icon

Máme radšej kúpiť kočík Jane Slalom Reverse 2010?

weirdo
27. jan 2010

Ahojte,

tak uz pomaly bude v predaji nova kolekcia 2010, ktora ma mat niekolko zmien, hlavnou je to, ze sportova cast ma byt otocitelna a teda dieta pozera von alebo na vas ... Potom nejake dizajnove veci ako ine kolesa, vanicka atd.
Udajne vsak ma byt aj sportova cast "uzsia" ... a cena o 10-15% vyssia.
Viete nejake info? Ci su rozmery kocika ine? Ci sa oplati nan pockat?
Co teda nan hovorite?

Dakujem za rady, nakolko tento kociar je vo vybere a otazka je, ci sa mam nahanat za 2009 alebo je 2010 celkom rozumnou investiciou?

PS: Su to spanieli, a preto ich slubovany termin marec neviem neviem 😅

oktobrovka
12. mar 2010

print, a ten matrix je k comu dobry? To je taka akoby mensia prenosna vanicka, ak to dobre pozeram, ze? A kupila si cely set, ci len sportovy+matrix?

print
12. mar 2010

koupila jsem sporták a metrixe , korbičku jsem nekupovala zdála se mě zbytečná když mám metrixe. metrix je prostornější než lonská kolekce a jde krásně polohovat až do úplného lehu. I v autě se s ním hezky manipuluje.

oktobrovka
12. mar 2010

A budes v tom matrixe vozit babo aj v zime? Alebo budes mat teraz jarne a v zime uz bude v sportaku?
Asi sa pytam ako idiot 🙂) ale zacinam si v tom robit jasno a vzdy ma nieco zaskoci.

print
12. mar 2010

To už asi ne, to jí bude v prosinci rok. Kamarádka u předešlého matrixu vozila Sáru do 8 měsíců. Pak jí dala sporták.

majula28
12. mar 2010

print a to máš model 2010 trojkolku??

já rozmýšľam nad unlimitom , ale ešte ho nemajú 😠 farba sa mi páči zelená green valley, alebo tá bordovo šedá molten red len tá je tuším iba pre trojkolku...

katy1979
12. mar 2010

print hod foto prosim. matrix v tvojej farbe som videla nazivo, ta je pekna.

majula molten red som prave ze videla na inom modeli viem ze to bola stvorkolka ale ci to bol unlimit to neviem. ten maju v babylande ako jediny tohtorocny model.

oktobrovka len studuj holka studuj. je to vysoka skola ale zachvilu budes vymakana a vsetko vediet.

majula28
12. mar 2010

katy myslíš tento?
http://www.bambini.sk/sk/product/2613/jane-cros...
moc sa mi tento model - tá konštrukcia nepáči skorej ten unlimit 😀 ale ja si na neho počkám 😀 alebo pôjdem omrknúť naživo 😅 😅 😅
ešte je pekná aj tá trojkolka slalom 2009, ale neviem trošku sa obávam trojkolečka, čo so stabilitou?? 😒 neprekotí sa?

katy1979
12. mar 2010

majula no asi to bol tento, prave to ze som sa velmi na neho nepozerala takze neviem ci to bol rider ci tento majula stability u trojkolky sa vobec neboj a u slaloma uz vobec nie. tie kociky su testovane. moj synator mal v oblube sa vyklanat cez bok a sledovat kolieska ako sa tocia a kocik to vzdy ustal, ziadny naznak zeby sa chcel zosypat.

print
12. mar 2010

Mám trojkolku slalom reverse 2010, a je stabilní dost, není čeho se bát.
Ten kdo už nechce čekat tak kočárek mají skladem na www.bambini.sk

katy1979
12. mar 2010

print a hodis fotky, alebo niekto kto ho uz ma doma. v brne zevraj nebude

majula28
12. mar 2010

no ešte teda porozmýšľam ale musím ho aj tak tam posadiť, že čo a ako 😀 uvidím až keď vyskúšam...
a nie je dlhý ten slalom keď je zložený? ako sa dáva napr do auta 😲 ? v pohode vojde? ja mám mazdu sedan , kufor veľký, ale otvor malý 😲

print
12. mar 2010

Fotečky hodit nemůžu, u nás jsou zrovna prázdniny tak kluci jeli lyžovat do Rakouska a foťák mají s sebou.
Jinak já jsem si reverse objednala na bambini a pán mě ho přivezl do Brna, cena 720euro. Říkal že tam mají výstavu.

katy1979
12. mar 2010

print tak zeby ho tam niekto doniesol? keby ano bolo by to super.

majula otvor maly ale to nacvicis.

print
12. mar 2010

Asi ho tam bude mít zrovna to bambini, zkusím mu napsat a zeptat se ho, ok

majula28
12. mar 2010

a ešte niečo...ak skladáte do kufra tak celý, alebo podvozok a športovú zvlášť?

majula28
12. mar 2010

nánožník sa dokupuje zvlášť? nepasuje tam tento,
http://www.bambini.sk/sk/product/417/emitex-nan... neviete? Díky

print
12. mar 2010

Složit se to dá, ale je to těžší. Lepší to asi bude sundavat. To de pak krásně jednou rukou.

