icon

Športový kočík Gb Hardy

zamira
27. júl 2013

Zaujal ma tento kočík. Videli ste ho už niekto naživo, prípadne nejaké skúsenosti, názory....

Športový kočík Gb HardyŠportový kočík Gb Hardy
lada333
31. mar 2016

@saloma odmerala som vnútornú dĺžku a vyšlo mi to cca 82 cm 🙂

saloma
31. mar 2016

@lada333 Dakujem velmi pekne za ochotu 🙂

zuzicka90
13. apr 2016

S kočíkom som bola mega spokojná, drobec sa v ňom vozil od narodenia do 1,5 roka. Ak by mal niekto záujem, plánujem posunúť našu 3 kombináciu 😉

cherinna
13. máj 2016

Zdravim, keby nahodou mal niekto zaujem, predavam GB Hardy 3v1 + komplet prislusenstvo + celorocny fusak Lodger! Kocik je vo vybornom stave, po jednom dietati.

mirinkaaa
22. jún 2016

mala som komplet trojkombinaciu v iron farbe. kocik odporucam, nemam k nemu vyhrady, velka spokojnost.

adkarobko
15. okt 2016

Ak ma niekto zaujem mam 3komb.farba fialova este v zaruke pouzival sa cc 9mesiacov

zomby
8. dec 2016

@cherinna máte ho ešte ??

zomby
8. dec 2016

@zuzicka90 máte ho ešte ??

zuzicka90
8. dec 2016

@zomby mám 🙂 takýto gb hardy iron 3 kombinácia - hlboká vanička, šporťák, vajíčko a komplet príslušenstvo.

zuzicka90
8. dec 2016
cherinna
13. dec 2016

@zomby jeej uz nie, predala som ho

miiriamka
8. jan 2017

@zuzicka90 zdravím, ešte máte kočík?😊 Ak áno poprosím IP ďakujem 😊

zomby
2. feb 2017

@zuzicka90 a v akej cene ??

miiriamka
3. feb 2017

@zuzicka90 aj mne by zaujmla cena ak je to ešte aktuálne

zuzula46
8. feb 2017

Ahojte.mne sa tento kocik tiez velmi paci.neviete ci sa da neiekde vidiet?podla mna sa uz nevyraba,aspon tento typ.dakujem

zzuzu09
11. mar 2017

Ahojte, predava niekto tento kocik? Mam zaujem. Ďakujem

miiriamka
11. mar 2017

@zzuzu09 ahoj, je tu v bazarika jeden za 300€ 😊 ale len jeden v šedej a na bazosi je aj fialový 😊

beaaa5
23. apr 2017

Ahoj.ja mam tento GB hardy kocik v sivej farbe a chcela by som ho predat ak by mal niekto zaujem kludne piste.mam ho ako 3kombinaciu zo vsetkym vybavenim a v top stave.poslem foto v pripade zaujmu.

andulka244
26. apr 2017

Maminky chcem sa Vas spytat ci je kocik naozaj iba pre vyssie maminy. Ja mam 160 cm a obavam sa kvoli nepolohovatelnej rucke ze mi bude vysoky.
A ci sa s nim lahlo chodi v ulickach v obchodoch.
Dakujem maminky. Nemam si ho momentalne kde vyskusat.

veronikonv
26. apr 2017

@andulka244 ja som s kocikom spokojna nebola. Predtym sme mali dvojickovy Easywalker, ktory isiel lahucko, dal sa ovladat jednou rukou, super sa skladal a polohoval. Pre najmladsieho sme kupili GB Hardy. Ovladal sa horsie, bol ovela nestabilnejsi. Koliesko zacalo rychlo osmickovat. Co mi tiez vadilo bolo polohovanie sportovej casti, ked som mala vnutri maleho. Poriadne som sa zapotila, kym som pod nim dopla pracku, aby som ho dala do sedacej polohy. Taktiez sme casto mali na kolese defekt. Kocik bol pekny, mal aj dobru vybavu, ale na dlhsie prechadzky ho neodporucam. Ked mal maly asi 10 mesiacov, kupili sme opat Easywalker Sky. Je to obrovsky rozdiel

