icon

Pevný kočík do 500 eur

fanynka44444
24. nov 2017

Milé mamičky, chcem sa Vás opýtať alebo lepšie povedané poprosiť o radu aký kočik by ste kúpili vy, resp. ktorý kočik je podľa Vás ten najvhodnejší, bolo by fajn, ak by bol nejaký trochu viac priestranný a pevný. Najideálnejšie by bolo keby bol cenovo do 500 eur. Ďakujem pekne za rady ;)

Strana
z3
nela_24
25. nov 2017

Dievcata a pre dvojicky sportiak nepotrebuje nikto?

fanynka44444
autor
26. nov 2017

A čo sa týka kolies, aké su naj?

mimisk
26. nov 2017

@fanynka44444 ak vam povuem pravdu ten kto si kupi nafukovacie chce gelove a opacne takze kazdy podla toho co si vyberie

angelina1003
26. nov 2017

@fanynka44444 kazdy hlada podla seba ja neznasam nafukovacie a zo 4 kocikov som nemala ani na jednom a bola som spokojna....niekto zasa opacne vsetky nafukovacie.takze tazko co je naj😊

janickacrazy
26. nov 2017

@fanynka44444 Kúp si podľa toho, či bývaš v meste alebo na dedine, či vám v zime poriadne odhrnajú sneh, atd. Ja som momentálne na dedine, kde sneh neodhrnajú poriadne v zime, takže mám predne menšie kolieska a zadné vačšie nafukovacie a prejdem všade v pohode, defekt sme nemali ani jeden a používame kočík už 2 roky.

siska53
26. nov 2017

@fanynka44444 urcite velke a my sme mali nafukovacie. Obcas dofukastak cca 2-3x do roka viac nebolo treba. Presli sme po kamenoch i vacsom snehu. Takom,ze s mini kolesami bez sance. Jasne ked je snehu tak,ze je vyssi nez kolesa.
Ale kamoskam s malymi kolesami robil problem i 3-4cm sneh..

@janickacrazy ja byvam v meste a po tych rozbitych chodnikoch je katastrofa chodit s malymi kolesami a neperujucim kocikom.

dai
26. nov 2017

@anjelicek26 ahoj. Viem ze ty si mala milion kocikov🙂 ja som ti uz pisala ze ako som mala svoj gesslein tak teraz by som rada tiez jednu 3kombinaciu pre babo... po skusani v obchodoch som sa rozhodla pre cybex priam - odporucas ten kocik? Som inak dost strayena priznavam🙂 stokke sa mi zdal maly, mutsy, joolz ako aj silver cross nepohodlna sportova cast... neviem zachvilu rodim a stale nie som uplne rozhodnuta🙂

anjelicek26
26. nov 2017

@dai no keby mame dalsie babo (co nebude 😂🤣) tak ho urcite kupujem. Aj ked moj icandy peach bol srdcovka strasne dlho.

dai
26. nov 2017

@anjelicek26 dakujem vnimam to ako odporucanie kocikoveho experta🙂 tak som si uz trosku istejsia ...

fanynka44444
autor
28. nov 2017
zuzka791
9. feb 2018

Cd

Strana
z3