Športový kočík Gb Hardy
Zaujal ma tento kočík. Videli ste ho už niekto naživo, prípadne nejaké skúsenosti, názory....

Práve sme sa vrátili z obchodov a týmto kočíkom sme boli nadšení, konečne kočík, ktorý spĺňa moje parametre na športovú verziu. Trošku som v šoku lebo tu píšete že má vysoko rúčku, ktorá sa nedá nastaviť nižšie. Ja mám 152 cm a kočíkovalo sa mi s ním po obchode veľmi dobre. Oproti takému Roan Teo sa mi s ním oveľa lepšie kočíkovalo.
Jasné sú aj lahšie, s ktorými sa mi brutálne manévrovalo napr. Jané Mumm, ktorý nám tiež padol do oka ale keď sme si dali vedľa seba športové časti tak ten Jané mi prišiel veľmi otvorený (alebo ako to napísať) chúďa dieťa keď bude fákať studený vietor ☹ (ale to je možno len môj názor) A tak isto aj Concord Fusion - náš najväčší favorit - ale tiež mi prišiel veľmi otvorený a ešte ani nánožník k nemu nebol. Možno kočík pre dieťa, ktoré prechádza do športovej verzii v lete. Takže u nás sa zamietol aj Concord Fusion.
Predavačka nám poradila ešte aspoň mesiac počkať na model 2014 ale u nás je zatiaľ GB Hardy veľký favorit 🙂
Ja ho teda používam fakt velmi intenzíve už tretí mesiac ( prvé mesiace bola malá hrozne uplakaná a tak sme stále kočíkovali a to myslím doslova) a vôbec mi neťahá do strany..Malá mi v ňom spí aj cez deň niekedy doma..Rúčka nieje až ak vysoko podla mňa..meriam 167 cm a je mi akurát...
My sme tiež kúpili tento kočár aj s vajíčkom a sme veľmi spokojní. Keď idem s malým autom, ľahko hodím konštrukciu do kufra. Je super ľahký a nenaťahujem sa s ním, keď ho chcem zložiť. Aby mi nebehal po kufri, zamknem predné kolieska a ani sa nepohne. Nekupovali sme hlbokú vaničku, len športovú verziu, ale je dostatočne hlboká. Keď bude drobec väčší, rýchlo sa prehodí na sedenie. Malý sa nám narodil na zimu a má super riešenú striešku, vôbec drobcovi dnu nefúka. Zazipsujem pridušnú časť na strieške a nánožník tiež dosť uchráni pred nepriaznivým počasím. Keď chodím s ostatnými maminami kočíkovať, každej sa páči a nevymenila by som ho už za žiadny iný.
No proste môžem vrelo odporučiť.
@klauudi A kde je vystaveny ak smiem vediet 🙂 Dakujem
Ahojte, my tiez rozmyslame nad tymto kocikom. Babeny co mate tento kocik, prosim, mozete mi napisat, ako sa dieta vklada do tej sportovej casti? ide o to, ci sa da ta zabrana pred dietatkom vybrat, alebo je potrebne tam dietatko vkladat zvrchu? dakujem.
Ahojte, kedze mi nedodali X Lander X move, kupili sme GB Hardy, trojkombinaciu. Kocik nadherny, kvalitny, lahko sa sklada, perovanie na jednicku ale co ma zaskocilo a preco som aj kocik vratila je, ze sa rucka neda nastavit. Mam 164 cm, rucku ma po prsia, tazko sa da ist na obrubnik. Musis sa nohou zapriet o konstrukciu. Urcite nedoporucujem nizsim ludom, moj manzel ma 175 a hovori, ze jemu je super. Takze zial, u mna minus. Detske kociky sa poniektore daju nastavit na vysku... ☹
@hanulienka citam si prave diskusiu o tomto kociku-ty si sa pren uz rozhodla alebo vyberate este?Ja som mala povodne zalusk na iny,ale narazila som na GB hardy a velmi sa mi pozdava,hlavne to ,ze nemusim riesit vanicku.Len nazivo som ho nevidela a zarazila ma jedna vec,ze maminy,co ho tu na bazariku predavaju,maju malinke babenka/2-3m/ci tam nebude nejaky zadrhel?U nas v ZA som ho nikde v obchode nevidela.