andulka244
26. apr 2017

@veronikonv dakujem pekne za nazor. Veru dizajnovo je peknucky, ale bojim sa tej praktickej casti. Kedze mam aj starsiu dcerku tak potrbujem mat viac menej jednu ruku stale pre nu k dispozicii.
Asi si necham teda aj ja trojkolku teutoniu. Ta ide ako maslo aj jednou rukou 🙂

sisimama
26. apr 2017

@beaaa5
Ahoj. Mám rovnaký kočík. Rozobrala som autosedačku kvôli opraniu textilných častí a neviem ju naspäť poskladať. Nemám sa na koho obrátiť. Keby si mi poslala fotku zadnej časti vajíčka tak by mi to pomohlo. Ide mi o bezpečnostné popruhy ako ich cez jednotlive otvory poprevliekať naspäť. Ďakujem

beaaa5
26. apr 2017

@andulka244 ja mam tiez 2 deti a nemala som broblem tlacit gb hardy jednou rukov a s kolieskami sa mi tiez nic nestalo...stale ho mam v TOP stave...akurat som dostala novy sportovy tak uz 3kombinaciu nepotrebujem preto by som ho posunula dalej...mam viac kocikov tak sa musim pomaly zbavovat lebo ich nemam kam davat😊

veronikonv
26. apr 2017

Mna kocik velmi sklamal, asi preto ze som mohla porovnavat s kvalitnejsim kocikom. Mne sa jednou rukou urcite tlacit nedal. Mame este dvojicky, s ktorymi chodime na dlhsie prechadzky a s tymto kocikom to bolo velmi narocne.

beaaa5
26. apr 2017

@andulka244 ahoj.on ma cca 100cm vysoke riaditka...ja som vysoka 177cm a pre mna by mohol byt aj vyssi...mam nizke kamaratky a nestazovali sa ze by im bol vysoky...cim vysie riaditka tym lepsie na ylacenie aspon moj nazor...ja mam teraz kocik vysoky 107cm a teraz som spokojnejsia..

beaaa5
26. apr 2017

@sisimama ahoj.nemam vajicko momentalne k dispozicii lebo uz mam odlozeny a zbaleny...ptedat by som ho chcela...mam ho nafoteny ale taku fotku odzadu nemam...jedine keby sa ti vobec nedarilo tak v bajblizsich dnoch ho vytiahnem.kludne sa ozvi ci sa podarilo

adkarobko
27. apr 2017

Ja ho mozem len odporucit pri druhom dietatku som kupila to najlepsie 🙂

nika1104
30. júl 2017

Ahojte neviete kde by som dokúpila autosedačku ku kočíku gb hardy? Ďakujem

szimonettaizabell
15. nov 2017

Citam si komentiky🙂 ja kocik gb hardy mam a musim povedat ze je naozaj super.ale co sa tyka toho komentu ze 2r dieta sa uz nezmesti no zmestit sa zmesti ale uz nevie lezat cize ked zaspinka uz tam miesto neni tento isty ma aj kamaratka a taktiez si musela kupit este jeden kocik nakolko mala sa jej tam taktiez nezmestila.ale aj napriek tomu si gb hardy schovala pre druhe miminko natolko sme spokojne😉

darinkazv
7. aug 2018

Ak niekto zhana, mame na predaj. Pre mna to bol super kocik. A aj ked pisu niektore, ze nevyhoda je nepolohovatelna rucka, mne to vobec nevadilo. Mam 163cm,manzel 193cm a obom ta rucka vyhovovala tak ako je. Jedna tu pisala, ze sa jej podarilo s dietatom poskladat. Nechapem ako, lebo ja som ho chcela narocky poskladat so sedackou aj vanickou a neslo to. Jedine, ze by som to zlomila. My sme si nan dali novu striesku usit podla mojich predstav. Aby nebola jednofarebna a aby bola inak usporiadana a dlhsia.