Máme radšej kúpiť kočík Jane Slalom Reverse 2010?
Ahojte,
tak uz pomaly bude v predaji nova kolekcia 2010, ktora ma mat niekolko zmien, hlavnou je to, ze sportova cast ma byt otocitelna a teda dieta pozera von alebo na vas ... Potom nejake dizajnove veci ako ine kolesa, vanicka atd.
Udajne vsak ma byt aj sportova cast "uzsia" ... a cena o 10-15% vyssia.
Viete nejake info? Ci su rozmery kocika ine? Ci sa oplati nan pockat?
Co teda nan hovorite?
Dakujem za rady, nakolko tento kociar je vo vybere a otazka je, ci sa mam nahanat za 2009 alebo je 2010 celkom rozumnou investiciou?
PS: Su to spanieli, a preto ich slubovany termin marec neviem neviem 😅
dara kozený? v tom sa musia potit ako sviecky tie deturence
Jane kožený bílý? To bude nějaká specialita?
No Michi tak to už na mě bude pozdě.
Já nevím. Já si všechno musím vždy prohlédnout osobně. Spousty kočárků se mi podle fotky líbilo a pak naživo nic moc 😖
A 2009 je ověřená a zase tolik chvály na 2010 jsem neslyšela abych do toho šla naslepo.
Já dokonce radši pro kočárek dojedu kamkoli osobně než si ho třeba nechat poslat 😀
Katy to som myslela aj ja ale dúfam že budú aj látkové.
Kapr to sa jedná o Hartan nie Jane. Neviš či také kočíky majú v Hodoníne alebo v Brne?
nasla som diskusiu a tu su celkom tym kociarom nadsene.....http://www.emimino.cz/diskuse/jane-2010-33056/s...
neviem co robit.......2009 nechcem , to radsej si vezmem ten co som chcela este pred tehu casualplay S4
michaela - na té diskuzi jsou maminky sice nadšené, ale ještě žádná ho neviděla na živo 😒 ...aby nebyli zklamané!!! Já jsem byla také nadšená, ale jak už jsem psala, další foto mě přesvědčilo, že to není to, co bych si pod vychytanou novinkou představovala 😝
Na první dítě jsem měla Casualplay S6, kočárek moc pěkný, byla jsem spokojená, ale musela jsem ho vyměnit za Jané, protože sporťáček by nám byl na zimu malý!!! Tak že dcera od roku jezdila v Jané Nomad 2007 a s tím jsem byla moc spokojená. A asi proto raději zvolím ověřenou verzi, než nějakou nepodařenou novinku 😎 Ale to je čistě můj názor. Ta maminka, která mi fotky nového Jané poskytla, o něm psala v samých superlativech, ale jakmile jsem ho spatřila na těch fotkách, hodně mě to odradilo ☹
no budem ho mat za velmi vyhodnu cenu...ked nebude splnat predstavy tak ho predam...co uz....
Ahoj holky Dara, tak jestli otázka s Brnem a Hodonínem byla na mě, tak bohužel nevím, jak tam jsou na tom s kočárky 😒
Ale jinak holky za mne už máme rozhodnuto.
Nakonec si zítra jedeme pro 2008 už použitou. Mám fotky v albíčku. Kočárek je v naprosto bezvadném stavu. Úplně jako nový a hlavně se spostou doplňkových věcí, které bychom museli stejně doschánět a dokoupit. Takže ušetříme 10 tisíc a holt nebudeme mít šedo zelenou, ale tahle hnědo oranžová se nám rovněž líbí.
Takže tím končím, tvá máňa
😀 😀 😀
ahoj holky, tak jsme sledovala tuhle diskuzi, protože uvažuji o kočárku Jané a dneska mi opravdu potvrdili, že ta hluboká korbička má rozměr 66x27 cm. Což se mi zdá šílené. Jsem tomu pořád nemohla věřit a myslela si, že jde o chybu.
Nějak nechápu jak mohli něco takového vyrobit.
