Poznáte dobrý kočík s veľkou vaničkou?
Ahojte maminy.
Prosím o radu pri kúpe kočíka pre naše bábo, ktoré sa narodí prvý aprílový týždeň 2010...diskusie už pozerám asi mesiac a už mám z toho riaden guláš, tak mi prosím poradte.
Pravdepodobne najskôr kúpime hlboký kočík a až neskôr športový, samozrejme dám si poradiť.
Čo by mal kočík mať:
1. veľká vanička ,najlepšie polohovateľná - chcela by som ho využiť ešte aj v zime
2. veľké aj malé kolieska , malé kolieska otáčajúce sa o 360°
3. nafukovacie kolieska
4. polohovateľná rukoväť
5. perovanie, resp. možnosť nastaviť perovanie
6. brzdy
7. bezpečnostné pásy
Ďakujem za konkrétny tipy a rady.
Absolutne vsetko splna jediny kocarek tak ako to opisujes:
http://en.pegperegoskate.com/
je to Made in Italy, ziadna Cina. 🙂
Právě kvuli velkému sportáku jsem si já vzala PP GT3...... 🙂
podla mna je pp skate moc malicky sportiak...kamoske sa tam mala nezmesti s fusakom uz teraz a pritom az v marci bude mat rok 😒
lolitka08, mne dokonca aj v peg peregu v auparku povedali že peg perego skate je nevydareny kočík 😉
Kočky až teraz som mala možnosť prečítať ďalšie príspevky a podľa toho mi vychádza , že to nebude CasualPlay ani PP, nakoľko naše babo bude veľké, po tatikovi a nechcem aby bolo v kočíku vcucnuté, na tých malých vaničkách a športiaku ste sa zhodli, že to je malé.
Pri Concorde, ako tu už jedna z Vás písala nie je veľká spokojnosť práve s tými strieškami, ten materiál - to som sa dočítala hlavne v téme samotnej o Concorde
...takže asi Jane? a Slalom? ja sa tých 3 koliek bojím, resp. keď to chytia do rúk babky a prababka, čo sú zvyknuté na 4.kolieska, aby babo kdesi nevyklopili 😝
tak jane nomad, ten ma 4 kolesa
Luci a vieš mi ešte napísať aký je medzi nimi rozdiel? okrem teda toho počtu koliesok?
Okrem počtu kolies nič, akurát Nomad je 6-kolka - vpredu sú zdvojené kolečka ako na golfáčoch, ale podstatne vačšie a samozrejme sa dajú zaaretovať. termín máš v apríli, takže v zime už aj tak budete v šporťáku.
a čo nový nomad 2010??ten je 4-kolka, nafukovačky-myslím, a má aj otočnú sedačku....kuk na nete-podľa mna by ti vyhovoval 🙂
ktulik, hoď link, prosím....neviem nájsť 😠
Ahojte maminy...my sme pri vybere kocika siahli na Quinny Buzz 3in1, je to vlastne vanicka, myslim ze tak do 6-9 mesiacov, co staci, lebo vacsina deticiek sa casom dviha, sada si a pozera pri prechadzke na cestu 🙂 , dalej autosedacka-vajicko, a sportova cast na sedenie do 20kg, ta bude vyuzita najviac. Je velmi pohodlny, lahky a prakticky 😉 odporucam ...
Katherine...já ale myslela PP GT3 tento
http://www.malli.cz/obr.big/pp-gt3co-java(x).jpg
sporták je fak velký.....
http://www.forum.lovelybaby.cz/index.php?action...
sorry nafukovačky to asi nebudú ☹
to určite nie.....
hm...a mimo témy...musko 😉 máme rovnako staré decká 😀
Katherine - nechci strašit, ale my jsme ideální kočárek podle našich požadavků prostě nenašli. Každému něco chybělo nebo přebývalo. ☹ Pro nás byla důležitá velká korbička a v kombinaci s tím, aby byl kočárek zároveň i houpací a něco vydržel (tzn. měl pevnou konstrukci) nám vyšel jen Roan a Inglessina. Ale zase mají ošklivé sporťáky... 😢
Manika 77, tak nech kamoska zmeni fusak, neverim ze sa tam jej babo nezmesti. Ja som kupila PP Skate segre a je nesmierne spokojna, je vysoka a mala vzdy problemy s chrbticou, tento kociar mozes nastavovat aj vysku takze sa velmi nemusi lamat nad nim. A taktiez nieco aj vydrzi, ma dobru konstrukciu a lahko sa posklada do auta. 🙂
katulik 😵 😀 😵
lololitka08 aj moja kamoška mala PP skate a tiež ho dala preč lebo bol malý, takže súhlasím s Manikou
Ale PP GT3 má sporťák opravdu velikej. 😉 😉
PP GT3 aj GT4 majú pekný a veľký šporťák, pohodlný pre dieťa :o)
Ahoj Katherine27 možná by se ti líbil tenhle kočárek... mám odtut caren gondolu ale mrkni. Myslím že splnuje tvé představy http://www.kocarky-sara.cz/kombinovany-kocarek-...
Je fakt prostorný a má otáčecí kolečka. Má ty požadavky i tenhle, není špatný, má kolečka s aretací a vypadá moderně... se mrkni uvidíš, třeba se ti zalíbí jako mě http://www.kocarky-sara.cz/kombinovany-kocarek-...
eimiky ja mam Stokke, je ovela mensi ako PP Skate a nikdy by som nemenila, fantasticky kociar .
dokupili sme potom este jeden len na rychle cestovanie od Jane ,ked idem sama a som na letiskach ale okamzite som to vratila. Ked si raz zvyknes na kvalitu tak tazko prejst na nieco lacne a nekvalitne. Tak asi je to o preferenciach, nemyslim, ze babatko potrebuje priestor ako na lodi. Peace 😀
svetes co si tam poslala ty tie linky to mi pride na jedno kopyto s verso, v max, baby smile...
lolitka ja si zase myslim ze dietatko ma mat pohodlny kocik a nie daky maly...tebe sa tiez zle sedi ked mas tesno a este nevravim ked si tam pospinka 😉
ahoj tak kamarátka má cam cortinu a je tam všetko čo píšeš aj kolesá sa dajú dokúpiť, ale ak bude mať tvoje bábo 8 mesiacov tak ti je fakt zbytočná vanička.
môj je napríklad od 3 mesiaca v športiku, čo sa dá dať až na ležato mám jané slalom pro kúpila som ju od jednej pani a som sňou maximálne spokojná.potrebovala som kočík kde sa mi malý v pohode vyspí.mali sme aj dvojkombináciu, ale tam sa mi do vaničky zmestil len prvé mesiace a s fusakom mi tam nevojde už vôbec, takže je som za priestranný šporťák
lolitka tak to je super, keď si so stoke maximálne spokojná, ale myslím, že zakladateľka témy mala trošku iné požiadavky,myslím, že tento typ kočíka im nie celkom vyhovuje, aj keď mne osobne sa stoke páči,len mi príde dosť malý 😝 ale ešte som ho neodskúšala
eimiky, Stokke vanicka mala urcite nie je, do 5 mesiacov vpohode, potom babo chce uz vsetko vidiet. Inac moja dcera ma dokonale drzanie tela ked sedi alebo chodi. Nevsimla som si to az kym nezacala chodit do jasli a mala som tam moznost vidiet ine deti a tvrdi to aj pediatricka, tak snad na tom nieco bude, vozila sa len v Stokke a nosila som ju v satke od Piccolions. Ano , zakladatelka mala trosku ine poziadavky 😉 tak beriem spat to odporucanie pre nu PP Skate. Ak by som nemala Stokke moja druha volba by bola urcite PP Skate.
lolitka, třeba my jezdíme v hluboké korbičce do dneška - malé bude skoro 7 měsíců a doufám, že mi tam ještě minimálně měsíc vydrží...nechci ji dávat na sporťák, dokud se sama neposadí. Vím, že jsou i sporťáky, co jdou úplně do lehu, ale stejně si myslím, že v hluboké korbičce má větší teplo (což je teď v zimě dobré) 🙂
S tím, že by v kočárku nechtěla být, protože z něj nevidí, problémy nemáme. Vozíme se stejně jen poklud je ospalá a do města chodím raději s šátkem.
ja by som sla do Inglesiny-pripadne aj z druhej ruky-Magnum, s podvozkom ergo bike-uzasny kocik pre male mimco. My ho mame a super sa s nim jazdi, ma velku vanicku, krasne hupe a je velmi kvalitny, nas je 100% stav aj po 1.5 roku 😉 .a potom kupit kvalitny novy sportak-napr. Peg perego GT3, prip. Quinny speedy, My ideme asi do teutonie spirit, al. Quinny speedy.

Kubinkov - ty se směješ 😀 , ale já mám jako přívěsek na klíčích takové minipásmo a nosím ho už několik let.
(dneska je problém koupit i pekáč do trouby aby pasoval...)
Zpátky ke kočárkům - záměrně jsem do trojkombinace neinvestovala zbytečně moc peněz, protože taky počítám s variantou, že budu později kupovat pořádný sporťák. Těžko říct, jak velké bude moje dítě v 7-8 měsících.