icon

Máme radšej kúpiť kočík Jane Slalom Reverse 2010?

weirdo
27. jan 2010

Ahojte,

tak uz pomaly bude v predaji nova kolekcia 2010, ktora ma mat niekolko zmien, hlavnou je to, ze sportova cast ma byt otocitelna a teda dieta pozera von alebo na vas ... Potom nejake dizajnove veci ako ine kolesa, vanicka atd.
Udajne vsak ma byt aj sportova cast "uzsia" ... a cena o 10-15% vyssia.
Viete nejake info? Ci su rozmery kocika ine? Ci sa oplati nan pockat?
Co teda nan hovorite?

Dakujem za rady, nakolko tento kociar je vo vybere a otazka je, ci sa mam nahanat za 2009 alebo je 2010 celkom rozumnou investiciou?

PS: Su to spanieli, a preto ich slubovany termin marec neviem neviem 😅

lucinka
10. jún 2012

@mirkawaw áno slalom je priestrannejší a práve preto ho stále mám... ja som taká Jane maniačka, hodím ti sem fotky, čo sme mali...
prvému krpcovi sme v roku 2007 kúpili komplet 3-kombináciu (tú zeleno-červenú)... keď sa už vozil v šporťáku, tak som predala vajíčko Rebel aj vaničku... pri druhom krpcovi som si dokúpila vaničku aj vajíčko Stratu z kolekcie 2008 a naklikla na konštrukciu z 2007... len vajíčko Strata je dosť úzka a mne sa malý narodil v novembri a bol vždy dosť naobliekaný a ledva som ho do nej natlačila, tak v nej mal neskutočné záchvaty plaču a cesta bola des... tak som sa naštvala, predala Stratu a kúpila znovu Rebel z kolekcie 2007... keď mal prejsť do šporťáku, tak som chcela vyskúšať Reverse 2010... bol super, ale keďže som mala doma aj Slalom a videla som ten rozdiel vo veľkosti a aj malý bol spokojnejší v Slalome, tak Reverse som nakoniec predala... a v tom červeno-zelenom Slalome z roku 2007 sa vozíme stále... 😉

mirkawaw
11. jún 2012

@lenuska852 ahoj, ale jane rider je stvorkolka, nie? aspon podla obrazkov to tak vyzera...my chceme trojkolku s rovnako velkymi kolesami a len farbu P03 ☹

mirkawaw
11. jún 2012

no na foto mas kolieska tri, nie je to teda trider??? inak nasla som jednu peknu kombinaciu, ale to je asi ta silla...nemate s nou niekto skusenosti? asi sportiak nam bude raz dva maly...je to len asi taka ta imidzovka...

http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=11721960&tab=6

lenuska852
14. jún 2012

mirkawaw skusim ti pohladat ten PO3 a ak najdem poslem ti tuto link ok?a co cakate chlapceka alebo dievcatko...

liska111
15. jún 2012

Ahojte mi tiež uvažujeme o jane slalom reverse, vie mi niektora maminka povedat do akej maximálnej výšky sa dá dať rukoväť? Nakolko sme s manželom dosť vysoky, tak sa bojím, že budeme vyzerať pri tom jane komicky🙂. A sranda je, že rodíme v juli a kočík ešte nemáme🙂

mirkawaw
15. jún 2012

@lenuska852 dakujeme za link, jasne, mozme poslat sem...my uz mame skoro 14m dievcatko a uvazujeme o druhom, tak preto by sme chceli nieco do cerveno-cierna, to je taka farba unisex... 🙂

lenuska852
16. jún 2012

mirkawaw tuto som ti poslala link na trojkulku jane rider cierno cerveny podla mna sa ti bude pacit a gratulujem k dievcatku http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=12058586&ta...

kukina27
21. jún 2012

Ahojky všem.
Moc bych chtěla majitelky poprosit o radu. Asi se to tu již několikrát řešilo.....ale bohužel nemám na to pročítat 46 stránek. Tak se nezlobte.
Kočárek reverse se mi strašně moc líbí. Bohužel jsem neviděla naživo ☹ Měřím 176cm a manžel 186cm. Nebude kočárek příliš nizoučký?? Dle fotek mi přijde hodně nízký. Hlavně mě zajímá prostor ve sporťáčku!!!!!! Čekáme druhého chlapečka a ten první rozhodně nenbyl žádný tintítko!! Máme casualplay s4 a má nádherně prostorná zádíčka i sedací část. Malý si v tom vyloženě hověl a užíval si prostor. Nejvíc, když chrněl. V klídku si roztáhl ručičky, jak potřeboval atd........ To v tomto asi nehrozí, že???¨
Mohl by mi někdo změřit zádíčkovou část v nejužším a nejširším místě?? Mám na mysli vnitřní rozměr- mezi tím bočním vedením. Byli by jste zlaté!!! Porprosím vás o jakékoli zkušenosti- dobré i zlé!!!!

