icon

Športový kočík Gb Hardy

zamira
27. júl 2013

Zaujal ma tento kočík. Videli ste ho už niekto naživo, prípadne nejaké skúsenosti, názory....

Športový kočík Gb HardyŠportový kočík Gb Hardy
ivanapetrasova
23. jan 2015

@axixi ahoj, rada by som pomohla ale uz ho nemame. Moj maly nie je sedavy typ takze kocik som viac tlacila prazdny ako "plny" 🙂 a aj vela cestujeme tak sme kocik predali a kupili golfac, ktory zabera menej miesta v aute. takze zmerat vysku rucky uz nemam ako, ale moja mama ma 160cm a kocikovala v pohode. Je to o zvyku.a nie somsi ista, ale mam taky pocit ze novy model uz ma aj polohovanie rucky...inac, bola som s nim spokojna az do konca pouzivania. Trosku tazse sa soferoval, ale nebolo to noc hrozne.

mirkahuska
23. feb 2015

Abojte, mate niekto problem s olupovanim striebornej farby z prednych kolies? Bola som z toho dost prekvapena a sklamana zaroven... velmi sa mi pacil a trosku som prehliadla jeho, podla mna dost velke negativum, tym myslim uz tu spominanu tazsiu manevrovatelnost. Kym, ma babo tri kila, vobec to nevadi, ale cim je vacsie, tym je to samozrejme tazsie 😞 ked sme kolesa naolejovali, uz je to uplne ina kavicka. Aby toho ale nebolo malo, zhruba pred mesiacom som zistila, ze ten strieborny nastrek sa zacina z prednych kolies olupovat. Pripisujem to jedine snehu a teda vsetkym tym veciam v nom, inak neviem preco by zadne zostali neposkodene. Kocik som reklamovala, tak uvidim, aky bude vysledok.

rinora
5. mar 2015

Ahojte pridam sa k diskusii co sa tyka vzhladu je velmi pekny tvarom a hlavne farbou, nakolko maju aj v ciernom, osobne som ho odskusala priznam sa pred prichodom mojho maleho som sa s kocikmi velmi podrobne nezaoberala, pacil sa mi a proste kupili sme ho. No nasledne ako sme ho zacali pouzivat bol fajn, lebo som neodskusala ine kociky, na moju vysku teda 168cm sa mi zdala vysoka rucka, ktora sa ale neda polohovat, a osobne mne sa s nim chodilo velmi tazko je taky mohutny a co sa tyka jazdnych vlastnosti tazko sa s nim hocikde dostat pre mna mohutny a a clovek si aj zamaka ked ho tlaci , vec nazoru ale vyzorovo tip top tak pre vyssiu maminu, vymenili sme ho za bugaboo cameleon a maximalna spokojnost.

laylinka
13. apr 2015

@rinora Ahoj, mohla by som sa spytat ci na GB sa dala dastavit opierka nožičiek?Nikde som na foto nevidela ze by ta opierka bola hore.Dakujem za odpoved. 🙂

rinora
13. apr 2015

Ahoj
@laylinka , co sa tyka opierky noziciek samostatne sa polohovat nedaju, da sa polohovat cela sportova cast,tym padom ide chrbatik do lahu a nozky naopak hore, ak potrebujes prerobis sportovu cast lahko do vanicky do uplneho lahu.

magimary
13. apr 2015

@laylinka nejaké "páčkové" polohovanie nožičiek tam naozaj nie je, ale nôžky sa dajú vydvihnúť takým vyhnutím spodného lemu-tu na fotkách je to trošku vidno (podobne sa to dá urobiť aj napríklad pri Britax-e)

laylinka
14. apr 2015

@rinoraĎakujem😊 @magimary Super ďakujem krásne aj za foto 😊Smiem sa spýtať kde si ho kupovala a aká bola cca cena?Chcela by som ho kúpiť malej pretože ten čo sme kupovali pred mesiacom a pol (Graco Evo) sa mi zdá malý oproti tomu kočíku.

magimary
14. apr 2015

@laylinka ja som ho kupovala v obchode Pre deti (v BA), no ale cenu si nepamätám, ale takú bežnú, nie akciovú, viem že potom boli istý čas aj lacnejšie tieto kočíky...
môj malý má teraz 2 roky a a ešte stále sa v ňom v pohode zmestí, dokonca aj s fusakom (v zime) a aj poležiačky,
takže rozhodne je dosť veľký 😉

laylinka
14. apr 2015

@magimary Ďakujem ti veľmi si mi pomohla, je teda rozhodnuté kúpim ho 🙂

laylinka
14. apr 2015

@magimary Čo som pozerala tak všade to predávajú ako trojkombináciu a to mi zbytočné ☹ Nebudete ho náhodou predávať v blízkej dobe? 😉

magimary
14. apr 2015

@laylinka naozaj???
my sme ho úúúplne v pohode kúpili ako sme chceli (brali sme LEN šporťák) a nebol s tým ani najmenší problém 😨
viem, že mnohí (okrem nás) tak kupovali, že buď len vaničku, alebo len autosedačku, alebo len hlboký, alebo len športový... rozmýšľam, prečo by to teraz tak zásadne zmenili? 😕
skúsili ste sa spýtať aj priamo na predajni?
my sme v tej predajni pre deti-úplne bez problémov pochodili.

