Matka hľadá bezpečné ihrisko pre deti
Prosim berte to s rezervou, nejde o zivot iba sa potrebujem vypisat. Ja normalne pridem o nervy pri mojom 3,5 rocnom a rocnom dieťati ked sme vonku. Bývame na byte takze vela času sa suchtame po sidlisku a zeny to je des....jedno vrieska lebo chce byt na ihrisku, druhe vrieska lebo chce ist presne na opacnu stranu.
Co by som dala za jedno obycajne OPLOTENE ihrisko kde by sa vyhrali obidve deti.
Tak veľmi som si uvedomila ako v okoli nic pre deti nemame, proste sa neda kazdy den sadnut do auta...autobus uz vôbec nie, ani vzdy platit niekde vstupne. Tak radsej nech mi vrieskaju v okoli bytovky ako sa kvoli vrieskaniu presuvat do ineho mesta.
Kazdy hovoril ze prvy rok aky bude náročný...u nás to tak vôbec nebolo, kludne by som si to od začiatku zopakovala....ale toto???ked mi dieta ani za svet nebude v kociku lebo zistilo ze ma nohy...toto bola moja najvacsia obava ustrážiť dve deti vonku a teraz sa úplne naplna...strasne som frustrovana z toho kde byvame lebo aj obycajna prechadzka je nonstop len otacanie sa ci nejde bicykel alebo kolobezka.
Ja realne nemam v okoli miesto kam s detmi v uplnom klude a v pohode ist.
Aj by som napisala ze hadajte v ktorom meste byvam..ale asi je takych miest viac.
Moje deti vyrastli na neoplotenych ihriskach. V BA ich bolo mozno 5 vtedy.
Boli sme vkuse v strehu aj kvoli autam. A aj xom casto sadala do auta kvoli ihrisku aj kvoli kamoskam.
Dom bol v tomto fakt super ale nie na kazdy den.
Toto bol jeden z dôvodov, prečo sme sa odsťahovali z Bratislavy.,😁
@anonym_d52ad4 V BA je viacero oplotenych ihrisk, minimalne v Ruzinove isto.

No ja neviem, nemusis byt s deťmi celý den vonku a robiť im program. Veď ich nechaj aj doma nech sa zahrajú sami.
@anonym_754f6b som s detmi vonku umerne k veku a vzhladom k aktualnemu rocnemu obdobiu a teplotam vonku;)
A k ročnému dietatu (rok a 2 mesiace) mam realne očakávania kolko sa asi "zahra same"....