icon

Máme radšej kúpiť kočík Jane Slalom Reverse 2010?

weirdo
27. jan 2010

Ahojte,

tak uz pomaly bude v predaji nova kolekcia 2010, ktora ma mat niekolko zmien, hlavnou je to, ze sportova cast ma byt otocitelna a teda dieta pozera von alebo na vas ... Potom nejake dizajnove veci ako ine kolesa, vanicka atd.
Udajne vsak ma byt aj sportova cast "uzsia" ... a cena o 10-15% vyssia.
Viete nejake info? Ci su rozmery kocika ine? Ci sa oplati nan pockat?
Co teda nan hovorite?

Dakujem za rady, nakolko tento kociar je vo vybere a otazka je, ci sa mam nahanat za 2009 alebo je 2010 celkom rozumnou investiciou?

PS: Su to spanieli, a preto ich slubovany termin marec neviem neviem 😅

ppppp
6. mar 2010

Ahojte ja sa tiež pridávam k priaznivcom Jané 2010 viac menej už som bola rozhodnutá, ale dnes som sa zhrozila rozmerom vaničky 66 x 27 ☹ čo myslíte do koľkých mesiacov babatka by bola použiteľná??? bábatko čakáme v júli a s hlbokou vaničkou som počítala tak do januára, ale takto som si neni istá. Ďakujem za radu 😵

michal_spuntik
7. mar 2010

Pro Kačku:
ahoj, pokud se na poslední chvíli něco nezmění (a to nepředpokládám) tak v Brně Jané letos vůbec nebude...

kacka.l
7. mar 2010

Tak to je na houby: Mám gt3 a dělala jsem si zálusk na slalomek anis. Ale chci jej vidět. Ostrava je s kočárky zakopaná díra. Maximálně nějaká chicca, no děs. Alespoň jeden ať tam je... 😉

andzi
8. mar 2010

kacka, aj ja milujem Jané a som viac menej rozhodnutá pre 2010, len si neviem vybrať farbu. Ja chcem žltú Anis a manžel zelenú Green Valley, nevieme sa rozhodnúť, ale Janis je nádherná farba, taký kočík vidíš málokedy na ulici. Bábo sa nám má narodiť začiatkom septembra, tak kočík budeme objednávať tak začiatkom augusta a dúfam, že ešte ceny o nejaké to euro pustia dole. 🙂

Ja sa veľkosti vaničky neobávam, síce je menšia ako Jané slalom 2009, ale keby sa tam bábo nezmestilo, tak by to asi nenavrhovali, nie?

ivika18
8. mar 2010

no podle mě 66x27 je tak s hrůzou do 4 měsíců. Když pominu tu délku, tak se mi zdá strašně úzká, i doteď byly vaničky malinký, ale toto je už extrém. Asi když je otočné sezení na sporťáku, tak se do něho půjde ještě dřív než teď. Ale taky záleží, jak budete mít velký děti 😉

kacka.l
8. mar 2010

66cm je fakt maso, tak do toho bych nešla, navetta peg perego měla 72cm a přesedlali jsme na sporťák v 5 měsících, nedejbože, že výjde zima, fusak a tak...No ale sporťák je super. Ta zelená se mi líbí taky, ale nelíbí se mi tam ten obrázek, měli tam dát taky méďu. 🙂

tilly
8. mar 2010

66 x 27??? u nas do dvoch mesiacov... ked sa k tomu prirata oblecenie, nejaka ta deka... to je strasne malilinke

oacka
8. mar 2010

Ja som telefonovala do o-baby. de, a tam mi povedali, že 66x27 je Capazo Matrix, čo je nejaká kombinácia vaničky a autosedačky. ale potoom je noormálna vanička Capazo Transporter a tá má akolo 89x 44. u nás na stránkach to debilne píšu...

oacka
8. mar 2010

treba si pri každej ponuke prečítať celý názov, lebo teraz robia tie dva druhy vaničiek aj na Unlimit (čo je nasledovník Nomada) aj na Slalom Reverse. Matrix je taká trochu plochejšia a menšie pôsobiaca, ale na o-baby.de uvádzajú,že má také isté rozmery ako Transporter. idem zistiť,v čom sú rozdiely.

oacka
8. mar 2010

kočky, čo máte PP GT3, je ťažší ako Slalom? Na predajni mi povedali, že to je taký kočík do terénu a že je ťažší. ale dosť sa mi páči...

kacka.l
8. mar 2010

No nevím, mě příjde úměrně těžký na internetu jsem našla, že váží úplně stejně 13kg, a já myslím, že to tak je. On ten GT3 vypadá robustně, ale není to tak.

katy1979
8. mar 2010

to snad nie to naozaj nebudu v brne. kvoli tomu tam chcem ist. tak to je obrovske sklamanie pre mna. ale budem dufat ze snad aspon niekto ho tam bude mat

ppppp
8. mar 2010

oacka - dakujem ti pekne za zistenie info ohladom velkosti vanicky 😉 dufam, ze to bude tak, lebo ozaj som bola zhrozena. Inak na nasich a ceskych strankach by si to teda mohli opravit, lebo myslim ze vela mamiciek to odradi..

oacka
8. mar 2010

ja som im do nemecka tiež kvoli tomu volala, lebo som sa zhrozila, ale ten chlapík mi prisahal,že ich údaje sú správne...

