icon

Dojčenie v kostole: Vhodné alebo nevhodné správanie?

Dnes o 08:21

Ženy, príde Vám toto v poriadku? Lebo mne nie. Patrím medzi tých pobúrenych. 🤣
A to som kedysi mala Natáliu Puklušovú celkom rada.
Veľmi ma zaujímajú názory.

Dojčenie v kostole: Vhodné alebo nevhodné správanie?
luccija
Dnes o 10:44
@terezia74

To je tá čo mala románik s Andym Krausom?

@terezia74 áno, kvôli nej sa rozviedol.
@anonym_autor na mňa je príliš exhibicionistka a emočne nestabilná😜ale s mužom sa našli

anonym_9cec32
Dnes o 11:48

A hlavne capnut sa hned do prvej lavice, ved nech vsetci vidia 🤦‍♀️

sima234
Dnes o 11:48

Je to maximálne nevhodné, takéto správanie. To dieťa má cca 2,5 roka, tak tam sa už hádam dá vysvetliť, že to nie je vhodné miesto. O jej správaní v kostole pomlčím. Dospelá žena a v hlave prázdno.

domiklik
Dnes o 11:56
@anonym_11884e

ja nie som pobožná,čiže by mi to mohlo byť jedno,ale čo je veľa,to je veľa.To aj v divadle alebo kine vytiahne cecek?

@anonym_11884e do divadla ani do kina s niekoľko mesačným dieťaťom asi nepojde

anonym_11884e
Dnes o 12:09
@domiklik

@anonym_11884e do divadla ani do kina s niekoľko mesačným dieťaťom asi nepojde

@domiklik niekolkomesačné? jáááj,zabudla som,že matky to počítajú v mesiacoch,má už 30mesiacov

anonym_ce84ed
Dnes o 12:18

No ja mám dosť. Vytasiť cicku v prvej lavici a natáčať sa na mobil…neviem či je to viac nevhodne, trápne alebo úbohé… pani by sa mala dať liečiť

anonym_abf163
Dnes o 12:33

@anonym_autor tato mi prisla vzdy mimo , ale odkedy ma dieta tak to graduje 😂 nema cim zaujat , tak bud ma nejake trapne kauzy okolo vztahov a teraz dietatom ...keby je to babatko ok ...ale tak velke dieta? A kto normal by to natacal na instac aj v pripade ozaj babatka 🙄no trapka proste

anonym_a6d8ee
Dnes o 12:42
@anonym_22dbcb

@anonym_autor ja som ju mala rada, ale odkedy porodila jej preplo🤪nie nadarmo sa hovorí, že nič horšie ako, keď starsie ženy majú deti.Zvlastny človiečik takto na seba pútať pozornosť.Ako herečka slabá, tak sa našla v roli matky

@anonym_22dbcb buď rada, že sa ti podarilo mať dieťa mladá. To je vyjadrovanie.

oblecenie99
Dnes o 13:07

Dva a polročné dieťa? Robila to z čistej provokácie. Bola aspoň na omši, či len zašla do kostola nadojcit dieťa? Kým sme mali také malé dieťa a videli sme, že nezvláda takéto miesta (to bolo jedno, ci to bola reštaurácia, či kostol, či kaviareň), jednoducho sme vstali a odišli. Keby som mala hladné dva a polročné dieťa v kostole, nevytahujem.prsnik, ani piškóty, ale chytím nepokojné dieťa za ruku a odchádzame. Kostol nie je snack bar. Ak hladné nie ne, len vystrája, tiež nevytahujem prsník na ukludnenie, ale opäť chytím za ruku, odchádzame a utisim inak, než prsnikom, bavíme sa tu o staršom dieťati, ktoré už prakticky vie rozprávať a za chvíľu je zrelé do škôlky. Žiadny prsník na ukludnenie nepotrebuje. V tomto veku sú už fakt aj iné možnosti.

zuzubb007
Dnes o 13:13

Nech si dojčí kto chce kde chce, absolútne mi je to jedno , keď dieťa potrebuje nech jej dá aj na hajzli, nechápem čo sa staráš do druhých, kostol nekostol, skôr ma udivujú iné veci

maryetta
Dnes o 13:16

Ano. Dojčila som aj v kostole. Ale stiahla som sa niekde dozadu nebolo nas vidieť.
Kazdopadne ona mozno chcela isť tam-zas je to ine nez von pred kostolom niekde na ulici.

