icon

Pevný kočík do 500 eur

fanynka44444
24. nov 2017

Milé mamičky, chcem sa Vás opýtať alebo lepšie povedané poprosiť o radu aký kočik by ste kúpili vy, resp. ktorý kočik je podľa Vás ten najvhodnejší, bolo by fajn, ak by bol nejaký trochu viac priestranný a pevný. Najideálnejšie by bolo keby bol cenovo do 500 eur. Ďakujem pekne za rady ;)

siska53
24. nov 2017

@fanynka44444 my sme mali ingleslinu magnum,co je velmi podobny roan marite a vahala som.medzi bezovoi a cervenou farbou. Zvitazila cervena. Rovno som.to kupovala aj s fusakom a deti v nom.krasne spali aj ako vyse rocne,lebo bol priestranny a dost dlhy.

@euie tak nam stacil ten kocik jeden,pouzity aj pri drujom.dietati a v kombinacii s nejakou obycko buginou pri vacsom dietati ti taky kocik ako "magnumka" ci marita staci a nemusis vymyslat,ale len ak ti vyhovuje klasika,inak nie.

ave17
24. nov 2017

@fanynka44444 mám biely so šedou,biela je ekokoza-prejdem vlhcenou a je ako novy🙂

siska53
24. nov 2017

@anjelicek26 lenze niekomu prosto klasika. Kocik neskripal,asi 2x zavrzgal a muz to naolejoval a bolo vyriesene. Ziaden problem,nic som nikdy nemusela reklamovat,nic sa nezlomilo,nemusela.som "prezuvat zimne gumy", nerozculovali ma tie nemozne otocne kolesa. Dietatko d apekne hojdalo. Navyse tie kociky uz nie su take obrovitanske ako za socika,no aj tak dost priestranne a premyslene,my sme.mali sportiak a hlboky v jednom,cize ked mali okolo 7.-9.m ,tak som.lrn nadvihla opierku ak bolo nutne. Nepotrebovala som.ich davat do sportiaka,lebo v 6.m.lezali uplne kludne v kociku.

Takze vidis,je to len uhol pohladu.

lusyc
24. nov 2017

Strasne závisí od bábätka. Kup si, trebárs tu na mk, taký po akom ti srdce piští. Treba zvážiť terén. Moja bude mat o dva tyzdne rok ( predcasna ale aj tak, 10 mesiacov) a vozime sa vo vanicke. Ano, cakam, kedy si konecne sadne, lebo uz je ta vanička s fusakom len tak tak, aby isla do sportovej casti. Vajicko som vyuzila na 100%, v aute mi vzdy zaspala, a tak som ju len nastrcila vo vajci na kolecka a uz sme frcali po doktoroch. Neviem si to inak ani predstavit. A to mam este jednu malu autosedacku. A u nasich sa jej veru pacilo velmi, velmi v starej hojdavej liberte, v ktorej som sa este ja aj brat vozila. A nevadilo jej, ze vrzga. Spala hneď na prvej zakrute okolo bytovky. A vsetci okolo si sli oci vyocit.

lusyc
24. nov 2017

Mam dada paradiso rocky, spokojna. Predne kolecka mam vzdy aj tak nastavene len na smer jazdy, lebo inak je kociar neovladatelny. Bledosedy s bordovou kombinaciou. Všetko sa da oprat. Vanicka je plastova, len sa utrie.

snehovagula1
24. nov 2017

@anjelicek26
Ja by som chcela iba vanicku a vajce, sportak mam dobry tento novy co som kupila, som s nim spokojna... Cybex priam sa mi paci.. Icandy nepoznam posli link

janickacrazy
24. nov 2017

@lusyc Máš pravdu, každé bábo je iné, ale určite nie je štandard voziť 10mesačné dieťa vo vaničke. Ja mám 3 deti, vystriedala som 7 kočíkov a stále tvrdím, že ideálny kočík neexistuje. Mne sa osvedčilo 3kombinácia plus malý ľahučký športiak, striedam to podľa počasia. Prvý syn bol vo vaničke do 8mes., druhý do 6mes. a tretí tam spal občas doma do 10mes., ale vonku od 6mes. musel byť vo vajíčku, aby dačo videl, inak reval celú cestu. No odkedy sa naučil chodiť, tak kočík takmer nevyužívame, zato prví dvaja sa vozili do 3 rokov v pohode.