ppppp
8. mar 2010

super 😉 sa tesim 🙂 Jane 2010 bol moj favorit na prvy pohlad, ale po tych "rozmeroch" som nechapala ako nieco take mozu vyrobit.
Oacka ty planujes objednavas cez o-baby??? nevies prosim ci uz je tam na sklade? aj ked radsej este asi pockam, kym ho uvidim na vlastne oci 😀

kaninka2
9. mar 2010

Opravdu nové Jané v Brně nebude? I já jsem tam chtěla jet hlavně kvůli němu!!! Jsem pro něj rozhodnutá na 99% a to jedno rozhodující procento je pro mě kočárek ve skutečnosti. Na fotkách vypadá kouzelně a ani ta sportovní sedačka se mi nezdá nějak extra uzoučká. Když jsem mrkla na kolekci 2009, kde je uvnitř nová vložka, tak se mi i ta zdá užší a nevadí to. Hlavně jsem zvědavá na polohování kočárku a jak se skládá i se sedačkou. Nikde není nafocený třeba se zádovou opěrkou v leže... nebo se sklopenou boudičkou... prostě nějak víc, než jen z jednoho úhlu.
A nedá se kočárek vidět někde jinde, než na veletrhu? Na prodejně v Olomouci mě odkázali na ten veletrh, že tam kočárek bude nejdřív. Tak jsem z toho "jelen" 😖 😀 😝

kacka.l
9. mar 2010

Já jsem tam taky chci jet hlavně kvůli němu. Budu doufat, že něj 😉 aký prodejce ho tam vezme.

katy1979
9. mar 2010

ja som videla jedine matrix sedacku nazivo a to ze je uzsi je zevraj skor opticky klam kedze predtym sa to zapinalo az za konstrukciou a teraz v podstate vo vnutri. takze tam je mozno 1-2 cm rozdiel, aspon tak mi povedali v babylande.

oktobrovka
12. mar 2010

Ahojte baby, som tu nova, tak hadam to zvladnem 🙂 Som si precitala hadam vsetko o tychto kocikoch a ak vsetko dobre pojde (som len zaciatku) som rozhodnuta pre Slalom Pro 2010. Chcem sa skusenejsich opytat, kedze to vyzera na "konco-oktobrove" babo, mam taku predstavu, ze do hlbokej vanicky sa mi naobliekany v pohode zmesti na celu prvu zimu a ked sa otepli budem vyuzivat sportovy kocik a ten asi aj na dalsiu zimu, kedze bude mat rok. Zatial sa v tom vobec nevyznam, myslite ze to je realne? Alebo budem potrebovat este aj iny kocik? Chcela by som radsej zainvestovat do jedneho poriadneho, co vyuzijem. A este - v inych diskusiach sa baby stazovali, ze autosedacka Strata je velmi mala, nie je tato 2010 vacsia? Dik, a prajem prijemne tehulkovanie alebo kocikovanie 🙂

katy1979
12. mar 2010

oktobrovka staci ti len jeden kocik a ak sa ti mimco narodi na konci oktobra tak v pohode vydrzite vo vanicke celu zimu a na jar pekne sup do sportaku. do 2-2,5 roka krpca urcite sportak vyuzijes. Strata 2010 by mala byt zevraj priestranejsia ale tazko povedat kedze ju este nemaju. my sme vo vajicku boli cca do 8.mesiaca potom sa do nej uz nezmestil a trcala mu hlava a nohy.
ale to sa tyka vseobecne vajicok nielen straty.

oktobrovka
12. mar 2010

Katy, dakujem. Super, tak som aj dufala 🙂 A teraz aku stratu davaju do toho kompletneho setu Slalom Pro 2010? 2009?

katy1979
12. mar 2010

do setu 2010 samozrejme.

ja sa s tým setom ale akosi neviem zmierit, lebo vanicka a sedacka sa mi paci moonlight a to v sete nie je. lebo sportak sa moonlight nerobi. a este sa mi paci jedna svetla modra ale nie ta bodkovana a to iste sportak taky nerobia.

print
12. mar 2010

Já už ho mám doma i s matrixem v barvě mollten red a je super. Koupila jsem ho na Slovensku. V BAMBINI.SK
Je o 5cm uzší ale je srovnatelný s ostatníma. Má krásně řešenou konstrukci a širší kola a brzda je naprosto super.Já osobně jsem z něho nadšená. Ale co mě štvalo je že se u nás v ČR opozdil termín dodání, já už mám mimčo doma a čekat než k nám dojde sem nemohla.

vorllinka
12. mar 2010

print a kola jsou nafukovací?

vorllinka
12. mar 2010

to posouvání termínu už mě taky docela štve, ale naštěstí mám ještě nějaký ten měsíc čas..

oktobrovka
12. mar 2010

🙂 mne sa hrozne paci ta zelena, tusim green valley - laska na prvy pohlad, takze ak to bude chlapec, mam v tom jasno, ak dievca, pouvazujem nad tou oranzovo-hnedou. Ale ja mam este kopec casu 🙂 Inak pre mna je vyber kocika spanielska dedina, ved na to treba normalne vysoku skolu.

print
12. mar 2010

Kola jsou nafukovací. A ta varianta zeleno černá je nádherná.

oktobrovka
12. mar 2010

A nafukovacie su dobre? Niekde som citala, ze naj su gumenne. Lebo nedostanes defekt. Ale to je asi nazor od nazoru ine.

vorllinka
12. mar 2010

oktobr já myslím, že do terénu jsou lepší nafukovací 😉

print
12. mar 2010

To rozhodne souhlasím