Športový kočík Gb Hardy
Zaujal ma tento kočík. Videli ste ho už niekto naživo, prípadne nejaké skúsenosti, názory....

a neviete mi niekto poradiť v ktorom obchode v BA by mohli mať tento kočík?
Neviete mi prosím niekto povedať ako vysoko je vanička od zeme?
Na internete som našla výšku 107 cm, ale to je výška rúčky.....
Neviete prosím či sa dá ku kočíku kúpiť aj taška??? Myslím originál.
mam ho doma je super
Ahoj .. Chcem sa opýtať kde ste si kupovali plaštenku, sietku a tašku na tento kočik?? daakujem peknee..
Ahojte Mamičky čo mate tento kočiarik 🙂 Mame z manzelom on velky zaujem ale nevieme sa rozhodnut. Možte mi napisat aky je ten kočiar, či je dobry alebo čo vam na tom vadi. A či neni vysoka ta rukovet. A ta farba fialova neni moc svetla je taka tmava ako na fotke.?Bola by som vam velmi vdačnaa.... dakuujem
ak môžem, pridám svoje skúsenosti:
Kupovala som si tento kočík, lebo som chcela otočnú sedačku. Pri prvom dieťati som ľutovala, že na neho nevidím. Takže som chcela otočný a s dosť vysokým madlom, keďže som tam potrebovala pripnúť aj skejt pre staršie dieťa (ale ešte dosť malé, aby prešlo veľa). Veľmi sa mi toto osvedčilo, stojaci syn mi vždy zabával malú a ja som mohla v kľudne obehať celé mesto🙂.
Výhody:
otočná sedačka
maximálne super veľká strieška
originál nánožník, preto sedel perfektne, používali sme stále
pekný dizajn - aj keď je to subjektívne
4 kolesá - subjektívne, ale nechcem 3kolesový kočík
Nevýhody:
horšie riadenie
Môžem tento kočík porovnať s concord fusion, ktorý mam po synovi, kupovala som ako 3 kombináciu a už by som si nikdy nekúpila opäť 3 kombináciu. Riadenie concordu sa dá jednou rukou, preto GB je ozaj náročnejší. Strechu má GB neporovnateľne lepšiu, a aj to, že bol rovno s výbavou. Na concord som si dala šiť nánožnik, ale nie som s nim tak spokojná ako s GB. Concord aj s nánožnikom je viac odokrytý ako GB. Ten som tak pozapínala na zimu, že na dcérku ani neofuklo🙂. Nakoľko už syn chodá do školky, predávam GB, dva kočíky sú mi zbytočné.
Hádam som napísala všetko.
Ahojte, tak moje skusenosti s tymto kocarom su len vyborne, som s nim velmi spokojna. Na zaciatku som sa bala ze sa bude s nim tazsie manevrovat ale po namazani kolies ide ako po masle jednou rukou a uplne tichucko. Ma super velky odkladaci priestor, lahko sa sklada, velke kolesa zvladnu bez problemov aj tazky teren. Nevyhodu vidim len v tom ze rucka sa neda polohovat co nam nevadi - ja meriam 168cm a priatel 170. Dalsia vec je ze nie je k nemu original taska ale to mi tiez neprekazalo, kupila som si samostatne.
ahojte tie co mate tento kocik mam otazku, peruje? teda da sa nim dieta hojdat ako sa dalo na tych starych kocikoch?
@tasha12
@monika2710
ahojte tie co mate tento kocik mam otazku, peruje? teda da sa nim dieta hojdat ako sa dalo na tych starych kocikoch?
@kikusik23 nie neda,ale to mne vyhovuje niesom z tych mamiciek ktore doslova hontrlaju deti od narodenia len aby spali
Ja som ho mala a je super ....predala som ho a teraz viem ze som urobila chybu je do kazdeho pocasia je paradny a ma dobre vymozenosti....
Ahojte, tie co ste mali dlhsie kocik, tak cca rok je pravda ze po dlhsom uzivani je riadenie kocika zlozitejsie a narocnejsie?
Tak uz som kocik videla aj s posuvnou rukovätou a da sa nadstavit podla kazdeho vysky. Super!
A mas ho uz dlhsie? A je to ovladanie v porovnani s inymi kocikmi ovela narocnejsie?
@jana2223 Mam ho rok. Tak ja to tazsie ovladanie pripisujem kolesam, avsak ja som ho kupovala prave pre tie kolesa. Ziadne hrkotanie, do terenu a zle cesty super. V zime stiahnem striesku, dam nanoznik a malu skoro ani nevidno, neexistuje aby na nu fukalo. Dalsie plus stlacim vzadu packu a uz je v lahu, rovnako aj moznost urobit vanicku. Moja ma 84cm a krasne sa v nom minule vyspinkala. Ja napriklad povazujem velke plus ze je tam moznost dat popruh okolo madla, tym padom sa mi nezosmykne dole ak nema popruhy okolo ramien. Kosik mega velky. Kvalitny potah. Ak by som sa mala znova rozhodnut, zas ho kupim. Ja ho momentalne striedam este s nunou luxx (tu mame do auta).
Odkaz pre vsetky baby, ktore rozmyslaju nad GB Hardy ale nechcu ho kvoli zlemu ovladaniu:
Staci namazat kolieska a ide ako po masle. Ja som si ho kupila, myslela som si, ze na ovladanie si zvyknem, ale fakt to islo zle. Potom som citala v skupine gb hardy, ze jedna mamicka namazala kolieska a ze to pomohlo. A zodpovedne mozem povedat,ze to naozaj FUNGUJE! Kupu uz teraz naozaj nelutujem.
@jana2223 s ostatnymi som velmi spokojna, este som sa bala toho nepolohovatelneho drzadla, ale to mi uz vobec nevadi. Najviac sa mi paci strieska, je fakt super, da sa predlzit na 2x, su tam 2 zipsy. Super su aj kolesa, uvidime aka bude zima. Vyuzivam aj to rozlozenie na vanicku, maly sa tam vyborne vyspi a hlavne bude chraneny aj cez zimu,ked mi zaspi v kociku, kedze to rozlozim behom sekundy a mam zo sportaka vanicku. Z toho ovladania som fakt bola sklamana, ale po namazani kolies by som kocik nemenila za nic. Planujem si ho nahat aj pre druhe dieta.
Co sa mi trosku napaci je to, ze ked je sedacka otocena k vam, tak sa kocik neda zlozit, musim tu sedacku dat opacne a vtedy ho zlozim naraz. Ale to je fakt maly detail. A kocik je dost tazky pri nakladani do auta. Ale s tym asi treba pocitat vzhladom na velkost kocika.
ak sa este nieco chcete opytat, tak kludne napiste.
Chcem sa spytat ci uz je v predaji aj ten s nastavitelnou ruckou? U nas v BB som vsade vydela len ten povodny model. Zvazujem kupu nakolko sa mi tento kocik velmi paci ale nas maly ma uz 16mes. Pouzivame Valco Snap 4 a som velmi spokojna avsak v zime s nim bude asi problem v snehu. Avsak sa obavam ci mi este maly v zime budeme mat 1,5r bude chciet vobec sediet v kociku. Viete mi poradit? Dakujem
Kočky najlepší kočiarik !!!! mám ho🙂)
dobrý den ! prosim vás drzi dobre fusak v sportovej casti ??

@prokeins to sa týka len športovej časti. Normálna vajíčka pre malé dieťa je pevná