Ake je vase vysnivane meno pre chlapca?
Ahojte baby 🙂,
taka tema na odlahcenie, ak by ste cakali chlapca - teraz v tomto moment a malo by ste vybrat meno, ake by to bolo?😁 U mna asi Ondrej.
Elias Arthur
Ja som dala svojmu synovi meno, ktore som vzdy chcela. Cakala som na to 10 rokov. SAMUEL
@martinkatinka u mňa rovnako, ten môj už ťahá na 20 🙈
Richard
Bastian alebo Dorian,no neprešlo,tak ma pekné slovenské meno
@martinkatinka u mňa rovnako, ten môj už ťahá na 20 🙈
@nelca84 moj bude mat 15, ale ked som ja mala 18, povedala som si, ze moj syn sa tak bude volat. Ale trosku trvalo, kym sa podaril.
Dárius
Bennett alebo Benedict
Ja síce dúfam, že deti mať nikdy nebudem, ale páčia sa mi viaceré. Z tých čo máme na Slovensku, tak Patrik (nie Paťo!!!). Zo zahraničných Logan.
Dárius
Wow, pekne mena tu padaju 🙂
@sendy1977 Dárius je krasne!! A ziadneho nepoznam.. este aj Dalibor je pekne meno.
Jakub
Od 12 tich rokov som vedela, že raz, keď budem mať syna, tak bude David . Splnené. 😃 Mame Davida. Kebyže je druhé dieťa chlapec volal by sa Darius, ako už tu spomenuli
Chcela som Jakuba alebo Juraja (Juraj je byvaly, takze to som vyradila hned po rozchode) a Jakub by v zahranici znel blbo, takze nakoniec sme vybrali ine meno.
@anonym_autor Dávid
Michal alebo Daniel
@anonym_autor Gregor alebo Darius
@anonym_autor Vždy to bolo meno Filip. Pre mňa najkrajšie už celé dlhé roky od mojej puberty.
Adam
Ja mam syna Gabriela 💘
Elias Arthur
@anonym_582729 Elias idem dat druhemu syncekovi 😁
@anonym_582729 Elias idem dat druhemu syncekovi 😁
@ariannazara 🥰
Patrik
@anonym_autor Martin alebo Lukáš
@anonym_autor Gregor alebo Darius
@anonym_180450 Dáriusa som mala kolegu. 🙂
Ziadne, dakujem bohu, ze mam dcerky
Ja uz mam dvoch synov,
ziadne deti uz mat nebudem, ledaze vnuca.
ale pri mladsom synovi som si hovorila ze, keby boli dvojcata, druhy by bol Tobiáš.
Medard, Vavro, Servac, Bonifac,
Jerguš
@anonym_180450 Dáriusa som mala kolegu. 🙂
@btus ja bývalého “kamaráta”. Zistila som, že viac ako on, sa mi páči jeho meno 😆
Pri mene Darius sa mi vybavuje Snape z Harryho Pottera. Take vznesene a pritom prisne meno. 😁

Ja som dala svojmu synovi meno, ktore som vzdy chcela. Cakala som na to 10 rokov. SAMUEL