icon

Máme radšej kúpiť kočík Jane Slalom Reverse 2010?

weirdo
27. jan 2010

Ahojte,

tak uz pomaly bude v predaji nova kolekcia 2010, ktora ma mat niekolko zmien, hlavnou je to, ze sportova cast ma byt otocitelna a teda dieta pozera von alebo na vas ... Potom nejake dizajnove veci ako ine kolesa, vanicka atd.
Udajne vsak ma byt aj sportova cast "uzsia" ... a cena o 10-15% vyssia.
Viete nejake info? Ci su rozmery kocika ine? Ci sa oplati nan pockat?
Co teda nan hovorite?

Dakujem za rady, nakolko tento kociar je vo vybere a otazka je, ci sa mam nahanat za 2009 alebo je 2010 celkom rozumnou investiciou?

PS: Su to spanieli, a preto ich slubovany termin marec neviem neviem 😅

pet.s
2. apr 2012

@jarkado viděla jsem tu vilote i scralet...oba moc hezký..violet je elegantnější. Malé je 18 měsíců. Široký byl super, ale ta zádová opěrka ji byla krátká.Měla ji do půlky hlavy. Aktuálně máme 82 cm. HJinak je kočárek super. Lehoučkej, takový sporťáček. Snad Vám bude.

noemarta
2. apr 2012

@jarkado vsak uvidis 😉 😉 😉 😉 tak vela kilometrov prajem.

jarkado
4. apr 2012

@pet.s ahoj tak vcera nam prisiel ten jane muum violet a je fakt super 😀 , Dorotka ma nad hlavou este 8-10cm miesta tak hadam tak skoro nevyrastie 🙂

pet.s
4. apr 2012

Tak to gratuluju a závidím...můžeš mi prosím poslat fotku s malou v kočárku. Já přemýšlím, kde jsem udělala chybu.-(((

rosaria
18. apr 2012

@jarkado aj my ho máme som s ním totálne spokojná, tiež violet 🙂

jarkado
21. apr 2012

@rosaria ahoj 🙂 ten kocik je uplne super, malej sa v nom velmi paci. mas aj nejake doplnky k nemu? rozmyslam nad slnecnikom alebo clonou a neviem co by sa hodilo

jarkado
21. apr 2012

@pet.s ahoj az teraz som si vsimla, ze si mi tu pisala, dnes na prechadzke ju sfotim a dam sem nejake foto 🙂

rosaria
21. apr 2012

@jarkado mam slnecnik ale je to na dve veci zmenis smer a musis menit aj polohu slnecnika. Kupila som malej slnecne okuliera. A je to ok.

jarkado
21. apr 2012

@pet.s dnesne foto, s kocikom sme velmi spokojni 😀

tajson
21. apr 2012

my mame Jane rider 2011 a som veľmi spokojná je super a každy ho chváli 😀

pet.s
21. apr 2012

@jarkado no my už jsem koupili Mutsy Evo...a spokojenost taky..jsou to sice takové lepší golfky..prostě cestovní kočárek..na zimu asi ještě koupím MUtsy sporťáky..buď urbana nebo for rider...prostě něco bytelnějšího, ale na ted super kočárek..lehoučký, jízdní(dnes vyzkoušeno v lese a v pohodě)velký koš(vešlo se tam i odstrkovadlo a deka najednou)jen možná na léto koupím slunečnéík nebo nějakou sluneční clonu...ale uvidím podle potřeby...jinak jsme moooc spokojená...

liz_lemon
2. máj 2012

vie mi niekto povedat, ake su vnutorne rozmery vanicky Jane Muum, a ci sa da sportova cast otacat v smere a proti smere jazdy?

mirca
20. máj 2012

Ahojte, aky skejtik sa da dat na Jane slalon reverse? da sa vobec dat? 😒 dakujem

mirca
20. máj 2012

@nausikaa dakujem, ta plocha vyzera dost mala. ako dlho ti na nom vydrzi dietko stat? da sa vyklopit hore, aby nezavadzalo?

nausikaa
21. máj 2012

@mirca Moc to nepoužívám, spíš na kratší rychlejší přesuny když ho chci mít pod kontrolou, ale spíš se hrnul na stupátko než, že by se mu to nelíbilo, jinak vlastní nohy 😀

mirca
21. máj 2012

@nausikaa myslis, ze tento by sedel? ja kocik este nemam doma, tak si to neviem dobre predstavit 😉

mirca
21. máj 2012
mirkawaw
28. máj 2012

ahoj, potrebovali by sme poradit, ktory sportovy kocik je podla vas lepsi, peg perego gt3 alebo jane slalom, nad tymito zatial rozmyslame, ale mozno by sme mali rozsirit nas obzor aj o ine...mala ma 13m a chceli by sme ho vyuzit ako teraz v lete, tak aj v zime a aby bola trojkolka...jane ma tolko modelov, ze ani nevieme, ktory by bol naj...mame spad na cierno-cervene verzie...vdaka za rady 😵

