icon

Poraďte kočík na zimu s veľkou vaničkou

didianac
6. aug 2012

Viete mi prosim odporucit hlboky kocik (len hlboky) s velkymi kolesami (nafukovacia aj gumenne aj ked neviem, ktore su lepsie 🙂 ) a s dostatocne velkou vanickou aby sa tam vsetko zmestilo ? 🙂 Dakujem

Strana
z2
maminka1986
6. feb 2017

tak za seba odporučam MAXIMALNE SPOKOJNA SOM TAKO SUNLINE PREMIUM ma velke retro kolesá do zimy super ked som videla tie s otočnými ako nemožu prejst cez ten sneh mamičky aj mi boli smiešne aj luto ich a vanička ma 84cm s fuaskom sa malý zmesti a to ma 10 mesiacov!!!!!!!! 🙂))malý ma 74 cm

iwqa
6. feb 2017

My sme mali Rico brano eco super veľká vanička,maly narodený v decembri mal vyše 4kg takže bol väčší a v januári sme mali krstiny,takže mal takmer mesiac a v pohode som ho zmestila (oblecko,kombinéza,perinka,deka,fusak a deka navrch)

maminka1986
6. feb 2017

ešte dodám otočné kolieska v snehu maximalne NEPRAKTICKE otras ako mamičky s nimi zapadaju ..ja mam nafukovacie velke kolesá a užasne sa ide s nimi po snehu ako v oblačiku ...
https://www.google.sk/search?q=tako+sunline+pre...

zuzd
11. dec 2017

Mamicky, viete poradit hlboky kocik pre naozaj velmi velke dieta na zimu? Syn ma 3 mes. a velkost 74, pomaly sa mi uz nezmesti do kocika. Konfekcnu velkost meni kazdy mesiac, tak ratam, ze v marci, ked bude mat pol roka budeme uz asi na 92.. Fora na Mk mam precitane snad vsetky, kociky vygooglene, no max.vnutornu dlzku vanicky som zatial nasla 85cm. Viete poradit konkretny kocik a aku ma velkost? Alebo nejaky iny sposob, ako ste to, maminy s podobnymi valibukmi, riesili? (napr. sklopeny sportiak? Hoci v zime by som predsa len radsej mala maleho este v hlbokom.) Dakujem 🙂

bajka22
11. dec 2017

@zuzd v pol.roku určite nebude nosiť 92v ;).. ja som mala camarelo a spokojnosť

lnt
11. dec 2017

Skuste zabehnut do obchodu z kocikmi a popytat sa a potom pozriet na nete dany typ..mozno najdete lacnejšie to co potrebujete

eillen
11. dec 2017

My máme Camarelo Vision a veľká spokojnosť. Malý má 4mes.,72cm, vo vanicke je hrubý fusak a ešte tam máme rezervu.kolieska sú nafukovacie,do snehu sa dajú zaaretovat takže sa predné neotacaju. A je cenovo dostupny ;)

pupavka37
25. dec 2017

@solnicka48 dobrý deň... chcela by som sa opýtať, koľko má dĺžku taký kočík, akože vanička z vnútra. Ďakujem

solnicka48
13. jan 2018

@pupavka37 uz som ho predala tak neviem miery. Ale bola som spokojna so sirkou. Urcite v original popise na nete najdete rozmer.
@pupavka37

zeytin
13. jan 2018

Jane na jedny z najvacsich vaniciek

zuzkamargit
Odpoveď bola odstránená
darcheckinka
13. jan 2018

Za mna teutonia

Strana
z2