Poznáte dobrý kočík s veľkou vaničkou?
Ahojte maminy.
Prosím o radu pri kúpe kočíka pre naše bábo, ktoré sa narodí prvý aprílový týždeň 2010...diskusie už pozerám asi mesiac a už mám z toho riaden guláš, tak mi prosím poradte.
Pravdepodobne najskôr kúpime hlboký kočík a až neskôr športový, samozrejme dám si poradiť.
Čo by mal kočík mať:
1. veľká vanička ,najlepšie polohovateľná - chcela by som ho využiť ešte aj v zime
2. veľké aj malé kolieska , malé kolieska otáčajúce sa o 360°
3. nafukovacie kolieska
4. polohovateľná rukoväť
5. perovanie, resp. možnosť nastaviť perovanie
6. brzdy
7. bezpečnostné pásy
Ďakujem za konkrétny tipy a rady.
Ahojky maminy,já přemýšlím o takko jumper gt.Moc se mi líbí,zkoušela jsem si jízdní vlastnosti a dobré.Mám sice ještě dost času,termín máme až v půlce dubna,ale koukám koukám a našla jsem ještě jeden co mě zaujal a ten je na této stránce http://www.babyobchod.cz/detail.php?&id=1413&PH...
Jestliho někdo máte,tak prosím poraďte 😎
Ahojky,tak my poridili kocarek Camarelo Q12 - jeden sikovny tatinek ma dobre zpracovane video:
a na diskusi jsou na nej prevazne kladna hodnoceni. Mimi cekame v prosinci,vanicka mi prijde dost prostorna i na fusak a v nem mimi.Kolecka ma nafukovaci a ve vanicce polohovaci lehatko.Uz se moc s manzilkem tesime,az vyrazime na prvni prochazku 😀
hartan racer plus.
dokonaly kocarik doteraz som neolutovala,ze sme tolko penazi do neho investovali.
mala sa narodila v aprili vo vanicke bolo v pohode akuraat som do nej kupila extra tu ovciu podlozku na tuto druhu zimu som kupila uz vak extra za 20 euro a v pohode v nom bude tuto zimu takze taku vybavu so vsetkym spolu nas stal nieco cez 700 eur ale mozem len odporucat super kvalita
Precitala som uz more prispevkov a z tych lacnejsich kombinovynych kocikov mi pripadali najlepsie tieto 3:
1.camarello Q12
2.espiro gtx
3.Bexa 3 alebo 4
Myslim si ze neexistuje kocik ktory by vyhovoval na 100% vsetkym maminam a skoro kazda co tu pisala chvalila ten svoj.Mna by zaujimali skor negativa na jednotlivych kocikoch.Viem skor povedat co nechcem ako co chcem aby kocik splnal nakolko cakam prve mimi.
Ahojte som tu nova,my sa chystame kupit kocik Patron fenixf3r ma niekto skusenosti z tymto kocikom?
Ahojte kocky,
tiez som tu nova a potrbovala by som poradit. Cakam prve babatko a nemam ani nikoho v okoli,kto by mi poradil....Uz mesiac hladam na nete ten "najlepsi" kocik,ale fakt netusim ktory by to mohol byt.Chcela by som kociarik tak do 400 E,najlepsie trojkombinaciu,hlavne aby bol lahky a skladny do auta,ta cast s vanickou sa mi pacia take mensie,ale tu sportovu cast by som chcela taku vačšiu pohodlnu,aby sa dala uplne sklopit do lahu a otacat v oboch smeroch jazdy.A aby bol aspon do 2 rokov. Tiez by mohol mat pogumovane alebo nafukovacie kolieska,ale nie take obrovske.......Inac neviem co by som si este mala vsimat na tych kociarikoch. Ak viete poradte mi niekto.Moze to byt aj polsky kociar.Chcela som nejaky "značkovy kociar" ale uz to nie je velmi prioritou. Cim nizsia cena tym lepsie,ale aby to nebolo na ukor kvality. Vopred Vam vsetkym dakujem.
lubbka koukni sem možná by se ti líbil, já mám loňský model a jsem nadmíru spokojená 😉 ,koukni na stránce jsou i jiné kombinace tohoto druhu Dorjanu musíš přečíst a sama posoudit 😉
http://www.darababy.cz/zbozi/dorjan-danny-sport...
Můžete mi taky poradit? My chceme 4 nafukovací odpružená kolečka. Určitě trojkombinaci. Chci, aby šel sporťák umístit po i proti směru jízdy (zdůrazňuji sporťák, ne držadlo). Pokud by byla i ruční brzda, tak by to bylo fajn. S cenou bysme se rádi vešli do porodného.

Ja som sa rozhodla pre teutoniu Spirit S3 hlavne preto ze sportova cast sa da otacat v smere jazdy aj opacne.