Športový kočík Gb Hardy
Zaujal ma tento kočík. Videli ste ho už niekto naživo, prípadne nejaké skúsenosti, názory....
My mame presne tento kocik v sedej farbe aj s vajickom, ktore prave predavam. Sme s nim spokojni. Lahko sa sklada, perfektne je, ze z vanicky sa da urobit sportova cast. Strieska sa da zvacsit, aby dietatu nesvietilo slnko. Seda farba je velmi prakticka a kocik je celkovo za dobru cenu vzhladom na vsetky pozitiva. Ja ho odporucam.
Ked je uz dietatko tazsie, manevruje sa s nim horsie, ale je to celkom akceptovatelne vzhladom na jeho cenu. Kociky za 1000 euro sa mozu manevrovat lahsie.
@katarinasirota ahoj, čítam že tento kočík máte. ja som ho práve dnes objavila v jednom našom bazariku a veľmi ma zaujal. má len 2 nedostatky ktorými som si nie istá - 1. ako veľké dieťa sa tým vmestí - máte skúsenosť s tým? 2. konkrétne tento kočík mal zadné kolesá také divne voľné - je to tak u tohoto kočíka štandarnde, alebo to bola chyba kočíka? Ď
@nelinka158 ahoj, čítam že tento kočík máte. ja som ho práve dnes objavila v jednom našom bazariku a veľmi ma zaujal. má len 2 nedostatky ktorými som si nie istá - 1. ako veľké dieťa sa tým vmestí - máte skúsenosť s tým? 2. konkrétne tento kočík mal zadné kolesá také divne voľné - je to tak u tohoto kočíka štandarnde, alebo to bola chyba kočíka? Ď
@lada333 ahoj, čítam že tento kočík máte. ja som ho práve dnes objavila v jednom našom bazariku a veľmi ma zaujal. má len 2 nedostatky ktorými som si nie istá - 1. ako veľké dieťa sa tým vmestí - máte skúsenosť s tým? 2. konkrétne tento kočík mal zadné kolesá také divne voľné - je to tak u tohoto kočíka štandarnde, alebo to bola chyba kočíka? Ď
@ryolita no moj ma 2roky 15kg a bez problemov som ho tam dnes vyskusala dat a tie kolieska no moj nema ich volne je pevny a stabilny ja som s nim bola spokojna
@nelinka158 Ďakujem za odpoved. Tento sa mi strasne páčil, a bol aj v super cene (140eur) akurát tie kolesá. oni boli také ako keby uvoľnené ze sa tak zľava doprava pohybovali - neviem to lepšie vysvetliť.
@ryolita . Ano, kocik mame, sme s nim spokojni. Vanicka je priestranna, dieta v nej mozete vozit naozaj velmi dlho a potom neskor vyuzivat sportovu cast. Nasa Ela je dost velke babo od narodenia, ale kocik bol pre nu komfortny, cize ja za taku cenu odporucam.
@ryolita ja môžem tiež len odporúčať. Nám tiež zadné kolieska trošku lietajú z boka na bok, ale nášmu drobcovi to len vyhovuje. Asi sme si kolieska vyhojdali sami, vôbec to nemá na ne nejaký negatívny vplyv. Ak ste našli trojkombináciu v tej cene, tak to je super cena. Mne sa najviac páči rýchlosť a jednoduchosť skladania a ľahko sa nám zmestí do kufra 🙂 a aj náš dvojročný sa ešte niekedy ráz prevezie v športovej - sedacej časti. 🙂
@lada333 je to len ta sportova cast - co sa da upravit aj na tu vanicku. 3kom. ani nechcem, my uz mame v utorok rok, len sportovy z 3komb je nam veľky a nespratny - na cestovanie a vela miesta zaberie v aute - konštrukcia vzadu a vrchu na prednom sedadle... preto chcem taký šikovný, čo len zložím do kufra. Lebo poobede je zvyknutá vonku spat v kociku.
cize tie kolesa pri manevrovani a riadeni kocika nevadia?
kúpili sme kočík na bazary, vedeli by ste mi prosím vás poradiť pláštenku na športovú časť.ta originál je tvrdá a neforemná. nemáte skúsenost napr. DM
dakujem
@henuli ak mate na mysli plastenku do dazda, tak ja som kupila tu univerzalnu z DM, nesedi uplne, ale je to celkom ok. Som s nou spokojna.
@henuli to si uz nepamatam, kazdopadne sme to pouzivali aj na hlboku aj sportovu cast.
Ahojte žienky 🙂 mohli by ste mi povedat , ze kolko meria pri sportovom kociku cele lozko ak sa rozlozi na vanicku. a kde sa da kupit iba sportovy kocik. dakujem 😉
@nelinka158 Dobry den , mate na predaj este kocik? A je to sportova cast a sedej farby? Lebo do Kosic by som sa mohla prist aj pozriet 🙂 Ale ak ho uz nemate aspon mi poradte prosim kde ste ho kupovali, bolo by dobre keby ho mali aj niekde v Kosiciach aspon by som si ho mohla aj vyskusat 🙂 Dakujem 😉
@saloma dobrý deň už je predany v ke v predajni som ho.nevidela kupovala som ho od jednej pani čisto nový

@julistek ahoj,ja som si kúpila na bazosi tento kocík,nevedela by si mi poradiť s kúpou tašky?chcem,aby dobre držala a nezošmikovala sa z rúčky,dakujem