Máme radšej kúpiť kočík Jane Slalom Reverse 2010?
Ahojte,
tak uz pomaly bude v predaji nova kolekcia 2010, ktora ma mat niekolko zmien, hlavnou je to, ze sportova cast ma byt otocitelna a teda dieta pozera von alebo na vas ... Potom nejake dizajnove veci ako ine kolesa, vanicka atd.
Udajne vsak ma byt aj sportova cast "uzsia" ... a cena o 10-15% vyssia.
Viete nejake info? Ci su rozmery kocika ine? Ci sa oplati nan pockat?
Co teda nan hovorite?
Dakujem za rady, nakolko tento kociar je vo vybere a otazka je, ci sa mam nahanat za 2009 alebo je 2010 celkom rozumnou investiciou?
PS: Su to spanieli, a preto ich slubovany termin marec neviem neviem 😅
@michaela80 - díky moc za odpověď i nabídku. Koukala jsem na tvůj inzerát a vaničku más uvnitř v růžovém provedení. My máme zelenou kombinaci, což by tak nevadilo, protože, konstrukce je černá, ale zatím nevíme, co to bude .... je to hodně čerstvé 🙂 Takže ne, ale i tak děkuju 🙂
@littlejane ja mam sportak modry...pouziva sa to zvlast cize je to jedno... 🙂 🙂 vanicka pokial viem je samostatne nepredajna u nas...
@littlejane a co tak kupit len fusakotasku 😉 na tych par mesiacov by to nemal byt problem,,a urcite ta to nebude stat tolko co nova vanicka... 😎
@zuzikkaa slalom pro nejde do lahu cize asi by to nebol dobry napad s fusakotaskou... tie kociky co sa pouzivaju pri nich iba fusakotasky su inac riesene...
@michaela80 ved ani taky gesslein ci pegperego g3 neidu do lahu a pouzivaju sa k nim fusakotasky...len ide o to,aby sedela sirka
@zuzikkaa pro je uzky a dole nie je craneny v podtate..ta taska by sa veru lahko zosmykla dole.... 🙂 🙂 🙂 tie kociare su stavane na vanicku a v bazari sa da zohnat aj za dobru rozumnu cenu.... i ked starsi model...
@michaela80 kolko meria na sirku chrbtova opierka ked sa vybere ta vlozka?A na starsich neotocnych jane sa da opierka na nohy zdvihnut nad uroven sedacky,,neviem ako je to u tych revers...cize to by drzalo tu tasku,,ved ho uz mas doma tak zbehni do obchodu a rovno si vyskusaj ci by vobec nejaka sedela 😉
@zuzikkaa ano zdvihnes len potom je ten kocik o tych mozno 15 cm kratsi...treba to vyskusat ale myslim ze sediet to nebude... 🙂 🙂 🙂
@michaela80 - už jsem se dívala na ten a vaničku jde samostatně koupit, u nás asi za 5.700,- Kč .... ufff. No ale každopádně se dá. Třeba se dá sehnat i přes bazar. Ještě jsem to tak nezkoumala, zatím jsem stále v šoku z těch // na těhu testu 🙂 🙂
@littlejane kym to bude realne tak v bazaare uz bude kopu vaniciek... tak vela stastia pri //
kde zistim ktorý rok vyroby je s slalom s malými okienkami na boku ? nie tým velkým "rohlíkovým " na budke,ale take dve male na boku?
@denisocka 2009 nie je reverse, nevadi? nechcela si prave otocny?
@michaela80 viac menej nevadi , lebo je zas širši .ja tak uvazujem, či zas novši Nomad,či slalom ... či čo , musim sa však zbavit aj nomada kombi,len nejak nik nechce, kiežby som ho zadara dala a ešte aj doviezla 😀
@michaela80 aha 🙂
No já myslela takové "pro mne" domácí. jak je rozmazané pozadí většinou 🙂 to je popis co?

@littlejane ano da sa , len vyberies tie cierny zaklapky na konstrukci...
ja mimochodom predavam vanicku Transporter a autosedacku matrix... 🙂 🙂