icon

Športový kočík Gb Hardy

zamira
27. júl 2013

Zaujal ma tento kočík. Videli ste ho už niekto naživo, prípadne nejaké skúsenosti, názory....

Športový kočík Gb HardyŠportový kočík Gb Hardy
beka12
25. okt 2014

Prosim vas viete niekto poradit ako je to aj s vacsimi detickami 2 roky + ? Zmesti sa aj dvojrocne dieta do sportiaku aj ked si chce pospat? Bol tu prispevok ze ano a bol tu aj ze v lahu nie. Viete mi niekto dat na toto prosim hodnovernu odpoved? dakujeeem 😉

evkahubo
26. okt 2014

@renatuska prosim ta ake velke babo mas? ked pises,ze si ho rozkladas aj na vanicku ked ide spinkat...nas maly ma 6mesiacov a toto by som naozaj ocenila 🙂

renatuska
26. okt 2014

@evkahubo ahoj, my máme teraz 9 mesiacov, a v pohode sa tam zmestí a má dokonca ešte aj miesto,takže ešte nejaký čas poslúži... ale sme taký menší a myslím si, žeby som ho tam dala aj s fusakom, je to fakt veľký kočík, len škoda, že malý sa nechce v kočíku voziť... ☹
Neviem, či už máš kočík kúpený ale ak nie, tak si to kľudne vyskúšaj na predajni, predavačky ti určite všetko ukážu...

renatuska
26. okt 2014

@evkahubo prípadne ti to môžem odmerať, že aký je dlhý, keď sa rozloží na vaničku...

evkahubo
27. okt 2014

Dakujem 🙂 kocik som skusala na zivo,ale vyskusat prcka vo vanicje ma nenapadlo 🙂 rozhodne ho ideme kupit...na zimu mi pride ako stvoreny 🙂

sterin
27. okt 2014

Aj mna tento kocik velmi zaujal, ale chcela by som ho vidiet aj osobne na predajni, kde ho maju? (najlepsie BA) Dakujem

pegas174
5. nov 2014

@beka12 ja som v nom viezla 3rocnu dcerku a dokonca tam aj zaspala

romana142
6. nov 2014

Aj my ho už mame , kupovali sme ho hlavne na zimu , nech je dcerka chranena pred vetrom a snehom a kvoli tym kolesam, su este vacsie ako som cakala ,cize naozaj parada 🙂 Vsetci mi ho len chvalia a ja tiez som velmi spokojna. Fusak sa tam pekne zmesti a skoro vzdy roztiahnem sportovu cast na vanicku nech ma malinka pohodlie a nemusi mat nozicky skrcene. Takže ktore vahaju , vrelo odporucam ! 😉

maruska48
17. nov 2014

babenky aj ja mam tento kočik a trojkombináciu a som spokojna aj nasa malička je spokojna a teraz ideme na športovú čast kôli ktorej som tento kočik kupila. mozem len odporucit 🙂

heregova
27. nov 2014

Baby, my tiez uvazujeme nad tymto kocikom...viem, ze sa neda nastavit rukovat, ale mam este jednu otazku...nie je tam polohovanie noziciek, iba chrbta..nevisia potom detom moc nohy?dik🙂

heregova
28. nov 2014

Baby, dnes som zistila, že v marci v Brne už predstavili nový GB Hardy s nastaviteľnou rukoväťou a s taškou. Len sa ešte nedá kúpiť, ževraj na konci roka až. Napísala som do spoločnosti, tak ak mi odpíšu, dám vedieť.

tatianahari
11. dec 2014

@romana142 prosim ako davas do lahu lebo moj syncek ma rok a sme celkom dlhy a ked dam kovik do lahu ako na vanicku ostane mi pri nozickach ten lrm kocika takze maly musi mat nozky skrcene. ine sportiaky ten lem na konvi nemaju takze nozky vytrcaju neviem si s tym dat rady.

romana142
11. dec 2014

@tatianahari toto budem riesit v lete az ,lebo nasa ma teraz 7 mes. a zatial staci,tiez zacinam mat obavy z toho,ked tak kupime golfac nejaky a budu jej trosku trcat nozky,uvidime 😊

tombat
30. dec 2014

ahoj, podarilo sa ti uz zistit kde maju GB hardy v BA ? tiez zhaname, radi by sme ho videli a odskusali si to live....ak vies prosim napis, budem ti povdacny.....peter

bombonka
19. jan 2015

@heregova ahoj,prosím Ťa,už sa Ti ozvali ohľadom tohoto kočíka ? ďakujem za info

heregova
19. jan 2015

@bombonka ahoj, nie, my sme kupili nakoniec Peg Perego...2 veci mi na GB Hardy vadili a kedze nebola ani ochota sa ozvat, tak som to uz neriesila

bombonka
19. jan 2015

@heregova dakujem za info

monika2710
19. jan 2015

@babatenko82
@sufo ahoj.mam GB Hardy presne v tejto farbe a je uuuplne super.Presne za malo penazi vela muziky.Moj drobec v nom strasne rad spinkal.Vanicku nemam,ale na sportovej casti sa da vanicka urobit co je vyhoda.Je naozaj velika a priestranna,striesku je totalne super este som lepsiu ani nevidela.Vobec nam nesvietilo slniecko a mali krasne videl.Teraz ma drobec 1,5r a stale je kocik v pohode,takze si myslim ze je aj pre 2 rocne dieta lebo my tam este stale mame dost miesta.Ja len odporucam.Mimochodom ak by bol zaujem budem na jar predavat kedze uz mame kupene golfky.