gab1sol
Dnes o 13:55

Je dojčenie a dojčenie. Dá sa to aj v kostole. Ale na základe tejto diskusie som si pozrela, o čom je reč. A toto mi normálne nepríde. Ona má vytasený prsník (z uhlu, z ktorého sa natáča, ho nevidno, ale ostatní asi videli viac ako chceli), dieťa sleduje okolie odvrátené od prsníka a síce sa otočí, ale či si vôbec cucne, je otázne, lebo sa po chvíľke opäť otočí od prsníka.
No a že pri tom žuje žuvačku ako jedno hospodárske zvieratko, natáča si videjko počas omše a sníma aj pána za sebou, aby to zavesila na internet, tak to je už naozaj cez.

anonym_49857d
Dnes o 14:08

Pre tých, čo hovoria, ze dojčenie je prirodzená vec, aj sex je prirodzená vec a nerobíme to pred zrakmi iných ľudí.
Ked už to musí byť, tak niekde v ústraní, kde nikto nič nevidí. Neznášam, keď niektoré ženy vystrkujú kade komu pred oči svoje prsia, kebo veď ona dojčí. Toľko k tomu moje stanovisko.

marca12
Dnes o 14:15
@anonym_22dbcb

@anonym_autor ja som ju mala rada, ale odkedy porodila jej preplo🤪nie nadarmo sa hovorí, že nič horšie ako, keď starsie ženy majú deti.Zvlastny človiečik takto na seba pútať pozornosť.Ako herečka slabá, tak sa našla v roli matky

@anonym_22dbcb Ja som ju nemala rada nikdy. Vzdy mi pripada posahana. Nemam nic proti kojeniu,ked aj v kostole. Ale treba sa zahalit a nie vyvalit prso a uzivat si poburene pohlady. Ja nechapem tieto nasilu sa ukazujuce zeny.

autor
Dnes o 14:45
@zuzubb007

Nech si dojčí kto chce kde chce, absolútne mi je to jedno , keď dieťa potrebuje nech jej dá aj na hajzli, nechápem čo sa staráš do druhých, kostol nekostol, skôr ma udivujú iné veci

@zuzubb007 a teba čo udivuje?
Mne takéto správanie vadí. Pretože ona si myslí, že ju musia rešpektovať všetci. A ona arogantne nerešpektuje, že to môže iným ľuďom byť nepríjemné.

zuzubb007
Dnes o 14:49
@anonym_autor

@zuzubb007 a teba čo udivuje?
Mne takéto správanie vadí. Pretože ona si myslí, že ju musia rešpektovať všetci. A ona arogantne nerešpektuje, že to môže iným ľuďom byť nepríjemné.

@anonym_autor keďže si zrejme veriaca, k tomu čo ma udivuje za nejdem vyjadrovať, však sa nekukám a nebude ti nič nepríjemné, predo mnou minule čakala maminka na obed a počas toho dojčila 😜

autor
Dnes o 14:50

https://www.cas.sk/prominenti/puklusova-poburil... Kto by si chcel pozrieť celé video.

anonym_758056
Dnes o 15:37
@anonym_autor

https://www.cas.sk/prominenti/puklusova-poburil... Kto by si chcel pozrieť celé video.

@anonym_autor Ježiš, ona je riadne na hlavu...

autor
Dnes o 15:39
@zuzubb007

@anonym_autor keďže si zrejme veriaca, k tomu čo ma udivuje za nejdem vyjadrovať, však sa nekukám a nebude ti nič nepríjemné, predo mnou minule čakala maminka na obed a počas toho dojčila 😜

@zuzubb007 oki. To som nechcela rozoberať.

anonym_f63c7f
Dnes o 16:09
@anonym_9387ea

Natália asi netuší že existuje nejaká sacristia a tam sa dá nadojčiť dieťa v klude
Ale chápem, pre niekoho je dojčenie vrchol existencie

@anonym_9387ea veru Kult dieťaťa a dojčenie ako vrchol bytia. Ja som raz zažila babu v električke, keď bolo v móde všade na.verejnojsti tlačiť prsník do zorného poľa okolia. Mne to bolo fakt až smiešne, ako vytasila prsník Vestonickej Venuše a provokatívne na nás pohŕdavo pozerala 🙈 a vyslovene čakala na zádrapku.

anonym_f63c7f
Dnes o 16:10
@anonym_758056

@anonym_autor Ježiš, ona je riadne na hlavu...

@anonym_758056 riadne na.hlavu na tom je hlavne to, že sa pri tom natáčala. Chudera cielene chcela akože provokovať, ukázala len aká je hlúpa. A vždy bola.

anonym_f63c7f
Dnes o 16:12
@marca12

@anonym_22dbcb Ja som ju nemala rada nikdy. Vzdy mi pripada posahana. Nemam nic proti kojeniu,ked aj v kostole. Ale treba sa zahalit a nie vyvalit prso a uzivat si poburene pohlady. Ja nechapem tieto nasilu sa ukazujuce zeny.

