Ako zvládnuť prázdniny s deťmi bez rodiny?
Ahojte. Otázka pre pracujúcich rodičov.
Ako riešite prazdniny ? Nie je rodina, maju mňa a mojho manžela (ale nie je ich otcom, čiže ako je to s tou očr netuším), tabory neexistuju, tie ceny, 130€ na tyzden x 3 deti 🤣 musela by som si hypoteku vziať 😅😅 doma ostať osamotení nemôžu (vek 3,7,9)
naco ti je moje riesenie ked na neho nemas? U nas 2 az 9 dovolenka s otcom, potom dva tyzdne tabor, 30 az 8 dovolenka so mnou, potom tyzden tabor, potom dovolenka s otcom, potom dovolenka so mnou a je po prazdninach.
@anonym_9323a1 načo sa ozývaš, keď nevieš a nechceš pomôcť?
Akože poniektoré ste tu pzaj hnusné a to si hovoríte ženy, hanbite sa fuj. Spýtala som sa nevinnú otázku a podaktoré tu viete z toho spraviť riadnu drámu.
Som vdova, čiže otca biologického tie staršie nemajú. Tretie dieťatko mám s terajším partnerom. Minulý rok som bola ešte na rodičovskej, čiže som to neriešila.
Rodinu, tu kde bývam nemám. Mame hypoteku na dom, o deti je postarané riadne, pre tie, ktoré tu vypisovali, načo sú mi 3 deti, keď sa neviem o ne postarať. Ale 130€ x 3 na celý mesiac ? 490€ ma vyjde tábor na 1 týždeň a nie na celý mesiac, podaktoré ste tu moc bohaté, že na to máte a ste tu premúdrele hnusne opice. Čo na to povedať... surodenci chodia do práce a majú svoje rodiny, nezaťažujeme ich a susedia? Obdivujem, len tak niekomu zverit susede svoje deti na pol dňa. Klobuk dolu.. už sme si našli opatrovetelku, aspoň pomôžeme študentke, ktorá to budd robiť s láskou ako brigádu.
@anonym_autor no vidis, tak na to si nemusela zakladať diskusiu. Keďže si vdova, mas vdovský a tie 2 deti sirotský. To je tiež plus. 3 dieta otca ma, tak snáď je schopný zaplatiť opatrovanie keď sa o dieta nevie postarat sam. Ako stovky iných.
Akože poniektoré ste tu pzaj hnusné a to si hovoríte ženy, hanbite sa fuj. Spýtala som sa nevinnú otázku a podaktoré tu viete z toho spraviť riadnu drámu.
Som vdova, čiže otca biologického tie staršie nemajú. Tretie dieťatko mám s terajším partnerom. Minulý rok som bola ešte na rodičovskej, čiže som to neriešila.
Rodinu, tu kde bývam nemám. Mame hypoteku na dom, o deti je postarané riadne, pre tie, ktoré tu vypisovali, načo sú mi 3 deti, keď sa neviem o ne postarať. Ale 130€ x 3 na celý mesiac ? 490€ ma vyjde tábor na 1 týždeň a nie na celý mesiac, podaktoré ste tu moc bohaté, že na to máte a ste tu premúdrele hnusne opice. Čo na to povedať... surodenci chodia do práce a majú svoje rodiny, nezaťažujeme ich a susedia? Obdivujem, len tak niekomu zverit susede svoje deti na pol dňa. Klobuk dolu.. už sme si našli opatrovetelku, aspoň pomôžeme študentke, ktorá to budd robiť s láskou ako brigádu.
@anonym_autor tak super, problém vyriešený.
U nás boj. Dieta autista, žádný tábor mi ho nezoberie. Hocikto strážit nemoze. Starých rodicov nemáme, len jedneho dedu, ale to nie na cele dni. Lepime, ako sa dá. Esteze je školka 2 tyzdne v lete, ale ako to bude takto o rok, az bude v škole, netušíme.
@anonym_autor niektori zamestnavatelia umoznuju zobrat si neplatene volno pre rodicov s detmi do 10 rokov, zisti podmienky.
U nas aj fara robi denny tabor. A zaujimalo by ma, ako sa clovek ocitne bez rodiny z jednej aj druhej strany, lebo je to dost casty ukaz na mk
@anonym_56de2d v nasom pripade, moji rodicia neziju a muzovi su daleko + zdravotne problemy. Cize nemame tiez nikoho. Plateny babysitting jedine
@anonym_autor nuz ,až po prečítanie tohoto komentu som stála na Tvojej strane.
Zaujímavý prejav....nedostojny jednej matky a dost stupidny.
Mame 3 deti,v zivote nam nikto s detmi nepomohol,v zivote neboli nikde na prázdninách, do tých drahých táborov nikdy nechodili.
Ak si si nasla noveho partnera,stale ste na deti dvaja,predpokladam,ze vsetky deti ma rad rovnako.
Deti ste chceli,tak stačí organizačné prázdniny poriesit.My sme ani opatrovateľku nikdy nemali,lebo sne na ňu nemali.
Takže vidím,ze to u Vas až take zle nebude:D