Ahojte
Jún 2025 Amh 14, OPU 5x ket všetko neúspešne užívala som od 1dc bemfolu 150 ,30 vajíčok mi odobrali
Teraz ma čaká 2ivf dlhý protokola mám taký strach z počtu koľko budem mať embryi že až ja viem ze mám veriť doktorom len mám strašné obavy. Od 31.5(16dc) duphaston, od 7.6 diphereline a potom keď príde ms meriofert 150. Čítam že pri ženách čo majú pcos sa meriofert nepoužíva nakoľko LH máme viac než treba a plus to obsahuje aj tá infekcia meriofert tým pádom ževraj sa môžu zhoršiť vajíčka -ich kvalita. Ja sa tak bojím že mi nebudú rast vajíčka alebo že budú ešte v horšej kvalite. Keď som v minulosti pred vkladom užívala meriofert 75 tak zakaždým som mala len 1 vajíčko (ovitrele a potom vklad) tak ako mne môže narásť zo 150 dávky viac vajíčok ? A keď som užívala tu 75 tak som mala to Amh ešte vyššie
ja neviem či to je správny postup :( mala niektorá z vás niečo podobné a dobre to dopadlo?
Pocet embryii je taky klamlivy. Ja som mala 16 folikulov, 8 vajicok, 4 sa oplodnili, 2 embrya zvladli predlzenu kultivaciu. Dala som si rovno vlozit obe. A mame z IVF 1 dieta. Hned na prvykrat. Staci jedno, ale to prave.
Drzim palce
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Oprava jún 2024 opu