icon

Máme radšej kúpiť kočík Jane Slalom Reverse 2010?

weirdo
27. jan 2010

Ahojte,

tak uz pomaly bude v predaji nova kolekcia 2010, ktora ma mat niekolko zmien, hlavnou je to, ze sportova cast ma byt otocitelna a teda dieta pozera von alebo na vas ... Potom nejake dizajnove veci ako ine kolesa, vanicka atd.
Udajne vsak ma byt aj sportova cast "uzsia" ... a cena o 10-15% vyssia.
Viete nejake info? Ci su rozmery kocika ine? Ci sa oplati nan pockat?
Co teda nan hovorite?

Dakujem za rady, nakolko tento kociar je vo vybere a otazka je, ci sa mam nahanat za 2009 alebo je 2010 celkom rozumnou investiciou?

PS: Su to spanieli, a preto ich slubovany termin marec neviem neviem 😅

dara29
22. mar 2010

Opravujem www.bambini.sk. Možné je že mala aj málo info tak neviem. Ale mala by to ovládať-xixix

print
22. mar 2010

zítra za světla ho vyfotím a hodím ho sem. tak zítra.

vladkaz1
22. mar 2010

v TT na predajni ze uz v ponuke ...

print
22. mar 2010

Koupila jsem ho na bambini.sk

katy1979
23. mar 2010

dara skusim tam cinknut tento tyzden a snad mi povedia tu vanicku by som chcela vidiet

dara29
23. mar 2010

Katy cinkni a napíš čo ti povedali. Ja idem asi vo štvrtok do Blavy a uvidím čo zistím. Ale do toho skladu nejdem určite lebo ma to tam strašne odradilo. Mrknem niekde do obchodov. Videli sme concord fusion a ten mal lepšiu vaničku oproti Jane. Ale zdá sa mi drahý. Ešte by som chcela pozrieť Teutonie. Ahoj

katy1979
24. mar 2010

z concordu sedia vanicky aj na jane. teutonie v ba akurat v babymarkete.

kaninka2
25. mar 2010

Print, jen se chci zeptat, už si někam umístila fotky svého kočárku? Netrpělivě čekám, jest-li se tu objeví nějaká zmínka 😀 ...jsem hrozně zvědavá 😎 Rozhoduji se mezi 2009 a 2010. Zatím jsem tedy na 80% rozhodnutá pro novou kolekci, ale nechci se definitivně rozhodnout na základě jedné katalogové fotografie 😒 Proto prosím prosím, mohla by jsi nějaké fotky poskytnout?

kapr
25. mar 2010

Holky já tedy hledám a hledám a zatím jsem nenašla jiný rozměr transporteru než 66x27 a to mi přijde tedy masakr proti 2009 kdy je rozměr 80x40 !!!!! 😠
Taky bych to ráda viděla. Přeci jen se ještě můžu rozhodnout....... a co ten úžší sporťák? vadí moc?

kapr
25. mar 2010

...jo a ještě jedno info. Přes známého, který je dovozcem Jane pro ČR jsem zjistila, že budou 2010 až v červnu? !!! 😨
No tak nevím nevím

kacka.l
25. mar 2010

Těch 66 je prý jen u matrixu- sedačkovaničky, u transportéru je prý kolem 72cm.

kapr
25. mar 2010

Kačí fakt? Mě to sice na obchodě taky tak nějak tvrdili a přijde mi to pro matrix logická velikost, ale právě mě zarazilo, že jsem nikde nenašla jiný rozměr. A 66x27 jsem fakt viděla uvedeno u transporteru......... 😒 hmmm tak co Print? ta má osobní zkušenost 😎

kaninka2
25. mar 2010

Kapr, v červnu???? To je žert, né??? Možná bude v červnu dostupný v Handy, ale v maloobchodech určitě bude dostupný dříve. U nich je problém ten, že zásobují malé prodejce, tak že je logické, že mají vyprodáno. No já prostě doufám, že pokud se pro něj rozhodnu, tak ho nejpozději v květnu budu mít doma 😒 By člověk nevěřil, jaká záhada může být jeden kočárek 😀 😀 😀

kapr
25. mar 2010

No je to přesně tak, jak jsi napsala. Jde o Handy.......
Já bych ho jen chtěla vidět naživo. Líbí se mi ten potah, jen se trochu bojím toho sporťáku. jestli není až příliš úzký.
A zatím jsem ho opravdu nikde neviděla. Ty ano?

kaninka2
25. mar 2010

Já ho taky nikde naživo neviděla 😕 ...vadí mi, že neposkytují aspoň víc fotografií!!! Na rozhodování je to fakt málo. A která barva se ti líbí? Mě ta Molten Red a Calm Blue.