kacka.l
12. mar 2010

Holky já se těším, jestli ho zítra uvidím. Už jsem si to vymyslela jak s nánožníkem, koupím si ten origoš fusak anis, k tomu klasický nánožník emitex a přešiju si jej tak, že to budu přínat na ten univerzální nánožník tu přední část z fusaku, tak to bude krásně sladěné. A když budu chcít, jen zase zapnu a bude fusak. teda pokud mě zítra uchvátí a pokud prodám dobře svůj kočár. 🙂 🙂

print
12. mar 2010

Já už ten svůj prodala, měla jsem casualplay. A musím říct že janéčko je lepší. U casualplay mě štvalo přední kolo, jak při každé nerovnosti dělal rambajz.

kacka.l
12. mar 2010

Já mám GT3 a je skvělé, právě uvidím, jak vypadá to jané, a uvidím. 😉

katy1979
12. mar 2010

print casual mam este aj ja, akosi ho neviem predat. ja som s nim bola spokojna. rambajz no ano lebo tam je vola tak to vzdy tak kleplo. inac stacilo na ten kov zospodu nalepit nejaku gumu ci tenku penu a uz to rambajz nedela.

kacka ides tiez do brna?

kacka.l
12. mar 2010

Doufám že ano, ale manžel chytil nějakou střevní chřipku, tak ho léčím a asnad úspěšně, on tam má hned ve vedlejším pavilonu výstavu motorek, super mi to vymysleli. 😉 🙂

kaninka2
12. mar 2010

Tak jsem se těšila do Brna, že si kočárek konečně prohlídnu a nakonec nejedu. Byla tam kamarádka a Jané tam letos nevystavují vůbec!!!!! A celkově je to prý slabé, tak že budu čekat, až se objeví někde poblíž Olomouce v obchodě. Tak kočeny, jest-li se tam některá chystáte speciálně k vůli Jané, tak nejezděte, byla by to zbytečná cesta 😅

simounah
12. mar 2010

Máme jane 2009 a jsme max. spokojení. Kupovali jsme ho v době, kdy už jsem věděla jak vypadá kolekce 2010 a když jsem viděla, že sporťák bude úzký (kvůli tomu že se otáčí) honem jsme šli do kolekce 2009. S otočným sporťákem máme zkušenost - měli jsme Teutoniu Spirit S3 a opravdu mi to přišlo úzké. Proto jsme jej vyměnili.Slalom 2009 je suprově prostorný - necháváme si ho na příští dítě a přikoupíme jen korbičku a to z kolekce 2009 a nebo nějakou Concord.A nová kolekce Jane 2010 se mi na pohled nelíbí vůbec- korba šílená. A připomíná mi také Cam. Ale je to vše o vkusu - každý máme jiný. Já jen za sebe, že s 2009 spokojenost. Mohl by teda víc pružit (v tom byle Teutonia jedinečná-podvozek super), ale jinak jsem na Jane nenašla chybičku a přijde mi lepší - prostornost, polohování zad.

print
13. mar 2010

tak toto je odpověd, Jané v Brně není

Dobry vecer,
..bohuzial sme boli na vystave len na prezentacii niektorych znaciek...JANE tento rok nevystavuje, pretoze nie je kompletny sortiment dovezeny ani do CR ani na Slovensko....my sme dostali Jane slalom reverse vynimocne ako medzi prvymi....tieto kociky sa ocakavaju inak niekedy v priebehu aprila...

Pekny vecer a zelam Vam vsetko dobre....

Levcikova
BAMBINI Trnava

katy1979
14. mar 2010

je to pravda ani jeden kus jane na vystave. vacsina firiem tam bola ale jane nie. skoda to je jedno ci nove ci stare modely ale aspon by tam boli a clovek by si vedel zistit co a ako.

majula28
14. mar 2010

baby prosím vás nemohli by ste odmerať šírku a dlžku sedacej časti v slalome 2009 a 2010??? Chcela by som to porovnať , veď o koľko centimetrov môže byť menší, keď je v 2010 otočná sedačka? 😨 dúfam že mi rozumiete a veľmi mi pomôžete, Díky

kacka.l
14. mar 2010

Prý o šest cm. Ale předtím byl hodně široký, takže teď se prý dostal na šířku klasické tříkolky. Toť teorie.

johnatanka
15. mar 2010

Majula - měla jsem Emitex na Nomadovi, teď mám slaloma a originál nánožník, vůbec se to nedá srovnat, taky jsem nejdřív šetřila (Emitex), ale ty origoš jsou hooodně teplý, sedí perfektně a (2008) se nemusí sundávat, když vyndávám syna ze sporťáku, když jsem vyndávala z Emitexu, tak jsem musela jednu stranu odepnout a často se mi sesunul na zem, takže byl furt uválenej od země, prostě já doporučuju zainvestovat

kapr
15. mar 2010

Ahojek holky.
Tak já se rozhoduji, že asi nakonec zainvestuji a koupíme Slalom pro . Uvažujeme tedy o 2009 kvůli větší korbičce. Jen jsem četla, že sporťák nejde do úplného sedu ani do úplného lehu.
Můžete mi prosím někdo říci, zda je to pro dítě důležité? Čekáme první mimčo a já opravdu nevím, co vlastně znamená "Ne úplný sed"?Díky.