icon

Máme radšej kúpiť kočík Jane Slalom Reverse 2010?

weirdo
27. jan 2010

Ahojte,

tak uz pomaly bude v predaji nova kolekcia 2010, ktora ma mat niekolko zmien, hlavnou je to, ze sportova cast ma byt otocitelna a teda dieta pozera von alebo na vas ... Potom nejake dizajnove veci ako ine kolesa, vanicka atd.
Udajne vsak ma byt aj sportova cast "uzsia" ... a cena o 10-15% vyssia.
Viete nejake info? Ci su rozmery kocika ine? Ci sa oplati nan pockat?
Co teda nan hovorite?

Dakujem za rady, nakolko tento kociar je vo vybere a otazka je, ci sa mam nahanat za 2009 alebo je 2010 celkom rozumnou investiciou?

PS: Su to spanieli, a preto ich slubovany termin marec neviem neviem 😅

miska1981
10. sep 2011

@michaela80 pekny je aky je dlhy? vojde do neho aj skoro 2 rocne dieta? za kolko by si ho predala?
este neviem ci nejaky kupim, zatial mam dva musim si to nechat prejst hlavou 😉 dik za detailne foto.

michaela80
10. sep 2011

@miska1981 ma 90 cm... a cenu som dala do bazara 40 Eur..mala som ho raz vonku v sportaku.... je v podstate novy..

denisocka
10. sep 2011

@michaela80 tak cenu si dala paradnu,nato že je novy

michaela80
10. sep 2011

@denisocka tak take ceny su... budem rada ked pojde z domu a tiez aj lodger..chcem noveho lodgera..laska na 1.pohlad... 🙂 🙂 v Cechach uz je v predaji...

michaela80
10. sep 2011

@miska1981 ma 97 cm..zle som napisala..

janefonda
11. sep 2011

@miska1981 a ty mas slalom??? Naša malá sa v ňom tiež zošmykuje, ale mne to pride skôr, že v nom ma take svoje leharo. Absolutne spokojne sa tam usadi a vozime sa. Napr. ja malu ked davam do bugy, doslova bojujeme, ale ked ju davam do slalomu nema ziadny problem. S radostou si tam sadne a obzera svet. Ja by som ho za nic nevymenila!
Inak sa nam odtrhla cast striesky na sportovom a poslala som foto na o- baby.de odkial ho mame a uz nam aj posielaju novu striesku. Super som spokojna s ich pristupom 😉

miska1981
13. sep 2011

@denisocka tak objednavku som zrusila, takze to polohovanie nebudem vediet ako vyzera 😉

@janefonda ano mala som ho tri dni je to perfektny kocik, na zimu No.1....ale dnes som ho vymenila za ten co som mala predtym...proste mi sibe uz z tych kocikov a doplnkov 😅 ten pristup je super, pochybujem, ze u nas by sa ti nieco take stalo. 😉

tina129
14. sep 2011

neviem či to tu už niekto písal ale na reversi je sedačka robená došikma, takže bábo sa nešmýka 😉

michaela80
14. sep 2011

@tina129 kuk na FB

mmacko
27. sep 2011

Ahojte, kamoska sa rozhoduje medzi jane slalom reverse 3 kombi a casualplay s4 reverse. Ako ste spokojne so Jane reverse? Viem, zevraj vanicka je tazka, ale to nevadi, nebude ju nikde nosit, len mat na kociku. Ake ma tento kocik muchy a ake vychytavky? Dakujem

michaela80
28. sep 2011

@mmacko mne sa tiez pacil casual reverse no som rada ze som si vybrala Janecko..minule som s kamoskou cio ho ma kocikovala chvilu a tak si vravim ze to moje Janecko je omnoho krajsie... taku zvlastnu konstrukciu ma Casualta rucka sa mi velmi nepacila a ta strieska s tym zipsovanim tiez velmi nie...

mmacko
28. sep 2011

@michaela80 aha, dakujem a co sa tyka nejakych vaznejsich much na Janecku? Ktory mas, tiez ten reverse? Na nom sa mi jedine "nepaci", ze ta strecha na sportaku je velmi nizko nad babom ked je kocik v lahu, ale inak mi pride ok. Viem, ze je uzsi ako klasicky neotocny slalom, ale ta kamoska chce otocny a ja som ho bola uz davnejsie pozerat a je sice uzsi, ale do 2 rokov staci a potom aj tak staci uz golfac. A ta tvoja kamoska ma nejake vazne vyhrady voci tomu jej casualu reverse? Mne sa ta konstrukcia celkom paci, mozno by mi trosku vadilo, ze nema "klbovu" rukovat, ale zas kazdy ma nieco. Ta kamoska ma teraz tiez bez klbu a da sa to. Len ja mam concord a tam som zvyknuta na nieco 😉
Dakujem za odpoved