petoska1
7. júl 2012

Ahoj
@lucinka rozhoduju se, kterou barvu reverse koupit a proto se chci zeptat ma spokojenost s greey valley? Jaký je to materiál na údržbu? Děkuju moc..

petoska1
7. júl 2012

Prosím maminky, které mají slalom reverse 2010 , jaké mají zkušenosti s tou žlutou barvičkou na stříšce? Nechytali se vám na ni moc v létě mušky, která jste z vesnice? My bydlíme u pole, takže je tady hmyzu moc :o) Děkuji za odpovědi

kacka.l
8. júl 2012

Mě se tedy chytaly více na oranžovou, samozřejmě jsme občas nějakého broučka svezli, ale to jen v době rojení. Jinak na ní nijak extra nešly a taky jsem z vesnice.
A jinak jsem měla green valley a je úplně super, takový jakoby mikroplyšek, moc příjemný. Právě jsem k tomu střídala tu žlutou střechu.

nookie1
9. júl 2012

maminky, ja sice este skusenosti s jane kocikmi nemam, no uz som na stopro rozhodnuta, ze si ho zaobstaram pre druhe miminko 🙂 Dokonca aj farbu mam jasnu a to bude calm, nebickovo modra s doplnkami v svetlulinko modrej farbe, vhodna pre dievcatko aj chlapceka, ja som jej uuplne prepadla 🙂

lovacska
10. júl 2012

@mirkawaw Ahoj!Nakoniec ste si rozhodli ako?Máte už kočík? 🙂

petoska1
10. júl 2012

HOlky prosím ješt ěmám jeden dotaz a to jestli se dá reverse složit do kufru auta celý a to i se sezením? děkuji moc

korcula
10. júl 2012

@petoska1 jj, dá 😉

atreyu
10. júl 2012

@mirkawaw my máme slalom 2011 a určite neľutujem, že som nezobrala stratu...malý sa narodil veľký a ako 3 mesačný má 66cm/7700g takže vanička je nám LTT...do straty by sa už nezmestil...

atreyu
10. júl 2012

@mirkawaw bože dristám o 106 😀 mala som na mysli revers, že som nekúpila revers som spokojná...

michaelab81
10. júl 2012

Ahoj holky, prosím poraďte mi. Od kamarádky jsem dostala korbičku a vajíčko z limitované série JANÉ SLALOM PRO LIMITED 2011 (http://www.kocarky-matous.cz/cz-detail-525558-k...) a ráda bych si dokoupila sporťák Jane Slalom Reverse 2010, 2011 nebo 2012 s možností otočení po i proti směru jízdy. Jde na tento podvozek přidělat korba a vajíčko z limitované série? Předem děkuji za odpověď. Míša

tina129
10. júl 2012

@michaelab81 ano, urcite to bude pasovat 😉

mirkawaw
10. júl 2012

@lovacska ahojte, tak zatial sme sa nerozhodli ci reverse alebo slalom a momentalne uz ani nevieme, ci pojdeme vobec do jane, my sme ho chceli do zimy, teraz mame vibe, ten je super na leto, len do zimy v ziadnom pripade...no a jedna mamicka nam napisala do ip po mesiaci pouzivania jane slalomu...ten podvozok sa mi zdá strašne rozheganí, myslím, že ale jané má nový športák a ten je strašne malinký ako na concordoch...je to zvlastne, lebo ani jedna mamina tu o tom nepisala, ze podvozok je u jane nejaky rozhegany a sportiak je mini 😢
@atreyu takze ty si spokojna so slalomom a nevadi ti, ze ta rucka nie je reverzna, hlavne ze drobec ma dost priestoru...ani ten pololah nie je problem? to sa tiez vytyka slalomu, ze sa neda dat do uplneho lahu... 😖
a este dalsi dovod, nenasli sme nasu farbu v trojkolkovom prevedeni a tie farby z novej kolekcie nas vobec neoslovili☹

mirkawaw
10. júl 2012

tak neviem...vzdy ked vidim nejaku maminu so jane, tak mi ocka zaziaria, ze je to nas vysnivany kocik pre druhe babo...to planujeme tak o rok, tak sa snad jane v buducorocnej kolekcii polepsi technicky - taky jane slalom reverse, to uz hej!!! a aj nejake tie nove farebne prevedenia by potesili😉