kacka.l
29. máj 2012

Měla jsem gt3, i jané reverse, a na zahrádku jané staré rok 2006, každý má své pro a proti, gt3 je prostorný a velký, ale tank, těžký a neskladný do auta. Jané reverse jsem milovala a to jsem jej pořídila až na dvouleté dítě. Jedině, co mi vadilo, že při spaní měl malý boudu moc nízko, ale asi to bylo tím, jak je velký. No a klasický slalom jsme měli na chalupě na spaní, lehký, také jenoduše ovladatelný, ale prostě mi vadil ten sed, to nebyl sed, ale polosed, tedy oproti klasice jané a gt3. Ale nej nej je babyjogger city elite. lehoulinký, skladný, super bouda, vychytávky. To se může jít gt3 i jané zahrabat. 🙂 jediné co neměl je ruční brzda, což konečně dořešili modelem 2012. Už jej nemám, ale s tou ručkou to musí být kočár snů. 🙂 Kukni do alba ke mě, mám je tam všechny. 🙂

mirkawaw
31. máj 2012

@kacka.l dakujeme za rady, nas problem je, aby sme s nim mohli ist do zimy a aby to presne, nebol tank, tazky a nespratny...my tu na juhu v lc mavame dost velke teplotne vykyvy, ci v lete, ci v zime a chcela by som, aby bola mala chranena, ked bude fukat, sychravo, prsat, ci mrznut do tych max. 5 stupnov pod nulou...ked spime, tak len v kociku a preto je dobry vyber kocika pre nas dolezity...len tie talianske a spanielske modely sa mi zdaju dost slabe v polstrovani, ved aj naco, ked tam riadna zima ako u nas nebyva...to polske kociky su v tomto fajn, ale zase su skarede☹((

mirkawaw
31. máj 2012

tak toto je nas favorit, ale u nas sa neda zial kupit....vermelion 🙂))))))))

http://www.babys-mart.co.uk/itemdetl.php/itempr...

takze asi budeme musit objednat tento, mate ho niekto? ako ste s nim spokojni?

http://www.babatkosk.sk/1007,slalom-formula-str...

ale paci sa nam aj tento, len ci nebude uzky po case, uz teraz mame 13m a vyzerame na 2 roky, pri 11kg, xi xi

http://kociky.babyland.sk/kociky-babyland.php?S...

mirkawaw
31. máj 2012

tak tu ho vidiet lepsie, ten sportiak vlavo...je zaujimave, ze nanoznik si musime dokupit, ten nie je sucastou, len ak sa kupuje cely aj s vanickou...

http://www.moje-miminko.cz/fotky/kocarky-jane-s...

kacka.l
31. máj 2012

Ten je pěkný, pokud se ti líbí, tak si pořiď slalom. 🙂 Je lehký, skladný, jen mi se nelíbil ten sed.

lovacska
31. máj 2012

@mirkawaw Ahoj!Ešte skus popozerať,preštudovať ten baby jogger city elite,čo píše kacka.I.Aj o tomto kočíku je určite forum 🙂

lovacska
31. máj 2012

Nám vadilo u jané slalom tak isto ten sed,je to vlastne polosed,preto sme to predali,ináč bol lahký,priestranný aj skladný. Teraz máme GT3-ku,ale u tejto ten nánožník je na nič,po skladaní je velký preto sme museli kupiť aj golfáč peg perego pliko. 😉

lovacska
31. máj 2012

Rada by som chcela mať obe aj slalom aj GT3-ku 😀

kacka.l
31. máj 2012

@lovacska Tak vyměň za elita, ten je nesrovnatelný. To odpružené kolo je k nezaplacení. 🙂 🙂 🙂

kvetinkaivanka
31. máj 2012

@mirkawaw ja mám jane slalom pro 2009 a je tam minimálny rozdieľ.Inak som s kočíkom spokojná a nemenila by som za žiadny iný!!!!!!!!!ľahko ovládateľný jednou rukou,ľahký,skladný,proste pre mňa číslo 1 🙂

mirkawaw
31. máj 2012

@lovacska a kacka.I ahojky, no ten jogger city elite je na vyzor fajn, az na to, ze mi pride viac ako letny kocik, nie velmi do zimy...my mame letny phil and teds vibe, ale ten do zimy ani nahodou a ani s fusakom, ved ked bude fukat, tak ta tenka strieska s tym otvorom hore neochrani dietatko...no fakt sa neviem rozhodnut...u slalom formula mi vadi, ze nie je reverze a tie pro reverze zase su uzke...uz mi odporucali dnes aj brio go a xlander xmove, teda stvorkolky do zimy, no ja som mala doteraz stvorkolku dorjana a uz by som radsej trojkolku...tak sem s napadmi, pro reverze je fakt taky uzky a mala mi narazi do striesky v dvoch rokoch??? skoda, ze ten phil and teds je taky vyletneny kvoli svojmu povodu novy zeland, tam sa vraj zmesti aj 6 rocne dieta...juj, a paci sa nam aj recaro zen, ale ten je vraj o nicom...no tazke rozhodovanie...ale aj tak by som rada vyskusila konecne nejaky jane...