@marca12 ona chcela ukázať, akože strašne je v pohode. Hej Natálka, v kostole sú všetci yebnutí, len ty si lietadlo 😄

anonym_c82a57
Dnes o 16:12

@anonym_autor ja som si pozrela to video na IG. Ona je úplne trafená. Vyškiera sa tam jak postihnutá a myslím, že farár a miništranti mali dosť.. 😃😃😃

anonym_0ff264
Dnes o 16:21
@anonym_autor

@anonym_autor ty kks, tak toto je hrubá neúcta voči veriacim, knazovi aj celému priestoru.
Ak pôjde paninka niekedy na dovolenku do moslimskej krajiny, pôjde do mešity urobiť takéto niečo?
Tam si nedovolí ísť ani s odokrytymi vlasmi, hneď by ju pakovali von, ani by okom nemihla. Táto žena prerazila dno, za mňa toto je totálny morálny úpadok...to sme sa fakt dopracovali 😭
A to je dojčenie pre mňa úplne prirodzená vec...ale toto je úplne cez čiaru...
Asi by bolo dobré, keď bude mať v budúcnosti nejaké predstavenie v divadle, bolo by fajn, keby niekto vyšiel na pódium a kľudne sa tam pred ňou napríklad vymočil. Veď aj to je také ľudské ..
Ach jaj...hrozne... Takto sme klesli ... Teraz normálne urazila normálne dojčiace ženy, ktoré sa vedia normálne s úctou a rešpektom správať.
Natália...pozor na to...takéto veci sa zvyknú vracať vtedy, keď to najmenej čakáme....
Smutno mi je z toho...🥹

anonym_758056
Dnes o 16:23
@anonym_f63c7f

@anonym_758056 riadne na.hlavu na tom je hlavne to, že sa pri tom natáčala. Chudera cielene chcela akože provokovať, ukázala len aká je hlúpa. A vždy bola.

@anonym_f63c7f áno, ako sa tvárila na tom videu, šťastná, že irituje ľudí....

anonym_636f39
Dnes o 16:30

Uff... ja veru nie som žiadna puritánka. Dve deti som kojila dlho... ale toto sa mi nepáči. Úplne provokačne sa tam tvári a tá žuvačka... mala som o nej lepšiu mienku...

tom_i
Dnes o 17:10

Pani sa vyjadrila: Wilka chcela ísť kuknúť do kostola cestou z ihriska domov," ... Tak si myslím, že keď 2,5 ročne decko vie povedať poďme KUKNÚŤ do kostola, vie pochopiť, že nie je malé bábätko a bez toho prsníka s ktorým sa hrá... Tú chvíľu vydrží a hádam má pani matka aspoň fľašku s vodou keď už je slečna smädná

gregik66
Dnes o 17:23

Som veriaca, dojcila som skoro do troch rokov, a ano aj v kostole par krat (aj v autobuse, na plazi, u lekara, v skole a kade tade), aj to maximalne 1,5 rocne dieta, ale toto je uplne mimo. Vzdy som sa stiahla niekam kde bolo co najmenej ludi, aby sme mali sukromie, ale nie takto omg.

anonym_c35ca4
Dnes o 17:24

@anonym_autor v prvom rade, do kostola sa nechodi "pozriet" ako na film...ja inak tuto osobu nepoznam, ale take vyjadrovanie ako je na foto, tak to o niecom svedci.
Inak mi dojcenie v kostole nevadi. My sme chodili so vsetkymi 4 detmi odmalicka a iba parkrat sa stalo, ze som musela dojcit, utiahla som sa dozadu, kde su take lavice uplne na boku a nikto tam vacsinou nie je. To mi pride uplne v poriadku. A keby aj male babatko mamicka rovno dojcila v lavici vedla mna v strede kostola, ani to by mi nevadilo.
Ale vadilo by mi, kebyze sa z toho robi show, ze mamka ide provokovat - to usudzujem z tej fotky, co si sem dala. To mi vadi.
Asi takto.

autor
Dnes o 17:39

@anonym_autor mne všeobecne nevadí dojčenie. Ja som tiež kojila relatívne dlho.
Obzvlášť nie bábätka.
Ale konkrétne tento prípad. Veľké dieťa, v prvej lavici, prso vonku, žuje ako krava, provokatívne sa usmieva.
A to ani nie som zarytý kresťan.
Asi by mi takéto správanie bolo nepríjemné kdekoľvek.