lusyc
24. nov 2017

@janickacrazy ano, aj ja tak planujem, ze ked uz bude chodit, tak len lahky sportiak dokupim. Uvidim, mozno sa jej bude viac pacit na trojkolke s ruckou. Zatiaľ je vo vanicke, stale nesedi a nechcem, aby nasilu sedela. Strieska je sklopena, aby videla.

fanynka44444
autor
24. nov 2017

@siska53 Mne sa tá klasika prosto páči asi najviac 🙂

janickacrazy
24. nov 2017

@fanynka44444 Hlavne si zisti, či sa ti zmestí do auta, lebo kamoška tak kúpila klasiku a majú doma 2 autá, ona má svoje, muž svoje a zistila, že sa jej tam kočík proste nezmestí, tak musela kupovať druhý menší športiak, lebo muž jej nechcel svoje nové auto požičiavať stále. 😂

fanynka44444
autor
24. nov 2017

@janickacrazy Vážne? Tak ja už neviem potom :D

janickacrazy
24. nov 2017

@fanynka44444 No veru vážne, človek proste takéto veci pri prvom dieťati može podceniť, lebo sa mu niečo páči a až neskor zistí, že pri kočíku ten dizajn nie je tá hlavná vec. Dokonca sa odporúča ísť kupovať kočík s autom a prakticky si to hned vyskúšať, či sa zmestí do kufra. 😉

fanynka44444
autor
24. nov 2017

@janickacrazy Práveže ja sa snažím v prvom rade pozerať na to malé, preto som chcela niečo trošku väčšie aby malo miesto, aby sa netlačilo, aby sa cítilo pohodlne 🙂 Ale tak teraz neviem..Každý má iný názor, a každému sa niečo iné páči 🙂

janickacrazy
24. nov 2017

@fanynka44444 Vieš malé bábo netúži po veľkom priestore, práve naopak, túži byť zabalené v perinke a v kočíku, ktorý nie je pre slona, niektoré deti sa boja aj v postieľke, lebo je príliš veľká a okolo nich nič nie je, preto sa balia do periniek. Mne boli deti spokojné aj v modernej vaničke, zmestili sa v pohode aj s fusakom dokedy bolo treba.

anjelicek26
24. nov 2017

Ako pise
@janickacrazy ten rozmer a vaha je nieco, co ti bude skutocne vadit. Aj keby taky kocik do auta zmestis, ked sa chodi s detmi na dovolrnku zak mas kufor ty, muz, dieta, beriete kopu raroh, co si ani dnes nevies predstavit. Zbytocne sa tym obmedzis. Su aj kompromisy ako napr. maxi cosi nova.. poriadne si vsetko poskusaj... mysli na seba.

mimisk
25. nov 2017

@fanynka44444 moj nszor je kazdy si ma vybrat co sa mu paci

siska53
25. nov 2017

@fanynka44444 Ved to. A ja som.mala.vo-to odkocikovane a vedela som,co sa mi paci.
Ano,ak potrebujes ist viac autom.. Ale napr.nam.sa zmestil a ja som.krpata,takze okrem.buginy su mi vsetky kociky tazke na nejake zdvihanie,ale to som.ja neriesila a zmestil sa i do corollyi do ravky i do daewoo (nie matiz,samozrejme🙂 ).

Presne som kupovala kocik tak,aby som o pol roka nemusela kupovat dalsi a. Ani pre dalsie dieta. A este som ho aj predala,kedze tretie my nemame. Nasa v nom spala vo fusaku aj ako rocna (taka jzr bola,zr nzrodky v snehu oslavovala) a ja ak bol sneh som nemusela cakat doma,nez odhrnu sneh.

lubi40
25. nov 2017

@fanynka44444 y mame gesslein, vanicka+ da sa zmenit na sportak. Som max spokojna. Je velmi flexibilny, lehko sa ovlada... Stal tusim v zlave okolo 470€.

danielahamar
25. nov 2017

a ešte som chcela, nám sa prvý kočík nezmestil do výťahu, keď sme chodili k babke😨

mimisk
25. nov 2017

@janickacrazy postrehy z nasej predajne praveze kazda zakaznicka riesi velkost vanicky.
Z 10 zakaznicok 1 asi neriesi ze by chcela velku vanicku
Kazdej musim merat vanicku aby bola co najvacsia

babalenka
25. nov 2017

ahoj my sme mali tento typ kocika pri oboch maximalna spokojnost . Vyse roka sa tam detvaky vozievali 🙂https://deti.bazos.sk/inzerat/78299964/Kocik-3k...