kapr
25. mar 2010

Mě J44 to je ta tmavě červená - bordo

dara29
25. mar 2010

Tak dnes som videla druhý raz Jane 2010 naživo. A už som definitívne rozhodnutá, ak Jane za tie peniaze, tak určite 2009. Transportér má rozmer vnútorný 66 x 27 max 28 pri zažmúrení oka. Tých 72 môže byť ale vonkajší rozmer. Vo vnútry je to otrasne malinké aspoň mne sa zdá. Aj športová časť je o moc menšia oproti 2009. A nakolko bude bábo v júny v zime pre pol ročné babo sa mi zdá športiak nevhodne polohovaný. Teličko je síce skoro v rovine ale nožičky sú vyššie tá nožná časť alebo neviem ako to nazvať sa nedá polohovať ani vyrovnať. Ked som to videla na nete bola som super bum, skutočnosť sklamala. A zasa som na začiatku aký kočík či to Jane 2009 alebo Concord fusion alebo Teutonia.

kapr
26. mar 2010

dara díky za příspěvek. Mě rozhodně ovlivnil a budu se tedy držet u 2009 😉

dara29
26. mar 2010

Kapr alebo ešte špekulujem. Toto neboli trojkolky Jane. Ak by som stihla trojkolku Jane lebo chcem väčšie kolesá a bola by trocha iná a mala dobré polohovanie tak tú s vaničkou Concord Proton. Ale či je to dobrý nápad neviem

kaninka2
26. mar 2010

Dara - i můj názor si ovlivnila 😉 Kočárek se mi podařilo vidět od jedné paní na fotkách a na některé detaily jsem se zaměřila a je to opravdu divný kousek. Jak píšeš, poloha nožiček o proti předchozím kolekcím nemá více poloh, jen dole a nebo divně nahoře. Boudička má zvláštní tvar a při polohování zádiček se také posouvá její umístění, tak že když miminko leží, boudička je posunutá dozadu a tudíž je dítě více odkryto a zároveň se boudička hodně sníží a tvar kočárku je tak příšerný. No jsem nemile překvapena ☹ Katalogová fotka je povedená a lákavá, ale to je snad jediná poloha kočárku, kdy vypadá dobře 😖 Mě osobně se tedy líbí mnohem více 2009. Možná nemá tak dokonalý podvozek, ale je to odzkoušený a oblíbený kousek, tak že se nějakých závažných nedostatků nebojím 😎 Teď se jen rozhodnout, která ta barva je ta pravá 😝 Líbí se mi černá konstrukce podvozku, ale ta je jen u červené verze. A zajímalo by mě, jest-li na něm jdou více vidět oděrky než na stříbrném podvozku. Na živo jsem ho neviděla, tak si nějak nedokážu představit, jaký ten materiál je 😨

kapr
26. mar 2010

dara tak to já radši už nad nějakými dalšími variantami nepřemýšlím 😅 😀
Naše anabáze než jsme se vůbec rozhodli pro byla tak dlouhá a samé překvapení, že jsem ráda, že máme rozhodnuto.
Jediné na čem jsem chvilku přemýšlela bylo jinou barvu korby a jinou třeba sporťáku abych jako měla nový kočár, ale nechám to na jedné barvě.
Ještě si teda pohrávám s myšlenkou jestli Bohemia, nebo Amazoňan....ale asi Amazoňan 😀 No v neděli to rozsekneme 😉 už se těším 😵
Kani já snad ani nepostřehla že je i černý podvozek............ 😀

michaela80
26. mar 2010

mne sa nechce verit zeby ten kociarik tak pokazili....asi zbytocne cakam na fotky od print...no co uz mi ho uz mame objednany...

kapr
26. mar 2010

mich tak dej fotky potom ty🙂 Kdy vám má kočárek přijít?

katy1979
26. mar 2010

hmmm fotiek sa asi nedockame. ale aspon rozmery sportaka by bodli.

dara29
26. mar 2010

Rozmery športovej časti som sa už nepýtala ale na vzhlad to pripadalo také úzke ako tá vanička. V babymarkete na Vajnorskej v BA majú vedla seba trojkolku 2009 a túto novú verziu šporťáku síce 4kolka neviem presne názov vedla seba a bola pre mňa podstatne užšia a menšia aspoň viditelne. Trojkolku ešte nemali tak či bude iná neviem. Ale vaničky iné už nebudú povedal predavač. Inak majú tam velmi šikovného čo dobre poradí a ukáže všetko bez frflania. Ahojte

dara29
26. mar 2010

A inak mimochodom aj ked trocha odbáčam od témy, nevideli ste niektorá v okolí BA a Senice Hartan 2010?

dara29
26. mar 2010

Kapr ak môžem a budem brať Jane ja asi Amazon alebo Utopia. Pekna je aj Bohemian aj moderná teraz oranžová letí ale ja by som ju už nechcela. U nás všade kde pozriem na kočík prevláda oranžová farba.

katy1979
26. mar 2010

dara no hartany byvaju docela male aspon s tými co som sa stretla ja.

kapr
26. mar 2010

dara já mám zase okolo sebe samé zelené........ 😒
Ale co, to mi nijak nevadí. Hlavně aby se nám s kočárky pěkně jezdilo. Ať už si vybereme cokoli. 😵

dara29
26. mar 2010

Katy neviem ja som ich v skutočnosti nevidela len na obrázku. A u nás nám povedali že majú dostať za 2 týždne kožený biely a neviem aký tak si na to asi počkám.

Kapr to máš pravdu aby sa nám dobre jezdilo a zlatíčka aby boli v pohodlí. Už len niečo vyberieme.