icon

Máme radšej kúpiť kočík Jane Slalom Reverse 2010?

weirdo
27. jan 2010

Ahojte,

tak uz pomaly bude v predaji nova kolekcia 2010, ktora ma mat niekolko zmien, hlavnou je to, ze sportova cast ma byt otocitelna a teda dieta pozera von alebo na vas ... Potom nejake dizajnove veci ako ine kolesa, vanicka atd.
Udajne vsak ma byt aj sportova cast "uzsia" ... a cena o 10-15% vyssia.
Viete nejake info? Ci su rozmery kocika ine? Ci sa oplati nan pockat?
Co teda nan hovorite?

Dakujem za rady, nakolko tento kociar je vo vybere a otazka je, ci sa mam nahanat za 2009 alebo je 2010 celkom rozumnou investiciou?

PS: Su to spanieli, a preto ich slubovany termin marec neviem neviem 😅

katy1979
4. okt 2010

no takze matrix kupovat uz nebudem. vcera som ho tam dala. nohy prirazene uplne o spodok a nad hlavou tak 2-3 cm volneho. len tak som ho skusila dat do transporteru teda baby ako tam zmestite tie deti. vsak v tom matrixe mal viac miesta do sirky ako v transporteri. kebyze ma na sebe bundu a nedajboze je zabaleny do deky tak je tam ako hurka.

tina129
4. okt 2010

@katy1979 ahoj, no ja sa prave rozhodujem medzi transporterom a matrixom, tak teraz neviem, transporter je uzsi o 3 cm ako napriklad navetta xl od peg perega alebo casualplay, t.j. 1,5 cm z kazdej strany, je to az taky rozdiel? prosim ta ak sa ta mozem spytat aku vanicku pouzivas? ja mam len jednu podmienku, aby to bola autovanicka a to asi vacsiu nezozeniem ani u inych kociarikov, ci ano? dakujem

katy1979
4. okt 2010

@tina129 ja mam vanicku 2009. autovanicky maju vsetky. len prima od casualu a matrix od jane je vynimocny v tom ze sa daju polohovat. klasicku vanicku musis dat na sirku zadnych sedadiel t.j. nikoho dalsieho tam neposadis a nie je to bezpecne. matrix a primu das ako klasika autosedacku. casual sme mali tiez ale nie primu ale klasika vanicku a bola sirsia ako transporter. matrix je o malicka sirsia. neodfotila som v tom maleho. ale este pojdem tento tyzden do ba tak ho odfotim aj v matrixe aj v transporteri a aj vo vanicke z 2009.

katarina.banska
5. okt 2010

ahojte.
prosim vas ak mi viete niektora poradit. idem prejst na sportovy kocik a momentalne mam jane slalom pro 2008.
uvazujem nad kupou jane reverse 2010. no chcem sa opytat ci je 2010 vacsia a priestranejsia ako 2008?
dakujem

luckyhoney
5. okt 2010

@katarina.banska reverse je určitě menší 😉

tina129
5. okt 2010

@katarina.banska jane reverse 2010 nie je ani vacsia ani priestranejsia ako jane 2008, v porovnani s 2008 je o dost uzsia ale ma porovnatelnu sirku ako ine sportaky a ma otocnu sedacku 😉

michaela80
5. okt 2010

@tina129 dnes som dala malu s fusakom lodger bunker a v kombineze kedze 5 stupnov rano bolo do transportera a uplne v pohode krasne tam vosla .. 😀 😀 😀 😀

veqa
5. okt 2010

@katarina.banska mám slalom 08 a oproti 2010 je to luxus kočík, nová kolekcia je veľmi úzka, skúšali sme v obchode, teraz na zimu by mi tam malý naobliekaný a s fusakom nevošiel

mala_hodna
5. okt 2010

@mmv máme Anis a jsme z Hradce Králové to nemáte tak daleko tak kdyby jste měla cestu tak se stavte 😉

mala_hodna
5. okt 2010

jo a mušky na něj nejdou vůbec 😀

mmv
13. okt 2010

Holky, chtěla jsem si taky koupit Jane Slalom 2010, teď jsem volala do O-baby.de a tam mi řekli, že už další kočárky nebudou objednávat, jelikož je s nimi hodně problémů a že je stahují zpět a posílají výrobci... fakt síla, už jsem si objednávala kočárek ze Španělska, jen jsem ještě nebyla rozhodnuta pro barvu ...takže upouštím od Jane a asi se vrhnu na Teutonii, nebo poradíte někdo jiný sportovní kočárek, kde se dá přehodit rukojeť nebo sedačka, aby šel do směru pro a proti? A hlavně byl kvalitní?

neu.sona
13. okt 2010

@mmv ahojky, já jen přidám k tomu, že Jané nikdy víc 😉 . Mně se začal trhat kde se dalo a nejsem s ním spokojená od začátku. Sice vše vyměnily, takže to je jako nové, ale i tak. Ať si koupí jen ten, kdo s tím počítá.
Já bych šla do Teutonie. Prý na ni nejsou žádné reklamace 😉

katy1979
13. okt 2010

@mmv no teutonia

lucinka
13. okt 2010

Tak baby zdá sa mi už dosť krutá kritika Jane... 😠 my sme mali trojkombináciu Jane Slalom Pro kolekciu 2007, maximálna spokojnosť (momentálne ho máme u dedka a babky, aby sme k nim nemuseli vláčiť nový)... pri druhom krpcovi som sa rozhodla pre vaničku a autosedačku z kolekcie 2008, ktoré som mala nakliknuté na konštrukcii 2007 a keďže si malý vyžadoval, aby na mňa videl, tak sme kúpili aj Jane Reverse 2010 a zatiaľ maximálna spokojnosť tiež... takže ja na Jane nedám dopustiť... 🙂

michaela80
13. okt 2010

Ja ho pouzivam iba tri mesiace ale jazdi sa mi s nim perfektne, nic sa netrha nic nehrka a do transporteru sme este malinky tak stale sme v matrixe aj s fusakom a kombineze....
Teutoniu ma kamoska a ta na nu nadava..takze co clovek to iny nazor na kociar...

