Máme radšej kúpiť kočík Jane Slalom Reverse 2010?
Ahojte,
tak uz pomaly bude v predaji nova kolekcia 2010, ktora ma mat niekolko zmien, hlavnou je to, ze sportova cast ma byt otocitelna a teda dieta pozera von alebo na vas ... Potom nejake dizajnove veci ako ine kolesa, vanicka atd.
Udajne vsak ma byt aj sportova cast "uzsia" ... a cena o 10-15% vyssia.
Viete nejake info? Ci su rozmery kocika ine? Ci sa oplati nan pockat?
Co teda nan hovorite?
Dakujem za rady, nakolko tento kociar je vo vybere a otazka je, ci sa mam nahanat za 2009 alebo je 2010 celkom rozumnou investiciou?
PS: Su to spanieli, a preto ich slubovany termin marec neviem neviem 😅
@michaela80 jé, hurá, a máš fotky? já si ho chci kupit a strašně moc bych potřebovala vidět foto z reálu, ne ty uměle nasvětlené do katalogů. Mohu tě poprosit o nějaké fotky? byla by jsi moc zlatá 😉
@briuska a toto vonku... zistujem ze ho nikde nemam odfoteny cely... mozem ti ho cez tyzden nafotit este...
@michaela80 tak to jsou úžasné fotky, takhle je to úplně skvělé, jak jsi mě to poslala 🙂, moc ti děkuji !!! Váhala jsem, zda koupit staršího Reverse z Aukra, paní tam měla fotky přesvětlené bleskem a nešlo tak odhadnout pořádně tu barvu. Tak jsem to riskla a koupila si ho, je i s výbavou. A vidím, že ta tmavě modrá je luxusní, moc se mi líbí..a ten kontrast s tou růžovou vložkou je úžasný!!! Můžsu se ještě zeptat, odkud máte tu vložku? Vypadá to báječně.
Koupila jsem ho před malou chvilkou a už se na něj moc těším. Mě nevadí, že je o trochu užší než Slalom, já měla kriterium hlavně otočnou sedačku. váhala jsem mezi černozeleným a modrým, a ten modrý vypadá fakt super!!
@briuska podlozka je z pinkie.cz...uzky nam nie je mala ma skoro 28 mesiacov a v pohode tam vojde s fusakom lodger aj teraz.velmi lahko sa stylon udrzuje kedze je ako neopren....budes spokojna je super....kolko si dala za ten kociarik a co vsetko bolo k nemu?
@michaela80 díky....vypadá to fakt supr...
dala jsem za něj 6 300 Kč+300 Kč doprava, takže mě vyjde na 6 600 Kč a bylo v tom:origo taška na kočárek, origo nánožník,zimní fusak Eisbärchen, Emitex pláštěnka, Emitex síťka hmyz, slunečník, oboustranná vložka Jane, pumpička. Po 1 dítěti, snad bude OK. Je to trochu risk, když nevím, co mi přijde, manžel trochu omdléval, má obavy že dorazí stará herka...paní psala, že je ve výborném stavu 😀. .. no uvidíme, snad bude v pořádku.
@briuska nejake skrabance bude mat lebo lahko sa skrbne konstrukcia...ale cena je super..tak daj vediet ked pride...
@michaela80 jojo, se škrábanci trochu počítám, to by tak nevadilo, spíš aby nebyl vyšisovaný. On má tedy vyšisovanou tu vnitřní vložku pro miminko, to paní psala, ale tu si snad dokážu přešít. Určitě sem přijdu dát vědět 🙂.
@briuska to mam aj ja...tento rok uz sme tu ruzov nemali iba tu jane a hned vybledla..