romana03
21. jan 2015

@heregova ahoj prosim ta mas uz nieco nove o novej verzii? Dakujem

heregova
21. jan 2015

@romana03 ahoj, o tri riadky nižšie som už na to odpovedala, že z ich strany žiadna ochota a kúpili sme iný🙂

bombonka
21. jan 2015

@monika2710 ahoj,akej farby máš ? a za koľko ho budeš predávať ?

monika2710
21. jan 2015

@bombonka ahoj.mam tento sedy cenu do IP

bombonka
21. jan 2015

@monika2710 ok,dakujem

romana03
21. jan 2015

Baby neviete kedy uz konecne bude ta nova verzia s nastavitelnou ruckou?

monika2710
21. jan 2015

@romana03 mozno az koncom jesene co som ja pocula,aj to len mozno

romana03
21. jan 2015

Aha, no skoda ze nemaju zaujem. A pls aky ste kupili nakoniec?

laviki
21. jan 2015

Ahoj, nedá mi sa zapojit,... mám sice kočik zn. Maxi-Cosi, dvojkombináciu, t.j. vanička a športový, ale konštrukciou je veľmi podobný tomu na obrázku. Tento môj športový sa dá sklápať na dve polohy s tým, že 2. poloha je vlastne rozloženie na vaničku. a ešte k tomu sa dá dvihnúť aj časť za nohami, takže je dieťa úplne vo vodorovnej polohe a krásne si pospí. Moju staršiu dcéru som tam mala do 2,5 roka a to tam najradšej spala. Priestor športového kočíka je veľmi priestranný a ľahko udržiavaný. Má všetko to čo taký kočík potrebuje a tiež v zime sa dá dať bez problémov zimný fusak. Ďalšou veľkou výhodou je, že keď dieťa dokáže sedieť môžte ho dať do športáku lebo má popruhy, ktoré už keď nepotrebuje odstránite a dáte len zábranu, ktorá je pri tomto type v tvare písmena "t".
No dieťa vôbec nevypadne a tiež nedokáže uvolniť zábranu. Obe dcéry si to v športáku užívali a môžem povedať, že tá mladšia by bola v ňom až doteraz. Inak výrobca tohto športového kočíka uvádza, že je vhodný od 6 mesiacov do 36 mesiacov resp. do 15 kg. A ešte jedna vec, môj kočík má 3 kolesá, tiež tak objemovo veľké. Výhodou je jeho manipulácia v obchodoch, veľmi dobre sa s ním kľučkuje v uličkách. Ak ešte nemáš kúpený, ja ten môj predávam a k nemu darujem nejaké veci.

jana2223
22. jan 2015

@laviki ahoj, prosim ta a o aky typ maxi cosi ide?

laviki
23. jan 2015

Ahoj Jana, jedná sa o zn. Maxi Cosi, 3-kolesový, Mura Plambory a ja mám dvojkombináciu, t.j. vanička a športový kočík s jednou ľahko skladateľnou konštrukciou. Tá je však aj pre vaničku aj pre šporťák. A pre každý typ kočíka sú doplnky, plášť proti dažďu, sieťka proti hmyzu. Vanička je pekne priestranná aj s popruhmi, keď už dieťa sedí. Ja som v nej mala dcéru ako 7 mesačnú aj so zimným fusakom a v pohode sa tam zmestila a to bola pevnejšie dieťa. Športák je od výrobcu odporúčaný pre dieťa od 6 do 36 mesiacov teda do 20 kg. Má tiež popruhy pre maličké dieťa kým sa samo neudrží. Potom sadajú popruhy odstrániť a je tam veľmi jednoduchá zábrana. Športový kočík je možné nasadiť do konštrukcie v smere jazdy, ale tiež v proti smere. To je výhodné na prvé mesiace keď dieťa prechádza z vaničky do športiaku. Lebo dieťa chce ešte stále vidieť mamu a samozrejme aj mama na dieťa. Potom už keď je väčšie sa a zaujíma sa už o okolie sa športiak nasadí v smere jazdy.
Dúfam, že som napísala čo si chcela vedieť + dodala som aj niečo z vlastných skúseností. Tak sa maj pekne a ak budeš ešte potrebovať s niečim poradiť, rada ti pomôžem. pa, Marta

axixi
23. jan 2015

@ivanapetrasova Ahoj, uvažujem o kočíku GB Hardy, ale píšeš, že rúčka nie je polohovateľná. Nemohla by si mi prosím zmerať výšku toho madla od zeme, kedže ja mám len 160cm a neviem či to nebude pre mňa nevyhovujúce. A aké máš dojmy z kočíka teraz - po dlhšom užívaní? Ďakujem pekne.