icon

Máme radšej kúpiť kočík Jane Slalom Reverse 2010?

weirdo
27. jan 2010

Ahojte,

tak uz pomaly bude v predaji nova kolekcia 2010, ktora ma mat niekolko zmien, hlavnou je to, ze sportova cast ma byt otocitelna a teda dieta pozera von alebo na vas ... Potom nejake dizajnove veci ako ine kolesa, vanicka atd.
Udajne vsak ma byt aj sportova cast "uzsia" ... a cena o 10-15% vyssia.
Viete nejake info? Ci su rozmery kocika ine? Ci sa oplati nan pockat?
Co teda nan hovorite?

Dakujem za rady, nakolko tento kociar je vo vybere a otazka je, ci sa mam nahanat za 2009 alebo je 2010 celkom rozumnou investiciou?

PS: Su to spanieli, a preto ich slubovany termin marec neviem neviem 😅

iv_77
6. nov 2010

Lucinka: tak ten fusak se mi líbí moc,hlavně ta kombinace hrášek-limetka, ke kočáru by krásně barevně pasoval... a určitě bude teploučký a dostatečně velký..

lucinka
7. nov 2010

@michaela80 ja už riešim fusak, len čo sa týka šporťáku... chvalabohu... 😀 podľa mňa je to celom vydarená napodobenina lodgera.... a tiež sa mi páči tá kombinácia hrášok-limetka... musím ho niekde tu v okolí nájsť...
@sonkab čo sa týka straty, my sme mali z kolekcie 2008, ale používali sme ju asi mesiac... malý už na vianoce v nej bol ako sardinka a to boli hrozné plače... vôbec tam nechcel byť... nevedel sa ani pohnúť.... a o hlavičke ani nevravím... tak sme vytiahli rebel po staršom synovi z kolekcie 2007 a to bola už iná parádička... ešte ako 9mesačný v nej zvládol cestu do chorvátska... a predali sme ju asi pred mesiacom... ale to len z dôvodu, že je krpec dlhý a už mu vytŕčala hlavička... inak by tam vošiel ešte v pohode... 😉

michaela80
7. nov 2010

@lucinka potom odfot emitex cocon ako sedi v sportaku... 😅 som zvedava...lebo v podstate je to ot iste ako lodger...

tina129
7. nov 2010

@lucinka na ten cocoon som pozerala tiez, tie farebne kombinacie su super, ale donho treba este dokupovat tu vnutornu teplu vlozku inak je len jednovrstvovy a ktosi tu pisal ze nie je nepremokavy, ale v popise pise, ze tam je nejaky nanoznik, ktory chrani pred premoknutim, takze neviem

lucinka
7. nov 2010

@michaela80 keď ho tu niekde v obchode nájdem, tak isto odfotím... 😉
@tina129 no ja som skoro stále nosila aj nánožník na fusaku, takže to nepremokanie by mi až tak veľmi nevadilo.. ale uvidím...

janica81
15. nov 2010

Ahoojte 🙂 maminky ktore mate JANE SLALOM PRO 2010.... chcem sa spytat...do vanicky ste kupovali fusak??? mne vravela predavacka ze do tohto kocika uz netreba, vanicka je z materialu, ktory ho nahradi.... co Vy nato??? nechcem aby mi malicka v zime ochorela...aale pri predstave ze tam este pcham fusak a moju babulku, ktora je uz teraz dost velka a ma len 2 mesiace, nooo proste neviem si to predstavit 😎

michaela80
15. nov 2010

@janica81 no neviem ako bez fusku ked bude -10 vonku 😉 😉 😉 ja mam obidve fusaky od Jane a plus Lodger...a ten mi tam perfektne sadne aj do matrixuaj do transporteru...

janica81
15. nov 2010

@michaela80 aha normalne do vanicky.... no kupim to radsej aj ja

janica81
15. nov 2010

@michaela80 a nezda sa Ti vanicka mala?

