Obavy z druhého IVF

20. máj 2025

Ahojte
Jún 2025 Amh 14, OPU 5x ket všetko neúspešne užívala som od 1dc bemfolu 150 ,30 vajíčok mi odobrali
Teraz ma čaká 2ivf dlhý protokola mám taký strach z počtu koľko budem mať embryi že až 😭🙈 ja viem ze mám veriť doktorom len mám strašné obavy. Od 31.5(16dc) duphaston, od 7.6 diphereline a potom keď príde ms meriofert 150. Čítam že pri ženách čo majú pcos sa meriofert nepoužíva nakoľko LH máme viac než treba a plus to obsahuje aj tá infekcia meriofert tým pádom ževraj sa môžu zhoršiť vajíčka -ich kvalita. Ja sa tak bojím že mi nebudú rast vajíčka alebo že budú ešte v horšej kvalite. Keď som v minulosti pred vkladom užívala meriofert 75 tak zakaždým som mala len 1 vajíčko (ovitrele a potom vklad) tak ako mne môže narásť zo 150 dávky viac vajíčok ? A keď som užívala tu 75 tak som mala to Amh ešte vyššie 😭😭ja neviem či to je správny postup :( mala niektorá z vás niečo podobné a dobre to dopadlo? 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

autor
20. máj 2025

Oprava jún 2024 opu

veklipo
20. máj 2025

Pocet embryii je taky klamlivy. Ja som mala 16 folikulov, 8 vajicok, 4 sa oplodnili, 2 embrya zvladli predlzenu kultivaciu. Dala som si rovno vlozit obe. A mame z IVF 1 dieta. Hned na prvykrat. Staci jedno, ale to prave.
Drzim palce

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre