icon

Máme radšej kúpiť kočík Jane Slalom Reverse 2010?

weirdo
27. jan 2010

Ahojte,

tak uz pomaly bude v predaji nova kolekcia 2010, ktora ma mat niekolko zmien, hlavnou je to, ze sportova cast ma byt otocitelna a teda dieta pozera von alebo na vas ... Potom nejake dizajnove veci ako ine kolesa, vanicka atd.
Udajne vsak ma byt aj sportova cast "uzsia" ... a cena o 10-15% vyssia.
Viete nejake info? Ci su rozmery kocika ine? Ci sa oplati nan pockat?
Co teda nan hovorite?

Dakujem za rady, nakolko tento kociar je vo vybere a otazka je, ci sa mam nahanat za 2009 alebo je 2010 celkom rozumnou investiciou?

PS: Su to spanieli, a preto ich slubovany termin marec neviem neviem 😅

tina129
1. jún 2012

@mirkawaw my mame reverse, mala ma 17 mesiacov a uzky nam nie je ani nahodou, mala ma nieco cez 11 kg ale nie je vysoka, ma okolo 80 cm a strieska v pohode, este mame velku rezervu 😉 ak nieco, tak sa kludne pytaj, som s kociarikom maximalne spokojna a nemenila by som, zatial som rozhodnuta nechat aj pre druhe babo, ak samozrejme nenatrafim na nieco lepsie 😀

tina129
1. jún 2012

@mirkawaw a okrem toho ja by som neotocny kociarik urcite nechcela, a to hlavne v zime ked fuka tak to je na nezaplatenie

gabka32
1. jún 2012

@mirkawaw když jsem si loni koupila svůj vysněný jane slalom tak do něj hned vlezla starší dcerka a nechtěla z něj ven 🙂) na fotce má 3 a 1/4roku. myslím, že ve dvou letech bude stříška určitě dobrá. úzký taky není, v zimě, jak měla malá rok, tak se vlezla v pohodě i s fusakem.
já bych kočárek taky neměnila, i když mažel byl spokojenější se starým - měli jsme Cortinu X3, ta sice byla širší a lehčí, i myslím skladnější, ale zas Jane je líbivější, super jsou brzdy a stříška, že nepotřebuju slunečník i když jedu proti slunku, a hlavně je taky už "reverse" 🙂

lovacska
1. jún 2012

@mirkawawahoj!Dievčatá maju pravdu,ani som na to nemyslela,že su aj kočíky jané s otočnou športovou časťou,myslím aj ten reverse sa dá otočiť.Aj toto je niektorým rozchodujuci,velmi dôležitý pri vyberaní kočíka. 😉

lovacska
1. jún 2012

@mirkawaw Ja si myslím,že vo všeobecnosti jané je veľmi dobrá značka,a to patrí na všetky jeho modely.S jané určite nebudeš sklamaná. 🙂

mirkawaw
1. jún 2012

ahoj, vsetkym velmi dakujeme za odpovede, aj sme sa potesili, ze ten reverse predsa len nebude az taky maly a hlavne, ze si budeme moct vybrat tuto farbu P03 Holland Garnet...no problem je zase, ze trojkolku nemaju nikde (len .hu, .ru, .esp, .com a .co.uk) na slovensku len stvorkolka...no preco sa mi musia pacit vzdy nedostupne veci...
trojkolka
http://www.paulstride.co.uk/jane/jane-slalom-r-...

stvorkolka
http://www.miminkovo.sk/kocik-jane-unlimit-2011...

http://www.kindercentrum.sk/product/muum-formul...

mirkawaw
1. jún 2012

@gabka32 chceli by sme sa opytat, v zime trojkolka jane v snehu v pohode? nie je predsa len lepsia stvorkolka?

gabka32
1. jún 2012

@mirkawaw s Janeckem moc zkusenosti na snehu nemam, loni byla zima naprd, ale predtim s trojkolkou Cortinou nebyl problem, teda nejezdili jsme na zasnezenem poli nebo v lese, ale bezne zasnezene chodniky a silnice v pohodě 😉 na sníh jsou stejně nejlepší sáně. a navíc většinu roku sníh není, to bych asi neřešila 🙂

gabka32
1. jún 2012

@mirkawaw ted jsem se dívala na ty vaše odkazy... a ta čtyřkolka má docela malé kolečka vpředu, jestli řešíte sníh... tu bych nebrala.

kacka.l
1. jún 2012

Tak ten elite je prá vě na zimu super, materiál je mnohem lepší než u reverse, bytelný něco jako šusťák, to se jané může zahrabat a na zimu je každopádně lepší trojkolka než čtyřkolka, jede přeci jen 3 stopy a 4 kolka čtyři, každý si myslí, že dvě, ale je to nesmysl, nikdy nejedete úplně přímo, aby jely jako dvojřada, takže vlastně každé kolo proráží sníh. Všeobecně jsou do sněhu lepší čtyřkolky.
A nevím, zda to vijádření o boudě patřilo k elitu nebo k philu, ale elite má všechny ty průduchy přikrytelné, takže tam prostě ani fouknout nemůže. 🙂
Reverse je také fajn, ale ta bouda ne opravdu tenká, sice neprofoukne a nepromokne, ale když jsem jí viděla poprvé, řekla jsem si, bože, to je tak teplákovka.
Chce to vidět naživo. Jinak já jsem byla s reversem také spokojená.

mirkawaw
1. jún 2012

@gabka32 vdaka za postreh o kolieskach...no to som si ani neuvedomila, ze su mensie...
@kacka.l ano, myslela som tu striesku na philovi, v lete super, no v zime absolutne nevhodne...
takze podla vas, aj ked vseobecne stvorkolka do snehu, trojkolky jane a elite uplne v pohode? no my sme tu v kotline, takze sneh a mraz sa tu drzia dlhsie, ale urcite nie az tak, aby to ovplyvnilo moj vyber...
co sa tyka toho elite, tak ked som videla na tych vasich fotkach maleho za tou sietkou, tak si vravim, ze dalsi letny kocik, ale ked sa to da uzavriet, tak v poho...ved v pripade, ze bude prefukovat alebo mrznut, tak aj plastenka sa vyuzije, no nie? 😉 uz len ten nanoznik ma stve, ze sa musi dokupovat, kedze nie je vo vybave, len pri kupe celeho setu...este aka je udrzba? da sa to v poho prat, ked sa vnutro zaspini? sustak je podla mna super na udrzbu, ako byvaju kosiky, ale teplakovina, no neviem neviem...

tina129
2. jún 2012

@mirkawaw ta stvorkolka v odkaze ma sice mensie kolesa vpredu ale su dost velke nazivo, kludne aj do snehu, to by som sa nebala

tina129
2. jún 2012

@mirkawaw ale myslim ten unlimit nie muum, ten som na zivo nevidela 🙂

lovacska
2. jún 2012

@mirkawaw Daj nám potom vedieť,ako si sa rozhodla. 🙂

mirkawaw
2. jún 2012

jasne, dame vediet, hned ako kupime...vyzera to, ze mozno pojdeme aj do trojkombinacie, ked porovnavame tie ceny a co si musim k sportiaku vsetko dokupit...tak vyuzijeme pre druhe babo🙂 len dufam, ze o 2 roky sa mi bude este stale pacit😉
skusime teda tinka tu tvoju polsku stranku, len neviem, preco ju maju na foto, ale vybrat sa neda...dufam, ze to neznamena, ze ho uz nemaju v ponuke☹((((((((

http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?pr...

michaela80
3. jún 2012

@mirkawaw tiez odporucam..my mame 22 mes Jane reverse a kocik je uzasny..lepsieho niet.. ... 🙂 🙂 cez zimu sme bez problemov tam vliezli v kombineze a vo fusaku.. 🙂 🙂 avraj je uzky , maly a neviem aky.. 😠

mirkawaw
3. jún 2012

ved to, preto sme riesili najskor ten sirsi, ale tam nas odradil ten zvlastny polosed a ze sa neda preklopit rucka, no a potom, ze tam dieta dost lieta pri tolkom mieste...a to moja je teda riadne sidlo, bez pasov ani na krok, aj spanie je take, ze odopiname, ked zaspi a ked sa zobudi, tak hned pasy naspat...len ticho zavidim maminam, co ich deticky pekne sedia v kociku...my uz aj z jedalenskej stolicky ideme vyskocit o 106 pri 13m 😲

irenka
4. jún 2012

Ahojky všem,

uvažuji nad pořízením kočárku Jané Reverse..... kdo jej máte, můžete mi napsat, zda jde poloha zádíček až do úplného lehu? A vešla by se tam vložná taška na miminko? Nebo to není možné?
Děkuji moc.

zuzkagonos
4. jún 2012

@mirkawaw Ja som nemala žiadny problém s kočíkovaním trojkolky, sú tam super kolesá. 🙂

mirkawaw
4. jún 2012

@zuzkagonos dakujeme za odpoved, zase dalsi bod pre trojkolku 😵 viete mi este povedat, ci je nejaky rozdiel medzi modelmi pro reverse 2011 a 2012 vo funkcnosti? ze farby su ine, to je nam jasne 😎

nookie1
7. jún 2012

Maminky, prosím poradte, cchem kúpiť kočiarik Jané, buď to Slalom 2009 alebo reversa 2010, celú trojkombinu, no na SVK chcú za to masakrálne ceny. Vie mi niektorá z Vás poradiť inokrajné stránky? V PL som našla jednu, ale skôr by som ešte nejaké nemecké stránky, tak ak viete o niečom, veľmi mi pomôžete 🙂 Ďakujem vopred 🙂 a keď, tak čo by ste poradili, staršiu verziu, či tu novšiu? 😉

nookie1
7. jún 2012

@mirkawaw pozri si tuto stranku http://dino.sklep.pl/nowy/jane-slalom-pro-rever... ked snivas o trojkolke, tak PL nie je tak daleko a aj cena je super 🙂 ja o nom snivam, len sa zbavim dvoch suniek :D

mirkawaw
7. jún 2012

tak baby, kontaktovala som ten polsky obchod, dokonca po anglicky, ale nic, ziadna odozva...a vycestovat sa nam do polska za nim z juhu urcite nechce...na druhej strane, ma jedna pani z eshopu presvedcuje, ze jane reverze je nevhodny do zimy, ze lepsi je novy xlander, vraj teraz spicka v kocikoch, ale ked tie farby su otras...a nemyslim, ze to vravi preto, lebo mi chce nanutit nejaky iny, dotazovala som sa u nej na jane a poprosila o radu, ci je vhodny na zimu a kedze aj ona ma dieta, podla vlastnej skusenosti by neinvestovala do jane trojkolky, ked ho chcem ako zimny kocik 😖 tak teraz neviem...nechcem dat len na vyzor, ale hlavne na prakticnost...no nasadila my riadneho chrobaka do hlavy...

lucinka
7. jún 2012

@mirkawaw tak ja so Jane "jazdím" už 5 rokov a teda v zime sme žiadny problém nemali... vôbec netuším o čom tá predavačka rozpráva... a máme otestovaný aj Jane Slalom Pro a aj Jane Reverse... 😉 takže nenechaj sa odradiť...

laura2811
8. jún 2012

ahoj holky máte niektorá slnečnu clonu na jane slalom??

mirkawaw
8. jún 2012

@lucinka dakujeme velmi pekne, to sme presne potrebovali pocut, takze ta strieska nie je teda kratka a nefuka do kocika...super, len uz teraz najst dobreho predajcu s dobrymi cenami za jane😉 a este s ktorym si bola viac spokojna, so slalomom alebo s reverze? dakujeme za odpoved 😉

lucinka
8. jún 2012

@mirkawaw tak to som ešte ani nepočula, žeby bola strieška krátka... 😀 úplne normálna... a čo sa týka porovnania, tak u mňa vyhral Slalom, preto som nakoniec aj revese predala a v Slalome sa ešte stále vozíme, keď nevládzeme... 😉

mirkawaw
9. jún 2012

@lucinka takze slalom, to je ten priestrannejsi, vsak? mas aj nejake foto, ktory si si vybrala farebne? nam sa tohtorocna kolekcia nepaci ani jedna farebna verzia, snivame o P03, ale trojkolku nie a nie zohnat, nikde 😢

lenuska852
9. jún 2012

ahoj mirkawaw daj si do google:kocik jane rider a na mimibazar tam su trojkolky urcite sa ti bude niektory pacit...

lenuska852
9. jún 2012

ahoj mirkawaw daj si do google:kocik jane rider a na mimibazar tam su trojkolky urcite sa ti bude niektory pacit...