Máme radšej kúpiť kočík Jane Slalom Reverse 2010?
Ahojte,
tak uz pomaly bude v predaji nova kolekcia 2010, ktora ma mat niekolko zmien, hlavnou je to, ze sportova cast ma byt otocitelna a teda dieta pozera von alebo na vas ... Potom nejake dizajnove veci ako ine kolesa, vanicka atd.
Udajne vsak ma byt aj sportova cast "uzsia" ... a cena o 10-15% vyssia.
Viete nejake info? Ci su rozmery kocika ine? Ci sa oplati nan pockat?
Co teda nan hovorite?
Dakujem za rady, nakolko tento kociar je vo vybere a otazka je, ci sa mam nahanat za 2009 alebo je 2010 celkom rozumnou investiciou?
PS: Su to spanieli, a preto ich slubovany termin marec neviem neviem 😅
@indiankat ja mam tiet 2010 ale nenasla som fotky...vyzera ze velke zmeny nebudu...
@michaela80 a jak jsi spokojena?
@indiankat sportak sme este nevyskusali...az do novembra sme boli v matrixe a teraz mam transportera lebo do matrixu uz fusak nezazipsujem , lebo je plytky....mne sa velmi dobre jazdi
@michaela80 my meli taky matrixe a jsem moc spokojena, ted mame uz jen jako autosedacku a sportak je uzasny 😉
@indiankat a zmesti sa do metrixa este...lebo ten sa da namontovat iba v proti smere jazdy vsak? a tie nozicky potom musi mat skrcene?
@michaela80 jeste se tam vejde (a to mame macka - podle doktorky vypada jak rocni decko 😀 ) a jde to jen proti smeru. Ale uz chceme vetsi sedacku, jen cekame az prijdou penize ☹
@indiankat tak nasa ma len 5,4 kila cize si musim pockat kym bude tych 9 aby sme mohli kupit 9-18 kg
@michaela80 a nevejde se tam???? vzdyt mate jeste cas jestli ma 5 mesicu
@indiankat zatial sa tam vojde...
@michaela80 oni uz pak tak rychle nerostou 😉 taky jsem se bala ze nas obrik nas za chvili preroste a ted uz nic 🙂
@michaela80
Já mám přímo neoficiální fotečky... abych si mohla rovnou objednat 🙂))
Barvy nic moc...
Limitovaná kolekce docela zklamala...
Alespoň mě. Podvozek nakonec není 2009, ale podle mě je to 2007-2008 (má ještě barevnou nálepku Jane slalom).
Barvičky černo-šedá (kolekce 2010), červeno-černá (kolekce 2010), šedo-zelenkavá (podle mě spíše jasně žlutá), béžová... takové docela ponuré barvičky...
Ale co mě zklamalo nejvíce - vnitřní vložka ☹ Také krok zpět - z kolekce 2008 - jen za zády dítěte.
Ale asi risknu tu barvu molten red.
Jane 2011 limitovaná kolekce.
Já mám přímo neoficiální fotečky... abych si mohla rovnou objednat ))
Barvy nic moc...
Limitovaná kolekce docela zklamala...
Alespoň mě. Podvozek nakonec není 2009, ale podle mě je to 2007-2008 (má ještě barevnou nálepku Jane slalom).
Barvičky černo-šedá (kolekce 2010), červeno-černá (kolekce 2010), šedo-zelenkavá (podle mě spíše jasně žlutá), béžová... takové docela ponuré barvičky...
Ale co mě zklamalo nejvíce - vnitřní vložka Také krok zpět - z kolekce 2008 - jen za zády dítěte.
Ale asi risknu tu barvu molten red.
no ja neviem pozhanat nanoznik 2010 stylon...uz som ho 2 x objednala a vzdy mi pride cierny... ☹
@hanka111 http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=10245489 nasla som iba ridera
a toto???????????????????????
http://www.inzercia-ba.sk/inzeraty/31064/jane-s...
Vyměním náš sporťák Jané Slalom pro 2008, barva urban (tm.šedá/jasně zelená), vč. orig. nánožníku a pláštěnky, můžu přidat i sladěný Emitex fusak, za Jané 2010, Unlimit nebo Reverse v jakékoliv barvě
ahoj holky, prosím o radu. Mám v plánu koupit autosedačku Matrix i místo korby, nemáte s ní někdo zkušenosti? Jak dlouho se vám tam dítko vešlo a jestli jste byly spokojené? Díky moc za rady!
ahoj ja som mala len matrix vaničku a bola som spokojná,malá je narodená v apríla a bola tam 4 mesiace v lete sme išli do športiaku takže nám to úplne stačilo ako vyhodiť peniaze aj za vaničku aj za sedačku a potom sme ju používali len ako sedačku nemali sme žiadne vajíčku, sedačku sme používali pokým malá nemala 9 kg čo bolo asi do 10 mesiaca a potom sme kúpili novú sedačku a vaničku som predala a zostal my len športiak a tým som neprišla o vela peniažkov ako ked máš aj vaničku aj vajíčku, lebo tieť budeš mať bábo v máji aj tak na zimu už vaničku nebudeš potrebovať a hlavne s fusokom je to dosť na tesno. takže ja som bola celkovo spokojná 🙂 dúfam že som ti trochu pomohla
@adrianal díky moc zaodpověď. Já právě vaničku jako takovou nemám a zvažuji právě jen ten Matrix, neb mám jen sporťák a golfky, n akterý nedám dopustit, myslím i, že spíš budem používat ty (peg perégo pliko) a na zimu pak sporťák od Jané. Jen jsem nikde Matrix neviděla na živo v obchodě, tak se toho trokšu bojím☹
ja mám tiež pliko a jané som už predala predala aj športiak kedže mať 2 kočíky zaberia dosť placu, malá bude v apríli 2 roky, takže jeden kočík stačí,ak máš pliko ako ja určite ti bude stačiť matrix ako mne 🙂 ahoj
tak mně se ten béžový líbí 🙂
Mně se líbí a všechny varianty 😀 a je fajn, že nechali na stříškách ten neoprén a zesílili to uchycení střešní látky(myslím ten plastovej oblouk 😅 ) na hluboké korbě, páč u 2009 to bylo takový vachrlatý oproti starším. Jen koukám na ten nánožník na sporťáku, to už nemá límec?
Ahoj, chcem sa spýtať, či je autosedačka matrix 2010 väčšia ako staršie modely (2008,2009), alebo taká istá? Nemohli by ste mi zmerať vnútorný rozmer? Ďakujem 🙂
@orovka vacsia a aj lahsia... ked sa mi podari k veceru tak ti odmeram, myslim ze na dlzku je ako transporter no je sirsia a nie taka hlboka...
@orovka 70-72 x 30-32 cm
@spaagetka V starsich prispevkoch som si vsimla, ze mas kocik vo farbe "molten red". Pozerala som tuto farebnu variantu aj na niekolkych obrazkoch z e-shopov - niekde vyzera do bordova, niekde taka do fialkova. Prosim ta, ako vyzera v skutocnosti? Na tvojich obrazkoch sa mi vidi tiez do bordova...

@michaela80 no ja jen ze zvedavosti... mam doma 2010 slalom 😉