icon

Petite & Mars športový kočík Street 2016

haslerka91
20. máj 2016

Ahojte,máte niekto túto verziu kociara 2016 potrebujem vedieť recenzie a hlavne by som chcela vedieť koľko cm ma celková lozna plocha na spanie so zdvihnutými nozickami a koľko samostatne ma plocha na sedenie,či je kočík dosť priestranny aj pre 2rocne dieťa.ďakujem 🙂

Petite & Mars športový kočík Street 2016
jabaka
3. nov 2017

Ahojte, pridavam moje postrehy, mne vasi skladanie tohto kocika. Hlavne teraz v zime ked v nom mam vlozku a fusak, musim to vsetko vybrat a tak zlozit, teda dost mi vadi ze sa nesklada dovnutra. Ale inak som velmi spokojna, stacia nam klasicke kolieska, avyzera ozaj dobre. Chcem si este dokupit prebalovaciu tasku, ta ktoru predavaju k tomuto typu sa mi ale velmi nepaci. Mate typ na inu ktora moze ist na street? Dakujem

luciaf88
17. nov 2017

Predam kocik street s prislusenstvom,nanoznik,strieska modra neopren a strieska limitka farebne smuhy,plus vlozka do kocika z pamatovej peny....pripadne striesky zvlast ak by bol zaujem. Cena do spravy.🙂

martinkachrustikova
18. nov 2017

Žienky, predám čierny kočiarik Petite Mars Street v super stave, s penovými aj nafukovacími kolesami, s čiernym nánožníkom zn.Petite Mars, čiernou neoprénovou strieškou Monza a modrou penovou podložkou zn.Petite Mars. Cena 180€. Sme z Michaloviec.

adrianna23
18. nov 2017

@martinkachrustikova nafukovacky by ste nepredali zvlášť?

jolly987
21. nov 2017

Baby bola by som rada keby ste niektora malicka nizka osobka do 160cm napisala info ohladne rucky ako vysoko je. Ci to je v pohode.Lebo niekedy to smiesne vyzera ze nizka mamicka a vysoko rucka kocika,ktora sa neda polohovat 🙂 dakujem za vase postrehy

nivea777
21. nov 2017

@jolly987 rucka sa da polohovat

veronikastrickova
21. nov 2017

@jolly987 Rúčka sa dá polohovať ja mám 165 a je to v pohode 🙂 len vieš ono to je o tvojom pocite, ja som ho skúšala najprv na predajni a bola som nadšená z neho

martinkachrustikova
21. nov 2017

@jolly987 mam 158cm a kociarik je super aj pre mna aj pre manzela 180cm 🙂

luciaf88
21. nov 2017

@jolly987 ahoj,ja mam tiez 158 cm a je to v pohode s tou ruckou...je variabilna ci uz uplne dole alebo hore....mne to vyhovovalo

jolly987
21. nov 2017

Super baby.dakujem.nevedela som ze sa da polohovat.ja som si ho aj chcela vyskusat ale u nas ziadne trosku lepsie znacky nie su. Len 4baby, rapid a take znacky jednorazovky by som povedala. Ked chcete nieco lepsie musite cestovat tak ze kúpim cez nett. Recenzie ma tu celkom fajn uz len tu vysku som si chcela ujasnit. Este raz dakujem. Pomohlo mi to v mojom rozhodnutí.

martinkachrustikova
21. nov 2017

@jolly987 v profile mas, že si z MI? Aj my sme 🙂 v bábätku pod ideou majú aj petite mars, valco, britax... Skus mrknut 🙂

jolly987
21. nov 2017

@martinkachrustikova ano? Tam som uz dlho nebola lebo mi uz zacinaju tí majitelia liezť na nervy.hlavne on.ked sa mi nieco nepozdáva tak sa so mnou rozpráva ako s blbou.ale o tom potom.naposledy som tam kupila vložky do porodnice to je uz vyse 10mesiacov.a som mu mala prist povedat ako som s nimi bola spokojna asi ci som pretiekla cez ne alebo nie.predsa hovorit cudziemu chlapovi o tom nemam chut vobec.takze ma uplne na nich presla chut.svokra tam.chodi malemu na pyzamka a slipky ale bezomna 😀 bolo to.uplne mimo temy.ospravedlnujem sa ostatnym ze to nebolo k veci.

emmazvarova
22. nov 2017

Jeej som sa pobavila😁 to aby vedel odporucit buducim mamickam😉
My sme si dnes prave poskladali nasho tátoša, tak som zvedava na prvu prechadzku....a ručka je uplna topka, ja som teda vysoka a celkovo kocik je asi vyssi, mala som predtym peg perego booklet sportiak, ale ta rucka nebola tak vysoko a vadilo mi ze som zakopavala do brzdy...takze zatial sa vytiesam, uvidime vonka😉

domi22
24. nov 2017

Dobrý deň, viete mi povedať aké sú vaše skúsenosti na snehu?

stanka2612
24. nov 2017

@domi22 s nafukovacimi koleckami tazka pohoda dokonca aj pri svahu aj pod nim (manzel lyzoval a ja som uspavala babatko 😊)

emmazvarova
24. nov 2017

My ho mame par dni, ale zatial som max.spokojna a myslim ze na snehu nebude problem😉

stanka2612
24. nov 2017

@emmazvarova prosim ta,kde si kupila ten rukavnik na zimu a ten nanoznik/fusak?krasne to je

alexa21
24. nov 2017

Babyyy a co do snehu?byvame v Tatranskej Lomnici a mne sa strasne paci..len kolesa ma odradzaju..
Ako ste spokojne v zime?

haslerka91
autor
24. nov 2017

@alexa21 hehe my chodime casto do.lomnice v lete aj v zime a zatial sme nikdy nemali problem ani s penovymi kolesami, akurat menej peruju.

krasnasvadba
24. nov 2017

@jolly987 ja mám 161cm a tá rúčka je v pohode

krasnasvadba
24. nov 2017
antori
24. nov 2017

Nas fesak 😘👍

jolly987
24. nov 2017

@krasnasvadba jeeej zlata.dakujem.len potom ma napadlo ze ja som chcela prekupit a podla fotiek tie starsie typy nemaju ju asi polohovatelnu.

antori
24. nov 2017

@jolly987 ktore starsie? Ja mam 2016 a poloh.je

alexa21
24. nov 2017

@haslerka91 noo tak sa mozno niekedy stretneme😊.
A este otazocka..polohovanie chrbatika je na tu "pracku"?ako opasok?je to v pohode?

antori
24. nov 2017

A druha varianta 🙊

stanka2612
24. nov 2017

@antori skodaaaa ze nemam dievcatko 🙊krasne ta ruzova💕

domi22
24. nov 2017

A ešte sa chcem opýtať, čo strieška nevyťahá ju slnko?

jolly987
24. nov 2017

@antori no.neviem aké su to rocniky ale nemaju ten krúžok na boku rukovati co sa zatlaca na polohovanie rúčky

jolly987
24. nov 2017

@jolly987 tak ten modry vyzera ze je 2016 lebo.je v zaruke do 2018 este. Tak teraz už som z toho blba.