icon

Máme radšej kúpiť kočík Jane Slalom Reverse 2010?

weirdo
27. jan 2010

Ahojte,

tak uz pomaly bude v predaji nova kolekcia 2010, ktora ma mat niekolko zmien, hlavnou je to, ze sportova cast ma byt otocitelna a teda dieta pozera von alebo na vas ... Potom nejake dizajnove veci ako ine kolesa, vanicka atd.
Udajne vsak ma byt aj sportova cast "uzsia" ... a cena o 10-15% vyssia.
Viete nejake info? Ci su rozmery kocika ine? Ci sa oplati nan pockat?
Co teda nan hovorite?

Dakujem za rady, nakolko tento kociar je vo vybere a otazka je, ci sa mam nahanat za 2009 alebo je 2010 celkom rozumnou investiciou?

PS: Su to spanieli, a preto ich slubovany termin marec neviem neviem 😅

miska1981
9. sep 2011

@denisocka
@michaela80 vrch fusaku je latka? nie je to taky povrch ko byvaju nanozniky?
michaela este stale dumam, ak by som sa pre neho rozhodla, dam vediet...a zaujima ma preco radsej vyuzivas lodger. bojim sa trosku ako to bude v zime minuly rok mi este nechodila a teraz neviem ci nebude cely zababrany od topanok kedze sa neda dole odopnut.

baby a este jedna otazocka: nezosmykavaju sa vam deti zo slaloma, nemate na to nejaky grif, aby sa dieta v tej polohe na sedenie nesmykalo dole?

denisocka
9. sep 2011

@miska1981 zosmykuje,nemam grif,ale leze mi to na city. no a latka taka ako na kočiku,neviem či mas kocik,ja mam sivo - oranzovy, siva latka je taka pevna jak na batoh a oranž je iba taka obyč. bavlna a taky je aj fusak

michaela80
9. sep 2011

@miska1981 dole vo fusaku je taka ina latka ze sa da handrickou utriet..ja ti ho zajtra nafotim....latka nie je ako na kociku....

denisocka
10. sep 2011

tu je,je to taka ista latka ako vrch a vnutro kočika,to oranžove, neiej to šuštiak,ale pozeram,.že syn ma z toho materialu zimnu kombunezu,tiež taku oranzovu (mam v bazari) len keby si chcela vidiet tu latku .

petruci6
10. sep 2011

@miska1981 ja som dokupila podlozku na slalom a mala sa mi potom vobec neskykala,mali sme taky isty kocik ako @denisocka bol to nas najlepsi kocik 🙂

petruci6
10. sep 2011

nebola to takato,ale maju krasne farby,vidim,ze uz je plno noviniek 😵
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=11846187&tab=4

denisocka
10. sep 2011

@petruci6 ja som podložku ušila,ona sa sice nezošmykava,ale v slalome sa neda sediet tak pekne,ako v iných kočikoch,tam je ten chrbat nejaky na *** xixii

petruci6
10. sep 2011

ma vacsi sklon chrbatika,neda sa sediet uplne rovno to je pravda,ale aspon si nenicia chrbatik

denisocka
10. sep 2011

@petruci6 no to hej,ale mne to už začina vadit. ine deti sedia pekne v kočiku a moj stale vyvaleny,ked si chce sadnut,musi sa stale drzat madla

laura2811
10. sep 2011

ahojky chcem sa spýtať, ja som si kúpila kolekciu 2011 jane slalom pro a prišla som na tože tá športová časť sa nedá otáčať. nevadí vám to ktoré máte tento kočík?

denisocka
10. sep 2011

@laura2811 no,nevadi,šak nemame na výber 😀 😉

laura2811
10. sep 2011

@denisocka no je to škoda, akurát kukám niektoré tie jane a na niektorých to ide

michaela80
10. sep 2011

@denisocka ja mam uplne inu latku na fusaku ako ty...
@miska1981

michaela80
10. sep 2011

@laura2811 2011 ma dve kolekcie..jednu ako 2009 len potahy ma nove a druhu ma reverse ...

