som kupila..

katy1979
23. feb 2010

lodger jasne ze stihaju, ja som len nedockava 😅
a dnes som kupila lodger fusak ten sivy ako mas ty 😅

zrzulka
23. feb 2010

babulky my tiez zvazujeme jane slalom 2009... neviete ci sa k nemu da primontovat nejake pridavne sedatko pre starsieho surodenca???

tono_babymarket
23. feb 2010

marcelkatt
- nový model má sedaciu časť užšiu, je to na úkor otáčateľnosti sedačky
- technicky uvidíme po 1/2 roku od používania, dovtedy by sa mali prejaviť chybičky...
Osobne sa mi viac páčil starý dizajn, trošku mi nové pripomínajú taliansky CAM, uvidíme, snáď si na to zvykneme 😉

lodgermaniacka
.....kamarátkam poraď, že stačí poriadne vyčistiť, vysušiť a premazať silikónovým sprejom a budú mať po probléme 😉

tono_babymarket
23. feb 2010
lodgermaniacka
23. feb 2010

katy no super 😀 😀 ja som najprv chcela sivy s konikom, nemali ho kupila som modry a nakoniec som si splnila sen aj so sivym 😀 😀 😀

tono, odkažem 😉 len viem že jednej museli niečo aj meniť, aj sestra chce jane 2010, tak snad nebudu vrzgajuce 😀

marcelkatt
26. feb 2010

Ďakujem za informáciu. No asi som na 99% rozhodnutá pre model 2009. Obetujem otočnú sedačku, radšej nech má dieťa viac pohodlia. Na O-BABY je fajn cena za komplet.

oacka
4. mar 2010

ahojte, koočky, dobre,že som vás tu našla, lebo aj ja počúvam samé chvály na kočíky Jane, no mne sa práve tie staršie modely moc nepáčili a farby sú podľa úplne otrasné, také tmavé. mne sa moc nepáčia také klasické kočíky, hoci väčšina kvalitných značiek vyrába práve také. a tá nová 2010 ma dizajnovo oslovila, počkám si kým príde k nám do KE do obchodov a porovnám ju naživo s 2009, áno korbička vyzerá tak futuristicky,ale mne sa práve to páči. 😀 😀 len aby bola aj taká priestranná ako 2009. a volala som na o-baby.de a povedali, že ešte plánujú popridávať nový tovar, ja potrebujem kočík v júni, tak si počkám.
ak máte niekto doma tú 2010, napíšte,ako sa vám pozdáva!

kacka.l
4. mar 2010

Mě se taky moc líbí ta nová kolekce, když jsem se rozhodovala loni mezi PP GT3 a Jané slalom vyhrálo GT3, ale ta nová je tak pěkná, že mě úplně láká zkusit si ji, prodat GT3, koupit slaloma, a když nebude dobrý, zase si koupím GT3- jsem trošku maniak. 😉 😀 Nevíte jestli bude alespoň v Brně na výstavě??? Zatím se prý do ČR nedováží až na konci března, začátek dubna.