icon

Športový kočík Gb Hardy

zamira
27. júl 2013

Zaujal ma tento kočík. Videli ste ho už niekto naživo, prípadne nejaké skúsenosti, názory....

Športový kočík Gb HardyŠportový kočík Gb Hardy
henuli
24. okt 2015

@julistek ahoj,ja som si kúpila na bazosi tento kocík,nevedela by si mi poradiť s kúpou tašky?chcem,aby dobre držala a nezošmikovala sa z rúčky,dakujem

katarinasirota
9. nov 2015

My mame presne tento kocik v sedej farbe aj s vajickom, ktore prave predavam. Sme s nim spokojni. Lahko sa sklada, perfektne je, ze z vanicky sa da urobit sportova cast. Strieska sa da zvacsit, aby dietatu nesvietilo slnko. Seda farba je velmi prakticka a kocik je celkovo za dobru cenu vzhladom na vsetky pozitiva. Ja ho odporucam.

henuli
9. nov 2015

dievence ako sa vám s ním kocikovalo,vraj ide dosť tažko

katarinasirota
9. nov 2015

Ked je uz dietatko tazsie, manevruje sa s nim horsie, ale je to celkom akceptovatelne vzhladom na jeho cenu. Kociky za 1000 euro sa mozu manevrovat lahsie.

nelinka158
8. jan 2016

Ja mam na predaj ten kocik ak by ste malli zaujem je super

ryolita
8. jan 2016

@katarinasirota ahoj, čítam že tento kočík máte. ja som ho práve dnes objavila v jednom našom bazariku a veľmi ma zaujal. má len 2 nedostatky ktorými som si nie istá - 1. ako veľké dieťa sa tým vmestí - máte skúsenosť s tým? 2. konkrétne tento kočík mal zadné kolesá také divne voľné - je to tak u tohoto kočíka štandarnde, alebo to bola chyba kočíka? Ď

ryolita
8. jan 2016

@nelinka158 ahoj, čítam že tento kočík máte. ja som ho práve dnes objavila v jednom našom bazariku a veľmi ma zaujal. má len 2 nedostatky ktorými som si nie istá - 1. ako veľké dieťa sa tým vmestí - máte skúsenosť s tým? 2. konkrétne tento kočík mal zadné kolesá také divne voľné - je to tak u tohoto kočíka štandarnde, alebo to bola chyba kočíka? Ď

ryolita
8. jan 2016

@lada333 ahoj, čítam že tento kočík máte. ja som ho práve dnes objavila v jednom našom bazariku a veľmi ma zaujal. má len 2 nedostatky ktorými som si nie istá - 1. ako veľké dieťa sa tým vmestí - máte skúsenosť s tým? 2. konkrétne tento kočík mal zadné kolesá také divne voľné - je to tak u tohoto kočíka štandarnde, alebo to bola chyba kočíka? Ď

nelinka158
8. jan 2016

@ryolita no moj ma 2roky 15kg a bez problemov som ho tam dnes vyskusala dat a tie kolieska no moj nema ich volne je pevny a stabilny ja som s nim bola spokojna

ryolita
8. jan 2016

@nelinka158 Ďakujem za odpoved. Tento sa mi strasne páčil, a bol aj v super cene (140eur) akurát tie kolesá. oni boli také ako keby uvoľnené ze sa tak zľava doprava pohybovali - neviem to lepšie vysvetliť.

nelinka158
8. jan 2016

@ryolita asi to bolo nieco chybne pravdepodoobne lebo mne to nerobi

ryolita
8. jan 2016

@nelinka158 Ešte raz vĎaka

katarinasirota
9. jan 2016

@ryolita . Ano, kocik mame, sme s nim spokojni. Vanicka je priestranna, dieta v nej mozete vozit naozaj velmi dlho a potom neskor vyuzivat sportovu cast. Nasa Ela je dost velke babo od narodenia, ale kocik bol pre nu komfortny, cize ja za taku cenu odporucam.