@abutkova my sme nakoniec kúpili Concord fusion. Predsa je len nižší a hlavne je oveľa ľahší a bol za veľmi dobrú cenu. (porovnateľnú s GB Hardy)
Mňa odrádzali nafukovacie kolieska, prišli mi strašne veľké ale zas tie pogumované alebo plastové alebo aké sú tie druhé mi prišli moc tenké na iných kočíkoch a Concord fusion ich síce má pogumované ale tá guma je hrubá a tvrdá, a prišla mi oveľa kvalitnejšia ako na iných kočíkoch. Možno ho iné maminy predávajú lebo sa na ňom nedá nastaviť rúčka a ak si ho pred tým nevyskúšali môže to byť dosť veľký problém. Ja som bola z neho nadšená, je krásny, kvalitný, športová časť sa mi nepáči na každom kočíku, na každom mi niečo prekážalo no tento GB Hardy spĺňal všetky moje požiadavky. A veľmi sa mi páčila čierna verzia so žltým vnútrom striešky a športová časť má vnútro zelené s čiernymi bodkami a tá žltá búdka no super neokukaná kombinácia farieb 😎
Po predajni sa mi s ním manipulovalo bez problémov ale pani predavačka mi povedala že ja som nízka a že keď s ním budem bude chodiť každý deň von a hore/dole na obrubníky, po hrboloch plus váha dieťaťa, ktorá sa bude zvyšovať tak by som mohla mať s manipuláciou problém, že ma nechce odhovárať len poradiť.
A ten Concord mi prišiel akoby urobený na mňa 😀
@abutkova v príspevku vyššie som písala že mi Concord príde moc "otvorený" ale ked sme ho pozerali v NZ, tak mi predavačka naň natiahla univerzálny nánožník, ktorý vie to bábo pekne schovať pred nepriaznivým počasím a tak sme spolu s kočíkom zobrali aj ten nánožník 🙂 No musím uznať že GB Hardy má predsa len lepšiu - väčšiu tú striešku, ak by som bola vysoká tak by som ho bez váhania kúpila ale tetula v obchode mi dala "chrobáka" do hlavy že asi naozaj by sa mi časom ťažko dvíhal na obrubníky, najmä športová časť ked má už dieťa aj viac kg.
Model 2014 by mal mať už nastaviteľnú rúčku ale ten mi nestíhame. Podľa toho čo sme zistili má vyjisť v máji 2014 a to sme nechceli riskovať.
@hanulienka Ahoj,dakujem za tvoj nazor a popis za a proti🙂ja som mala vo vyhlade Tako laret.ale nasila som nahodou tu na Mk na tento kociarik a dost sa mi pozdava-ja potrebujem taky terenenjsi podvozok,kedze kocikujem u nas po dedine ,sem tam musi zvladnut aj polnu cestu,kedze casto vencim aj psikov.A od rok a pol chcem prejst na Britax b agile,co mam po najmladsom,je vyborny,ked uz babetko tolko nespava v kociku a do mesta,k pediatrovi,do auta.A le doma potrebujem taky mensi tank🙂ale elagantny.a mozem sa ta spytat kolko merias,ja 169cm,.ale aj tak by som ho potrebovala vidiet nazivo
@hanulienka dik ,tak potom u mna by to s tou ruckou mohlo byt o.k.no ale este uvidim,nasla som zopar ceskych diskusii,kde nebol hodnoteny az tak priaznivo.takze budem musiet najst predajnu a omrknut nazivo.dakujem za tvoj cas 🙂
@abutkova myslím že ku každému kočíku nájdeš nejaké tie negatíva. Majú ho v obchodoch sieti predeti.sk nemáte niekedy v okolí ich predajne? My sme ho obdivovali v ich obchodoch v NR a potom aj v NZ.