oslo1
25. nov 2017

Dievcence, skocim vam do temy, aky mate nazor na tieto kociky? Ja medzi nimi rozdiel bevidim, ale sk mate skusenosti a postrehy, rada si ich precitam.
http://www.mothercare.com/prams-and-pushchairs/...

http://www.mothercare.com/prams-and-pushchairs/...

janickacrazy
25. nov 2017

@mimisk ved práve, ja som bola taká istá pri prvom dieťati a potom som zistila, že to vobec nie je také doležité a dieťa ozaj 100cm vaničku nepotrebuje 😂

janickacrazy
25. nov 2017

@oslo1 Sú tam nejaké rozdiely, ale malé, napr. jeden má červený a druhý čierny košík pod kočíkom, takisto farba športiaka sa líši. No je to kočík, v ktorom v podstate máš veľmi malú vaničku, ktorá je zároven vajíčkom, takže ak sa ti narodí vačšie bábo, tak ho do nej pravdepodobne nezmestíš ani tých klasických 6 mesiacov. No niektorým mamičkám to nevadí a začnú aj skor používať športovú časť, no ak ti to vadí, tak radšej kukni nejaký iný.

maminka1986
25. nov 2017

Ahoj my sme mali Tako Sunline premium
Maximalne pohodlný priestranny krásny vsetci mi ho obdivovali doslova
Velke kolesa retro odpruzeny maly mi v nom spal do roka vo vanicke no proste topka
Urcite nie tie male vanicky využijes ich nax 4 mes a musis meniť alebo sat sportovu cast! Podobne su aj Roan inglesiana ta je draha
Nas vysiel konplet aj s izofixom 540e
Mam ho v bazari mozrs kuk fotky aky myslim
Pre dievca som straaaane chcela Tako Dalga ruzovy no mame chlapceka
A po snehu ked eom isla s nim np super s tymi kolesami neviem si predstavit s tymi malými koleckami ist teraz ma to caka mam oyster tak som zbedavaaa

nela_24
25. nov 2017

Zienky predam kociarik ci pre surodencov alebo dvojcatka dovezeny z nemecka.prejde cez dvere je sikovny lahucky.stal 450 kto by chcel nech mi napise kludne sa na cene dohodneme

mayka10
25. nov 2017

má niekto značku Neonato Puro Urban? 🙂

siska53
25. nov 2017

@anjelicek26 s nasou "magnumkou" sme.boli na dovolenkach s dvoma.detmi. Krasne sme sa zmestili aj s batozinou.
Pozri,tebe sa pacia moderne, jej podla toho,co pisala,nie,chce klasiku,ja ju chapem, viac nas je takych,nastastie stale robia aj pre niekoho nemozne.kociky,pre mna najlepsie.
Nevidim inak dovod strkat tak male babo do sportiaka a uz vobec nie v zime,len preto,ze rodicia vybrali kocik s malou vanou.
Moje sesterke kupili v tom cas utra moderny kocik,je aprilova a veru zimu kupili z druhej ruky staru poctivu klasiku ,lebo sa im do toho nezmestila a pouzivali ho opat az v lete,ked mala vyse roka.

Inak mas moje sympatie,ste krasna.rodinka,len v tomto nesuhlasim. 🙂

anjelicek26
25. nov 2017

@siska53 ako pisem su aj kompromisy, moderny s dlhou vanickou. Tiez dopredu nevies, ze ti rocne dieta bude chciet vo vanicke spavat, to je skor unikatna zalezitost..ja take v okoli a ze som ich za tie roky nemala cest spoznat ani jedno🤔 ono pri prvom skutocne mamicka nevie, co potrebuje a par veci nezohladni, preto pisem, ze je viacero aspektov v beznej prevadzke a rutine - na ktore lepsie mysliet vopred. Lebo ak kupi kocik, co neda do auta, vytahu.. je to blbe..

siska53
25. nov 2017

@anjelicek26 tak ano,to zas urcite,ja som rada,ze hoci mame krpaty vytah kocik sa zmestil a aj do auta v pohode..
A este som radsej,ze nemam dvojicky,lebo tam sa mi kociky vobec nepacia.
Moji v kociku spavali radi dokocna mala v kocari spavala doma do takmer troch rokov,len zobudilo ju raz vrtanie a odvtedy nechcela,tak sa vylakala..
Vies,mala som aj sportiak,ale rafsejbsom pouzivala neskor buginu.. A uprimne? Kebyze viem,co viem,ten.sportiak by som nedovolila kupit. Ako on nebol zly,ale mne nevyhovoval. Mali by sme len magnumku a buginu.