lada333
9. jan 2016

@ryolita ja môžem tiež len odporúčať. Nám tiež zadné kolieska trošku lietajú z boka na bok, ale nášmu drobcovi to len vyhovuje. Asi sme si kolieska vyhojdali sami, vôbec to nemá na ne nejaký negatívny vplyv. Ak ste našli trojkombináciu v tej cene, tak to je super cena. Mne sa najviac páči rýchlosť a jednoduchosť skladania a ľahko sa nám zmestí do kufra 🙂 a aj náš dvojročný sa ešte niekedy ráz prevezie v športovej - sedacej časti. 🙂

ryolita
9. jan 2016

@lada333 je to len ta sportova cast - co sa da upravit aj na tu vanicku. 3kom. ani nechcem, my uz mame v utorok rok, len sportovy z 3komb je nam veľky a nespratny - na cestovanie a vela miesta zaberie v aute - konštrukcia vzadu a vrchu na prednom sedadle... preto chcem taký šikovný, čo len zložím do kufra. Lebo poobede je zvyknutá vonku spat v kociku.
cize tie kolesa pri manevrovani a riadeni kocika nevadia?

katarinasirota
10. jan 2016

@ryolita mne osobne kolesa pri manevrovani nikdy neprekazali.

henuli
22. jan 2016

kúpili sme kočík na bazary, vedeli by ste mi prosím vás poradiť pláštenku na športovú časť.ta originál je tvrdá a neforemná. nemáte skúsenost napr. DM
dakujem

katarinasirota
22. jan 2016

@henuli ak mate na mysli plastenku do dazda, tak ja som kupila tu univerzalnu z DM, nesedi uplne, ale je to celkom ok. Som s nou spokojna.

henuli
22. jan 2016

@katarinasirota a kúpili ste tu na športovy alebo na hlboký?

katarinasirota
23. jan 2016

@henuli to si uz nepamatam, kazdopadne sme to pouzivali aj na hlboku aj sportovu cast.

henuli
24. jan 2016
saloma
29. mar 2016

Ahojte žienky 🙂 mohli by ste mi povedat , ze kolko meria pri sportovom kociku cele lozko ak sa rozlozi na vanicku. a kde sa da kupit iba sportovy kocik. dakujem 😉

saloma
30. mar 2016

@nelinka158 Dobry den , mate na predaj este kocik? A je to sportova cast a sedej farby? Lebo do Kosic by som sa mohla prist aj pozriet 🙂 Ale ak ho uz nemate aspon mi poradte prosim kde ste ho kupovali, bolo by dobre keby ho mali aj niekde v Kosiciach aspon by som si ho mohla aj vyskusat 🙂 Dakujem 😉

nelinka158
30. mar 2016

@saloma dobrý deň už je predany v ke v predajni som ho.nevidela kupovala som ho od jednej pani čisto nový

saloma
30. mar 2016

@nelinka158 Skoda, ale dakujem za odpoved 🙂

saloma
31. mar 2016

@lada333 Dobry den 🙂 chcela by som sa spytat, ze pri sportovej casti ma aku dlzku vanicka ak je v uplnom lahu, som zvedava, lebo mala ma rok tak aby sa mi cim dlhsie zmestila aby sme nemuseli kupovat o niekolko mesiacov zase novy 😀 Dakujem 🙂

magimary
31. mar 2016

@saloma môj malý sa tam ešte minule vyspal s mierne pokrčenými kolenami (ale to bude mať o pár dní tri roky), takže ročná rooooozhodne ešte dlho a s prehľadom...
mne sa nedá momentálne zmerať, mám ho už odložený a sprataný

saloma
31. mar 2016

@magimary Dakujem Vam velmi za odpoved 🙂

lada333
31. mar 2016

@saloma môj má 9 mesiacov a ešte tam má miesta dosť aj so zimným fusakom. Do pevnej vaničky sa už nezmestí s fusakom, ale do športovej v pohode 🙂

saloma
31. mar 2016

@lada333 Dakujem za odpoved 🙂