Máme radšej kúpiť kočík Jane Slalom Reverse 2010?
Ahojte,
tak uz pomaly bude v predaji nova kolekcia 2010, ktora ma mat niekolko zmien, hlavnou je to, ze sportova cast ma byt otocitelna a teda dieta pozera von alebo na vas ... Potom nejake dizajnove veci ako ine kolesa, vanicka atd.
Udajne vsak ma byt aj sportova cast "uzsia" ... a cena o 10-15% vyssia.
Viete nejake info? Ci su rozmery kocika ine? Ci sa oplati nan pockat?
Co teda nan hovorite?
Dakujem za rady, nakolko tento kociar je vo vybere a otazka je, ci sa mam nahanat za 2009 alebo je 2010 celkom rozumnou investiciou?
PS: Su to spanieli, a preto ich slubovany termin marec neviem neviem 😅
Tak jsem se tak moc nesekla. 🙂
Aj my uz ho mame, moj vysnivany 😵 je uzasny, zatial ho teda len vozim po byte 😀
Nejaky tip na nanoznik? Mate original? Vdaka 🙂
Jedna paní na MMB, ale už nešije, chce se věnovat dětem. 🙂
@charlize ahoj, prosím ťa, hladam vhodný kočík športiak pre mojho synčeka. vidím, že si sa rozhodla pre tento. už sa v nom vozíte? si spokojná? len som v predajni nenatrafila na tú žltú verziu. nevidela si ho náhodou naživo ty? a ešte otázočka. už sa to tu riešilo. nie je moc úzky? či sa mi tam zmestí 1,5 ročné dieťa s fusakom, inak mesačný rozdiel medzi našimi detúrencami takže ešte asi nevieš posúdiť. a hlavne potrebujem ho na hrbolaté cesty ... páči sa mi slalom 2011 limited je ovela širší ale zase nie je tam ta preklapacia ručka. ach jaj. sníva sa mi o tých kočíkoch 😀
@stastickooo
Tady je můj chlap ve dvou letech, ale je hodně dlouhý-tak na 2,5-3. Všude píšu, že se mi krásně vlezl i s fusakem, ale kaiser termo flees, s emitexem to asi ne-je hodně naducaný. Já jsem sikoupila originál černo zelený a k tomu v handy praha jen boudu žlutou za 400,- a k tomu si ušila vložku. 🙂 Ta žlutá je krásná.Klasický slalom je fajn, ale tentoj e podle mě mnohem lepší, a terén zvládne naprosto v pohodě, jsem z vesnice. 🙂
@kacka.l wau, krasne si to vyladila!
@stastickooo farba je presne taka, ako vidno na Kackinej fotke, kde svieti slniecko, je to taka neonova zlto-zelena... v Babyande ho mali pred Vianocami, ak by ste boli v BA, tak je to kusok od Avionu, to maju taky vzorovy kus, je to ten limitovany neotaci. Mne teda velmi vyhovuje prave to, ze je Revers, ked s malym chodim, tak je stale otoceny tvarou ku mne, zatial je len nalezato v Lodger Bunker fusaku. Miesta je tam kopec, a ako vidim @kacka.l synceka, tak sa velmi tesim, ze este dlho tam kopec miesta bude...
Ja som porovnavala velkost vs. ta vyhoda otocnej sedacky - a v principe by som to zhodnotila tak, ze rozdiel je hlavne opticky, tento Revers vyzera mensi, pretoze ma sedacku, konstrukcia tej sedacky je priamo povlecena potahom, zatial co neotocny ma tu konstrukciu vlastne napevno a teda je potah taky natiahnuty (ked si predstavis podla Kackinej fotky vlavo tie zlte usi vlozky roztiahnute a priviazane k bokom, samozrejme ze to prevedenie je pekne) a makky, takze sa tam akoze zmesti vacsie dieta, ale tam, kde je to zasadne vacsie, to podla mna ani dolezite nie je - navyse, ked sa stlaci ten polstrovany potah na Revers, uz je rozdiel len asi 2cm.
U nas vyhrala otocna sedacka na plnej ciare, hlavne v tychto zaciatkoch, ked je este krpaty a vidime na seba... inak je kocik skvely, po otrasnych chodnikoch s nim chodim, aj rozbitych parkoviskach, len chvalim 🙂 ak ti este nieco napada, kludne napis...