michaela80
15. nov 2010

@janica81 lodger je uzky fusak cize v pohode sa to tam vojde, ten maly od Jane je uz nam akurat na lezanie, este ho vyuzivam sem tam do autosedacky ked je v polosede...a velky Jane fusak je velmi velky, akoze da sa dat do transportera ale je to skor na tu sportovu verziu...cize lodger je tam najlepsi...predchadzajucej stranke som dala fotku malej v lodgeri v matrixe

no je mensia vanicka ale ja mam prcka , dnes ma 4 mesiace a vaha okolo 4700 gr a 58 cm...

janica81
15. nov 2010

@michaela80 nooo nasa Neli ma 2 mesiace a 5 2OO gr a 65 cm ... tak preto sa pytam.. 🙂 neviem ako do polroka tam vyrdzi

janica81
15. nov 2010

@katy1979 nooo pozerala som Tvoje foto ...my sa ledva tiez zmestime do vanicky...mam riadne nervy... kocik drahy a som zvedava ako tam dam malicku ked bude mat polroka ☹

michaela80
15. nov 2010

@janica81 my sme stale este v matrixe, transportera som mala asi tak 3x vonku

katy1979
15. nov 2010

@janica81 my sme uz v sportaku tam ma miesta habadej.

endlessblue
17. nov 2010

Nazdárek holky. Nevíte jestli už jsou někde informace, jak bude vypadat kolekce 2011 ?

babime2003
22. nov 2010

Ahoj maminky mňa ta 2010 vôbec nenadchla určite by som volila 2009 ktoru aj mam a som spokojna 2010 je uzka a to že je otočna je nič moc lebu ju treba prehadzovat bez dietata v kočiku nie ako tie velke lacne kočiky čo za jazdy prhodíte ručku kočika ak babetku svieti slnko alebo podobne

lucinka
22. nov 2010

@babime2003 ja dokážem sedačku prehodiť aj s malým... 😉 treba byť len šikovná...

catangoz
23. nov 2010

Ahoj všem!
Uf pročetla jsem celou diskuzi.Ale jsme tak trošku nerozhodná.Co se týče kočárku.Mám jasno chtěla ybch Jané ale na novou kolekci nemáme penízky.Chtěla jsem aby kočárek měl velká kola ybly stabilní a měl otočnou sedačku po i proti směru jízdy.Jak už tady někdo psal moc vyběru nenám.Proto sjem se rozhodla pro starší typ Jané.Jenže tam nejde otočit sedačka a je měnší korbička i sporťák.
Můžete mi někdo říci jaké máte zkušenosti ti co mají přendavací korbu zda to někdy využily?Díky

lucinka
23. nov 2010

@catangoz práveže u starších Jane-čok je väčšia aj korbička aj šporťák... 😉 iba tá sedačka nejde otočiť... ja som pri staršom synovi mali Jane 2007 a jemu vôbec nevadilo, že na mňa nevidel.... a jazdilo sa nám s nim super... zato tento mladší má potrebu na mňa vidieť... preto som si kúpila ešte aj tento nový... záleží od dieťaťa... ale myslím si, že by si časom aj on zvykol, ale chcela som ho vyskúšať... 😀 podľa mňa aj keď si vyberieš staršiu verziu budeš spokojná.... 🙂

lucka11123
6. dec 2010

ahojte maminky, kupila som kocik jane slalom 2010,maleho budeme mat teraz cez zimu. pacil sa mi hlavne preto, ze sa da sportova cast otocit. Vanicka je mensia ale bolo mi povedane ze ten robi ten polystyren, ze tam netreba davat fusak iba nejaku hrubsiu deku. tak som ho tam rozoberala vtedy na predajni a fakt je ze polystyren drzi teplo takze dam deku malemu overal a sup do kocika 🙂 predstava je jednoducha uvidime neskor v praxi. Netusim ako sa trojkolka bude spravat ked bude viac snehu....ale dufam ze nebude problem .... mate niektora skusenost jazdit s trojkolkou po snehu?