Zatiaľ ho neplánujem predávať.

rinora
14. apr 2015

@laylinka ahoj este sa pripojim, ak sa teda rozhodnes ho kupit , je to na tebe, no chcem ti teda poradit, my sme kupili sportovu cast, ktora sa da na vanicku prerobit rychlo a lahko a vanicka je mozno aj vacsia ako original, ktor by si si musela dokupit, tato uplne postaci.

pegas174
28. apr 2015

@laylinka ja mam v bazariku na predaj GB hardy sportovu cast ak by bol zaujem

silvia6980
23. jún 2015

Ahojte viete poradiť kde ho dostať kúpiť tak aby som ho videla

valika33
5. aug 2015

dobrý den máte to este?

r551
5. aug 2015

Práve tento kočík predávam.. spokojnosť 100%, používaný 1 rok... a nemožem nič zlé na ten kočík povedať... 😀
ak by si mala záujem stačí napísať a pošlem foto... 😀

valika33
8. aug 2015

krásný kocík

r551
8. aug 2015

@valika33 Dobrý večer, ja predávam tiež tento kočík.. ale trojkombináciu.. 😀 ak by bol záujem

valika33
9. aug 2015

ano to je moje císlo 0944901246 mozte my volat kludne

petrahankova
12. sep 2015

prosím mohli by ste mi niekto odfotiť ako vyzerá samotné naklikávanie šp. čAasti?Myslím tú časť na šp. časti na boku,dakujem

ivana_p
18. sep 2015

Ma este niekto na predaj tento kocik?

r551
18. sep 2015

@ivana_p dobrý večer ja mám ... v čiernej farbe.. je ešte rok v záruke.. a je veľmi zachovalý... prípade otázok mi možte napísať na mail: picolobianco@azet.sk alebo tel číslo. 0907359934

ssarra
21. sep 2015

@petrahankova momentalne nemam kocik doma tak neodfotim ale vies vykliknut aj s dietatom otocit a opat nakliknut ak ta zaujma to. Pre mna to bolo dolezite pri kociku lebo vela pisu ze otocny v oboch smeroch ale dieta musis vylozit a ja som to svoje nemala kam vylozit kedze este nechodila 🙂 v tomto je ten kocik super.

ivana_p
21. sep 2015

@r551 dakujem ale mam zaujem o sedu farbu

henuli
4. okt 2015

@lada333 prosím ťa ,kde ste kupovali len športovu verziu,všade som videla predávať len kombinácie.
viem,že to bolo už dávno.páči sa mi a chcela by som len športovú verziu.Ak má nejaké nevýhody napíš prosím ťa ,ak budeš mocť. A aky je po zložení,mám totiž malý kufor na aute.Vopred dakujem

lada333
4. okt 2015

@henuli ahoj, my sme ho kupovali pred dvoma rokmi v Obchodnom centre Laugarício v Trenčíne. Ale už ho tam asi nemajú. My sme kúpili najprv len vajíčko a po pôrode sme dokúpili športovú verziu s podvozkom. Pred 4 mesiacmi sme od nich vo výpredaji dokúpili aj pevnú vaničku, keďže bolo na ceste druhé bábo a ponúkali ju len za 50€. Ale asi už úplne vypredávali túto značku. Ja som s ním spokojná, len sme asi 3x za tie dva roky dofúkali kolieska. Super sa skladá, v aute máme síce väčší kufor, ale zaberie nám len polovicu kufra a aj nákup mám kde dať. Ja som zatiaľ spokojná, vozím v ňom už aj druhé bábo a je stále dobrý.

magimary
5. okt 2015

@henuli my sme ho tiež kupovali pred dvomi rokmi a vtedy normálne predávali po kusoch, čo si chcela, buď len hlbokú korbu, alebo len šporťák, alebo len vajíčko alebo len športovú časť, alebo rôzne kombinácie z toho..
bolo to v predajni Pre deti.

henuli
5. okt 2015

dievčence dakujem za odpoved

henuli
8. okt 2015

dievčence aj ja pozerám po športovej verzií a mám pár otázok, používali ste tu šport. časť (rozloženu vaničku) v pohode aj cez zimu. A čo upevnenie tašky?(budem musieť dokúpiť)rozhodujeme sa medzi britax a GB .ale tento ma zaujal tou vaničkou.dakujem.

marianna162
8. okt 2015

Ja ho mam tiež,, je krásny, vhodný hlavne pre vysoké ženy,keďže rúčka je vyššie, nízkym sa asi trosku ťažšie kocikuje,,, inak mam teraz defekt a neviem vybrať ten plášť, to musím kúpiť celé nové koliesko, či ako? Inak nemá niekto na predaj vajíčko k tomuto kočíku?