johnatanka
13. okt 2010

já mám 2008 sporťáka a dokoupila jsem korbu 2009, matrixe 2006 a Stratu 2010 a nedám to z ruky, ten kočár jsem fakt drancovala kde se dalo, malej v něm vozil kameny, lezl do něj ze všech stran, no prostě kočár trpěl, ale nemůžu říct ani slovo, vydržel vše a nedám ho z ruky, materiály starších kolekcí jsou asi lepší než současný.....toť můj názor

mmv
13. okt 2010

holky, já jsem z toho fakt zoufalá... kočárek už jsem měla v nákupním košíku, jen to odkliknout a teď tohle... Teď mě zase jedna paní přesvědčovala, že je fakt super... Tak to asi risknu, mně se mooc líbí, jen doufám, že pak nebudu posílat na reklamaci do Španělska.... :o( Lepší otočný asi fakt neseženu.... a hlavně, aby byl líbivý...

veqa
13. okt 2010

@mmv zoženieš, teutonia alebo gesslein 😉

katy1979
13. okt 2010

my pouzivame zatial iba vanicku ale dufam ze sa nic trhat nebude. este som tu v okoli nepocula o takom probleme.

michaela80
13. okt 2010

@veqa tak ten gesslein myslim nezapasda to tych "libivy" a teutonia ma vobec nezaujala to uz by som asi fakt casualplay reverse brala...

veqa
13. okt 2010

@michaela80 no casual ani omylom 😀 horší ako jané 2010...ja nevravím, že nový jané nevyzerá dobre, ale praktický teda vôbec nie je 😉

michaela80
13. okt 2010

@veqa tak ten gesslein zase kamoska so sukromnej nadava... ten by som nebrala ani nahodou...ja zatial som chybu nenasla na nom...a do sportovej casti sme posadili 2 rocneho krpca s fusakom Jane a nebol problem....tato tema vznikla na to ab sa davali nazory na Jane 2009 a 2010 ale bohuzial to tak neni... ☹ kto nechce nech si ho nekupuje ale zase nemusi kazit radost babam co ho maju alebo len chcu kupit....
uz tu temu prestanem asi citat, lebo sa vzdy len nastvem...pre mna je jednoznacne Jane ferrari medzi kocikmi.... 😀

veqa
13. okt 2010

@michaela80 však sa tu tie názory na rozdiely medzi nimi dávajú, nik vám nekazí radosť, každý má to čo si kúpi, ja mám druhý jané a tiež si myslím, že je to naj kočík....novú kolekciu som tiež chcela, ale skúsila som do nej dať vtedy tuším 9 mes. syna a bolo jasné, že by to nebola dobrá voľba..zostala som pri mojom janéčku a som spokojná.a hnevať sa nemusíš, ja sa niež nenaštvem,keď čítam aký je nový jané super 😉

michaela80
13. okt 2010

@veqa boli tu nazory bab ktore isli tymto stylom ze " pocula somze .... alebo jedna baba povedala..... aky je maly uzky a neviem este aky...." mozno sa casom nieco mi znepaci ale teraz je uplne super kociar...ked pozeram na tie polske kociare ktore usekuju prsteky alebo x-landery su uplne sportiaky otvorene alebo tie korytka ako ABC alebo stokke tak je to neporovnatelny prepych Jane kociar...

veqa
13. okt 2010

@michaela80 tak to áno, ja mám jané a skúsila som aj nový tak porovnať viem, nepíšem o niečom čo som nevidela na vlastné okále 😀 aj pre mňa je jané top, len škoda, že tie nové modely sú fakt malé.....dizajn prekrásny

nikucika
13. okt 2010

nooo ja som tiež maximálne spokojná s Jane 2009, len jedna "maličkosť" športovú časť používame od júna a je strááášne vyblednutá farba čo som maximálne zúfalá z toho. a to som nenechávala kočík na slnku pražiť!!! ale ako kočík isto odporúčam 🙂

veqa
13. okt 2010

@nikucika ja mám 2008 kupovaný v januári tohto roku nový, celé leto sme sa s ním vláčili, vlastne stále a kočík je v pôvodnej farbe, mne sa vidí ten poťah kvalitnejší ako na 09, tam je taký tenší

nikucika
13. okt 2010

ja si myslím, že by sa to nemalo stať, že vybledne farba u lacných kočíkov áno, ale u Jane nie, a predsa, nechcela som veriť vlastným očiam.

spaagetka
13. okt 2010

@nikucika A co máš za barvu? Já mám Amazona a je stejný, nevybledl. A to ho s tím novým pravidelně střídám, takže mi určitě nestál celé léto vevnitř, i párkrát zmokl 😅

veqa
13. okt 2010

no nemalo...