@hanulienka V Ziline je predeti.sk,ale ked som tam bola naposledy som ho nevidela,ale pojdem pozriet este raz a nabuduci vikend mame ist do Ba,tak snad vyjde cas aj na kocikovu predajnu 🙂
Ahojte, my sme tento kocik pozerali v Tn v Laugu a je krasny. No vystaveny kus dost vrzgal a celkovo bol taky rozhegany, neviem ci to mohlo byt tym, zeby ho mali zle zlozeny... Skusali sme aj Jane a Concord a s GB sa najhorsie manipulovalo, takze pre nas skor asi nie, aj ked vzhladovo sa mi paci najviac.
@medissi No ja mam take kriteria,ze terennejsi kocik,dobre manipulovately a limit financny max 300eur.takze som nakoniec skoncila na Peg perego GT3(ale z bazarika) alebo Tako laret imitacia lanu.najnovsie ma celkom zaujal aj BertiniX6.Nechcem uz vela vrazat ,lebo podla mojej skusenosti ,od roka a roka a pol aj tak prejdeme na nas Britax B agile(ten sme povodne kupovali miesto golfiek ako prirucny do auta,ked mal najmlasi rok a pol a le ako prestal aj spavat v kociku uplne nahradil nas sportak aj na bezne pouzivanie.)mala som trojkombinaciu CasulaplyS4,ten som uz predala.lebo som uz s babetkom nepocitala🙂Nebol zly,ale niektore veci mi vadili atiez by som chcela vyskusta aj nieco ine🙂
myslíte, že je tento kočík vhodný na zimu? zatiaľ som sa dočítala, že hlboká vanička má cca 77 cm. Možno verzia 2014 bude väčšia?!
Ahoj,tento kočík využívame už pol roka. Je super ale trošku ťažšie sa s nim zataca.A nevýhoda že kolesá sú plast čo som si uvedomila až nedávno.
Ahojte 🙂
My sme tento kociarik tiez pozerali v Detskom svete v BB a tak isto sme usudili,ze je super...Povodne som si tento model vyhliadla tu na modromkoniku(5 mesiacov pouzivany za 380,-)a nakoniec som zistila,ze novy a v zaruke stoji 420,-takze hned som v tom mala jasno.Mam ho aj odskusany a podla mna je naozaj dobry.Chystame sa kupit ten sivy IRON,velmi pekna a podla mna aj prakticka farba;ci pre chlapca alebo dievca.Inak maju este aj cierny ani ten nie je zly,fialovy a pastelovo zeleny(posledne dve farby momentalne vypredava MALL za bezkonkurencnu cenu 359e,ak teda ma niektora z Vas zaujem obzrite si ho cez tento link http://www.mall.sk/listy/gb-hardy?utm_source=ne...
Jedina vec,ktora mna na kociku trapi je,ze bocne casti vanicky nie su pevne,kedze vanicka sa preraba na sportovu cast a inak to nemali ako vyriesit.Nieviem teda ci to vadi,alebo nie?Nejaka skusenost 😉???
@monika2710
Ahoj,ako to myslis,ze kolieska su plastove?Ved su predsa nafukovacie?
Mna osobne na kociku trapi to,ze bocne casti vanicky nie su pevne,kedze vanicka sa preraba na sportovu cast a inak to nemali ako vyriesit.Nevies mi teda poradit,ci to vadi alebo nie?Dik za nazor 🙂
@prokeins áno nafukovacie ale ten stred nieje kov ale plast.Ja mám v tej šedej je krasny.tá vanicka je v pohode nemáme problém,malému sa v ňom páči.Veď predávajú sa aj s hlbokou castou.

@jasminga ahoj, babo sice mame, ale kocik gb hardy sme nakoniec nekupili. Par tyzdnov pred porodom som citala vela recenzii na strankach .cz a dost ma odradilo par veci. My sme kupili nakoniec Stokke xplory, ale teda tiez ziadna vyhra...uz sa asi fakt nevyraba komfortny kocik pre babatka aj maminy...