michaela80
28. sep 2011

@mmacko mam reverse a vadi mi jedine farba 🙂 🙂 🙂 🙂 no v 2010 nic lepsie nebolo zato 2011 ach jaj...no co uz...strieska mi nevadi.. vanicka je uplne perfektna fakt teplucka je..a ze je mala? my sme sa tam zmestili aj 7 mesacnyv kombineze a vo fusaku... tazka no je to tazsie ako vajce ale dalo sa to v pohode vynasat,prenasat.... mne sa nepaci ta ruska na casual ako je "upevnena"

mmacko
28. sep 2011

@michaela80 jeej, no super, to sa kamoska potesi, jej sa velmi paci ta tyrkysova farba. A aku mas farbu, ze sa ti nepaci?
A diky za nazor 😉

michaela80
28. sep 2011

@mmacko stylon

mmacko
28. sep 2011

@michaela80 to je ta tmava,ze? v 2010 sa mi pacila ta bordova s mackom
2011 je ta modra krasna

michaela80
28. sep 2011

@mmacko hej modry tmava ale vanicka a matrix mam vo farbe rose... z 2011 sa mi paci ten ruzovy...

mmacko
28. sep 2011

@michaela80 hej, ten ruzovy je krasny, len ta kamoska ma chlapca. Nemas nejaku foto malej vo vanicke tak v polroku?

mmacko
28. sep 2011

@michaela80 dakujem, super

tina129
29. sep 2011

@mmacko ja mam tiez jane reverse a tiez spokojnost velka, tiez sa mi pacil casual ale ten nie je otocny takze u nas nepripadal do uvahy a este mi vadi aj to, ze u nas je kazdy druhy kociar casual a je uz strasne okukany, od verzie 2010 je sice otocny ale neviem si predstavit ako to vyzera, na tej konstrukcii, este som ho otoceny nevidela a ziadna opierka na nozicky, no neviem mozno napise aj niekto kto ho ma 😉

mmacko
29. sep 2011

@tina129 to som rada, ze spokojnost, kamoska velmi rozmysla, ktory, viac sa jej paci slalom, ale ten casual je teraz cenovo vyhodnejsi, tak neviem. A navyse este aj tak musi predat svoj, tak kym sa preda, tak uvidime, mozno bude akcia aj na slalaom.
Dakujem za rady

mmacko
6. okt 2011

@tina129
@mmacko
baby, tak kamoska predala svoj velmi rychlo, co som ani necakala, kedze nepredavala lacny kocik a hned vcera si kupila slalom reverse 3 kombi. Kupila nakoniec 2010, kedze bola o vyse 130 eur lacnejsia (ja som nasla, musim sa pochvalit) a je max spokojna. Uz sa tesim, ked si ho pokocikujem, este som slalom nekocikovala viac ako v obchode.
Dakujem za rady 😉

tina129
6. okt 2011

@mmacko určite bude spokojná 😉

mmacko
6. okt 2011

@tina129
@michaela80
ja sama som na neho velmi zvedava, uz sa neviem dockat, kedy pokocikujem, ja uz mam rok jeden kocik (co je sila, pri prvej som vystriedala asi 5-6 😉 ), ale uz som spokojna tak svoju "kocikomaniu" musim uz skusat len takto na kamoskach ;)

matulienocka
10. okt 2011

Ahojte maminky, mate niektora z vas tento sportovy kocik? http://jane.sk/jane/kociky/slalom-pro-reverse-s...
Mame doma Jané Slalom pro 2008 a sme zatial velmi spokojni, no chcela by som otocitelnu sedacku, tak zvazujem kupu novej sportovej casti. No a paci sa mi aj vylepsenie brzdy, kedze na starsich modeloch casom pada a rapka...neviem ci sa to da opravit.

korcula
10. okt 2011

@matulienocka Ahojky, máme ho jen v barvě molten red a maximální spokojenost🙂

michaela80
10. okt 2011

@matulienocka ja mam 2010 stzlon a spokojnost velka...skaoda ye ten ruyovz nebol o rok skvor lebo je uyasnz..uy slintam dlho nad nim

matulienocka
11. okt 2011

@korcula
@michaela80 kocky a neviete aky je rozdiel medzi modelom Jané Slalom reverse 2010 a 2011? Mne sa zdaju uplne rovnake, dokonca som ich nasla za rovnaku cenu, jediny rozdiel su farebne prevedenia. Tiez sa mi velmi paci novy model 2011 vo farbe P01 Buganvilia, no obavam sa toho, ci mi v lete slnko nevytaha farbu hlavne zo striesky. Ake mate skusenosti vy? Co poviete dobra cena aj s nanoznikom: http://www.elinka.eu/detail.php?zbozi=3188948
Miska, ruzovy som ho nenasla, len vo fialovo-sivej kombinacii.