icon

Je joga v poriadku, keď sme kresťania?

lukdob
Dnes o 13:23

Čaute ľudia mám 13 rokov a sme kresťania. Chcem cvičiť jogu naboso no už som ju cvičil doma na maminej podložke na jogu ale o Tom nevie. A myslíte že by som jej to mal povedať lebo ona ju cvičila tiež naboso ale povedala že to nie je kresťanské tak sa chcem uistiť aj by som šiel na hodiny jogy v Michalovciach ďakujem

Strana
z5
biba_18
Dnes o 13:24

ha? 😲

lukdob
autor
Dnes o 13:25
@biba_18

ha? 😲

@biba_18 čo?

biba_18
Dnes o 13:25

to čo píšeš nemá ani hlavu ani patu

simsalabim
Dnes o 13:27

@lukdob jogu som vzdy cvicila naboso. Aj moja mama - hlboko veriaca - ju cvicila naboso.

crazy_cat_lady

A preco by si ju nemohol cvicit naboso?

lukdob
autor

Nie len že sme kresťania a to je proti viere

crazy_cat_lady
Dnes o 13:28

Cvicenie je proti viere? Nieco mi unika? 🤨

oriesocek
Dnes o 13:30

ano, cirkev ma problem s cvicenim jogy, pokial viem. v joge sa zvykne riesit okrem samotného cvicenia aj to duchovno - meditácie, čakry, mantry, atd... a s tým maju problém, kedze to je hinduizmus...

biba_18

@crazy_cat_lady prosimťa, proti viere je aj pozerať harryho pottera ... to nevymyslíš ...

oriesocek
@biba_18

@crazy_cat_lady prosimťa, proti viere je aj pozerať harryho pottera ... to nevymyslíš ...

@biba_18 a este aj hallo kitty , nezabudni...

klarissa25
Dnes o 13:31

Necvic, nepozeraj filmy, nesexuj bez toho aby si chcel plodit deti, len do kostola chodievaj, a hádž eurička do zvonceka….

jblheart
Dnes o 13:31

Myslím že ak v miestnosti v ktorej budete praktizovať tú jógu zavesíte na stenu aspoň 30+ CM kríž z Ježišom a po joge dáte otčenáš z ruzencom v rukách... tak možno vám to bude odpustené a neskončíte za to v pekle 😉🤣

biba_18
Dnes o 13:32

@oriesocek ale joga nemá nič s vierou ako takou, je to skôr filozofia ... ale oni si všeličo povymýšľajú ...

hopatko
Dnes o 13:33
@lukdob

Nie len že sme kresťania a to je proti viere

@lukdob proti viere v cokolvek normalne je fanatizmus. A ejakulacia mimo posvy ako povedal p. Vasecka, stelesnenie klerofasizmu. Od dnes pridavam aj jogu do zoznamu. Ale iba naboso.

pr85
Dnes o 13:34

@lukdob Joga nie je v súlade s učením katolíckej Cirkvi. V prvom rade si treba uvedomiť, že joga nie je len nevinne fyzicke cvičenie. Je hlavne súčasť náboženského systému, ktorý vychádza z hinduizmu. Pomocou cvikou vzdavas účtu falošným hinduistickym bohom. Ak si kresťanka, nerob to.

anonym_424cb2
Dnes o 13:37
@pr85

@lukdob Joga nie je v súlade s učením katolíckej Cirkvi. V prvom rade si treba uvedomiť, že joga nie je len nevinne fyzicke cvičenie. Je hlavne súčasť náboženského systému, ktorý vychádza z hinduizmu. Pomocou cvikou vzdavas účtu falošným hinduistickym bohom. Ak si kresťanka, nerob to.

@pr85 😂😂😂😂😂

lukdob
autor
Dnes o 13:37
@pr85

@pr85 ďakujem za normálnu odpoveď toto bol test a ty si mi odpovedala správne ja som vedel že je to náboženstvo ktoré vychádza z hunduizmu zatiaľ najnajnajnaj lepšia odpoveď

hopatko
Dnes o 13:38
@pr85

@pr85 WTF??? A ked budem mat ponozky a pomocou "cvikou" budem mysliet na tvojho boha tak som v bezpeci? Nestaci ze sa v nedelu pekne obleciem do kostola a vyspovedam sa?
A ti hinduisticki bohovia su naozaj falosni? Iba ten tvoj je skutocny?

klarissa25
@lukdob

@pr85 ďakujem za normálnu odpoveď toto bol test a ty si mi odpovedala správne ja som vedel že je to náboženstvo ktoré vychádza z hunduizmu zatiaľ najnajnajnaj lepšia odpoveď

@lukdob tak naco sa to pytas ked vies, 🤣🤣🤣 urcite nemas ani 13 rokov. Dalsi zbytocny troll

lukdob
autor
@hopatko

@pr85 WTF??? A ked budem mat ponozky a pomocou "cvikou" budem mysliet na tvojho boha tak som v bezpeci? Nestaci ze sa v nedelu pekne obleciem do kostola a vyspovedam sa?
A ti hinduisticki bohovia su naozaj falosni? Iba ten tvoj je skutocny?

@hopatko zatiaľ najhoršia odpoveď

svetlonos
Dnes o 13:39
@klarissa25

Necvic, nepozeraj filmy, nesexuj bez toho aby si chcel plodit deti, len do kostola chodievaj, a hádž eurička do zvonceka….

@klarissa25
haloo! Ma 13 rokov, ttochu opatrnejsie voľ slova.

hopatko
@lukdob

@lukdob ejha, musim sa polepsit. Mea culpa

biba_18

@pr85 to čo píšeš NIE JE pravda.

klarissa25
Dnes o 13:40
@svetlonos

@klarissa25
haloo! Ma 13 rokov, ttochu opatrnejsie voľ slova.

@svetlonos hej hej urcite 🤣 a keby aj (comu neverim) tak snad ako pravy krestan, vie ze take nieco sa robi az po svadbe, ved jeho viera mu nedovoluje ani jogu, nieto este sex

anonym_0bffe4
Dnes o 13:41

Choďte sa pozrieť na jeho ďalší príspevok neviem dačo že YouTube kanál a pozrite čo píše a mali by ste dať odber

janinah
Dnes o 13:41

Mas kopu inych druhov cvicenia ako joga. Mal by si pravidelne robiť nejaky akčnejsi sport v tvojom veku. A porad sa s mamou,tu nevieš rozlisiť kto ti píse seriozne a kto sa z teba vysmieva neberuc do uvahy tvoj vek.

biba_18
Dnes o 13:42

@svetlonos toto tu nemá s 13-ročným nič spoločné, čistý troll

jblheart
Dnes o 13:42
klarissa25
Dnes o 13:43
@janinah

Mas kopu inych druhov cvicenia ako joga. Mal by si pravidelne robiť nejaky akčnejsi sport v tvojom veku. A porad sa s mamou,tu nevieš rozlisiť kto ti píse seriozne a kto sa z teba vysmieva neberuc do uvahy tvoj vek.

@janinah no ved ani dospele zeny tu nevedia rozoznat, co tu niekto pise vazne a co su pise len nejaky znudeny troll…

hopatko
Dnes o 13:43

Inak baby, je nejake vekove obmedzenie na registraciu na MK?

Strana
z5