korcula
11. júl 2012

@mirkawaw já nevím, jezdíme reversem už roka pul a podvozek rozvrzanej není... a ve sportáku byla malá v zimě ve dvou letech a v pohodě, i s fusakem a zimní bundou, a vlezl se tam i 3letej syn, akorát mu vadila už boudička... ale jinak v pohodě... ted tam máme zase korbičku🙂 já osobně jsme ráda že jsem šli do reversu a neměnila bych

lovacska
11. júl 2012

@mirkawaw Ahoj!Tak ja som slalom -mali sme ročník 2009-používala 9 mesiacov,aj v zime,tak rozhegany vôbec nebol,mne vadil jedine ten sed.Výnimky sa nájdu vždy,niektorým vrzgaju aj čisto nové kočíky,asi mať k tomu aj šťastie. 🙂

spaagetka
13. júl 2012

@mirkawaw Já mám 2009 i reverse 2010 a ani u jednoho nemám rozvrzanej podvozek 😉 Na tom 2009 mám teď nacvaknutou korbu a vozí už druhýho pasažéra.Prve jezdil do 2 let, takže v podstatě 2,5 roku v kuse. Reverse tolik nepoužívám, přece jen ta kulatá rukojeť mi sedne líp do ruky, je lehčí a líp se s ním manipuluje. Reverse jde teda víc položit do lehu, takže si myslím, že s ním odjezdíme pár měsíců, než bude prcek sedět a půjde nejspíš z domu 😅 Já teda neznám moc sporťáků, co by šly do úplnýho lehu, ale zas musím říct, že sporťák 2009 je fakt obrovskej koráb a Kryštof se v něm vozil v pohodě do konce prosince a to vážil 20 kg a měřil metr(holt nemáme drobínka 😀 )

mirkawaw
14. júl 2012

ahojte, takze podla vas spokojnost a mozno je to aj o stasti...no stale mam moznost kupit este tu stvorkolku v nasej farbe, trojkolka je uz beznadejne vypredana...len zial nemam zaruku, ci ta bude menej vzgat, ako trojkolka...ake mate skusenosti s jazdnymi vlastnostami stvorkoliek v porovnani s trojkolkami v zime? mozno, ze by stacilo aj to wdcko na to vrzdanie ci rozheganie, no po mesiaci pouzivania sa mi to zda skor asi ako chyba vyrobku a keby sa toto stalo mne, tak by som s tym sla rovno do obchodu a reklamovala, nie? naco je tam potom ta 2rocna zaruka?

charlize
17. sep 2012

Ahojte, prisla som si po radu. Mate niektora skusenost s nejakym skejtikom ku otocnemu ProReverse? Tym, ze ma tu tycku tak vyssie, tak neviem, ci sa tam da pripojit hocijaky... dakujem vam 🙂

mirkawaw
1. okt 2012

ahojte slalomacky...tak sa pridavame k vasim radom, minuly tyzden nam dorazila novucicka trojkolka jane slalom pro 2011 farba J40 moonlight s taskou, plastenkou a fusakom a len za 400 eur z UK...no z nasej strany zatial maximalna spokojnost, je lahucky, super sa s nim jazdi, jedine, co mu mozem vytknut je ta tenka teplakovinova strieska...to jedine sa nam nepaci, ze preco uz nedali na tu striesku ten sustak, ako ma vsade inde...no ale co uz, keby bol taky dokonaly, tak by ho tu mala uz asi kazda mamicka a jazdili by sme ako za sociku, rovnaky kocik, len rozne farby😉 vy, co mate tu teplakovinovu striesku, nefuka cez nu moc v zime? dame plastenku a hotovo, len ma zaujima, ako sa vam jazdilo v zime...vdaka za odpovede😉 juj, velmi som rada, ze sme sa nakoniec rozhodli pre jane...

cillikat
1. okt 2012

ahojte, chcela by som sa poradit, ci niektora pouzivate aj pridavnu sedacku buggypod ku Jane slalom pro, lebo mam tento kocik a pouzivam aj sedacku pre starsiu dcerku, ale stale sa mi tam nejako to uchytenie "zosmykuje"....... ak niektora mate ku slalomu aj tuto sedacku ako to mate uchytene????? dakujem za rady 🙂

mirca
18. okt 2012

ahojte, aky nanoznik okrem original jane sa najlepsie hodi na reverse? dik

briuska
11. nov 2012

Ahojte děvčata, nemáte prosím někdo foto Jane Reverse 2010 barva NAVY? na internetu ty barvy hodně zkreslují oproti reálu, moc ráda bych viděla fotku ane katalogový obrázek. děkuji