Je legálne predávať veci z Vinted za vyššiu cenu?
Ahojte, môže kupujúci na vinted kupovať veci a obratom ich predávať za drahšie?🙂 nieje to porušovanie pravidiel? Ďakujem
@anonym_ca1901 v tvojej hlave vznikla tato alternatíva že ja chcem niečo kupovať a následne predávať. Si na omyle a daj sa do kludu, prosím 😃To mne jedna pani kupuje veci a predáva za 2 násobne drahsie, nejak som to neriešila, lebo som o tom nevedela, ale keď u mna nakúpila ta istá osoba už 5krat, šla som si ju pozrieť a našla som tam moje veci pritom recenzie mi dávala, ako dobre u mna nakúpila a tovar v top stave 😃 ako ja som rada, že to niekto kúpi popravde, ale dnes som jej predaj zrušila, lebo ja to predávam z dobrej vole lacnejsie, a ona mi teraz dala zlu recenziu lebo som jej zrušila objednávku 😃 zaujíma ma, či sa to takto robi bežne, to je všetko 😊 mám vinted tak 7 dní, ak je to bežná politika vinted tak ja to normálne rešpektujem, ale tejto už proste nič nepredám, keď to ma obratom nafotiť a predať drahšie
@anonym_autor Keď ti ona nedá hodnotenie, dá ho Vinted. Keď si zrušila objednávku, je to tvoja chyba a nie kupujúceho. Myslím, že si ju môžeš zablokovať, je to v podmienkach Vintedu. A môžeš na jej hodnotenie napísať svoju verziu a to si môžu všetci prečítať. Ale ja napr. nečítam hodnotenia, a potom sa mi stane, že osoba už na Vinted nechodí, ale inzeráty tam sú. Automaticky po určitej dobe mi vrátia peniaze a ona má zlé hodnotenie, ale jej to je asi jedno, keď tam nechodí.
Len ja stale nechapem, preco Ta to serka?. Ved Ty to od nej nekupis a kupujuci sa ma pytat na stav a nasledne ma moznost vratit. Mat Tvoje starosti....
@mk1111111111 Možno preto, lebo zlá recenzia znižuje priemer, logicky. Aj mna by ta zlá recenzia nahnevala, ja som raz tiez zrušila objednávku, lebo jedna pani si vytvorila súpravu veci, ktoré chcela kúpiť, a kým sme sa dohadovali na cene boli to vyslovene sekundy niekto jednu vec kúpil, tak som tej pani objednávku zrušila a nikto mi
zlu recenziu nedal za nieco, čo sa ešte ani neuskutočnilo, ako ta zena vyššie. Ani vinted.
Len ja stale nechapem, preco Ta to serka?. Ved Ty to od nej nekupis a kupujuci sa ma pytat na stav a nasledne ma moznost vratit. Mat Tvoje starosti....
@mk1111111111 ty autorku ponuzujes že nechápeš že ju trápi niečo, ale teba preco trápi, že ju niečo trápi? Chápeš? Nechaj ľudí žiť, každý ma iné starosti a to čo ty berieš za normal berie ona za hyenizmus.
@anonym_autor no a? Bola sikovna. Raz si sa rozhodla predat za tu cenu, peniaze mas, tak o co vlastne ide?
@mk1111111111 no ako vidím tak ty robíš to isté čo robí ta dotyčná o ktorej píše autorka. Taka istá spekulantka ako ona. Gratulujem.