Pro mě je tímto verze 2010 pasé, neboť předpokládám, že podzim a část zimy bychom byli ještě v korbě, a že bych tam narvala dítě s fusakem si fakt nedokážu představit.
no tak ty už tu jsi 😀 😀 😀 😉
Kočky, cez víkend som videla vaničku Jane transporter 2010 naživo a určite ju nekúpim. som veľmi sklamaná,lebo sa mi ten nový look páčil,ale vanička je proste malá.... a vraj je malá aj športová časť... inak podvoyok bol Jane Rider 2010 a vyzeraveľmi pekne. teraz uvažujem o Peg perego GT3 s vaničkou Navetta XL,videla som ju a je super. alebo Cam Cortina X3. ešte možno teutonia, ale tie sa mi moc nepáčia...
Oacka a 2009 si uplne zavrhla? 🙂
Chjo já jsem si taky myslela, že ten rozměr 66x27 je nějaký omyl ☹ To je hrůza.. Tak ještě jedině nakombinovat korbičku 2009 se sporťákem 2010.. No snad už se mi tenhle týden poštěstí vidět to naživo a pak se rozhodneme. Každopádně ten spor´ták by neměl být o tolik menší, ne?
vorli prý o 7cm
no tabulkově uvádějí že 2009 je sporťák 35 cm a 2010 31cm
kapr - jojo jsem tu 🙂
no tiez pomaly zacinam pokukovat po 2009.podvozok na 2010 je sice vymakany, ale ani velkost vanicky a polohovanie sportaka ma nepotesili. ten pasik je nahodou na polohovanie fajn. skoda ze to menili.
neviete ci nahodou sa neda pozriet na zivo Jane 2010 v okoli Zvolen - Banska Bystrica? Lebo momentalne som v stave tu objednavku stornovat...ale chcela by som to vidiet "live"
miska ja viem iba o trnave bambini co tu baby spominali. ja kazdy den pozeram po ulici ci nahodou niekoho s nim neuvidim
pozrite aspon toto. sice nic moc ale nic lepsieho som nenasla
to jsem viděla, ale to je ta menší.
Vanička transporter je úzka, a ani do výšky sa nerozširuje. porovnala som to priamo v obchode s vaničkou Cam Cortina a aj s vaničkou Jane Capazo 2009 a Cam mala väčšiu. pri hlave bábätka sa väčšina vaničiek rozširuje, no transporter nie. decko tam bude napresované. Mne sa staré modely Jane na výzor vobec nepáčia. nemám rada také úplne klasické kočíky. preto sa mi nepáči ani teutonia,hoci je to asi veľmo kvalitný kočík. poobzerám ten PP GT3, no vraj je ťažký. ešte to prezistím.
oacka hej PP je tank ale baby co ho maju su spokojne. ci uz s kvalitou, velkostou. teutonia sa nepaci ani mne takze ten urcite nie. to radsej slalom 2009
Len pre info: Jane Slalom Reverse 2010 koncom týždňa k dispozícii na Slovensku, prídu štyri farby 475, J43, J44, J48.
dobrá informace, ale jak nás tak čtu, tak jané ztratí díky své inovaci hodně zákazníků
našla som na nete, že PP GT3 šporťák váži 13 kg, a toľko isto váži aj jane Slalom 2010. vanička bude asi ťažšia.
tono diky budete ho mat aj vy alebo mam utekat do babylandu?
holky, co jsem tak okukovala kočárky, tak všechny takové ty "lepší" majím váhu 13-15 kg co jsem tak koukala
katy1979
bude aj v BM 😉 myslím, že v stredu/ vo štvrtok
....PP GT3 patrí k tým lepším kočíkom, ale hmotnosťou k tým ťažším, čiže posilňovanie zdarma 😉

kapr...ja ho budem mat z Handy a to az z majovej dodavky....takze tak skoro fotky mat nebudem....rozmyslam coi tu objednavku stornovat...