Ako riešiť odstrčenie dcéry kamarátkou?
Ahojte.
Prosim si radu ako zareagovať okrem toho, že podporovať dcéru, že to nie je jej chyba.
V susedstve bolo ešte jedno dievča vo veku mojej dcéry(7 rokov)- hrávali sa spolu. Zrazu tam prišlo nové dievča a tá jej doteraz kamarátka ju v momente vymenila a odstrcila. Bez akého koľvek konfliktu.
Veľmi ma to trápi keďže na ulici už iné dievča v podobnom veku nie je. A nechcem aby bola sama.
Ja som tiež není moc spoločenský typ. Čo mám aj kamarátky tak majú o dosť mladšie deti.
A príde mi to zvláštne zrazu ku nám niekoho volat. Mám skôr pocit že každý má už tej svoj kolektív.
Prečo všetko riešite za tie deti? 🙏 veď nech si to deti vyriešia medzi sebou omg. Toto za mojich čias nebolo že by mama isla riesit prečo sa so mnou niekto zrazu nebaví😄 tá mi naopak este pridala ze urcite za to mozem ja🤦♀️ my ako deti sme si to medzi sebou vydiskutovali, či už sme sa bavili ďalej alebo sme si našli inych kamošov. Ale dnes mamičky deti moc ofukujú.

@nina2712 sa kroť troška, si prišla z krčmy alebo čo že používaš taký slovník ako používajú štamgasti. Ak áno, tak nech sa páči naspäť medzi nich.
@anonym_05aefe nečuduj sa, ona je tá čo tu písala ze slovensko je žumpa.