petruci6
10. sep 2011

@laura2811 otocne sedacky ma jane reverse,alebo jane rider, slalom pro neni otocny,preto ma najvacsiu najpriestranejsiu sport sedacku,tie otocne su na ukor velkosti
@denisocka mozno by to chcelo nejaky golfac 😉

denisocka
10. sep 2011

mam energy jane

laura2811
10. sep 2011

@petruci6 no nevadí nejako si zvykneme, ja už nechcem ďalší kocík, na tom našom malom byte to nemám kde skladovať. ale tento sa mi veľmi páči tak nemôžu byť všetky dokonalé.

miska1981
10. sep 2011

@denisocka ja som akurat objednala od jednej nejake polohovanie co sije na slalom, aby dieta sedelo pekne rovno a kapsicku na plastenku. a pinkie podlozku, zevraj by to malo pomoct.
dik za foto...inac vela kocikov nema uplne kolmy sed, ja mam golfky bugaboo a tam je uplne kolmy sed a to tiez nebolo dobre, niekedy mam pocit, ze mi mala vypadne.

@laura2811 aj ja mam ten isty a neboj nevadi to, ja som si mohla vybrat ci chcem reverse /tam ide otacat sedacka/ ale je uzulinky, s fusakom si ju tam neviem predstavit. predtym som mala brio go a vobec nechcela byt otocnena ku mne, to kricala na ratu...do sportaku ho das aj tak az po pol roku, ja som dala az v ked mala 8 mes. a uz bude velky a bude chciet kukat pred seba a nie na teba 😉 a fakt vyborna volba a to mam odskusanych xy kocikov.

miska1981
10. sep 2011

@michaela80 dnes vyberiem ten lodger a kuknem sa na tu cast kde su nohy, som si nevsimla, ze je tam ina latka, ale tak ja som ho paradoxne kupila az po zime. dnes pokukam ten co mas ty, idem na druhu vlnu nakupov 🙂 , ale zatial si vystacim s dvoma fusakmi.

denisocka
10. sep 2011

@miska1981 posli link na to polohovanie,diky

denisocka
10. sep 2011

prosim vas,od kedy sa dava nanožnik? už ma svrbi ruka pri tomto vetre a ochladeni,čo prišlo,ale ešte musim odolat,aby som zas nebola ja ta IN 😒

michaela80
10. sep 2011

@miska1981 nie v lodgeri ale v mojom fusaku Jane je ina latka..idem ho cvaknut..

michaela80
10. sep 2011

@denisocka my sme uz vo stvrtok maly nanoznik ale taky tensi...

miska1981
10. sep 2011

@michaela80 jaaaj 😀

denisocka
10. sep 2011

@michaela80 to je aky tenši?

laura2811
10. sep 2011

@miska1981 ty si mala aj brio go? aký bol? bola si s ním spokojná? ja som ho tiež pozerala len tá cena ma odradila.
takže som rada že ho mám.
@miska1981 holky to tá baba vám pošle na to polohovanie nejaký zlepšovák?

denisocka
10. sep 2011

ja mam len ten , ale už sa na neho tzešim. so šimonom som prezila zimu,jesen a jar bez nanožnika a bolo to veru na ****pííí**** a preto som hrozne chcela Janečko s nanožnikom. ale teraz by som menila za Nomad s kýmkolvek 😖

takže,kukni,s takou raketou možem chodit už v septembri?alebo radšj počkam do zimy

miska1981
10. sep 2011

@laura2811 neviem co to bude za zlepsovak...potom dam vediet...ale nie vsetky deti sa v nom smykaju, poznam vela mamin co deti pekne sedia, len moja je drobunka, tak asi preto...ale aj to doladime 😉
mala som aj brio a predala som ho a na leto kupila bee. je to super kocik, jedine, co mi nevyhovovalo je polohovanie noziciek a latka potaju, inak som nemala namietky a keby som nenatrafila na slalom, asi kupim opat na zimu, lepsi sportak ako tieto dva som nenasla.

miska1981
10. sep 2011

@denisocka a preco by si nemohla uz teraz chodit? ja uz som videla aj tensie fusaky a lodger tento tyzden. u nas je zima a ked sa neotepli aj ja dam nanoznik, radsej teplo ako zima a na ludi sa vyprdni 😉