littlejane
6. dec 2010

@lucka11123 - tak my máme také Jané 2010 a popravdě jízda ve sněhu nic moc :( Zvlášť když nejsou prohrabané chodníky. V podstatě si razíš cestu jen tím jedním kolečkem. Malej v kočárku poskakuje jak na houpačce. Máme teda jen sportovní verzi, Koupila jsem si ho ze stejných důvodů, tzn. otočná korbička. Ale popravdě trošinku lituju. Korbička je opravdu malá, já teda dávám fusak, na deku se mi to nezdá, že by to stačilo. Malej je tam dost nabušenej, ale jemu to zas nevadí 🙂 Jen nám každej říká, že už mu je ten kočárek malej a my ho přitom kupovali před 2 měsíci

michaela80
6. dec 2010

@littlejane mne sa jazdi celkom dobre..a ci jedno alebo 2 kolesa vpredu..myslim ze ziadny rozdiel..kocikujem s kamoskou a ta ma gesslein F2 a myslim ze nam to ide uplne rovnako....niekedy sa mi zda ze ja prejdem rychlejsie cez kasu a zavej ako ona so 4 kolkou.. 😀 😀 😀ale to mozno len zdanie klame kedze ona je len mesiac po sekcii.... ja som zatial spokojna...
uz mame skoro 5 mesiacov a stale sme i v matrixe a aj transporter nam je este v pohode a este aj rezervu mame... zatial fakt velka spokojnost...

@lucka11123 ja davam aj fusak do transpotreru pre istotu...predsa vcera u nas bolo -10 a bez fusaku by som ani nevysla von a to mala bola v riadnej kombineze a pod tym ako cibulka naobliekana... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 co uz spinuska mi iba vonku..tak ci chcem alebo nie musim...

mau
13. dec 2010

chcem sa vás opýtať na tie reklamácie Jané slalom reverse a na to ako sa s ním jazdí v tomto snehu... Ďakujem 🙂

aniii
13. dec 2010

ahoj holky,
máte některá Jané 2010 tu žlutou kombinaci? zajímá mě, zda jste neměli v létě problém, že se na něho chytá hodně hmyz? díky za info A.

tina129
22. dec 2010

Tak už aj ja sa hlásim k majiteľkám Slaloma reverse 2010, zatiaľ všetko super uvidíme časom 😀 Kočíkujeme zatiaľ len po byte ale ešte týždeň a vyrážame do ulíc, malinkej sa v ňom zatiaľ páči 😉

hanka111
26. dec 2010

@endlessblue
Já už vím jak vypadá kolekce 2011.
A pozor v lednu vyjíždí limitovaná kolekce.
Podvozek 2009, ale potahy už kolekce 2011, což je bezvadné.
2010 ty otočné jsou malinké. Dcerka mi tam v 11 měsících šoupala hlavičkou zespod boudičky...
Takže být váma, tak počkám do ledna - února... je to limitovaná edice pouze pro ČR a Handy Praha.

michaela80
26. dec 2010

@hanka111 a 2011 uz nebudu reverse? co maju vylepsene? 😅 😅

michaela80
26. dec 2010

nasla som zatial toto
Popis výrobku

Limitovaná série kočárku Jané v provedení Slalom pro 2009 ale v barvách 2011.

Přinášíme Vám jako první informace o nové kolekci Jané která by ve standardní nabídce Jané Slalom reverse 2011 měla být technicky stejná jako kolekce 2010.

Limitovaná série na podvozku 2009 s neotočným sedákem a větší hlubokou korbou bude v omezeném množství dle prvních informací dodavatele k dispozici během ledna 2011.

cize skor to vidim na nove farby ako nejakui zmenu v tech.parametroch...

indiankat
27. dec 2010

@michaela80 a kde jsi to nasla?? jsou nekde fotky??

michaela80
27. dec 2010

@indiankat fotky nikde, dala so do googlu jane slalom 2011 a toto mi naslo 😉