Maminky, jakou korbičku máte na Jane Slalom Reverse 2010? Chci koupit větší korbu J. Capazo či Concord Proton, nejprve jsem četla recenze, že na tento kočík jde, pak jsem ale narazila na diskuze, že obě korbičky mají vůli na konstrukci a korba se jakoby naklání, takže dítko sjíždí dolů k nožičkám. Můžete mi prosím poradit, jestli tedy někdo máte zkušenosti? originál korba Transporter i Matrix jsou malé. moc díky
@michaela80 ahoj, tak kočárek dnes dorazil...a je supeeeer 🙂. Ta tmavě modrá je prostě úžasná. Celkově je skutečně ve výborném stavu, nikde nic vyšisovaného (krom té vložky). Nepřišla jsem na žádnou závadu. Jen nevím, na kolik mám dofouknout kola, jak mají být tvrdá. Dvě kola jsou měkčí, třetí je pevné. Vlastně nevím, co vše na něm mám zkontrolovat. Je to můj první kočár po 14 letech 😀. Sedačka jde pěkně po i proti směru, všechny cvoky sedí, střecha pěkně polohuje, zádíčka totéž. Brzy jsou OK. Tak snad jsem nic nepřehlédla. Jen střecha uvnitř je flekatá, jako by na ní zůstaly mapy od pracího prášku 😒, to ještě prozkoumám, co s tím. Brzy dodám fotky. 😉
@michaela80 ahoj, tak konečně přidávám pár fotek Reverse 🙂, a na bazárku jsem koupila korbičku Jané Transporter Anis, tu ale ještě nemám doma. Krom té vyšisované vložky je vše super 🙂
Ahojte kocky ja som rozhodnuta pre druhe babo pre jane slalom reverse ak by ste niektora predavala KUPIM. a dakujem aj za super infosky co som tu o nom nasla
Ahojte, snad mi niekto odpovie... mam stary kocik po malej, 3 kombinaciu. spociatku som uvazovala ze ho cca do pol roka vyuzijem, vajicko a vanicku a potom som na 99% rozhodnuta pre slalom pro reverse, ale chcela som len sportiak. zapacila sa mi vsak MATRIX vanicka...kvoli tomu ze vajicko odpadava..jednoduchsia manipulacia, odopnem spiace dieta nemusim strkat do vajicka supnem do auta ahotovo. len by ma zaujimali postrehy..ci ste vyuzili, ake velke dieta sa tam zmesti atd... dakujem
@standu ja mam jane unlimit-4kolesovy,je super,ale troska som zavahala-mam umele kolesa,tak som zvedava,co to spravi.. ALE-mam nakliknutu vanicku concord,co sa da pouzit aj ako autosedacka-je to super,ako pises,maly mi v tom spi.. vo vajicku nechce byt 😒 mam starsiu vanicku proton xenon,80cm,cize sa tam vpohode zmesti aj s fusakom 😉 na kociky jane mozes pozerat aj vanicky concord 😉 pasuju k sebe/teda moje pasuju../PS:vanicku v maji predavam..je tyrkysova..
elaska Ahoj,holky prosím potřebuji rychlou radu.Nevím jestli to tu můžu napsat.Chci koupit darem Fusak do kočárku Mucki L 2012.Jaká je vaše zkušenost,rada.Děkuji.
Ahojte. Chcem sa opytat. Prave mi prisiel uplne novy jane slalom pro reverse 2010 a totalne zle sa s nim manipuluje ked je otoceny smerom ku mne. To fakt inde tak debilne? To ho idem hned vratit lebo sa bojim, ze maleho vyvratim... ☹ No katastrofa...a tolko penazi
ahojte kočky, ako ste riesili defekt? je potrebne kupit origoš dusu alebo sedi aj ina? dakujem za vase rady
Ahojte, uvazujem o kupe tohto kocika - jane slalom pro reverse 2010, mame totiz novsi model konkr.2012 nema vsak otocnu rucku, co nasej dcerke a aj mne dost vadi. Preto uvazujeme, ze by sme sli do toho. No neviem sa rozhdonut... Kupili sme sportak abc design tiko aj s prenosnou hlbokou vanickou - no doma som si pri dokladnejsom przreti vsimla ake ma oproti jane nedokonalosti 😠 . Zdaju sa mi nekvalitne kolieska - ako by sa mali rozbit ked narazim do obrubnika - a celkovo - dost lacne prevedenie - a to stal az 300 euro 😲. Tak mate niekto skusenosti? Dakujem za odpovede a rady 🙂
@michaelamia1902 ahoj,akurat sa chystam predat ale iba sportak s vybavou ,mam 2010 vo farbe stylon cize tmavo modry neopren...

Ještě dodám, že to je možná Navy stylon.....tmavě modrá...moc díky