@charlize ešte som sa chcela spýtat na ten lah, je to trošku zošikmené alebo sa dá dať úplne? chcela by som ho v tom začat voziť ked ho už budeme mať doma. a ešte či ta strieška je z neoprenu? nevytahuju sa nitky pri zavadení nechtami? a ešte to zloženie na nete píšu 90*60. máme menšie autičko, či sa tam zmestí...resp. či zodpovedá tento rozmer zloženému stavu. daaakujem
@kacka.l jéééj dik za foto. no teda ozaj aj vačšie dieťatko sa zmestí. si šikovná. pekne si to ušila a zladila 🙂 😉
@stastickooo zlozeny je uplne maly, rozmer sedi, ked das zvlast sedacku a zvlast podvozok ( je to 1 klik navyse, da sa zlozit aj so sedackou, ale je trosku vacsi) . Strieska je z neoprenu a praveze ziadne nitky, je to super, vyzera to take tenke, ale vobec cez to nefuka, chvalim si. Lah je uplne ok pre malinke babo, nie je to uplna rovina, mozno tak 15 stupnovy uhol, ani to nepoznat ( nas vie aj na bruchu lezat, ked je to v lahu, a nepoznat, ze by to bolo moc sikmo). Prvy raz v nom vlastne lezal ako 4mesacny a bol spokojny.
@stastickooo no my mame slalom 2010 a mala ma 18 meisacov a fusak mame lodger a bez problemov sa tam vojde a pekne spinka v kociku... na tento reverse nedam dopustit..su to super kociariky...
@stastickooo my mame sice len 13 mesiacov, ale mame fusak lodger a aj kaiser iglu termo a obidva sa zmestia v pohode, odkedy je zima stale mala v kociari zaspi a spi niekedy aj dve hodiny, takze asi jej je pohodlne 🙂, inak ta zlto-cierna kombinacia je taka ako ma @kacka.l na fotkach
taaaaak aby táto diskusia nezapadla prachom idem niečo napísať 😀 😀 😀 😀 s odstupom času som stále s kočiarom spokojná na 100%, aj keď stále kukám po iných kočiaroch a bola by som schopná aj tento predať a kúpiť iný, ale zatiaľ som lepší nenašla, podľa mňa má len samé plusy, dokonca povolilo aj to tvrdé odpruženie, takže už sa nemôžem sťažovať ani nato 🙂, s kočiarikom sme dennodenne von aj v týchto krutých mrazoch, nemal absolutne problém ani po neodhrabanom chodníku, malá konečne v kočiari zaspáva a spí a spí, no len keby taká zima nebola, aby som si to mohla aj užiť, takže ho každému kto nad ním uvažuje môžem len a len odporúčať!!!!!! a inak malá má skoro 14 mesiacov a cez 10 kg a v kočiari spíme v kombinéze a vo fusaku a ešte dávam aj nánožník a zmestí sa v pohode, ak niekto nadáva nato, že je úzky tak nad tým sa už len zasmejem 😀
Ahoj maminky, chcem si kupit tento kocik, len neviem ci mam kupovat aj nanoznik alebo mi v pohode bude stacit fusak lodger mame 7.mesiacov a myslim aj na buducu zimu prezijeme ju bez nanozniku len vo fusaku? teraz ked uz zacina jar tak ten nanoznik asi nepotrebujem si myslim ci? uz neviem co mam vlastne objednat 🙂
@jarkado my sme nanoznik vyuzivali celu zimu..ale u nas bolo aj -33 cize bez nanoznika ani nahodou 🙂 🙂 🙂
ahojte, tak ja som si nakoniec objednala jane muum laska na prvy pohlad 🙂 , ale aj tak dakujem za rady 🙂 🙂
@pet.s ahoj, ja som ten kocik objednala bez toho aby ho mala vyskusala, ale sedeli sme v jane reverse a tam mala miesta az az a muum by mal byt trosicku sirsi ... no dufam ze ma nesklame, velmi sa mi paci, Terinka ma kolko mesiacikov ci uz rocky pocitate? ja dufam ze nam vydrzi aspon do dvoch rokov 🙂 nevidela si nahodou farbu scarlet alebo violet? a inak sa ti ako pozdaval ten kocik? to je ta chrbtova opierka taka kratka? dufam ze ho nebudem musiet vratit ☹
@jarkado a aky si si teda objednala, my mame jane slalom reverse este 2010 a mala ma 20 mesiacov, a stala je v nom , ja mam lodger fusak a nikdy som nemala nanoznik pouzity, lodger uplne staci. Verim ze budes spokojna,... 😉 😉
Ja som mala Jane Slalom Pro Fix a absolutna spokojnost 🙂 Siroky, dlhy, pre maleho absolutne pohodlie, tichucky, lebo mal nafukovacie kolesa, este ako trojrocny sa v nom vyspal🙂
@noemarta objednala som si muum, revers je super ten som chcela povodne aj sme si ho skusali🙂 chcela som aj slalom ale moja Dorotka ma proste musi vydiet iba tak je spokojna 😀 a objednala som bez nanoznika, tiez si myslim ze lodger bude v pohode stacit 🙂 🙂 ja len som zvedava na ten kocik ci nahodou nebudem nakoniec objednavat reverse

Nám se nakonec po dvou měsících používání ty postry splaskly a tak měl 34 tuším na 96cm.